Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Κορίτσια SOS το δρακουλακι μου μου ματωσε τη θυλή και δεν το κατάλαβα αμέσως όλους ρούφηξε και αίμα μαζί με το γάλα τι κάνω??? Θα πάθει τίποτα???[/quotexara μου δεν νομιζω να παθει κατι σιγουρα αυτο εχει συμβει σε πολλες μανουλες...
Kanti, τι όμορφα μωράκια!!!! Παναγιά μου, χάζεψα στις φωτογραφίες! Ειλικρινά! Κουκλάκια! Κι εσύ είσαι μια χαρά. Πιο όμορφη μου φαίνεσαι και πιο ολοκληρωμένη!! Η μαμά σου πάλι νεότατη! Πόσο χρονών είναι;;; Φτου της, φτου της να της πεις! Ωραιότατη γιαγιά!

Αχ, είμαι να τρέχω για καλοκαιρινές πυτζάμες! Ετσι μου έρχεται να κουβαλήσω τα καλοκαιρινά μου σορτσάκια-μπλουζάκια......αλλά η Κάντυ λέει πως δεν βολεύουν όταν περνάνε οι γιατροί!

Μαριούλα, στην 37η νταν;;; Κι αν θυμάμαι καλά ο Αντωνάκης γεννηθηκε 2800! Οσο ήταν η δική μου χθες.....

Τσέρυ, αν ειναι έτσι κι αισθάνεσαι υποχρεωμένη που τηε το ζήτησες, τότε πρέπει να το ξαναθίξεις το θέμα! Ρώτα την ευθέως ότάν έρθει να σας δει, αν θέλει κι αν μπορεί να βαφτίσει τη μικρή! Δεν είναι κακό!

αγαπη μου ηταν ακριβως στην 37 κ ηταν 2700:tongue:
καλησπερα κοριτσακια..τι κανετε?μου λειψατε τοσες μερες που εχω να μπω..οπως πολυ σωστα καταλαβε η λιλι ειμαι στο χωριο με τα πεθερικα..τωρα δεν παει η πεθερα μου στην δουλεια και παω στην θεση της εγω..

μια εβδομαδα που ειμαι εδω με εσκασε ολο κλαιει για να μην πεθανει ο πεθερος μου στην επεμβαση λεει και τα λεει και μπροστα του..ελεος ολο τον αγχωνει τον ανθρωπο και ο αντρας μου την μαλωνει και αυτη συνεχιζει και ολο τον φωναζει τον πεθερο μου οπως παλια..χθες εκανε εισαγωγη στο νοσοκομειο ο πεθερος μου και ειχαμε παλι ιστοριες εκλαιγε γιατι δεν της αρεσε λεει εκει ηθελε να πανε σε κλινικη γιατι δεν τους εδινε πολυ σημασια ο γιατρος και τελικα την πεισαμε να μεινουν εκει για να μην χασουν και το ραντεβου τους και εδωσαν και την δευτερα μπαινει χειρουργιο..ξανα μπαινω σε λιγο γιατι ηρθε παλι η γιαγια του αντρα μου..

υπομονη γλυκια μου!

Κορίτσια έβγαλε γουλιτσα και ήταν καφέ που σημαίνει ότι ρούφηξε αιματακι αρκετό!!! Η πλάκα είναι ότι όταν κατάλαβα ότι τραβάει αίμα του πήρα το στήθος και τον έβαλα στο άλλο ε το κλάμα που έκανε ....ήθελε εκείνο με το αίμα ... Σας λέω δρακουλακι κανονικό... :-D
χαχα του φανηκε νοστιμο το αιματακι της μανουλας!:tongue:
Lili, η περιγραφή σου είναι σοκαριστική! Δεν σου κρύβω πως πονάω στο στήθος διαβάζοντας σε!

Εγώ έκανα μια βόλτα με την μάνα μου στο χωριό! Αγόρασα μία ακόμη καλοκαιρινή νυχτικια για την ώρα του τοκετού!

Α! ζυγίστηκα στο φαρμακείο που πρωτοζυγίστηκα όταν εμεινα έγκυος! Ακούστε λοιπόν τα υπέροχα νέα μου! Από 51 που με είχε δείξει τον Σεπτέμβρη, τώρα με έδειξε 59!!!Πώς με βρίσκετε; Επίσης πήρα πολλά κοπλιμεντα για το πίσω μέρος του σώματός μου που είναι απαράλλαχτο και δεν φαίνεται να είναι εγκυμονούσας!!!!

μαργκουλα μια χαρα σε βρισκω!αλλα εγω νομιζω σας περασα ολες:tongue: πηρα μονο 6 κιλα σε ολη την εγκυμοσυνη:P

Καλημερα και απο μενα κοριτσακια

ΤΡΕΧΩ ΤΡΕΧΩ ΤΡΕΧΩ

Αυτο ειναι το τριπτυχο που με χαρακτηριζει τον τελευταιο καιρο. Για το καφε συνεχεια τρικλοποδιες. Πιστευω ομως να δωσει ο θεος και αν ανοιξουμε μεσα στη μεγαλη εβδομαδα για να δουλεψουμε και λιγο.

Απο την αλλη πλησιαζει Πασχα και εχω και λιγη δουλιτσα παραπανω. Και φυσικα το μικρο λυκακι που με θελει ολη μερα αποκλειστικοτητα:tongue:

Ριχνω βιαστικες ματιες σε αυτα που γραφετε χωρις να τα διαβαζω κανονικα οποτε ολο και κατι θα μου ξεφευγει. Σε γενικες γραμμες πιστευω οτι ειστε ολες καλα.

Μολις τελειωσουμε θα σας στειλω φωτο απο το καφε.

βασιλισα περιμενουμε φωτο!
καλημερα!!!

τωρα πεστε μου...βρεφος μιας εβδομαδας που ξυπνησε στις 10.30 χθες κ κοιμηθηκε με 1000 ζορια μεταξυ 3.30-6 να μην εχει νυσταξει ακομα!!!!!?????

υποφερω....

τσερρουληνι αφου κοιμοταν χθες σχεδων ολη μερα λογικο ειναι:| γτ υποφερεις ομως θελει χερια η μπεμπα?
Καλημέρα! Τσέρυ μου, υπομονή! Εκεί που λεμε κοιμάται πολλές ώρες, μας κάνει την στραβή και δεν κοιμάται καθόλου, ε; Θα στρώσει μωρέ το καημένο, πού θα πάει; Θέλει κι αυτή το χρονο της!

Το ωράριο που με ρώτησες χθες με επηρεάζει, γιατί όταν θα γύριζα θα έκανα 19 ώρες! Τώρα δεν θα πέσω καθόλου! Κι έλεγα πως με το μωρό θα με βόλευαν οι 2 ώρες μειον, γιατί θα γλιτωνα προετοιμασία στο σπίτι!

Αχ, κορίτσια ,αραιά και που με πιάνουν φαγούρες από κάτω, ειδικά τα βράδια! Ξέρετε πόσο ιδρώνω εκεί πέρα; Σαν να είμαι κατουρημένη είμαι! Σηκωνομαι και αλλάζω συνέχεια εσώρουχο! Ε, και με πιάνουν μετά φαγούρες!

:(περαστικα χαρα μου καιρο ειχες να μας πεις για φαγουρες εκει κατω!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερααααααααααααααααααααααααααα πηγα χθες στην παιδιατρο κ μ εδωσε γραπτες οδηγιες κ σημερα φαγαμε για δεκατιανο μηλο-αχλαδι τρελαθηκε ο πριγκηπας μου με τις νεες γευσεις:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Κορίτσια αφήστε έχω φαρμακωθεί! Μόλις τώρα μιλούσα με τη νονά μας. Αν θυμάστε σας είχα πει ότι για το τραπέζι θέλαμε να το κάνουμε περιοριεμένα. Όταν τους ρώτησε ο άντρας μου μας είπαν ότι εμείς θα το αποφασίσουμε αυτό και θα τους πούμε πόσα άτομα να καλέσουν. Οπότε κι εμείς υπολογίσαμε τρεις αυτούς και να πουν άλλους 4 αντί για τους γονείς που δε θα καλούσαν γιατί είτε πέθαναν είτε ήταν μακριά. Τεσπα να μη σας τα πολυλογώ και αυτοί για 4 - 5 πολύ καλούς φίλους έλεγαν. Και τώρα μου λεει η νονά 12 άτομα είπαμε στο τραπέζι ότι θα έχουμε. Και παίρνω τηλέφωνο τον άντρα μου ήταν εκεί ο νονός του το λέω και μου λεει θες να του πω. Όπως θες του λεω. Και τελικά κάθομαι και σκέφτομαι επτά υπολογίζαμε εμείς σύνολο δώδεκα λένε αυτοί άντε για πέντε άτομα ας μην κάνουμε θέμα. Τηλεφωνώ στο μαγαζί να δω αν μπορούμε να πάμε περισσότεροι παίρνω το οκ και τηλεφωνώ στον άντρα μου για να πει στο νονό εντάξει να μην κακοκαρδιστούμε μέρες που είναι για πενήντα ευρώ. Και τι μου λεει; Ότι είναι 15 :shock::shock: δηλαδή αυτοί όσους κάλεσαν στην Εκκλησία τους κάλεσαν σχεδόν όλους και στο τραπέζι. Και ξέρετε τι είναι αυτό που με τρελαίνει; Εμείς καλέσαμε μόνο τα αδέλφια μας και δυο τρεις που τους είχαμε υποχρέωση αυτοί κάλεσαν μάνα, αδέλφια, κουμπάρους και ποιος ξέρει ποιον άλλο και το κυριότερο χωρίς καν να μας το πουν από την αρχή. Ειλικρινά σας λέω κορίτσια πως αν το ήξερα δε θα έκανα καν τραπέζι. Τώρα τι κάνω; Ακυρώνω τελείως το τραπέζει και βγάζω μόνο τους νονούς και τους γονείς μου; Έχω εκνευριστεί πάρα πολύ μιλάμε κ κάθομαι και κλαίω από τη στενοχώρια μου. Εγώ κορίτσια δεν ανακατεύτηκα πουθενα σε ότι αφορούσαν τις υποχρεώσεις τους και ας μου έδωσαν το θάρρος. Και μαρτυρικά τους είπα ότι δε χρειάζεται να κάνουν και κοστουμάκι για τη βάπτιση την άφησα να πάρει από όπου θέλει και να δώσει όσα θέλει. Και σήμερα με ρωτούσε για την Εκκλησία και πάλι όσα θέλει της είπα. Αυτοί γιατί φέρθηκαν έτσι; Και η νονά μου λέει και καλά ότι το είπαμε αυτό.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Ρε κορίτσια με τη μπαταρία που θέλει άλλαγμα και το λάστιχο που χάλασε μέσα στο Σαββατοκύριακο και τα δύο έχω βγει πολύ εκτός προϋπολογισμού κ τώρα αυτό τα έχω δει όλα. Μήπως φάγαμε καμια γερή μούτζα;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κορίτσια αφήστε έχω φαρμακωθεί! Μόλις τώρα μιλούσα με τη νονά μας. Αν θυμάστε σας είχα πει ότι για το τραπέζι θέλαμε να το κάνουμε περιοριεμένα. Όταν τους ρώτησε ο άντρας μου μας είπαν ότι εμείς θα το αποφασίσουμε αυτό και θα τους πούμε πόσα άτομα να καλέσουν. Οπότε κι εμείς υπολογίσαμε τρεις αυτούς και να πουν άλλους 4 αντί για τους γονείς που δε θα καλούσαν γιατί είτε πέθαναν είτε ήταν μακριά. Τεσπα να μη σας τα πολυλογώ και αυτοί για 4 - 5 πολύ καλούς φίλους έλεγαν. Και τώρα μου λεει η νονά 12 άτομα είπαμε στο τραπέζι ότι θα έχουμε. Και παίρνω τηλέφωνο τον άντρα μου ήταν εκεί ο νονός του το λέω και μου λεει θες να του πω. Όπως θες του λεω. Και τελικά κάθομαι και σκέφτομαι επτά υπολογίζαμε εμείς σύνολο δώδεκα λένε αυτοί άντε για πέντε άτομα ας μην κάνουμε θέμα. Τηλεφωνώ στο μαγαζί να δω αν μπορούμε να πάμε περισσότεροι παίρνω το οκ και τηλεφωνώ στον άντρα μου για να πει στο νονό εντάξει να μην κακοκαρδιστούμε μέρες που είναι για πενήντα ευρώ. Και τι μου λεει; Ότι είναι 15 :shock::shock: δηλαδή αυτοί όσους κάλεσαν στην Εκκλησία τους κάλεσαν σχεδόν όλους και στο τραπέζι. Και ξέρετε τι είναι αυτό που με τρελαίνει; Εμείς καλέσαμε μόνο τα αδέλφια μας και δυο τρεις που τους είχαμε υποχρέωση αυτοί κάλεσαν μάνα, αδέλφια, κουμπάρους και ποιος ξέρει ποιον άλλο και το κυριότερο χωρίς καν να μας το πουν από την αρχή. Ειλικρινά σας λέω κορίτσια πως αν το ήξερα δε θα έκανα καν τραπέζι. Τώρα τι κάνω; Ακυρώνω τελείως το τραπέζει και βγάζω μόνο τους νονούς και τους γονείς μου; Έχω εκνευριστεί πάρα πολύ μιλάμε κ κάθομαι και κλαίω από τη στενοχώρια μου. Εγώ κορίτσια δεν ανακατεύτηκα πουθενα σε ότι αφορούσαν τις υποχρεώσεις τους και ας μου έδωσαν το θάρρος. Και μαρτυρικά τους είπα ότι δε χρειάζεται να κάνουν και κοστουμάκι για τη βάπτιση την άφησα να πάρει από όπου θέλει και να δώσει όσα θέλει. Και σήμερα με ρωτούσε για την Εκκλησία και πάλι όσα θέλει της είπα. Αυτοί γιατί φέρθηκαν έτσι; Και η νονά μου λέει και καλά ότι το είπαμε αυτό.

πω πω χαρα μ εδω εγω κ φρικαρα στην θεση σου θα το ακυρωνα κ θα εβγαζα εξω μονο τους νονους!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

πω πω χαρα μ εδω εγω κ φρικαρα στην θεση σου θα το ακυρωνα κ θα εβγαζα εξω μονο τους νονους!

Εγώ έχω θυμώσει και νευριάσει πάααααααααρα πολύ. Και σκέφτομαι οι δικοί μου δηλαδή τι φταίνει να την πληρώσουν επειδή αυτοί είναι ανεγκέφαλοι; Όπως και να έχει πρέπει να κάνω αυτό που θέλουν άλλοι και όχι εγώ. Ή να τους φάω στη μάπα και τους 15 ή να μην καλέσω ούτε αυτούς που θέλω εγω. Και μου αρέσει που τη ρωτούσα τι δώρο να τους κάνουμε. Γιατί είναι και δύο. Και της λέω ρώτα τουλάχιστον το παιδί γιατί ο άντρας της μας είχε πει ότι δε θέλει. Και μου λεει ας πάνε οι δυο τους (οι δύο σύζυγοι που είναι και φίλοι) μαζί καλύτερα και ας ψωνίσει κάτι που αρέσει στο νονό κανένα πουκάμισο δηλαδή, μου λέει. Και να πω ότι ψωνίζουν μόνο μάρκες. Και το παιδί θα το ρωτήσει. Έτσι μου έρχεται να μην τους πάρω κανένα δώρο. Αλλά και πάλι με αναγκάζουν να γίνω γαιδούρα. Και έχω θυμώσει τόσο πολύ γιατί σαν να τους βλέπω μπροστά μου την πρώτη φορά που καθίσαμε να μιλήσουμε για τη βάπτιση γυρίζει ο άντρας μου και τους λέει τι βάπτιση θέλετε ανοιχτή με πολύ κόσμο, στο τραπέζι; Και λέει η νονά εσείς όπως τη θέλετε. Και τους ρωτάει συγκεκριμένα για το τραπέζι και του λέει εσείς θα το αποφασίσετε και θα μας πείτε πόσους μπορούμε να καλέσουμε. Της λέω αν έρθουν οι γονείς σας θα μείνουν. Ε λέει ο νονός δεν θα έρθουν (για τους δικούς του) η νονά ξέρω πως έχει μάνα που ζει μαζί τους. Λέω Φ... η μαμά σου; Και μου λέει ε δεν ξέρω. Εμείς κανα δυο καλούς φίλους θέλαμε να καλέσουμε ούτε αδέλφια ούτε τίποτα επειδή και αυτοί μας κάλεσαν. Υπολογίζουμε λοιπόν κι εμείς τα άτομα μας και λέμε αυτοί είναι τρεις (αφού είπε η μανα της δε θα έρθει) να πουν και δύο ζευγάρια που θέλουν άλλοι τέσσερις. Ε αν μας έλεγαν και δύο τρεις παραπάνω όχι δε θα λέγαμε αλλά 15; Και στις μέρες που ζούμε; Ε όχι απαράδεκτο. Εγώ κάλεσα μόνο αδέλφια αλήθεια σας λέω ο άντρας μου που δεν έχει κανέναν κάλεσε τα ξαδέλφια του κ επίσης καλέσαμε το Θείο μου με την οικογένεια του γιατί τον έχουμε μεγάλη υποχρέωση και άλλες δύο οικογένειες (συνολικά έξι άτομα) γιατί μας έδωσαν όλα όσα έχουμε για το μωρό. Μέχρι ριλάξ και καθισματάκια αυτοκινήτου. Με συγχωρείτε αλλά θα ήταν γαιδουριά να μην τους πούμε. Έχω πάντως πάθει σοκ και δεν έχω όρεξη για τίποτα. Περιμένω τον αντρούλη μου να με πάρει αγκαλιά και να με παρηγορήσει :(:(

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Τσερρούλα μου τον "άυπνο" είχε η Μαρκελλίτσα μας ε;:tongue::tongue: Ετσι λέω στον άντρα μου όταν δεν κοιμάται το μπουμπουκάκι μου. Αλήθεια κοιμήθηκε τελικά; Εγώ σε κάτι τέτοια έβγαζα το μεγάλο μου όπλο (βυζάκι) συνήθως έπιανε αλλά τώρα πια έχουμε και την καροτσάδα. Άλλη φορά δοκίμασε να την κουνάς μέσα στο καρότσι της εσύ έχεις και μεγάλο σπίτι κάνε καμία βολτίτσα εκεί μέσα ;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μαρμινουλα υπαρχουν 2 εκδοχες. Η μια ειναι να κανεις τα στραβα ματια, να το καταπιεις και να μειν πεις τιπτα για να χεις καλη σχεση με τους νονους του παιδιού,

η αλλη εκδοχη ειναι να πεις οτι δεν το ηξερες και τωρα που ρωτας το κεντρο δεν μπορει να κανουν κατι γιατι αυτοι σας υπολογιζανε για τοσα ατομα και εχει κλειστει ο αριθμος και λυπασαι παρα πολυυυυυυυυυ!!!

Μαρμινουλα υπαρχουν 2 εκδοχες. Η μια ειναι να κανεις τα στραβα ματια, να το καταπιεις και να μειν πεις τιπτα για να χεις καλη σχεση με τους νονους του παιδιού,

η αλλη εκδοχη ειναι να πεις οτι δεν το ηξερες και τωρα που ρωτας το κεντρο δεν μπορει να κανουν κατι γιατι αυτοι σας υπολογιζανε για τοσα ατομα και εχει κλειστει ο αριθμος και λυπασαι παρα πολυυυυυυυυυ!!!

χαχαχα Πέπσι μου με άρεσε η δεύτερη εκδοχή και είναι το πρώτο που σκέφτηκα και για αυτό το πέταξα απ' έξω απ' έξω στην κουμπάρα αλλά για κακή μου τύχη το κέντρο είναι αρκετά μεγάλο και όταν τους πηρα τηλ και τους ρωτησα (με την ελπίδα να έχω δίκιο) μου είπαν πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Και εκ χαρακτήρος μάλλον θα κάνω το πρώτο δηλαδή θα σκάσω αλλά θα το καταπιώ. Απλά έτσι όπως το πάμε δεν ξέρω τι άλλες απαιτήσεις θα βγάλουν. Στις φώτο πχ μη μου παραγγείλουν ενα σωρό ή κανένα ψηφιακό άλμπουμ πιστεύοντας ότι θα το πληρώσουμε εμείς γιατί κάτι τέτοιο μου πέταξαν κάποια στιγμή. Εντάξει γίνομαι υπερβολικη το ξέρω αλλά πόσες υποχωρήσεις πρέπει να κάνω για το καλό των σχέσεων;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Marmin, τους βρίσκω απαράδεκτους! Αφού έίχαν πει για λίγα άτομα, δεν ντράπηκαν τελευταία στιγμή να παρουσιάσουν 15; Ε, μα! Με συγχωρείς πολύ, αλλά κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν καθόλου μυαλό! Δίκιο έχεις να τσαντίζεσαι! Αντί να ταίσεις άτομα που δεν ξέρεις, θα μπορούσες να καλέσεις δικούς σου ανθρώπους (που λέει ο λόγος).

Τώρα όμως και τι να κάνεις; Να τσακωθείς; να ψυχρανθείς; Αστο καλύτερα! Ο,τι πάθατε, πάθατε! Μην χαλάσουν οι καρδιές σας τελευταίες μέρες! Βεβαια, η δική σου χάλασε, αλλά τι να πεις; Ανεγκέφαλοι άνθρωποι! Ετσι την είχε πατήσει π ξάδελφός μου με τους δικούς του κουμπάρους που έπαθε σοκ όταν τελευταία στιγμή μαζεύτηκε όλο τους το σόι από Αθήνα......Τα πλήρωσε, ο καημένος, τι να έκανε;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Δηλαδή Μάρτζι μου καλά που το έθιξα αλλιώς θα την παθαίναμε όπως ο ξάδελφος. Και μου έλεγε ο καημένος ο άντρας μου μην τους φέρουν όλους στο κέντρο και εγώ νευρίαζα και του έλεγα μα καλά τα ίδια θα λέμε; Αφού είπαν οι άνθρωποι εμείς θα τους πούμε πόσους να φέρουν. Και όπως λες κι εσύ θα μπορούσα να φέρω εγώ δικούς μου. Άσε που αν μας το έλεγαν την πρώτη φορά που ρώτησε ο άντρας μου δε θα κάναμε καθόλου τραπέζι. Εγώ δεν είπα ανθρώπους που τους είχα υποχρέωση και αυτοί κάλεσαν τη σάρα και τη μάρα. Τεσπα όπως είπες θα το φάμε. Και όταν του είπε ο άντρας μου (στο φίλο του και νονό) δεν ξέρω αν θα έχει το μαγαζί τώρα για παραπάνω άτομα ξέρεις τι του απάντησε; Ε θα βρεις. Βέβαια του είπε και το άλλο πως θα τα πληρώσει αυτός τα άτομα και να μην πούμε τίποτα στη γυναίκα του αλλά φυσικά του είπα (στον άντρα μου) πως αυτό δεν πρόκειται να γίνει. Έχουμε και μία αξιοπρέπεια και ας μην έχουμε λεφτά. Απλά αυτό που συμπέρανα είναι πως νονούς καλύτερα να κάνεις ανθρώπους με την ίδια οικονομική με σένα κατάσταση. Όταν φοράει μόνο μάρκες και το πουκάμισο της βάπτισης κοστίζει όσο όλο το σετ του άντρα μου τότε τι περιμένεις;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κορίτσια, σήμερα δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα! Πάλι δεν κοιμήθηκα καλα το βράδυ! Μου έχουν φύγει τα μάτια να κοιτάω όλο το βράδυ τηλεόραση μήπως με πάρει ο ύπνος! Ο άντρας μου κοιμάται του καλού καιρού κι εγώ βολοδέρνω! Είμαι πτώμα κι εγώ κι ας μην έχω ακόμη μωρό!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κορίτσια, σήμερα δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα! Πάλι δεν κοιμήθηκα καλα το βράδυ! Μου έχουν φύγει τα μάτια να κοιτάω όλο το βράδυ τηλεόραση μήπως με πάρει ο ύπνος! Ο άντρας μου κοιμάται του καλού καιρού κι εγώ βολοδέρνω! Είμαι πτώμα κι εγώ κι ας μην έχω ακόμη μωρό!

Μετά θα είσαι πολύ καλύτερα πίστεψε με :P:p μόνο λίγη υπομονή ακόμα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Δηλαδή Μάρτζι μου καλά που το έθιξα αλλιώς θα την παθαίναμε όπως ο ξάδελφος. Και μου έλεγε ο καημένος ο άντρας μου μην τους φέρουν όλους στο κέντρο και εγώ νευρίαζα και του έλεγα μα καλά τα ίδια θα λέμε; Αφού είπαν οι άνθρωποι εμείς θα τους πούμε πόσους να φέρουν. Και όπως λες κι εσύ θα μπορούσα να φέρω εγώ δικούς μου. Άσε που αν μας το έλεγαν την πρώτη φορά που ρώτησε ο άντρας μου δε θα κάναμε καθόλου τραπέζι. Εγώ δεν είπα ανθρώπους που τους είχα υποχρέωση και αυτοί κάλεσαν τη σάρα και τη μάρα. Τεσπα όπως είπες θα το φάμε. Και όταν του είπε ο άντρας μου (στο φίλο του και νονό) δεν ξέρω αν θα έχει το μαγαζί τώρα για παραπάνω άτομα ξέρεις τι του απάντησε; Ε θα βρεις. Βέβαια του είπε και το άλλο πως θα τα πληρώσει αυτός τα άτομα και να μην πούμε τίποτα στη γυναίκα του αλλά φυσικά του είπα (στον άντρα μου) πως αυτό δεν πρόκειται να γίνει. Έχουμε και μία αξιοπρέπεια και ας μην έχουμε λεφτά. Απλά αυτό που συμπέρανα είναι πως νονούς καλύτερα να κάνεις ανθρώπους με την ίδια οικονομική με σένα κατάσταση. Όταν φοράει μόνο μάρκες και το πουκάμισο της βάπτισης κοστίζει όσο όλο το σετ του άντρα μου τότε τι περιμένεις;

Πολύ σωστά σκέφτεσαι! Κι εγώ την ίδια γνώμη έχω!:P

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...