Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Πάω να αράξω με τον αντρούλη κοριτσάκια πιάστηκε η πλάτη μου με το θήλαστρο και έβγαλα 130 αν ξυπνήσει τη νύχτα θα του το δώσω!!!Το καλό είναι ότι με το θήλαστρο δεν βγάζει αίμα!!!Τώρα έβαλα πράσινο σαπούνι στο στήθος μου (γιατροσόφι της γιαγιάς για όλες της πληγές)και το έχω έξω να παίρνει αέρα!!!Καληνύχτα κοριτσάκια μου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

καληνυχτα ομορφες!!!το κειμενακι δεν σβηνεται, θα το ξαναπαλεψω...

κορινακι θα σου τις στειλω παλι μολις βρω χρονο.

καληνυχτα και απο μας...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Σας αφήνω και εγώ!

Κορινάκι να μπαίνεις πιο συχνά γιατί σε πεθυμούμε!

και εμενα μου λειψατε μαρμιν μου ,οταν με το καλο γινει η επεμβαση και τελειωσουν ολα αυτα θα ξαναμπαινω οπως παλια..και τωρα θα προσπαθησω να μπαινω απλα δεν μπορω να μπαινω οτι ωρα θελω γιατι ο πεθερος μου εχει στικακι και τελειωνει ο χρονος του..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο μενα κοριτσακια

ΤΡΕΧΩ ΤΡΕΧΩ ΤΡΕΧΩ

Αυτο ειναι το τριπτυχο που με χαρακτηριζει τον τελευταιο καιρο. Για το καφε συνεχεια τρικλοποδιες. Πιστευω ομως να δωσει ο θεος και αν ανοιξουμε μεσα στη μεγαλη εβδομαδα για να δουλεψουμε και λιγο.

Απο την αλλη πλησιαζει Πασχα και εχω και λιγη δουλιτσα παραπανω. Και φυσικα το μικρο λυκακι που με θελει ολη μερα αποκλειστικοτητα:tongue:

Ριχνω βιαστικες ματιες σε αυτα που γραφετε χωρις να τα διαβαζω κανονικα οποτε ολο και κατι θα μου ξεφευγει. Σε γενικες γραμμες πιστευω οτι ειστε ολες καλα.

Μολις τελειωσουμε θα σας στειλω φωτο απο το καφε.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Καλημερα και απο μενα κοριτσακια

ΤΡΕΧΩ ΤΡΕΧΩ ΤΡΕΧΩ

Αυτο ειναι το τριπτυχο που με χαρακτηριζει τον τελευταιο καιρο. Για το καφε συνεχεια τρικλοποδιες. Πιστευω ομως να δωσει ο θεος και αν ανοιξουμε μεσα στη μεγαλη εβδομαδα για να δουλεψουμε και λιγο.

Απο την αλλη πλησιαζει Πασχα και εχω και λιγη δουλιτσα παραπανω. Και φυσικα το μικρο λυκακι που με θελει ολη μερα αποκλειστικοτητα:tongue:

Ριχνω βιαστικες ματιες σε αυτα που γραφετε χωρις να τα διαβαζω κανονικα οποτε ολο και κατι θα μου ξεφευγει. Σε γενικες γραμμες πιστευω οτι ειστε ολες καλα.

Μολις τελειωσουμε θα σας στειλω φωτο απο το καφε.

Καλημερα Νενούλα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

καλημερα!!!

τωρα πεστε μου...βρεφος μιας εβδομαδας που ξυπνησε στις 10.30 χθες κ κοιμηθηκε με 1000 ζορια μεταξυ 3.30-6 να μην εχει νυσταξει ακομα!!!!!?????

υποφερω....

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Καλημέρα! Τσέρυ μου, υπομονή! Εκεί που λεμε κοιμάται πολλές ώρες, μας κάνει την στραβή και δεν κοιμάται καθόλου, ε; Θα στρώσει μωρέ το καημένο, πού θα πάει; Θέλει κι αυτή το χρονο της!

Το ωράριο που με ρώτησες χθες με επηρεάζει, γιατί όταν θα γύριζα θα έκανα 19 ώρες! Τώρα δεν θα πέσω καθόλου! Κι έλεγα πως με το μωρό θα με βόλευαν οι 2 ώρες μειον, γιατί θα γλιτωνα προετοιμασία στο σπίτι!

Αχ, κορίτσια ,αραιά και που με πιάνουν φαγούρες από κάτω, ειδικά τα βράδια! Ξέρετε πόσο ιδρώνω εκεί πέρα; Σαν να είμαι κατουρημένη είμαι! Σηκωνομαι και αλλάζω συνέχεια εσώρουχο! Ε, και με πιάνουν μετά φαγούρες!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...