Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

να σχολιασω και οσα θυμαμαι..

ΚΑΝΤΥ μου εισαι κουκλα..και τα μωρα κουκλια..η μπεμπα μοιαζει σε εσενα και ο μπεμπης νομιζω τον μπαμπα του..και μοιαζεις και πολυ με την μαμα σου..

ΜΑΡΤΖΙ μου μια χαρα τα νεα σας..αντε με το καλο να γεννηθει η μπουμπου..

ΤΣΕΡΡΥ μου μπραβο στον αντρα σου που ηταν μεσα στον τοκετο..και παλι να σας ζησει ..εμενα δεν μου τις δειχνει τις φωτο της μπεμπας που εστειλες..:(

ΛΙΛΙ μου κουκλα..πολυ ωραιο το μαλλι και το μενταγιον τελειο..

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ κουκλα η αργυρενια..μεγαλωσε πολυ..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καντυ μια χαρα κουκλαρα και οι 2 σας με την μανουλα παρα την ταλαιπωρια που εχετε περασει αυτες τις μερες!!!

τα μωρακια σου εθρεψαν για τα καλα!οντως οταν τα βλεπεις ετσι διπλα διπλα ειναι να τα ζουλιξεις!!!και απορώ πως διαλέγεις ποιο θα ζουλιξεις??για μας ειναι ξεκαθαρα τα πραματα, ένα έχουμε ενα ζουλαμε...εσυ πως ξεχωριζεις???

κορινακι σιγουρα δεν ανοιγει?λογικα εχει ερθει λινκ του σκαιντραιβ. τσεκαρε και δεν μπορεις θα σου ξαναστειλω.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

εριξα πολύ υπνο!!!το ιδιο ομως και το Μαρκελλάκι μου...σήμερα πάλι κοιμάται πολύ και τωρα αγχώνομαι και που κοιμάται τοσο....βεβαια ειπαμε...το νορμαλ ειναι αυτο!μαμ - κακα και νανι...θα σας πω το πρωι τις εντυπωσεις μου!!!θα δειξει απο το ποσο θα κοιμηθουμε και το βραδυ...

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Lili, η περιγραφή σου είναι σοκαριστική! Δεν σου κρύβω πως πονάω στο στήθος διαβάζοντας σε!

Εγώ έκανα μια βόλτα με την μάνα μου στο χωριό! Αγόρασα μία ακόμη καλοκαιρινή νυχτικια για την ώρα του τοκετού!

Α! ζυγίστηκα στο φαρμακείο που πρωτοζυγίστηκα όταν εμεινα έγκυος! Ακούστε λοιπόν τα υπέροχα νέα μου! Από 51 που με είχε δείξει τον Σεπτέμβρη, τώρα με έδειξε 59!!!Πώς με βρίσκετε; Επίσης πήρα πολλά κοπλιμεντα για το πίσω μέρος του σώματός μου που είναι απαράλλαχτο και δεν φαίνεται να είναι εγκυμονούσας!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Τσέρυ μου, λογικό δεν είναι να κοιμάται συνέχεια η μικρη; Μόλις μιας εβδομάδας είναι το πουλάκι μου! Πώς θα μεγαλώσει μετά;;; ο ύπνος τρέφει τα μωρά, λέει η παροιμία!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

εισαι σουπερ μαρτζι!!!θα γεννησεις κ θα εισαι πιο αδυνατη απο πριν!!!περιττο να σου πω οτι η κοιλια μου εμενα ηδη εξαφανιστηκε....ειμαι ακομα πρησμεννη βεβαια αλλα οπως λεει κ η λιλι μεχρι να βγω απο το σπιτι δεν θα υπαρχει τιποτα...

οσο για την μπουμπουκα μου αυτο ειναι το φυσιολογικο απλα επειδη με εμαθε σε διαφορετικο τροπο τις προηγουμενες μερες λεω μηπως κατι δεν παει καλα....θα δεις και συ σε λιγο καιρο θα εχεις κατι αποριες....οτι και να κανει θα ψαχνεις αν ειναι φυσιολογικο!!!απλα εμενα εκανε και 2 φορες εμμετο σημερα και τα συνδυασα ολα μαζι...αλλα το μωρουλι μου τρωει μια χαρα μονο οταν την ξυπνησω βεβαια!!!

28xYp3.png

Καλά τσερυ, εγώ θα πανικοβληθώ, δεν το συζητώ! Είμαι και αγχώδης τύπος από μόνη μου, φαντάσου πώς θα είμαι με το μωρό! Δεν με βλέπω να είμαι άνετη!!! Ολα θα τα περνάω από κόσκινο! Πώς θα ήθελα να ήμουν χαλαρή σαν την αδελφή μου, ρε γμτ!

Μην με ακούς τώρα που δίνω συμβουλές!Στις συμβουλές είμαι μανούλα, στην πράξη υστερώ πολύ!

Κορίτσια, ψήφισαν αύξηση ωραρίου για τους εκπαιδευτικούς! Με το που θα γύριζα σχολείο θα έκανα 19 ώρες την εβδομάδα, τώρα θα κάνω 21 ( όσες έκανα δηλαδή). Για κάποιους συναδέλφους που κ@λοβαρούσαν το ευχαριστήθηκα! Αλλά υπάρχουν κι αλλοι που κάνουν τόσο καλά τη δουλειά της που αυτή η άυξηση θα τους ισοπεδώσει, γιατί σας είχα πει παλίοτερα πώς ετοιμάζεται επαρκώς ένα μάθημα σπίτι! Οι δύο ώρες επιπλέον στην ουσία για τον σωστό εκαπιδευτικό είναι 5 ώρες παραπάνω, αλλά αυτό δνε το λέει κανείς κι όλοι μας κατηγορούνε για τεμπέληδες!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

εγω δεν καταλαβα που σε επηρεαζει η αυξηση ωραριου?αφου ουτως ή άλλως 21 εκανες...τους άλλου επηρεαζει μονο, ετσι?

άστα να παν μαρτζι καλα που ειστε και σεις και ανταλλασουμε πληροφοριες γιατι θα ειχα παρει τον γιατρο 10 φορες μεχρι στιγμης!!!

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Καψουρακ ξύπνησε πήγαμε βόλτα ήρθαμε και έφτασε η ώρα για μαμ τον έβαλα στο καλό αριστερο αλλά επειδή είχε φάει και στο προηγούμενο γεύμα από εκεί δεν χόρτασε τον έβαλα στο δεξί αλλά έβγαλε πάλι αίμα...του έφτιαξα ξένο και δεν το θέλει με τίποτα ... Πήρα τη παιδίατρο και μου είπε να βγάλω με το θήλαστρο η να πάρω θιλη σιλικόνης και να του το δίνω κανονικά το γάλα μου και δεν πειράζει το αίμα!!! Απλά να μη θηλαζει για νσ στρώσει το στήθος!!! Τώρα κοιμάται αγκαλίτσα μου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

χαχαχα Τσερρούλα μου, μου θύμησες εμένα στην αρχή τα ίδια έκανα. Κοιμόταν λίγο ο μπουμπούκος μου έλεγα γιατί δεν κοιμάται, κοιμόταν πολύ έλεγα είναι φυσιολογικό; Τα ίδια και με το φαί.

Αγγελικάκι μήπως μου έκανες αίτημα στο σκάιπ; Μου έκανε ένας κύριος από τη Χίο και πριν τον απορρίψω είπα να σε ρωτήσω μπας και συνδέεσαι με το προφίλ του συζύγου (τον οποίο δεν ξέρω πως το λένε)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

ετσι ειναι οι πρωτο μανουλες μαρμινακι μου!!!!καλά που έχω και σας...

τι σας λεει το τικερακι μας???

χαχαχα πολύ χαριτωμένο :tongue::tongue: Αλήθεια το κειμενάκι από κάτω δεν μπορούσες να το αλλάξεις; Είδες τώρα πόσο περισσότερο καταλαβαίνεις την αναγκαιότητα της παρέας μας; Κι εγώ με τη σκέψη και μόνο παρηγοριέμαι και ησυχάζω.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

καντυ μια χαρα κουκλαρα και οι 2 σας με την μανουλα παρα την ταλαιπωρια που εχετε περασει αυτες τις μερες!!!

τα μωρακια σου εθρεψαν για τα καλα!οντως οταν τα βλεπεις ετσι διπλα διπλα ειναι να τα ζουλιξεις!!!και απορώ πως διαλέγεις ποιο θα ζουλιξεις??για μας ειναι ξεκαθαρα τα πραματα, ένα έχουμε ενα ζουλαμε...εσυ πως ξεχωριζεις???

κορινακι σιγουρα δεν ανοιγει?λογικα εχει ερθει λινκ του σκαιντραιβ. τσεκαρε και δεν μπορεις θα σου ξαναστειλω.

ΤΣΕΡΡΥ μου δεν εχω αυτο το προγραμμα στον υπολογιστη και δεν μου τις ανοιγει..δεν ξερω πως να το κανω για να τις δω..αν μπορεις στειλτες μου ξανα..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...