Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

xara μου ολη την ημερα να την περασεις με την μπουμπου!!!

τσερρυ μου δεν το καταλαβαινουν το γελακι τοσο μικρα. μου το ειπε η παιδιατρος κ το διαβασα κιολας οτι απο 2-3 μηνων ξεκινανε κ γελανε συνηδητα

εγω χαρα μ δεν γεννησα 37+ εγω γεννησα 37 νταν!:P

απαραδεκτη η φιλη τσερρυ μου!

χαρα μ εγω δεν πονεσα καθολου οπως κ ποτε δεν πονουσα απλα ειχα παααααααααααααρα πολυ αιμα

Ούτε εγώ πονάω αλλά πριν πονούσα. Νιώθω έναν πονάκο σαν αυτό της περιόδου στη μέση αλλά πολύ πολύ γλυκό καμία σχέση δηλαδή σε ένταση. Αντιθέτως όμως δεν έχω σχεδόν καθόλου αίμα. Δηλαδή είμαι σαν τρίτη - τέταρτη μέρα περιόδου από την αρχή. Τεσπα τι να πω ίσως είμαι τυχερή και γίνει η περίοδος μου πιο ανθρωπινή αν πάλι κρατάει και λιγότερο από επτά μέρες ακόμα καλύτερα :P Αρκεί να μη θέλει πια δύο μέρες για να κατέβει το αίμα αντί για 12-15 ώρες.:rolleyes: Πάντως έχει και ένα ακόμα χαρακτηριστικό της παλιάς νιώθω "κινητικότητα" στο έντερο το μόνο καλό:rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kanti, τι όμορφα μωράκια!!!! Παναγιά μου, χάζεψα στις φωτογραφίες! Ειλικρινά! Κουκλάκια! Κι εσύ είσαι μια χαρά. Πιο όμορφη μου φαίνεσαι και πιο ολοκληρωμένη!! Η μαμά σου πάλι νεότατη! Πόσο χρονών είναι;;; Φτου της, φτου της να της πεις! Ωραιότατη γιαγιά!

Αχ, είμαι να τρέχω για καλοκαιρινές πυτζάμες! Ετσι μου έρχεται να κουβαλήσω τα καλοκαιρινά μου σορτσάκια-μπλουζάκια......αλλά η Κάντυ λέει πως δεν βολεύουν όταν περνάνε οι γιατροί!

Μαριούλα, στην 37η νταν;;; Κι αν θυμάμαι καλά ο Αντωνάκης γεννηθηκε 2800! Οσο ήταν η δική μου χθες.....

Τσέρυ, αν ειναι έτσι κι αισθάνεσαι υποχρεωμένη που τηε το ζήτησες, τότε πρέπει να το ξαναθίξεις το θέμα! Ρώτα την ευθέως ότάν έρθει να σας δει, αν θέλει κι αν μπορεί να βαφτίσει τη μικρή! Δεν είναι κακό!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Πόνεσα κι εγώ με την περιγραφή της Λίλις! Λίλι, δρακουλάκι θα γίνει το καψουράκι;;;πώς το βλέπεις;;;

Δεν νομίζω να πειράζει! Ολα μες στο πρόγραμμα είναι, τι στο καλό! Οταν βγουν δόντια, σιγά σιγά το κόβουμε, λέω εγω και την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια προς το μπιμπερό!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Το Κορινάκι για να μην μπαίνει θα είναι στο χωριό με τα πεθερικά!!!

καλησπερα κοριτσακια..τι κανετε?μου λειψατε τοσες μερες που εχω να μπω..οπως πολυ σωστα καταλαβε η λιλι ειμαι στο χωριο με τα πεθερικα..τωρα δεν παει η πεθερα μου στην δουλεια και παω στην θεση της εγω..

μια εβδομαδα που ειμαι εδω με εσκασε ολο κλαιει για να μην πεθανει ο πεθερος μου στην επεμβαση λεει και τα λεει και μπροστα του..ελεος ολο τον αγχωνει τον ανθρωπο και ο αντρας μου την μαλωνει και αυτη συνεχιζει και ολο τον φωναζει τον πεθερο μου οπως παλια..χθες εκανε εισαγωγη στο νοσοκομειο ο πεθερος μου και ειχαμε παλι ιστοριες εκλαιγε γιατι δεν της αρεσε λεει εκει ηθελε να πανε σε κλινικη γιατι δεν τους εδινε πολυ σημασια ο γιατρος και τελικα την πεισαμε να μεινουν εκει για να μην χασουν και το ραντεβου τους και εδωσαν και την δευτερα μπαινει χειρουργιο..ξανα μπαινω σε λιγο γιατι ηρθε παλι η γιαγια του αντρα μου..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Κορίνα, περαστικά στον πεθερό σου κι ευχομαι να πάει καλά το χειρουργείο! Οσο για την πεθερα, υπομονή! Υπάρχουν άνθρωποι που δεν ξέρουν να κάνουν κουράγιο κι αντί να ηρεμήσουν έναν άρρωστο, τον στέλνουν πριν την ώρα του στα κυπαρισσάκια!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Κορίνα, περαστικά στον πεθερό σου κι ευχομαι να πάει καλά το χειρουργείο! Οσο για την πεθερα, υπομονή! Υπάρχουν άνθρωποι που δεν ξέρουν να κάνουν κουράγιο κι αντί να ηρεμήσουν έναν άρρωστο, τον στέλνουν πριν την ώρα του στα κυπαρισσάκια!

Χαχαχα α ρε Μάρτζι ωραία που τα γράφεις ώρες ώρες :tongue::tongue:

Κορινάκι όπως ίσως κατάλαβες συμφωνώ με την προλαλήσασα σε όλα! Πάντως κουτι τους ήρθε (τα πεθερικά σου εννοώ) η φυγή σας από την Κύπρο. Αν δεν ήσασταν και εσείς τι θα έκαναν;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κορίτσια έβγαλε γουλιτσα και ήταν καφέ που σημαίνει ότι ρούφηξε αιματακι αρκετό!!! Η πλάκα είναι ότι όταν κατάλαβα ότι τραβάει αίμα του πήρα το στήθος και τον έβαλα στο άλλο ε το κλάμα που έκανε ....ήθελε εκείνο με το αίμα ... Σας λέω δρακουλακι κανονικό... :-D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Κορίτσια έβγαλε γουλιτσα και ήταν καφέ που σημαίνει ότι ρούφηξε αιματακι αρκετό!!! Η πλάκα είναι ότι όταν κατάλαβα ότι τραβάει αίμα του πήρα το στήθος και τον έβαλα στο άλλο ε το κλάμα που έκανε ....ήθελε εκείνο με το αίμα ... Σας λέω δρακουλακι κανονικό... :-D

Ε το παιδάκι γεύτηκε και κάτι άλλο εκτός από γάλα και συ η κακιά του το πήρες; :confused::confused: Φαίνεται έχεις γλυκό αίμα. Αλήθεια να φανταστώ ότι είσαι η αγαπημένη τροφή των κουνουπιών; :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ε το παιδάκι γεύτηκε και κάτι άλλο εκτός από γάλα και συ η κακιά του το πήρες; :confused::confused: Φαίνεται έχεις γλυκό αίμα. Αλήθεια να φανταστώ ότι είσαι η αγαπημένη τροφή των κουνουπιών; :tongue::tongue:

Χαχαχαχα η αλήθεια είναι ότι με αγαπάνε τα κουνουπάκια......:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Χαχαχα α ρε Μάρτζι ωραία που τα γράφεις ώρες ώρες :tongue::tongue:

Κορινάκι όπως ίσως κατάλαβες συμφωνώ με την προλαλήσασα σε όλα! Πάντως κουτι τους ήρθε (τα πεθερικά σου εννοώ) η φυγή σας από την Κύπρο. Αν δεν ήσασταν και εσείς τι θα έκαναν;

ευχαριστω κοριτσια..συμφωνω μαζι σας αυτη αγχωνεται πιο πολυ και απο τον πεθερο μου και αγχωνει και τους αλλους..στο νοσοκομειο χθες που μπηκαν δεν της αρεσε γιατι λεει αργησαν να φερουν το φαγητο αυτη νομιζει ειναι σε σουιτα ξενοδοχειου..τι να πω ελεος..τωρα ειναι εκει θα κατσει ολες τις μερες εκει μαζι του θα τον σκασει τον ανθρωπο με τις υστεριες της..παντως τωρα που δεν ειναι εδω και ειμαστε μονοι μας εχουμε ηρεμια..

αν δεν ημασταν εδω μαρμιν μου δεν ξερω τι θα εκανε ..θα ειχε στειλει στο νοσοκομειο τον πεθερο μου μια ωρα αρχητερα απο την γκρινια της..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Κάντυ όπως τα είπα κούκλα είσαι!!!Και να πώ ότι με τη μαμά σου μοιάζετε πολύ!!!Τα ζουζούνια μας είναι αστέρια ακόμα και κοιμησμένα τα μανάρια μου!!!Να είστε γεροί να χαρείτε τα παιδάκια σας κοπέλα μου και τα μωρά σας καλότυχα και ευτυχισμένα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

πριν λιγο εφυγε και η γιαγια ερχεται καθε μερα κατα τις 4 οποτε λυπει η πεθερα μου και χτυπαει τα κουδουνια και μας ξυπναει..χθες ηρθε λεει να πλυνει την αυλη ενω την προηγουμενη μερα την ξαναεπληναν και μας ξυπνησε μεσιμεριατικα να την κανω λεει παρεα και σημερα ηρθε λεει να δει το σπιτι..ελεος..επρεπε να της πω να μην στεναχωριεται το σπιτι εδω ειναι δεν φευγει δεν εχει ποδια..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

κορινακι περαστηκα να ειναι!ευτυχως που ειστε και σεις εκει γιατι αν ηταν και μονος του ο ανθρωπος δεν τον εβλεπα καλα...

μαρτζι με τιποτα δεν της ξανακανω νηξη...θα της ανακοινωσω οταν ερθει η ωρα οταν αποφασισω με το καλο. Απλά τώρα "αγοράζω" κινήσεις και οταν ερθει η ώρα θα τα βάλω κατω και θα αποφασίσω και αν μου πει κ τιποτα θα της πω δεν θα γινει για αυτον και για αυτον τον λογο ή της το προτινω και το αφηνω πανω της...σιγουρα ομως οταν θα ειμαι εντελως ηρεμη ψυχολογικα.

σημερα το μαρκελλακι μου εκανε 2 φορες εμμετο...δεν ξερω γιατι. δεν ηταν γουλιτσες, ηταν αρκετο γαλατακι. και κοιμαται κιολας σημερα ενω μεχρι χθες θυμαστε...βασικα κοιμηθηκα πανω μου οταν σας ειπα και τωρα παλι εφοσον εκανε μπανακι και εφαγε κ για ενα τεταρτο...αχ τι αγχος να εισαι μανα!!!!

λιλικα στο δρακουλακι αρεσε!!!ενας φιλος πριν χρονια μου ειχε πει οτι το γαλα θηλασμου δεν ειναι γαλα αλλα ειναι αιμα βαμμενο ασπρο για να μην αηδιαζουμε...δεν ξερω αν ισχυει...πιθανο ακουγεται. Μπορεις να ρωτησεις κ τον γιατρο για σιγουρια. Εγώ παντως ενα απορώ...σε έκοψε την θηλή και δεν καταλαβες τιποτα???ποσο τις εχεις σκληραγωγησει...!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

κορινακι περαστηκα να ειναι!ευτυχως που ειστε και σεις εκει γιατι αν ηταν και μονος του ο ανθρωπος δεν τον εβλεπα καλα...

μαρτζι με τιποτα δεν της ξανακανω νηξη...θα της ανακοινωσω οταν ερθει η ωρα οταν αποφασισω με το καλο. Απλά τώρα "αγοράζω" κινήσεις και οταν ερθει η ώρα θα τα βάλω κατω και θα αποφασίσω και αν μου πει κ τιποτα θα της πω δεν θα γινει για αυτον και για αυτον τον λογο ή της το προτινω και το αφηνω πανω της...σιγουρα ομως οταν θα ειμαι εντελως ηρεμη ψυχολογικα.

σημερα το μαρκελλακι μου εκανε 2 φορες εμμετο...δεν ξερω γιατι. δεν ηταν γουλιτσες, ηταν αρκετο γαλατακι. και κοιμαται κιολας σημερα ενω μεχρι χθες θυμαστε...βασικα κοιμηθηκα πανω μου οταν σας ειπα και τωρα παλι εφοσον εκανε μπανακι και εφαγε κ για ενα τεταρτο...αχ τι αγχος να εισαι μανα!!!!

λιλικα στο δρακουλακι αρεσε!!!ενας φιλος πριν χρονια μου ειχε πει οτι το γαλα θηλασμου δεν ειναι γαλα αλλα ειναι αιμα βαμμενο ασπρο για να μην αηδιαζουμε...δεν ξερω αν ισχυει...πιθανο ακουγεται. Μπορεις να ρωτησεις κ τον γιατρο για σιγουρια. Εγώ παντως ενα απορώ...σε έκοψε την θηλή και δεν καταλαβες τιποτα???ποσο τις εχεις σκληραγωγησει...!!!

Καλέ χαμπάρι δεν πήρα άν δεν τραβιόταν να δώ το αίμα στο στόμα του και φυσικά στο μάγουλο που του έτρεξε τίποτα δεν θα καταλάβαινα.....:confused:

Αλλά άν βλέπατε εικόνα........ το καψουράκι με τα αίματα και να λυσσάει να ξαναπιάσει το ματωμένο στήθος.........:shock::shock::shock:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...