Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Τσερυ, εγώ δεν θα την έκανα νονά της μικρής αυτή την κοπέλα! Πολύ ξινή φαίνεται, ρε παιδί μου! Από την άλλη, αν εσύ την θες και την αγαπάς, εγώ θα σου έλεγα σε καμιά 15αριά μέρες να την πάρεις τηλ και να της πεις να περάσει καμία βόλτα, πως σου έλειψε και θες να την δεις! Ετσι, για να κόψεις συμπεριφορά.....Να δεις τι θα κάνει!

Κορίτσια, έχει πολλή ζέστη και ακούγεται πως από Μ. Τετάρτη θα έχουμε μίνι καυσωνα! Πρέπει να πάω να πάρω ακόμη μία κοντομάνικη νυχτικιά για το νοσοκομείο! Θυμάστε που σας είπα πως έχω δύο μακρυμάνικες, μάλιστα η μία χειμωνιάτικη; Σιγά μην βολέψουν αμα ο καιρός συνεχίσει να είναι έτσι!

Μαρμιν, η μικρή τα πρωινά και τα μεσημέρια είναι ησυχούλα! Λίγο θα με κλωτσήσει! Πιο δραστήρια είναι τα απογεύματα και τα βράδια! Ο γιατρός χθες με ρώτησε πώς πάμε από κινητικότητα! Του είπα ότι όλα είναι καλά αλλά δεν μπήκε στον κόπο να μου πει αυτά που μου είπες εσύ!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τσερυ, εγώ δεν θα την έκανα νονά της μικρής αυτή την κοπέλα! Πολύ ξινή φαίνεται, ρε παιδί μου! Από την άλλη, αν εσύ την θες και την αγαπάς, εγώ θα σου έλεγα σε καμιά 15αριά μέρες να την πάρεις τηλ και να της πεις να περάσει καμία βόλτα, πως σου έλειψε και θες να την δεις! Ετσι, για να κόψεις συμπεριφορά.....Να δεις τι θα κάνει!

Κορίτσια, έχει πολλή ζέστη και ακούγεται πως από Μ. Τετάρτη θα έχουμε μίνι καυσωνα! Πρέπει να πάω να πάρω ακόμη μία κοντομάνικη νυχτικιά για το νοσοκομείο! Θυμάστε που σας είπα πως έχω δύο μακρυμάνικες, μάλιστα η μία χειμωνιάτικη; Σιγά μην βολέψουν αμα ο καιρός συνεχίσει να είναι έτσι!

Μαρμιν, η μικρή τα πρωινά και τα μεσημέρια είναι ησυχούλα! Λίγο θα με κλωτσήσει! Πιο δραστήρια είναι τα απογεύματα και τα βράδια! Ο γιατρός χθες με ρώτησε πώς πάμε από κινητικότητα! Του είπα ότι όλα είναι καλά αλλά δεν μπήκε στον κόπο να μου πει αυτά που μου είπες εσύ!!!!

Μάρτζι μου δυστυχώς οι γιατροί δεν τα λένε όλα είτε γιατί τα θεωρούν αυτονόητα επειδή τα ξέρουν αυτοί είτε γιατί βαριούνται; Δεν ξέρω τι να πω. Πάντως εμένα να σκεφτείς πως μου το είπαν και στο νοσοκομείο που πήγαινα στα εξ. ιατρεία και εξεταζόμουν και μάλιστα όταν τους είπα πως εκείνο το πρωί δεν ήταν ιδιαίτερα ζωηρός με έστειλαν να φάω κάτι γλυκό και μετά με πήγε η ίδια η μαία για καρδιοτοκογράφο γιατί δεν ήξερα που είναι. Και άκου και αυτό τώρα. Αυτή η ίδια η μαία με παρέλαβε στην εφημερία που πήγα. Για αυτό σου λέω στο Θεό όλα είναι δυνατά πόσο μάλλον που τα δικά μας τα μωρά είναι όλα μικρά θαυματάκια αφού λίγο πολύ όλες μας είχαμε αρχίσει να απογοητευόμαστε (σχεδόν όλες). Μην αγχώνεσαι για χαζομάρες πάρε την κοντομάνικη και όλα θα πάνε καλά.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Κοριτσάκια μου εδώ είμαι σας διαβάζω αλλά προσπαθώ να καθαρίσω το Laptop από έναν ιό όλη μέρα τελικά τα κατάφερα!!!:D Το καψουράκι κοιμάται σήμερα τον έβγαλα στο μπαλκόνι και του άρεσε πάρα πολύ ,χάζευε τα λουλούδια και γελούσε!!!Αύριο το πρωί θα καθαρίσω και τη κούνια μας!!!Τι όμορφη μέρα!!!Είναι για μπανάκι στη θάλασσα, σκέφτομαι να πάρω και μαγιό τώρα που θα πάμε στο εξοχικό μπάς και κάνω καμιά βουτιά!!!:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Μαρτζι τα νσοσκομεια γενικα εχουν παντα πολυ ζεστη στα δωματια ποσο μαλλον σε μαιευτικη ποσο μαλλον που ανεβαινει και η θερμοκρασια. Εχω την εντυπωση οτι εχουν και αναμμενα καλοριφερ. Για αυτο παρε μονο κοντομανικες νυχτικες.

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια. σηεμρα δεν εχει δουλεια και ειπα α μπω πρωι πρωι μη τυχον και δεν προλαβω αργοτερα. σημερα ολη μερα θα τη αφιερωσω στη μπουμπουκα μου. μολις ξυπνησει,εχει χτενισμα στολισμα και εξω για βολτα. ποσο μου λυπει το παιδακι μου.....

εσεις ολες καλα; γραψτε μου τα εα σας γιατι δε ξερω αν θα τα προλαβω να τα διαβασω ολα. σας εχουμε και νεες φωτο.....

xara μου ολη την ημερα να την περασεις με την μπουμπου!!!
καλημερα!!

μαρτζι σημασια εχει οτι ειναι ολα οκ!!!πως με εκνευριζουν οι γιατροι οταν κανουν καποιες παυσεις ολο υπονοουμενα και σου σταματαει το αιμα για καποια δευτερολεπτα μεχρι τελικα να σου πουν ...ολα καλα!

μαριουλακι μου λογικα πεφτουν οι ορμονες μου και φυσικα απο την πιεση που μου προκαλει η αλλαγη. Αυτες τις μερες επεσαν και πολλες δουλειες στον αντρα μου και δεν ειχα ουτε κουβεντα να πω με ανθρωπο μεσα στο σπιτι. μονο ενα μωρο που ναι μεν δεν ειναι γκρινιαρικο αλλα δεν πολυκοιμαται...

ομορφες παω να κανω καμια δουλεια...

ελπιζω να προλαβω να τα δω αργοτερα αυτα που στειλατε...καψουρακι γελαει ακουω!!!

ρε κοριτσια και μενα μου χαμογελαει και μαλιστα με πλατυ χαμογελο οταν της μιλαω, καταλαβαινει τι κανει ή ειναι απλα μια αντανακλαστική κινηση???πολυ μικρο δεν ειναι???σημερα 8 ημερρων...ουτε τικερακι δεν εβαλα ακομα...

τσερρυ μου δεν το καταλαβαινουν το γελακι τοσο μικρα. μου το ειπε η παιδιατρος κ το διαβασα κιολας οτι απο 2-3 μηνων ξεκινανε κ γελανε συνηδητα
Κορίτσια, 37 εβδομάδων σήμερα!

Για εξηγήστε μου! Αυτό που έλεγε η Τσέρυ ότι δεν είχε εμπεδωθεί η Μαρκέλλα τι σημαινε; Πως δεν είχε κατέβει στην λεκάνη; Εμένα ο γιατρός χθες είπε πως έχει γυρίσει με το κεφαλάκι κάτω, αλλά ακόμη δεν έχει μπει το κεφαλάκι στην λεκάνη! Αρα, έχω μέρες ακόμη για να γεννήσω, σωστά;

Μαριούλα, εσύ πότε γέννησες; Ησουν 37+, σωστα; Η Κάντυ ήταν 36+ κι όλες οι υπόλοιπες είχαν φτάσει στις 39- 40 εβδομάδες, ε;

εγω χαρα μ δεν γεννησα 37+ εγω γεννησα 37 νταν!:P

λοιπον η φιλη μου...οταν γεννησα δεν ηταν απο τα ατομα που ενημερωσα πρωτα πρωτα...1ον γιατι δεν ημουν σε θεση να το κανω γιατι ολη μερα θηλαζα κ 2ον γιατι δεντο ειχα στο μυαλο μου ως πρωτερεοτητα μιας κ δεν μου εκδηλωσε ποτε την επιθυμια να το μαθει κατευθειαν ουτε μια απο τις φορες που μικησαμε-βρεθηκαμε...το ιδιο βραδυ μου στελνει μνμ αν μπορει να παρει τηλ. , το εμαθε απο το φβ!μιλαμε μου δινει τις ευχες της κ εχει μια ξινιλα στις εκφρασεις της...της εξηγω οτι ειχα πολυ κοσμο κ τα θηλαζω κτλ κτλ κ κλεινουμε το τηλ λεγοντας οτι ισως ερθει την επομενη εφοσον την μεθεπομενη θα εβγαινα....τελικα δεν μπορεσε! με παιρνει την Παρασκευη παλι μεσα στην ξινιλα να μου πει οτι δεν καταφερε να ερθει κ να μου πει οτι θα ερθει να το δει απο κοντα ρωτωντας εμμεσως πλην σαφως αν μπορει να ερθει πριν τις 40 μερες! εγω την προλαβα κ ειπα μετα τις 40 κ τοτε με ρωτησε αν εχει ερθει η μαμα μου!!!οταν της ειπα οχι γιατι μολις γυρισα απο την κλινικη καλμαρε...ενολιγης περιμενε να την βαλω ισαξια με την μανα μου!!!

της στελνω φωτο του μωρου κ δεν εχει σχολιασει τιποτα....οσο για το οτι μπορει να μην θελει να γινει κουμπαρα που ειπατε το ξανα σκεφτηκα κ κατεληξα οτι ακομη κ ετσι να ηταν θα μπορουσε καλιστα να δωσει μια δικαιολογια του τυπου "δεν εχω χρηματα" το οποιο ξερω οτι ισχυει κιολας.....

απαραδεκτη η φιλη τσερρυ μου!
Σας είπα ότι μου ήρθε περίοδος ε;; Της Λίλι από όσο ξέρω είναι κανονική. Μαριούλα μου εσένα ήταν ακριβώς όπως πριν; Πόσοτητα κτλ; Εμένα βρε κορίτσια συμβαίνει το εξής. Το αίμα κατέβαινε κανονικά μετά από 12 - 15 ώρες από τη στιγμή που έβλεπα τις πρώτες σταγόνες. Τώρα είμαστε στο 24ωρο και ενώ θα έπρεπε στο δίωρο να αλλάζω ακόμη δεν κατέβηκε καλά καλά. Δηλαδή στο σύνολο μία σερβιέτα άντε μιάμιση.

χαρα μ εγω δεν πονεσα καθολου οπως κ ποτε δεν πονουσα απλα ειχα παααααααααααααρα πολυ αιμα

83tdp2.pngcWE4p3.png

γεια σας κοριτσακια!!!!

εχθες δεν σας εγραψα καθολου γιατι κατανακωσα τον μηδαμινο ελευθερο χρονο μου στο ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ και λιγο στο φουσκομαγουλακι που εγινε ολοκληρο αντρακι και οπως μαθατε προχθες μιλησαμε και με πονηροφατσακι!!!

οποια ζηλευει να μου κανει αιτημα στο σκαιπ;);)

ΜΑΡΜΙΝ σχηματισες λαθος εντυπωση ο μπεμπης ειναι ο γκρινιαρης απλα εκεινη την ωρα ηταν αλλαγμενος ταισμενος και κοιμωταν στην αγκαλια οποτε ηταν ησυχος ενω η μικρουλα μου που ειναι συνηθως ησυχουλα ειχε ξυπνησει πεινασμενη και οταν πειναει μπορει να με καταβροχθησει ολοκληρη:tongue::tongue:

ευχαριστω για τα καλα σας λογια αλλα οταν σας στειλω φωτο απο οταν σαραντησαμε θα καταλαβετε...οποιος τις ειδε λεει οτι εγω κι η μανα μου ειμαστε σαν πρεζονια:oops::oops:

ΜΑΡΤΖΙ καλοκαιρινες να παρεις σου το ξαναειπα κανει φοβερη ζεστη ουτε που το φανταζεσαι ποσο ζεστη εχει.

εγω εκανα 2 καρδιοτοκογραφους την εβδομαδα απο οταν μπηκα στον 8ο φυσικα δεν πληρωσα απολυτως τιποτα ουτε και επισκεψη στον γιατρο

ΛΙΛΙ εγω δεν εχω καταλαβει που ειναι το εξοχικο:confused::confused:

ΤΣΕΡΡΥ εχεις χρησιμοποιησει το baba sling????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καντυ οχι ακομα!!!την εβαλα μια φορα μεσα αλλα της ειναι πελωριο...ειτε κανω κατι λαθος ειτε ειναι πολυ μικρη ακομα...θα το δω και αυτο εν καιρω...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

καντυ οχι ακομα!!!την εβαλα μια φορα μεσα αλλα της ειναι πελωριο...ειτε κανω κατι λαθος ειτε ειναι πολυ μικρη ακομα...θα το δω και αυτο εν καιρω...

κι εγω νομιζω πως κανω κατι λαθος η οτι εκανα βλακεια αγορα:rolleyes::rolleyes:εμενα πλι ειναι πολυ στριμωγμενα:evil::evil:

σας εστειλα μειλ

qWD1p2.png

xdgMp2.png

αααα και κατι ακομα.....τωρα θαυμαζω εγω εσενα!!!!με πληγωμενες θηλες και θηλαζεις αποκλειστηκα????προφανως ειμαι κοτα......

πιστευω πως θα εθει η ωρα να αποθηλασω και ακομα δεν θα εχουν μαθει να πιανουν την θηλη κι εγω ακομα θα ποναω......σκεφτομαι να το κρατησω και χρονο τρομαρα μου:cry::cry:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια SOS το δρακουλακι μου μου ματωσε τη θυλή και δεν το κατάλαβα αμέσως όλους ρούφηξε και αίμα μαζί με το γάλα τι κάνω??? Θα πάθει τίποτα???

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

ασε καντυ δαγκωνομαι στην αρχη!!!ευτυχως η μια θηλη ειναι οκ...μου εμεινε η αλλη..το τι κρεμες εχω βαλει δεν περιγραφεται!!!οτι υπαρχει στην αγορα!!!υπομονη, τι άλλο? μια φιλη μου ειπε οτι μονο με μπεμπανθολ με την ροζ γραμμη...

το μπαμπαλινγκ ελπιζω να μην ειναι οπως τα λες...θα δειξει κ αυτο!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Λίλι εγώ δεν ξέρω αλλά αν είναι να αγχώνεσαι δεν παίρνεις καλύτερα την παιδίατρο; όπως λέει κ η τσέρρυ λογικά είναι στο πρόγραμμα και αυτό. Εμένα άλλο με απασχολεί αν σου ματώνει τη θηλή τώρα που έχει μόνο ούλα όταν βγάλει και δόντια τι θα κάνει; θα την φάει; :rolleyes::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κάντυ τι γλυκάκια μωράκια είναι αυτά καλέ; Αν και τα είδα και ζωντανά αλλά και στις φώτο τι ήσυχα που κοιμούνται. Τρελαίνομαι όταν τα κρατάτε και τα δύο αγκαλιά. Η αλήθεια είναι πως στην αρχή κοιτούσα εσένα και τη μαμά σου και όχι τα μωρά :oops::oops: Και έχω να πω το εξής. Δεδομένων των συνθηκών εσύ πάλι μια χαρά μου φάνηκες. Η μητέρα σου πάλι δείχνει πολύ πιο κουρασμένη από εσένα. Η καημενούλα πρέπει να κουράζεται πολύ και αυτή ε;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...