Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

pepsi καλα σου λενε τα κοριτσια...μην σκεφτεσαι οτι θα μας προβληματισεις...ειπαμε γι αυτο ειμαστε εδω...

μαρτζι συμφωνω με την μικρή...πάνε την τεταρτη στο ραντεβου σου και μετα ακυρωσέ το...

μαριουλα εγω παλι απορώ...τα 6 δεν ειναι πολύ λίγα...σε ένα μήνα γεννάς!!!ποτε θα βάλεις τα υπολοιπα 6???μηπως ειναι κ η μαμα σου ετσι?δεν περνει κιλα στις εγκυμοσυνες?

αγγελικακι να παρεις να πιεις χυμο απο κρανα και να πιεις και κεφιρ που εχει προβιοτικα...ειναι και τα 2 πολυ καλα για τις λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος. χυμο απο κρανμπερις πινουν στον καναδα οταν εχουν τετοια θεματα..

ντεππα δεν εω στα υποψιν καποιο συγκεκριμενο βιβλιο...ειναι και αναλογα την γλωσσα βεβαια...αν θες για γερμανικά εγώ εκανα το themen aktuell k to studio d έχει αριθμους αναλογα με το επιπεδο. εγω στην θεση σου θα εκανα και μια ώρα την εβδομαδα μονο προφορικα με μια καθηγητρια την οποια θα την εδινα να διορθώνει και τις εκθέσεις μου...αυτο έχω σκοπο να κανω δηλαδή αργότερα όταν με το καλό μπορεσω για τα γερμανικά ή για μια ακομη γλώσσα.

σημερα χασαμε την μαρμιν...

αχ τσερρυ δεν σε καταλαβαινωωωωωωωωωωωω θες ντε και καλα να γινω χοντρη??? ο γιατρος λεει οσο πιο λιγα παιρνω τοσο το καλυτερο! τα 12 κιλα που λες ειναι ενα μεσο ορο για τα ποσα κιλα πρεπει να παιρνει μια εγκυος χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν μπορουμε να παρουμε λιγοτερα απο 12 η περισσοτερα... το μωρακι ειναι θρεμμενο θρεμμενο και ο γιατρος ολα τα βρισκει τελεια μην σκας που δεν παχαινω:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: η μαμαμου επαιρνε 18-20 κιλα σε καθε εγκυμοσυνη της

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα σε όλες :P

για να μη μου στενοχωριέστε εγώ σας πέρασα και στα κιλά και στον αιματοκρίτη. Όπως σας έχω ξαναπεί έχω βάλει ήδη 9-10 κιλά (την τελευταία φορά είχα χάσει γύρω στο 1,4) αλλά επειδή είμαι ψηλή (1,79) δε μου φαίνονται:tongue: δηλαδή τώρα είμαι αισίως 85 κιλά όσο για τον αιματοκρίτη 31,9 την πρώτη φορά 32,1 τη δεύτερη σε δύο βδομάδες θα κάνω πάλι γενική να δούμε που θα πάει

Κορίτσια είστε πολύ τυχερές που έχετε συγγενείς και φίλους και σας δίνουν πραγματάκια εμείς όπως ξέρετε είμαστε ορφανοί από πεθερικά (γονείς συζύγου) και έχουμε μόνο τους δικούς μας οι οποίοι μας πήραν ήδη το κρεβάτι και το στρωματάκι δεν ξέρω αν αργότερα θα μας πάρουν κάτι ακόμα. Τα αδέλφια μου έχουν από δύο κόρες 11 κ 8,5 η αδελφή μου 8,5 και 5 ο αδελφός μου και μάλλον τα έδωσαν τα πράγματά τους (καροτσάκια, καθισματάκια κτλ) αν και δε θυμάμαι τι χρώματα ήταν. Και φυσικά απο ρουχαλάκια όπως καταλαβαίνετε τίποτα αλλά δεν πειράζει σιγά σιγά θα τα πάρουμε εμείς ελπίζω μόνο να προλάβω να πάρω επίδομα μητρότητας και να μην το κόψουν και αυτό

μαρμιν μ χαμηλος και εσενα ο αιματοκριτης σου ε? εμενα ειναι 32,8 αλλα μου ειπε ο γυναικολογος μου πως ειναι καλος για τον μηνα που ειμαι:rolleyes:

83tdp2.pngcWE4p3.png

μακάρι βασικά αυτό το ακούω συνέχεια κοπέλες που δυσκολεύτηκαν να κάνουν παιδί να κάνουν μετά δύο και τρία και τέσσερα μην πω και παραπάνω ας γεννηθεί όμως με το καλό το πρώτο μας και να είναι γερό και μετά χωρίς άγχος πάμε και για δεύτερο

μαρμιν αμεσως θα ξεκινησεις προσπαθειες για το 2ο μωρακι?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Κορίτσια μου, πόσα γράψατε πάλι! Αλλά έκατσα και σας διάβασα μία προς μία.

Για να θυμηθώ.....Μμμμ! Αγγελικάκι, περαστικά. Ελπίζω να είναι κρύωμα και τίποτα άλλο. Μεγάλωσε το μωράκι, ε; Αχ, τι ωραία.

Ντέπα, τι ωραίες συμβουλές μας δίνεις. Αμυγδαλέλαιο λοιπόν. Η φύση προβλέπει για όλα και μεις βάζουμε χημείες. Αντιηλιακή έβαλα προχθές και μόλις με είδε ο άντρας μου να την απλώνω μού φώναξε να μην ξαναβάλω. Ούτε αφρό για τα μαλλιά με έβαλε να βάλω και είμαι σαν την αφάνα, αλλά δεν με νοιάζει.

Μαριούλα, παλιά είχα πλέξει σεμεδάκια. Μπλούζες και τέτοια δεν μπορώ, σαν ξεχειλωμένα τα κάνω. Αλλά κάνει η μάνα μου πολύ ωραία πράγματα. Αν όλα πάνε καλά, θα την βάλω να φτιάξει ζακετάκια για το μωράκι μου και καμία ωραία κουβερτούλα.

Πέπσι, υπομονή και όλα θα πάνε καλά. Οσο μπορείς άρχισε να σκέφτεσαι θετικά.

Τινκερμπελ, κι εσύ παλεύεις για μετάθεση. Αχ, τι τραβάμε!!!

Εγώ σήμερα σαν να είδα λίγο ροζάκι το μεσημέρι πριν το φαγητό. Αγχώθηκα και ήμουν όλες τις ώρες ξάπλα. ΄Μετά δεν ξανάδα. Αλλά το είδα σαν αναμεμειγμένο με κείνο το παλιοζελέ που έβαλε η γυναοκολόγος χθες στο μαρκούτσι για να με δει.......Καλά, είμαι και πολύ κότα. Φοβάμαι και τη σκιά μου. Θέλω να κάτσει ρε κορίτσια. Παιδεύτηκα τόσο πολύ. Το θέλω το μωράκι μου να είναι μέσα στη μήτρα και να είναι καλά το γλυκό μου!

μαργκι μου ολα θα πανε καλα!!!!!!!!!!!παρε το αποφαση:P:p:p πες της μαμας σου οταν θα κανεις το μωρακι σου και θα κοντευει ο χειμωνας να του κανει και ζεστα παπουτσακια για μεσα στο σπιτι εγω ειδη εκανα του μωρου μ ενα ζευγαρι πριν λιγες μερες που βαριομουν εκατσα και σε μιση ωριτσα ηταν ετοιμα:D:D:D και για εμενα φτιαχνω παπουτσακια μαλλινα για μεσα στο σπιτι ειναι πολυ ζεστα!

83tdp2.pngcWE4p3.png

όλες αυτό θέλουμε γλυκιά μου μην ανησυχείς όλα καλά θα είναι θα το δεις όσο για το αμυγδαλέλαιο και γω που ρώτησα τη γυναικολόγο μου τι να βάζω στην κοιλιά με είπε μόνο αμυγδαλέλαιο τίποτα άλλο κι όλο ξεχνάω να πάρω τώρα που μεγάλωσε η κοιλίτσα μου με φαγουρίζει λίγο και θέλω κάτι να την ενυδατώνω

μαρμιν μ απο ραγαδες πως πας???

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Τα χαρτια για το Κιλκις τα ειχα κανει απο περυσι και οπου να ναι θα εβγαινε. Μολις εμαθα το καλοκαιρι ομως η χαζη οτι θα παω κατευθειαν στην Θεσσαλονικη πηγα και απεσυρα την αιτηση για το Κιλκις. Μετα χτυπουσα το κεφαλι μου στον τοιχο. Προχτες πηγα τα ξανακανα. Θελουν ενα χρονο μεχρι να ξαναβγουν. Μεχρι τοτε περιμενω εξελιξεις απο παντου.

Αυριο Μαριούλα θα μεταλαβω και εγω. Τι ωρα τελειωνει η εκκλησια?

κοριτσια μου πραγματι ειστε πολυ τυχερες που εχετε καποιον να σας δωσει εστω και το παραμικρο. εμενα οι αδερφες μου ειναι μικροτερες και ανυπαντρες οποτε μαλλονβ εω θα τους δωσω τα δικα μου με το καλο οταν κανουν παιδακια και η αδερφη του αντρα μου δεν εχει και δεν θεει να κανει και παιδακια. η μαμα μου μου ειπε καποια στιγμη οτι θα μας παρουν την κουνια,δεν θελω να τους επιβαρυνω και πολυ γιατι αν θυμαστε σας ειχα γραψει το χειμωνα οτι ο μπαμπας μου ειναι αρρωστος και εχουν τρεχαματα.τα παθερικα δεν νομιζω να παρουν κατι. ξερω οτι οικονομικα δνε μπορουν οι ανθρωποι,οποτε δεν με πειραζει. ειναι το πρωτο τους εγγονι και σιγουρα θα το αγαπουν και θα το προσεχουν πολυ. εμεις με τον αντρουλι μου να μαστε καλα και ολα θα τα παρουμε.

τσερυ στην ντουλαπα που δεν σου αρεσουν,επειδη σιγουρα θα σου χρειαστει,ακου και μενα που εχω 3 δεκαφιλες και δεν θα την εχεις,μπορεις να πας σε καποιον που κανει ταπετσαριες και ανλογα με το θεμα η τα χρωματα που θα εχει το παιδικο δωματιο να σου φτιαξει μια ταπατσαρια,και απο βιολογικα βερνικα και χρωματα για μην την αναπνεει το μωρακι και να σου την ντυσει,θα βαλειςκαι μοντερνα πομολακια αν εχει κλασικα και θα ειναι πολυ ωραια. α και κατι αλλο που να τα βρω τσερυ μου αυτα που μου λες στο νησι,ετσι και παω να τα ζητησω σε σουπερμαρκετ θα με περασουν για εξωγηινη.

πεπσι και τινκερμπελ,μην αγχωνεσται και προσπαθειστε να ασχολειστε με τη δουλεια μονο απο την στιγμη που αρχιζει το ωραριο σας μεχρι να τελειωσει. αν το ειχα παρει και γω αποφαση,τωρα μπορει να ζουσε το πρωτο μου μωρακι ή αν μην εχω αγχωθει και να προσπαθω εναμιση χρονο να πιασω παιδι. ειχα τη δουλεια των ονειρων,εδινα τα παντα και τη ζωη μου,ετρεχα οπου με εστελναν,μεχρι και εξωτερικο πηγα το θυμα και αφησα τον αντρα μου,περνουσα εκει τις κυριακες και σαββατα μου και ξεχναγα φιλους και οικογενεια και τι καταλαβα; στος τελοςπηρα ενα αρχ...ι και ηρθα σπιτι μου.με απελυσαν και μου εχουν δημιουργησει απιστευτα ψυχολογικα σε αυτο το θεμα. ακομα και τωρα που κοντευει χρονος ακομα ξυπναω το βραδυσ τον υπνο μου και αναρωτιεμαι γιατι; τι εκανα λάθος; τι μπορουσα να προσφερω παραπανω και δεν το εκανα; στην αρχη ο αντρας μου ηταν συμπονετικος; τωρα; με βριζει...δεν μπορει να χωνεψει οτι δεν μπορω να δω ποσο καλο μας εκανε που με απελυσαν. μετα απο 2 χρονια γαμου,τρωμε επιτελους μαζι το μεσημερι,ενα απο τα πιο απλα για να καταλαβετε...δυστυχως χωρις εργασια οπως μας εκαναν δεν μπορουμε να ζησουμε αλλα η ζωη ειναι αλλου,χδειτε τους μονο σαν ενα μικρο πορτοφολακι που σε χρηματοδοτει καθε 30 μερες και τιποτα παραπανω...

ντεπα εχω πονο που και που στο τριγωνακι αναμεσα στα ποδια ,καταλαβες; αλλα οταν σηκωνομαι απο την καρεκλα,κρεβατι,νιωθω οτι θελω να κατουρησω αλλα κατουραω λιγο αλλα αυτο ισως να ειναι το μωρο που ειναι εκει περα. τσουξιμο δεν εχω.

αγγελικακι πως ειχα την εντυπωση οτι δουλευεις???

83tdp2.pngcWE4p3.png

Μαριούλα μου ραγάδες δεν έχω δει ακόμα αλλά μου είπε μια κυρία μεγάλη με τρία παιδιά να βάζω ενυδατικές κρέμες στην κοιλιά για να μην κάνω ραγάδες αυτό μου το είπε κι ένας μπαμπάς ρώτησα τη γυναικολόγο και μου είπε μόνο αμυγδαλέλαιο. Κι εμένα δε θορυβήθηκε ιδιαίτερα με τον αιματοκρίτη μου τώρα όσο για το αν θα ξεκινήσω αμέσως προσπάθειες θα εξαρτηθεί από το πως θα γεννήσω καισαρική η φυσιολογικά και το πως θα είμαι μετά πάντως επειδή δεν πιάνω και πολύ εύκολα σκέφτομαι μόλις μου που ότι μπορώ να ξεκινήσω χαλαρά ελεύθερες επαφές αν και ο άντρας μου δεν φοράει ποτέ προφυλακτικό εγώ δεν πρόκειται να πάρω αντισυλληπτικά κι έτσι μονο αποχή μας βοηθάει αλλά δεν ανησυχώ γιατί και να κάνουμε ελεύθερα μετά που θα καθαρίσω δεν πιστεύω να συλλάβω αμέσως αλλά μαριούλα μου εμείς δεν είμαστε εικοσάχρονα οπότε δεν μπορώ να περιμένω και δυο τρια χρόνια για να βάλω μπρος

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Τα χαρτια για το Κιλκις τα ειχα κανει απο περυσι και οπου να ναι θα εβγαινε. Μολις εμαθα το καλοκαιρι ομως η χαζη οτι θα παω κατευθειαν στην Θεσσαλονικη πηγα και απεσυρα την αιτηση για το Κιλκις. Μετα χτυπουσα το κεφαλι μου στον τοιχο. Προχτες πηγα τα ξανακανα. Θελουν ενα χρονο μεχρι να ξαναβγουν. Μεχρι τοτε περιμενω εξελιξεις απο παντου.

Εξαρτάται από την ενορία εμείς στην ενορία μας η μία Εκκλησία τελειώνει 10 παρά 10 η άλλη 10 με δέκα και δέκα η ενορία της μαμάς μου μετά τις 10 και τέταρτο κατά τις 10 και μισή και η ενορία του πνευματικού μου 10:30 με 11 παρά

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Πέπσι μια χαρά μου ακούγεται το Κιλκίς σε τι υπηρεσία θα πας;

Αν κάνεις απόσπαση θα περάσουν οι έξι μήνες μετά δεν μπορείς να κάνεις μια ανανέωση άλλους έξι;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

χαρα μ αυτο ειναι αναλογα την εκκλησια και τον παπα ας που με στην δικια μ ενορια τελειωνει 10 κ μιση

83tdp2.pngcWE4p3.png

Το προσέξατε; μπήκε η Μαριούλα και η σελίδα κοντεύει να γεμίσει :P

εμ βεβαια!!! τοσο μπιρμπιλι:tongue::tongue::tongue:ειμαι πολυλογου τι να κανουμε????δεν μπορειται ομως χωρις εμενα παραδεχτητε το πως με αγαπατε;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Μαριούλα μου ραγάδες δεν έχω δει ακόμα αλλά μου είπε μια κυρία μεγάλη με τρία παιδιά να βάζω ενυδατικές κρέμες στην κοιλιά για να μην κάνω ραγάδες αυτό μου το είπε κι ένας μπαμπάς ρώτησα τη γυναικολόγο και μου είπε μόνο αμυγδαλέλαιο. Κι εμένα δε θορυβήθηκε ιδιαίτερα με τον αιματοκρίτη μου τώρα όσο για το αν θα ξεκινήσω αμέσως προσπάθειες θα εξαρτηθεί από το πως θα γεννήσω καισαρική η φυσιολογικά και το πως θα είμαι μετά πάντως επειδή δεν πιάνω και πολύ εύκολα σκέφτομαι μόλις μου που ότι μπορώ να ξεκινήσω χαλαρά ελεύθερες επαφές αν και ο άντρας μου δεν φοράει ποτέ προφυλακτικό εγώ δεν πρόκειται να πάρω αντισυλληπτικά κι έτσι μονο αποχή μας βοηθάει αλλά δεν ανησυχώ γιατί και να κάνουμε ελεύθερα μετά που θα καθαρίσω δεν πιστεύω να συλλάβω αμέσως αλλά μαριούλα μου εμείς δεν είμαστε εικοσάχρονα οπότε δεν μπορώ να περιμένω και δυο τρια χρόνια για να βάλω μπρος

εγω απο ραγαδες εχω μπολικες.... να φαν και οπι κοτες:tongue::tongue::tongue:θελετε να σας δωσω καμια??? χαχαχααααα καθολου δεν με νοιαζει:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

εμ βεβαια!!! τοσο μπιρμπιλι:tongue::tongue::tongue:ειμαι πολυλογου τι να κανουμε????δεν μπορειται ομως χωρις εμενα παραδεχτητε το πως με αγαπατε;)

εννοείται αυτό χαρά μου (είδες χρησιμοποίησα και τη δική σου έκφραση:tongue:)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...