Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Μια ισπανική καλημέρα σήμερα αν και προλάβαινα και ελληνική να πω αφού δεν πήγε δώδεκα ακόμα ;);)

Αγγελικάκι σε σκεφτόμουν το βράδυ. Φυσικό να σου λείπει γλυκιά μου άντε να την απολαύσεις σήμερα.

Τσερρούλα μου σε καταλαβαίνω απόλυτα. Αν θυμάσαι κι εγώ το ίδιο έλεγα να περάσουν οι 40 μέρες για να μπορώ να βγαίνω τουλάχιστον έξω. Οσο για τις φρίκες που λες οτι έφαγα άκου. Όπως θυμάσαι εμένα το μωράκι μου έπαθε ίκτερο και πηγαινοερχόμουν από την Τρίτη που βγήκα μέχρι Πέμπτη που τον πήρα για να τον θηλάσω. Χαιρόμουν όταν τον έπαιρνα και γινόμουν λιώμα όταν τον ξαναπήγαινα. Το μόνο που με παρηγορούσε ήταν πως είναι λίγο και είναι για το καλό του. Αλλά ψυχολογικά και σωματικά κουρέλι. Όταν με το καλό επιστρέψαμε ο σύζυγος είχε άδεια αλλά έπρεπε πάλι Πέμπτη απόγευμα, Παρασκευή πρωί, Κυριακή και Δευτέρα να τον πάμε να δουν τη χολερυθρίνη του. Ναι μεν έβγαινε λίγο από το σπίτι αλλά μου έτρωγε και χρόνο.Τη μέρα που πήραμε τον μπέμπη η μαμά μου μας έδωσε γιουβαρλόσουπα από εκεί και πέρα σχεδόν τίποτα. Ήταν ο σύζυγος στο σπίτι οπότε σκέφτηκε πως θα μαγειρεύει εκείνος έτσι την άφησα να πιστεύει εγώ γιατί μετά θα άρχιζε "δύο άτομα και δεν μπορείτε να κάνετε ένα φαί;" μπορεί και να μην έλεγε τίποτα αλλά δεν ήθελα να το ρισκάρω γιατί με την ψυχολογία και τα νεύρα που είχα δε θα τη γλίτωνε. Οπότε έγινε αυτό που σου είπα ένα φαί νηστίσιμο και εγώ κρέας όταν θυμόμουν. Ευτυχώς οι μέρες ήταν λίγες και αφού βρήκαμε σχετικά γρήγορα το ρυθμό μας έκανε φαί για δύο μέρες για το σύζυγο και μαγείρευα και για εμένα. Απλά εγώ θεωρώ μια πρωτομανούλα χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία στα μωρά θέλει έστω ένα έτοιμο φαί τις πρώτες είκοσι μέρες ώσπου να βρει τους ρυθμούς της και να εξοικειωθεί με το μωρό. Από την άλλη εγώ κοιμόμουν και σε ξεχωριστό δωμάτιο με τον άντρα μου και θυμάστε πόσο μου έλειπε. Η ψυχολογία μου χάλια. τώρα δόξα τον Θεό πολύ καλά και προλαβαίνουμε να κοιμηθούμε και μεσημέρι αγκαλίτσα στο ίδιο κρεβάτι και το μωρό στο δικό του δωμάτιο με την ενδοεπικοινωνία.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρτζι οι καλες μου φιλες ειναι η μια αθηνα κ η αλλη κρητη! εχω κ αυτην που ελεγα για νονα (θα σας πω μετα εξελιξεις) αλλα 1ον δουλευει κ δευτερον μενει κ αυτη στην αλλη ακρη...το πατρικο μου ειναι 30' περιπου απο εδω που μενω, οπως καταλαβαινεις το πεταγομαι για ενα καφεδακι δεν υπαρχει κ απο αποψη χρονου αλλα κ αποστασης - βενζινη...

εδω γυρω εχω κοσμο αλλα δεν θελω να φερνω κ στο μωρο διπλα οποιον να'ναι...

η πονηρουλα μου μολις εφαγε κ κοιμαται...δεν τολμω να την αφησω απο την αγκαλια μου!!!!ξυπνσαει κ με ψαχνει!

εμενα ακομη κ στην κλινικη μου χαμογελασε, ειδικα μετα το φαι απο ικανοποιηση κ μια μερα γελασε πλατια την ωρα που της μιλουσα...χθες το εδειξα κ στον αντρα μου!!!αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν το καταλαβαινει η οχι...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

λοιπον η φιλη μου...οταν γεννησα δεν ηταν απο τα ατομα που ενημερωσα πρωτα πρωτα...1ον γιατι δεν ημουν σε θεση να το κανω γιατι ολη μερα θηλαζα κ 2ον γιατι δεντο ειχα στο μυαλο μου ως πρωτερεοτητα μιας κ δεν μου εκδηλωσε ποτε την επιθυμια να το μαθει κατευθειαν ουτε μια απο τις φορες που μικησαμε-βρεθηκαμε...το ιδιο βραδυ μου στελνει μνμ αν μπορει να παρει τηλ. , το εμαθε απο το φβ!μιλαμε μου δινει τις ευχες της κ εχει μια ξινιλα στις εκφρασεις της...της εξηγω οτι ειχα πολυ κοσμο κ τα θηλαζω κτλ κτλ κ κλεινουμε το τηλ λεγοντας οτι ισως ερθει την επομενη εφοσον την μεθεπομενη θα εβγαινα....τελικα δεν μπορεσε! με παιρνει την Παρασκευη παλι μεσα στην ξινιλα να μου πει οτι δεν καταφερε να ερθει κ να μου πει οτι θα ερθει να το δει απο κοντα ρωτωντας εμμεσως πλην σαφως αν μπορει να ερθει πριν τις 40 μερες! εγω την προλαβα κ ειπα μετα τις 40 κ τοτε με ρωτησε αν εχει ερθει η μαμα μου!!!οταν της ειπα οχι γιατι μολις γυρισα απο την κλινικη καλμαρε...ενολιγης περιμενε να την βαλω ισαξια με την μανα μου!!!

της στελνω φωτο του μωρου κ δεν εχει σχολιασει τιποτα....οσο για το οτι μπορει να μην θελει να γινει κουμπαρα που ειπατε το ξανα σκεφτηκα κ κατεληξα οτι ακομη κ ετσι να ηταν θα μπορουσε καλιστα να δωσει μια δικαιολογια του τυπου "δεν εχω χρηματα" το οποιο ξερω οτι ισχυει κιολας.....

28xYp3.png

Τσέρρυ μου κι εγώ πιστεύω πως χαμογελάνε συνειδητά άσχετα τι λένε. Βέβαια αργότερα γίνεται ακόμη πιο συνειδητό. Πάντως και τώρα όταν το κάνουν κάτι νιώθουν. Εγω σας είχα πει θυμάμαι που ήταν ημερών και έσκυψα κ τον φίλησα ενώ κοιμόταν κ όπως ήμουν ακριβώς από επάνω του ανοίγει τα ματάκια του, μου χαμογελάει, τα κλείνει και γυρίζει το κεφαλάκι του και συνεχίζει τον ύπνο του. Ε αν δεν ήταν συνειδητό αυτό τότε τι ήταν; :rolleyes::rolleyes: Όσο για τη φίλη τι να πω; Απλά μη δίνεις σημασία και μη χαλιέσαι με αυτά γιατί είσαι ευαίσθητη τώρα. Επίσης να σου πω αν δεν έχεις ήδη αποφασίσει για νονό - νονά καλύτερα να μην το κάνεις τώρα γιατί δεν είσαι σε φάση. Άσε να περάσουν τουλάχιστον οι σαράντα μέρες. Όσο για τη μικρούλα που ξυπνάει μόλις την αφήσεις όλες πιστεύω το έχουμε περάσει αυτό. Θα θυμάσαι το κολπάκι με την πυτζάμα. Δεν το δοκιμάζεις και εσύ; Μόλις την αφήσεις αν ανοίξει τα ματάκια της βγάλε την μπλούζα σου για να την έχεις έτοιμη και ξάπλωσε λίγο κοντά της ή αν την έχεις στην καλαθούνα βάλε το προσωπο σου ώσπου να ξανακοιμηθεί και αμέσως βάλε την μπλούζα σου στο προσωπάκι της κ φύγε. Ελπίζω να πιάσει. Και ήθελα να σε ρωτήσω. Το βράδυ κοιμάσαι με τη Μαρκελλίτσα στο ίδιο κρεβάτι;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Σας είπα ότι μου ήρθε περίοδος ε;; Της Λίλι από όσο ξέρω είναι κανονική. Μαριούλα μου εσένα ήταν ακριβώς όπως πριν; Πόσοτητα κτλ; Εμένα βρε κορίτσια συμβαίνει το εξής. Το αίμα κατέβαινε κανονικά μετά από 12 - 15 ώρες από τη στιγμή που έβλεπα τις πρώτες σταγόνες. Τώρα είμαστε στο 24ωρο και ενώ θα έπρεπε στο δίωρο να αλλάζω ακόμη δεν κατέβηκε καλά καλά. Δηλαδή στο σύνολο μία σερβιέτα άντε μιάμιση.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

το βραδυ εχω διπλα την καλαθουνα! ειμαστε στο διπλα δωματιο οι δυο μας...ευτυχως το βραδυ ταβλιαζεται κ κοιμαται κ μονη της. κατα της 5 που εχει ηδη κοιμηθει αρκετα δεν καθεται αλλα τοτε τηνν κοιμιζω πανω μου (εγω ανασκατα) κ μετα την μεταφερω....οσο για το φαι εχω την εντυπωση οτι τρωει 5' λεπτα γιατι νησταζει...σημερα θα κατσω ακινητη για οσο κοιμαται να δουμε τι ποσο θα φαει μετα....

για τους νονους δεν ανχωνομαι κ σιγουρα δεν θα αποφασισω τωρα...απλα μετραω κ ζυγιζω οσο περναει ο καιρος...

28xYp3.png

Επίσης ήθελα να πω για την κουβεντούλα με τα διδυμάκια και τη μανούλα τους. Λοιπόν συμφωνώ με τη Λίλι μας ότι η μανούλα Κάντυ δείχνει πολύ πολύ φρεσκούλα και μια χαρά. Μη σας πω ότι εγώ δείχνω χειρότερα. Εν κατακλείδι Κάντυ είσαι θεά και μία κούκλα. Η χαρά της μητρότητας τελικά αρκεί μου φαίνεται για να κάνει και την πιο ταλαιπωρημένη γυναίκα να φαίνεται όμορφη. Τώρα όσον αφορά τα διδυμάκια. Κάντυ όπως σου είπα εγώ πιστεύω πως σου μοιάζουν και τα δύο. Επίσης θεωρώ ότι μοιάζουν πάααααααααααρα πολύ και μεταξύ τους. Είναι πολύ όμορφα και ο γιος πολύ ήσυχος ε; Η κόρη θα σε έτρωγε λίγο ακόμα πεινούσε η καημενούλα.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μάρτζι μου μια πρώτη απάντηση για αυτά που ρώτησες

• Για τις γυναίκες που γίνονται πρώτη φορά μητέρες η εμπέδωση του κεφαλιού του μωρού είναι ένα από τα σημάδια ότι ο τοκετός δεν θα αργήσει να ξεκινήσει. Στη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων της εγκυμοσύνης ο γυναικολόγος σας εκτιμά τη θέση και την κάθοδο του κεφαλιού του μωρού μέσα στην λεκάνη σας. Ωστόσο, αν αυτό δεν είναι το πρώτο σας μωρό, η εμπέδωση του κεφαλιού μπορεί να γίνει ακριβώς πριν ή και κατά τη διάρκεια του τοκετού. (http://www.paidimag.gr/article/259889/ir8e-i---ora-i-kali-)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

μαρμιν οσο να ναι πρωτη περιοδος...σιγουρα θα ειναι διαφορετικη κ με περισσοτερο αιμα...

Μα εμένα γίνεται το ακριβώς αντίθετο μέχρι στιγμής έχω πολύ λιγότερο αίμα και ούτε πόνους στη μέση ακόμα. Τώρα σαν κάτι αν αρχίζω να νιώθω. Να πάρει. Έλεγα σήμερα και αύριο θα είμαι χάλια και το Σάββατο που θέλω να κάνουμε γενική με το σύζυγο θα είμαι μια χαρά και αργεί πολύ να κατέβει το αίμα. τεσπα. Η κοπέλα που γεννήσαμε μαζί μου είπε πως όσο θηλάζουμε η περίοδος δε θα είναι κανονική. Έτσι λέει της είπε η γυναικολόγος της.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

μαρτζι κ μενα αν θυμασαι δεν εμπεδωθηκε ποτε!!!!οποτε μην το μετρας ετσι, να ετοιμαζεσαι!

λιλικα το καψουρακι μας αποζημιωσε με τα γελακια του!!!!

μαρμιν του μπουμπουκιου δεν του ξεφευγει τιποτα!!!

28xYp3.png

Μάρτζι μου ήθελα επίσης να σου πω ότι αυτό που έχει σημασία στη φάση που είσαι είναι να τη νιώθεις πολλές φορές την ημέρα. Σίγουρα δε θα κάνει τις τούμπες που έκανε και πολλές φορές ίσως να μην είναι καν ζωηρή αλλά πρέπει να την αισθάνεσαι αν περάσουν αρκετές ώρες ή δεν είσαι σίγουρη θα πας στο εφημερεύον να τους το πεις και θα σου κάνουν καρδιοτοκογράφο. Φαντάζομαι όμως θα το ξέρεις ήδη αυτό γιατί θα στο είπε ο γυναικολόγος απλά στο υπενθυμίζω.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

μαρτζι κ μενα αν θυμασαι δεν εμπεδωθηκε ποτε!!!!οποτε μην το μετρας ετσι, να ετοιμαζεσαι!

λιλικα το καψουρακι μας αποζημιωσε με τα γελακια του!!!!

μαρμιν του μπουμπουκιου δεν του ξεφευγει τιποτα!!!

χαχαχα είδες γέλια το καψουράκι; Όντως δεν ξεφεύγει τίποτα από τα μωρά μας γιατί όπως συνηθίζω να λέω είναι μωρά όχι χαζά αντίθέτως είναι πανέξυπνα και μας πουλάν και μας αγοράζουν σε δευτερόλεπτα. Αλήθεια Τσερρούλα τώρα τα είδες τα βιντεάκια ε;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

nai!!!γιατι το μωρουλι μου κοιμαται πανω μου, οποτε πως να κουνηθω η ερμη? ευτυχως εκανα τις δουλειες μου!!!μαγειραψα κιολας...να δουμε ποσο θα φαει μετα τον υπνο κ το επομενος υπνος θα εχει κ μαρμινοκολπο!!!

τωρα θελω να φαω μια μπανανα κ σκεφτομαι πως θα σηκωθω:rolleyes::rolleyes:

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...