Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια. σηεμρα δεν εχει δουλεια και ειπα α μπω πρωι πρωι μη τυχον και δεν προλαβω αργοτερα. σημερα ολη μερα θα τη αφιερωσω στη μπουμπουκα μου. μολις ξυπνησει,εχει χτενισμα στολισμα και εξω για βολτα. ποσο μου λυπει το παιδακι μου.....

εσεις ολες καλα; γραψτε μου τα εα σας γιατι δε ξερω αν θα τα προλαβω να τα διαβασω ολα. σας εχουμε και νεες φωτο.....

Καλημέρα και από εμάς!!!Έτσι γελάει το καψουράκι απλά μόλις έβλεπε τη κάμερα σταματούσε αλλά τώρα τα έδωσε όλα!!!Φιλάκια πολλά Μαριούλα μουθα του δώσω!!!Μάρτζη μου μια χαρά όλα με τη μπαλαρίνα μας μπράβο!!!Σε λίγο καιρό θα την έχεις αγκαλίτσα το έχεις συνειδητοποιήσει???Αγγελικάκι περιμένουμε τις φωτό της νεραιδένια μας!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καλημερα!!

μαρτζι σημασια εχει οτι ειναι ολα οκ!!!πως με εκνευριζουν οι γιατροι οταν κανουν καποιες παυσεις ολο υπονοουμενα και σου σταματαει το αιμα για καποια δευτερολεπτα μεχρι τελικα να σου πουν ...ολα καλα!

μαριουλακι μου λογικα πεφτουν οι ορμονες μου και φυσικα απο την πιεση που μου προκαλει η αλλαγη. Αυτες τις μερες επεσαν και πολλες δουλειες στον αντρα μου και δεν ειχα ουτε κουβεντα να πω με ανθρωπο μεσα στο σπιτι. μονο ενα μωρο που ναι μεν δεν ειναι γκρινιαρικο αλλα δεν πολυκοιμαται...

ομορφες παω να κανω καμια δουλεια...

ελπιζω να προλαβω να τα δω αργοτερα αυτα που στειλατε...καψουρακι γελαει ακουω!!!

ρε κοριτσια και μενα μου χαμογελαει και μαλιστα με πλατυ χαμογελο οταν της μιλαω, καταλαβαινει τι κανει ή ειναι απλα μια αντανακλαστική κινηση???πολυ μικρο δεν ειναι???σημερα 8 ημερρων...ουτε τικερακι δεν εβαλα ακομα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

καλημερα!!

μαρτζι σημασια εχει οτι ειναι ολα οκ!!!πως με εκνευριζουν οι γιατροι οταν κανουν καποιες παυσεις ολο υπονοουμενα και σου σταματαει το αιμα για καποια δευτερολεπτα μεχρι τελικα να σου πουν ...ολα καλα!

μαριουλακι μου λογικα πεφτουν οι ορμονες μου και φυσικα απο την πιεση που μου προκαλει η αλλαγη. Αυτες τις μερες επεσαν και πολλες δουλειες στον αντρα μου και δεν ειχα ουτε κουβεντα να πω με ανθρωπο μεσα στο σπιτι. μονο ενα μωρο που ναι μεν δεν ειναι γκρινιαρικο αλλα δεν πολυκοιμαται...

ομορφες παω να κανω καμια δουλεια...

ελπιζω να προλαβω να τα δω αργοτερα αυτα που στειλατε...καψουρακι γελαει ακουω!!!

ρε κοριτσια και μενα μου χαμογελαει και μαλιστα με πλατυ χαμογελο οταν της μιλαω, καταλαβαινει τι κανει ή ειναι απλα μια αντανακλαστική κινηση???πολυ μικρο δεν ειναι???σημερα 8 ημερρων...ουτε τικερακι δεν εβαλα ακομα...

Κοπέλα να βάλεις τικεράκι γιατί έφτασες 40 εβδομάδων και 4 ημερών:shock::shock::shock: Το καψουράκι ξεκαρδίζεται όχι απλά γελάει!!!Εγώ πιστεύω ότι καταλαβαίνουν και χαμογελάνε!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Πώς είστε;

Τσέρυ μου, αν δεν είναι το αντράκι σπίτι, να μην πολυμένεις τόσες ώρες μόνη σου! Να έρχεται κανείς να σε βλέπει ( όποιος να' ναι....απλά να έχεις μία επαφή. Αυτό μας το τόνισε ιδιαίτερα η μαία).

Οσο για το γιατρό, αυτός ποτέ μα ποτέ δεν με αγχώνει, ρε κορίτσια! Είναι πολύ ήρεμος, πολύ χαλαρος! Οι υπόλοιποι με άγχωσαν που έμπαιναν, κοίταζαν με προβληματισμό τον καρδιοτοκογράφο κι έβγαιναν πάλι! Τέσπα! Αφού όλα ήταν καλά, δεν πειράζει!

Παρέλαβα το πακέτο από care direct! Είχε μέσα ένα μπιμπερό γυάλινο της nuk, μια πιπίλα ( μαρμιν, καλά που δεν αγόρασα!), δύο επιθέματα στήθους, ένα δειγμα της sudocream, 2 δειγματάκια από frezyderm για περιποίηση θηλών κι ένα δείγμα πάλι της frezyderm για πλύσιμο ευαίσθητης περιοχής! Καλά μου ήρθε, ε; Τώρα θα ενημερώσω την babylino ότι γεννάω σε 20 μέρες να μου στείλουν κι αυτοί κανένα δειγματάκι!

Αγγελικάκι, κρίμα μωρέ που δεν χαίρεσαι όσο θα ήθελες την μικρούλα σου! Σήμερα ασχολήσου μόνο με αυτήν!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

ρεμ κοριτσια δεν εχω λ πολλες επιλογες!η μανα μου δουλευει κ ειναι κ στην αλλη ακρη της πολης...

η πεθερα μου μενει της οποιας αν της δωσεις τον αερα θα ειναι ολη μερα εδω κ στο πανω κατω κ δεν το αντεχω ουτε αυτο...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Καμία φιλενάδα σου;

Για πεθερά ούτε εγώ θα την ήθελα όλη μέρα μέσα στα πόδια μου ( ούτε και την μάνα μου, η αλήθεια είναι). Κι αν είναι να πάρει και θάρρος και να μην σε αφήνει μετά σε ησυχία, άστο καλύτερα! Απλά, τόσες ώρες μοναχούλα είναι δύσκολο, μωρέ!

Χαμογελάει το Μαρκελλάκι, ε; Εμένα η ανιψιά μου χαμογέλασε για πρώτη φορά μετά από πολλές μέρες, απ' ότι θυμάμαι!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κορίτσια, 37 εβδομάδων σήμερα!

Για εξηγήστε μου! Αυτό που έλεγε η Τσέρυ ότι δεν είχε εμπεδωθεί η Μαρκέλλα τι σημαινε; Πως δεν είχε κατέβει στην λεκάνη; Εμένα ο γιατρός χθες είπε πως έχει γυρίσει με το κεφαλάκι κάτω, αλλά ακόμη δεν έχει μπει το κεφαλάκι στην λεκάνη! Αρα, έχω μέρες ακόμη για να γεννήσω, σωστά;

Μαριούλα, εσύ πότε γέννησες; Ησουν 37+, σωστα; Η Κάντυ ήταν 36+ κι όλες οι υπόλοιπες είχαν φτάσει στις 39- 40 εβδομάδες, ε;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...