Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Εμένα μουρμούρισε λίγο αλλά πήρε μόνος του τη πιπιλίτσα και ξαναγλάρωσε....τώρα κάνω το σύνθετο!!!!Ας ελπίσω να προλάβω!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχα σοβαρά ε; το ίδιο μου είπε και η Λίλι πως δηλαδή το καψουράκι της γελούσε στο βιντεάκι που είναι με τον μπαμπά του. Επίσης αυτό με την πιπίλα ήθελα να το σχολιάσω κι εγώ. Εμένα και να του το έκανα σημασία δε θα έδινε σιγά μην τη ζητούσε κι όλας. Αλλά Μαριουλάκι μου ο μπουμπουκάκος μου την παίρνει αλλά όποτε θέλει αυτός. Να σου πω όμως και την αλήθεια δεν το έχω και μεγάλο νταλκά γιατί σκέφτομαι μετά πως θα του την κόψω. Ίσως βέβαια επειδή η ανηψιά μου το Σεπτέμβρη θα πάει στην πρώτη (δημοτικού) και ακόμα την έχει και λέει πως θα την κόψει όταν πάει στο δημοτικό όπως έκανε και η αδελφή της :shock::shock: Μωρέ καλύτερα χωρίς πιπίλα αν είναι μετά να κάνω δεήσεις για να την αφήσει.
xara μου στην αρχη οταν ηταν ημερων την ηθελε την πιπιλα μετα απο καποιο σημειο κ μετα δεν θελει ουτε να την βλεπει! κ για πιπιλα εχει τα χερια του αν δεν ειχε τα χερια του για πιπιλα δεν θα με ενοιαζε κ πιπιλα να μην επιανε απλα σκεφτομαι πως 1000 φορες καλυτερα η πιπιλα απο τα χερια γιατι την πιπιλα θα βρω τροπο να του την σταματησω αργοτερα ας πουμε θα την κρυψω θα την πεταξω θα κλαψει λιγο αλλα θα συνηθισει το δαχτυλο ομως πως θα τον κανω να το ξεχασει οεο???:rolleyes::|
Μου ήρθε η άτιμη η περίοδος :confused::confused: Τι καλά που ήμουν έναν ολόκληρο χρόνο χωρίς αυτήν. Καθόλου δε μου έλειψε όμως. Τεσπα τώρα έχω άλλο θέμα. Αν σας πω ότι είχα αγοράσει ένα σωρό σερβιέτες και τώρα δε θυμάμαι που τις έβαλα;:rolleyes::confused::confused:
καλως την δεχτηκες:tongue:
Εμείς σημερα τελειώσαμε την μία βεράντα! Μας έμεινε η άλλη! Ο άντρας μου τα έκανε όλα! Ανυπομονώ, όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται, να αρχίσω να κάνω κι εγώ δουλειές!

Φεύγω σε λίγο! Εχω ραντεβού στο γιατρό να δούμε μπέμπα και να σκάσω το ωραίο μου 100ευρω! (μην είναι και παραπάνω σκιάζομαι!)

βασιλισα περιμενουμε νεα:P
Ναι μωρέ έτσι το σκεφτόμουν αλλά τους ρώτησα και νηστεύουν και τα γαλακτοκομικά και όλα!!!Οπότε λές να τη βγάλω με καφεδάκι γλυκάκι κρακεράκια ξυροκάρπια και μετά το Πάσχα τους κάνω ένα βαρβάτο τραπέζωμα να το ευχαριστηθούμε??????
αυτο να κανεις χαρα μου:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Τέλος το σύνθετο έκανα και το φωτιστικό του σαλονιού!!!Αλλά τέλος για σήμερα ξυπνάει το καψουράκι σε λίγο!!!Να προλάβω να πιώ και τον καφέ μου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Ναι μωρέ έτσι το σκεφτόμουν αλλά τους ρώτησα και νηστεύουν και τα γαλακτοκομικά και όλα!!!Οπότε λές να τη βγάλω με καφεδάκι γλυκάκι κρακεράκια ξυροκάρπια και μετά το Πάσχα τους κάνω ένα βαρβάτο τραπέζωμα να το ευχαριστηθούμε??????

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Μαρμινάκι σήμερα αύριο περιμένω και εγώ την ακατανόμαστη είδες τελικά δεν χαλάει ο κύκλος εκεί σταθερή αξία!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!

Ναι μωρέ αυτό θα κάνω άντε που θα αγχώνομαι και γι'αυτό!!!Μια χαρά θα είναι όλα!!!Άλλωστε τα παιδιά είναι σούπερ και δεν έχουν κολλήματα γι'αυτό τους γουστάρω και για κουμπάρους!!!;););)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Μαρμινάκι σήμερα αύριο περιμένω και εγώ την ακατανόμαστη είδες τελικά δεν χαλάει ο κύκλος εκεί σταθερή αξία!!!!

χαχαχα θα έχουμε και περίοδο μαζί δηλαδή; Αλήθεια άλλαξε καθόλου; Έχω ακούσει πως πολλές που πονούσαν μετά τη γέννα δεν πονούσαν ή ότι άλλαξε στη ροή ή στις μέρες. Λέτε να είμαι τυχερή και από επτά να γίνουν 3-4; Πάντως προς το παρόν είναι ίδια. Τα ροζ κ σε κανένα 12ωρο αν όχι παραπάνω η βαρβάτη

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καλες δουλειες!!!εμενα ο αντρουλης μαλλον δεν θα κανει τα πατζουρια με το πιεστικο οπως καθε χρονο. τον χρειαζιμαι ρε κοριτσια κι αυτος ετσι οπως πν οι δουλειες λειπει ολη μερα!εχω φρικαρει λιγο αλλα βλεπω το μωρουλι μου κ ησυχαζω...τελικα εβγαλα την πιπιλα κ την ταισα 1 τεταρτο γεματο. τωρα κοιμαται κ σε λιγο που θα εχει σιγουρα κοιμηθει καλα θα την αφησω να πιω νερο!!!!αυτα ειναι...μικρες χαρες της ζωης!!!

Τσερρυ μου φαντάσου εμένα στην αρχή που δεν είχα προνοήσει για φαγητά όπως εσύ η μαμά δεν πολυερχόταν δε μαγείρευε ούτε εγώ ζητούσα φυσικά και να πρέπει να κάνω και δύο φαγητά γιατί ήταν πάλι νηστεία. Ε φυσικά επειδή δεν προλάβαινα έκανα ένα κ η μάνα μου κάποια στιγμή μου λέει να τρως και κρέας για το μωράκι :confused::confused: Ε πότε να προλάβω χριστιανή μου; Μετά που της πέρασε η "περίοδος" και κατάλαβε ότι θα τα παίξω αν συνέχιζα έτσι ερχόταν και βοηθούσε μέχρι που ξανά της ήρθε

"περίοδος" τότε με το όνομα και τον παπά αν θυμάσαι και χάθηκε πάλι. Αλλά μετά την κρυάδα των πρώτων ημερών να πω την αλήθεια δεν την είχα κ πολύ ανάγκη :rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ πρίν υπέφερα αλλά μετά τη πρώτη μου εγκυμοσίνη ούτε που καταλαβαίνω πότε έρχεται και πότε φεύγει από μέρες και ποσότητα τα ίδια 4 μερούλες μόνο μου κρατάει από την αρχή!!!!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Εγώ πρίν υπέφερα αλλά μετά τη πρώτη μου εγκυμοσίνη ούτε που καταλαβαίνω πότε έρχεται και πότε φεύγει από μέρες και ποσότητα τα ίδια 4 μερούλες μόνο μου κρατάει από την αρχή!!!!!!!!!

Τι καλά! Λες να μην την καταλάβω κ εγώ;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Το καψουράκι μου ξύπνησε και μου είχε δώρο έκπληξη ένα μπειμπιλίνο τίγκαααα!!!Τώρα τον έχω αγκαλίτσα και σπρώχνει να φύγει ........όχι πείτε μου που θέλει να πάει....... πάω να τον ταίσω και μετά θα τον πάω βολτούλα!!!!!!Φιλιάααααααα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Επιτέλους το καψουρακι έκανε την πρώτη του τούμπα από μπρούμιτα γύρισε ανασκελα!!!! Είμαι περήφανη η μάνα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...