Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

προσπαθω να της δινω ενα στηθος ανα γευμα...το ξερω οτι δεν εχει προγραμμα κανενα απλα ωρες ωρες κουραζομαι ολη μερα με το βυζι απέξω...τωρα γκρινιαζει επειδη νυσταζει...της εδωσα πιπιλα κ νιωθω τυψεις!στο μαθημα ειπαν μετα τις 40 για να μην χαλασουμε τον θηλασμο. θελει να πιπιλισει, οταν της δινω στηθος της αρεσει στην αρχη αλλα δυσανασχετει που τρεχει κ πνιγεται...το βγαζει κ μετα παλι ξυπναει κ γκρινιαζει!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

προσπαθω να της δινω ενα στηθος ανα γευμα...το ξερω οτι δεν εχει προγραμμα κανενα απλα ωρες ωρες κουραζομαι ολη μερα με το βυζι απέξω...τωρα γκρινιαζει επειδη νυσταζει...της εδωσα πιπιλα κ νιωθω τυψεις!στο μαθημα ειπαν μετα τις 40 για να μην χαλασουμε τον θηλασμο. θελει να πιπιλισει, οταν της δινω στηθος της αρεσει στην αρχη αλλα δυσανασχετει που τρεχει κ πνιγεται...το βγαζει κ μετα παλι ξυπναει κ γκρινιαζει!

Τσέρρυ μου και εγώ αυτό ήθελα να κάνω και για αυτό δεν πήρα πιπίλα αλλά απλά δεν γίνεται και δεν πιστεύω πως θα σας επηρρεάσει εμάς πάντως όχι σαφώς προτιμάει το στήθος και σαφώς το ξεχώριζε από την πρώτη στιγμή και ας πήρε πιπίλα. Μην τρελαθούμε τελείως μωρά είναι όχι χαζά.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Εμείς χθες βγάλαμε τα χαλιά και το Σαββατοκύριακο θα πάει ο μικρούλης μου στη γιαγιά του και θα καθαρίσουμε με τον αντρούλη μου το σπιτάκι μας. Μια καλή γενική χωρίς να φοβάμαι τι θα χρησιμοποιήσω (αν και ξύδι κυρίως χρησιμοποιώ αλλά θα βάλω τον αντρούλη να κάνει λαμπίκο το μπάνιο και να χρησιμοποιήσει ένα ήπιο φάρμακο) και τα παράθυρα ανοιχτά. Μια χαρούλα θα τα καταφέρουμε γιατί μην ξεχνάμε πως είναι και η βάφτιση μετά ;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Εμείς σημερα τελειώσαμε την μία βεράντα! Μας έμεινε η άλλη! Ο άντρας μου τα έκανε όλα! Ανυπομονώ, όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται, να αρχίσω να κάνω κι εγώ δουλειές!

Φεύγω σε λίγο! Εχω ραντεβού στο γιατρό να δούμε μπέμπα και να σκάσω το ωραίο μου 100ευρω! (μην είναι και παραπάνω σκιάζομαι!)

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

καλες δουλειες!!!εμενα ο αντρουλης μαλλον δεν θα κανει τα πατζουρια με το πιεστικο οπως καθε χρονο. τον χρειαζιμαι ρε κοριτσια κι αυτος ετσι οπως πν οι δουλειες λειπει ολη μερα!εχω φρικαρει λιγο αλλα βλεπω το μωρουλι μου κ ησυχαζω...τελικα εβγαλα την πιπιλα κ την ταισα 1 τεταρτο γεματο. τωρα κοιμαται κ σε λιγο που θα εχει σιγουρα κοιμηθει καλα θα την αφησω να πιω νερο!!!!αυτα ειναι...μικρες χαρες της ζωης!!!

28xYp3.png

Διαφημίσεις

κ γω εναν καρδιοτοκογραφο εκανα. για την ακριβεια 2 απνοτους αν θυμαστε...δεν ξαναεκανα!κ δεν πληρωσα δραχμη, η μαια μας αφησε ετσι να φυγιυμε αλλα ειπε αν σας ρωτησει κανεις, θα πειτε οτι δωσατε 15ε, στον αγ. λουκα!τα 100 μαλλον υπερπολλα ειναι...

28xYp3.png

Εμείς χθες βγάλαμε τα χαλιά και το Σαββατοκύριακο θα πάει ο μικρούλης μου στη γιαγιά του και θα καθαρίσουμε με τον αντρούλη μου το σπιτάκι μας. Μια καλή γενική χωρίς να φοβάμαι τι θα χρησιμοποιήσω (αν και ξύδι κυρίως χρησιμοποιώ αλλά θα βάλω τον αντρούλη να κάνει λαμπίκο το μπάνιο και να χρησιμοποιήσει ένα ήπιο φάρμακο) και τα παράθυρα ανοιχτά. Μια χαρούλα θα τα καταφέρουμε γιατί μην ξεχνάμε πως είναι και η βάφτιση μετά ;)

Εμένα η μαμά μου είναι άρρωστη πάλι :(:(:( οπότε ότι κάνω μαζί με το καψουράκι μου θέλω μέχρι το Σάββατο να έχω τελειώσει γιατί Κυριακή περιμένω και τους νονούς..........!!!!!!!Και για πείτε τώρα που είναι νηστεία τι φτιάχνεις για να ταρτάρεις...Θα κάνω ένα κέικ νηστίσιμο και ένα χαλβά από γλυκά από μάμ????Και για να σας προλάβω θαλασσινά δεν θέλω με τίποτα γιατί θα μυρίσει όλο το σπίτι....για πείτε κόρες????:confused::confused::confused:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Εγώ καρδιοτοκογράφο δεν έκανα καθόλου!!!Και είπαμε τις 4 τελευταίες επισκέψεις δεν τις πλήρωσα!!!Θέμα πιπίλα.....ούτε το καψουράκι την θέλει όλη μέρα...να τώρα για παράδειγμα κοιμήθηκε στο στήθος και τον έβαλα στη κούνια του χωρίς πιπίλα και δεν έχει κάνει κίχ το πουλάκι μου από τις 2,15 περίπου!!!Εγώ του την έδωσα στις 30 ημέρες περίπου που έκλαιγε πολύ με τους κολικούς!!!Στο βιντεάκι απλά παίζουμε για λίγο τη κρατάει και τη φτύνει και μάλιστα την εκσφενδονίζει μακριά και έχει πολύ πλάκα!!!Τελείωσα με τη μοκέτα έφαγα κιόλας!!!Τώρα θα φτιάξω καφέ και θα αράξω λίγο γιατί μετά έχει σύνθετο ξεσκόνισμα και πέρασμα με μαλακτικό ρούχων!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Βασικά εγώ πίστευα (πριν μείνω έγκυος) πως η αμοιβή του γιατρού πάει πακετάκι με τις επισκέψεις. Δηλαδή ή τις πληρώνεις και αφαιρούνται από το τελικό ποσό ή δεν πληρώνεις και τα δίνεις όλα μαζί. Όταν φυσικά επιλέγεις να γεννήσεις με το γιατρό σου και όχι σε εφημερεύον όπως έκανα εγώ. Στην περίπτωση μου δηλαδή θα πλήρωνα κανονικά τις επισκέψεις εννοείται. Τώρα φτάσαμε στο σημείο να μην πληρώνουμε κάποιες επισκέψεις ή καρδιοτοκογράφημα και να νιώθουμε και υποχρεωμένοι :confused::confused: Και φυσικά δε φταίνει οι γιατροί που τα παίρνουν αλλά οι πολιτικοί (για άλλη μια φορά) που κατάντησαν έτσι την υγεία μας. Φυσικά και τα μμε που βγαίνουν και κατηγορούν τόσο τα νοσοκομεία και λένε ένα σωρό ανακρίβειες γιατί άραγε; Εγώ εννοείται πως και στο δεύτερο (αν με αξιώσει ο Θεούλης) σε εφημερεύον θα πάω και θα κάνω και πάλι το Σταυρό μου να πάνε όλα καλά. Και στην κλινική να πήγαινα πάλι το Σταυρό μου θα έκανα (διπλό εκεί) γιατί αν ήταν τόσο απλό να παει καλά μια γέννα και για τη μάνα και για το παιδί ε τότε μέχρι που θα δανειζόμουνα κι όλας.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ναι απόγευμα!!!

Χμμμμμ! Εσύ τι έχεις στο μυαλό σου δηλαδή; Σε περίπτωση που δεν ήταν νηστεία. Θα έκανες μπουφέ; Πιάτο με φαί και μετά γλυκό; Καμία πιτούλα πχ νηστίσιμη και καμία πίτσα;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Το μπουμπουκάκι μου ξύπνησε και παίζει μόνο του στο κρεβατάκι του :tongue: Κοιμόταν από τις 12,30. Άραγε θα ξανακοιμηθεί σε καμία ωρίτσα να κλείσει και η μανούλα λίγο τα ματάκια της; :rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Χμμμμμ! Εσύ τι έχεις στο μυαλό σου δηλαδή; Σε περίπτωση που δεν ήταν νηστεία. Θα έκανες μπουφέ; Πιάτο με φαί και μετά γλυκό; Καμία πιτούλα πχ νηστίσιμη και καμία πίτσα;

Ναι μωρέ έτσι το σκεφτόμουν αλλά τους ρώτησα και νηστεύουν και τα γαλακτοκομικά και όλα!!!Οπότε λές να τη βγάλω με καφεδάκι γλυκάκι κρακεράκια ξυροκάρπια και μετά το Πάσχα τους κάνω ένα βαρβάτο τραπέζωμα να το ευχαριστηθούμε??????

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...