Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ομορφες ταλαιπωρη μερα σημερα...οχι οτι δεν ηταν καλο το κοριτσι μου αλλα με τον υπνο δεν τα παμε και τελεια...κ στο σπιτι εχει απολυτη ησυχια αλλιως η χιονατη μου ανοιγει τα ματι γαριδα...

λιλι καλυτερα να ρωτησεις τον παπα αλλα εγω λεω οτι δεν θα πειραζει...αλλωστε εσυ θα προσκυνησεις, οχι το μωρο.

μαριουλα λες να ειναι η πετρα αυτο που σε ταλαιπωρει?πινε νερα και οτι και αν ειναι απο τα 2 να την βοηθησεις να φυγει.

το μωρακι δεν κοιμηθηκε συνεχομενα τοσες ωρες, συκωνοταν ανα 2ωρο αλλα στα ενδιαμεσα κοιμομασταν οποτε ειμαι ευχαριστημενη@!

επισης μαλλον εχει δικιο ο παπας για τα 2 ονοματα...

καληνυχτα ομορφες, παω να φαω το βραδινο μου. μου εκανε η πεθερα μου σουπα γιατι νομιζω οτι ελαττωθηκε το γαλα μου:( πολυ σταναχωρεθηκα, ελπιζω να ειναι η ιδεα μου...

καληνυχτα γοργονες!

ιδέα σου θα είναι γλυκιά μου μη στενοχωριέσαι αλλά απόλαυσε και τη σουπίτσα σου. Καληνύχτα και φιλάκια στη Μαρκελλίτσα σου.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

εχω φοβερα νευρα και ειμαι πολυ στεναχωρημενη.........

καποια στιγμη θα κανω μπαμ και θα κλαψουν μανουλες.....(την δικη μου εννοω)ειμαι λεει κακια και αναισθητη μανα.......ειμαι στο τσακ να παρω τ αμαξι και να φυγω για το αγνωστο

συγνωμη που δεν σχολιαζω κατι

σημερα σαραντησαμε

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καποια στιγμη θα κανω μπαμ και θα κλαψουν μανουλες.....(την δικη μου εννοω)ειμαι λεει κακια και αναισθητη μανα.......ειμαι στο τσακ να παρω τ αμαξι και να φυγω για το αγνωστο

σημερα σαραντησαμε

έλα μωρέ Κάντυ μου μη στενοχωριέσαι όλες οι μάνες λίγο πολύ ίδιες είναι μόνο εκείνες τα έκανα όλα τέλεια. Εγώ αν ήμουν τόσες μέρες με τη μάνα μου στο ίδιο σπίτι θα την είχα ήδη σκοτώσει.

Σαραντήσατε κι όλας ε; Μπράβο τις γιγαντοσταλίτσες μας :tongue::tongue:

Αλήθεια η μαμά πότε θα φύγει;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καλησπερα ομορφες

Με τα χιλια ζορια ισα-ισα μπαινω μεσα και σας διαβαζω. Τρεχω τα πρωινα για το καφε και το απογευμα δουλεβω. Εννοειται οτι ενδιαμεσα θηλαζω.

Λοιπον θα πρεπει να σας πω οτι οι πελατισσες μου ειναι εντυπωσιασμενες που θηλαζω και μαλιστα χωρις να δινω στο μωρο συμπληρωμα. Ολες ρωτουν το ίδιο. Εχεις γάλα? Κοριτσια ειναι φοβερο αλλα συνηδειτοποιω οτι οι μαμαδες που εχουν θηλασει αποκλειστικα ειναι εξαιρετικα λίγες. Δεν θα ήταν υπερβολή αν θα σας έλεγα οτι ειναι περιπου 1-2 στις 10. Και σχεδον παντα ο λογος ειναι οτι καποιος τις επεισε οτι δεν εχουν αρκετο γαλα και πρεπει να δινουν συμπληρωμα. Τελικα ειμαστε σπανιες περιπτωσεις:rolleyes:!!!

cherroula να τρως οποσδηποτε 3 γευματα και εννοειται κανονικα γευματα οχι μονο σαλατες. Εγω τρωω καθε βραδυ ακομη και οταν δεν πειναω. Για αυτο βεβαια και δεν εχω χασει τα κιλα αν και εχασα ακομη 1μιση και ετσι απομενουν 6μιση της εγκυμοσυνης συν βεβαια 6 τα παλια:(!!!!

margi μου κοντεβεις αν και για μενα διανυεις το χειροτερο διαστημα. Οσο με κουρασε ο 8ος και ειδικα ο 9ος δεν με κουρασαν οι υπολοιποι 7 μαζι.

Οσο για τις μαμαδες εχω να πω παρολο που εχω μια μαμα που με βοηθαει παρα πολυ ειναι απο τους ανθρωπους που σε ενα λεπτο με κανει βαπορι απο τα νευρα μου!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Καλημέρα όλη μέρα :tongue::tongue:

Είδατε όταν δουλεύει ο σύζυγος και μπουμπουκάκι κοιμάται προλαβαίνω να σας πω μια πρωινή καλημέρα!! :tongue:

Νενούλα πολύ τρέξιμο ε; Πολύ σε θαυμάζω βρε παιδί μου και για τόσα που κάνεις και για τον αποκλειστικό θηλασμό που τον καταφέρνεις με όλα αυτά. Καλό κουράγιο και είναι φυσικό να μην μας προλαβαίνεις αλλά μια καλημέροκαλησπεροκαληνύχτα κάτι από τα τρία να μας λες που και που γιατί μας λείπεις :(:( όσο για τις μαμάδες η τελευταία φράση σου με καλύπτει απόλυτα :cool::cool: σα να μιλάς για τη δική μου μαμά :?

Λιλίκα μια χαρά στο εξοχικό με την πεθερούλα ε; στα ώπα ώπα θα σε έχει :tongue::tongue: Κλείσατε και νονούς ε; Άντε μπράβο κοριτσάκι μου τέτοια να γίνονται να χαιρόμαστε :P:p Όσο για τον Επιτάφιο ούτε εγώ ξέρω να σου πω αλλά φαντάζομαι μπορείς. Εγώ πάντως των Θεοφανείων πήγα Εκκλησία μετά του συζύγου και μπουμπουκίου και φυσικά πήγαμε να αγιαστούμε. Απλά μόλις ήρθε η σειρά μου λέω στον πάτερ που θα με άγιαζε πως το μωράκι είναι αβάφτιστο κάνει να αγιαστεί; Θυμάμαι πως δε μου το ακούμπησε με τον αγιασμό τον βασιλικό δηλαδή αλλά νομίζω τον ακούμπησε το Σταυρό στο κεφαλάκι του (μία μικρή επιφύλαξη μήπως ακούμπησε μόνο το χέρι του αλλά κατά 99% ήταν ο Σταυρός). Καλύτερα όμως να ρωτήσεις κάποιον ιερέα ή η μητέρα σου κ αν μάθεις πες μας και εμάς. Κι εγώ θα σου πω βεβαίως βεβαίως αν μάθω κάτι.

Δε θυμάμαι κάτι άλλο :rolleyes: Ο σύζυγος ακόμα να με πάρει τηλέφωνο :confused::confused: :confused: και χθες με ξέχασε :( ή προχτές ήταν; :rolleyes::rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Και το Αγγελικάκι μας θα το έχει φάει η δουλειά κ δεν προλαβαίνει να μπει μάλλον.

Μαρτζούλα μου περιμένουμε νεότερα σήμερα από υπέρηχο και καρδιοτοκογράφο (τον οποίο παρεμπιπτόντως θεωρώ και περιττό αφού θα γίνει ο υπέρηχος αλλά τεσπα) Η Λίλι μας από ότι θυμάμαι δεν έκανε ούτε ένα νςτ και εγώ έναν μόνο και αυτόν όταν πήγα στο νοσοκομείο για το ραντεβού μου στα εξ. ιατρεία που είχα ανοίξει καρτέλα αν θυμάσαι. Εκεί τους ρώτησα αν πρέπει να κάνω αυτή την εξέταση και μου είπαν όχι. Απλά η γυναικολόγος μου, μου είχε πει να κάνω όταν δεν ήξερα ακόμα πως δε θα γεννήσω στην κλινική και ήμουν στην 37 ή 38η εβδομάδα αν δεν απατώμαι αλλά θα μου τον αφαιρούσε από τη γέννα (αν γεννούσα σε κλινική) και πάλι κόστιζε μόλις 15 ευρώ στο Διαβαλκανικό παρακαλώ. Τελικά επειδή την ημέρα που ήταν το ραντεβού μου στο Ιπποκράτειο έτυχε ο μικρός να είναι ήσυχος και τους το είπα με έβαλαν και με έκαναν εκεί ένα νςτ. Όπως και να έχει Μαρτζούλα μου εσύ μη στενοχωριέσαι κι εγώ τα έχω πάρει με το νευρολόγο μου καιρό τώρα κυρίως με τη γαιδουριά του και όχι για το κατοστάρικο που με παίρνει (όχι ότι με περισσεύει) αλλά ρε κύριε έχεις δύο πολύ καλές διευθυντικές θέσεις σε δημόσιο νοσοκομείο κάνεις εξ. ιατρεία απογευματινά επί πληρωμή και ιδωτικό ιατρείο, ασχολείσαι με την σκλήρυνση και σε κάθε ευκαιρία βγαίνεις και λες πως είναι ακριβή πάθηση και παίρνεις 150 ευρώ (100 σε μας φιλική τιμή) από τους ασθενείς με την ιδια πάθηση που εσύ χαρακτηρίζεις ακριβή; Ας μην ήταν τόσο καλός γιατρός και έμπειρος στην πάθηση τη δική μου και θα δεις για πότε θα τον άλλαζα :confused::confused: αλλά τι να κάνω που είναι ο μόνος που με διέγνωσε με ένα απλό ιστορικό και απλά οι εξετάσεις που έκανα τον επιβεβαίωσαν όταν οι υπόλοιποι γιατροί στο νοσοκομείο που νοσηλεύτηκα μου έλεγαν πως είμαι μια χαρά κ ας είχαν δει και τη μαγνητική μου με εστίες; :confused::confused::confused: και όλα αυτά για να πάνε κόντρα στο δικό μου γιατρό :confused::confused::confused: Ανόητοι άνθρωποι και μικροπρεπείς.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλημέρούδια! Ρε κορίτσια, έχω μια κούραση άλλο πράγμα! Σαν να σκάβω όλη μέρα είμαι!

Νένα, Αγγελικακι πώς αντέχετε τέτοιο τρέξιμο, ρε κορίτσια; Μπράβο σας!

Κάντυ, υπομονή, βρε κοπέλα μου! Οπού να ναι θα φύγει και η μαμά σου, αφού σαράντισες, σωστα; Αλήθεια, τι έγινε με τα πεθερικά; Ηρθαν χθες;

Τσέρυ μου, καλά που είναι και η πεθερά και σου έκανε λίγη σουπίτσα! Είδες που χρειάζονται κι αυτές; (αλλά με μέτρο πάντα).

Μαρμιν, σιγά μην δεν με βάλει για ns! Βρηκαν την ευκαιρία να ξεζουμάνε κοσμο και δεν θα το κάνουν;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

"Με τόσα πράγματα μπροστά πως πιάνει αυτή η τηλεόραση ένας Θεός ξέρει" Ποιος ξεστόμισε αυτή την πρόταση; Μα φυσικά η γλυκύτατη μαμά μου :confused::confused::confused: πάντα κάτι μέσα στο σπίτι μου δε θα της αρέσει :confused::confused: και εδώ παραθέτω την πρόταση της Νένα για της μαμάδες

Οσο για τις μαμαδες εχω να πω παρολο που εχω μια μαμα που με βοηθαει παρα πολυ ειναι απο τους ανθρωπους που σε ενα λεπτο με κανει βαπορι απο τα νευρα μου!!!

Το πρωί είπα ότι συμφωνώ ε; ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ; Σε δευτερόλεπτα μπορεί να το πετύχει :confused::confused::confused:

Και για την ιστορία ξέρετε τι της απάντησα; Όλη μέρα εμείς μέσα στο σπίτι πώς γίνεται να την ανοίγουμε συνέχεια και μάλιστα με την πρώτη ενώ εσύ δεν μπορείς ένας Θεός ξέρει.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Μαρτζούλα μου τώρα πια έφτασες στο τέλος τι να κάνεις μόνο υπομονή και η μικρούλα σου σύντομα θα είναι στην αγκαλίτσα σου. Κι εγώ να σκεφτείς Πέμπτη είχα τον τελευταίο υπέρηχο με τη γυναικολόγο μου και ήταν η εβδομάδα που θα πλήρωνα (επειδή έκανα κάθε εβδομάδα χρεωνόμουν υπέρηχο παρά υπέρηχο) και μου έπαιρνε μόνο 30 ευρώ (μπροστά στα δικά σου λίγα δεν είναι;) και πάλι έλεγα τι καλά να μη χρειαστεί να τον κάνω και να πάω για γέννα πιο πριν. Τελικά τον έκανα βέβαια και την επομένη έσπασαν τα νερά αλλά μετά ούτε που με ένοιαζε πια μου αρκούσε που θα γεννούσα. Και συ μόλις δεις τη μικρούλα σου θα τα ξεχάσεις όλα και στο επόμενο παιδάκι σου απλά δε θα πας ξανά σε αυτόν το γιατρό. Ποιος είναι ο χαμένος; Αν φερόταν πιο ανθρωπινά και δεν ένιωθες ότι σε βλέπει περισσότερο σαν πορτοφόλι παρά σαν άνθρωπο δε θα πήγαινες και στο δεύτερο και δε θα τον πρότεινες με περισσότερο ζήλο και σε άλλες εγκυούλες; Αλλά αυτοί παιδί μου είναι "ότι φάμε, ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κ@#ΡΡλος μας:confused::confused:"

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Marmin, για τα ανασφάλιστα οχήματα μόλίς άκουσα στην Τσαπανίδου πως, ενώ έλεγαν πως η διαστάυρωση των στοιχείων με τις ασφαλιστικές ήταν πανεύκολη υπόθεση ( προφανώς για να εκφοβίσουν τον κόσμο και να σπέυσουν να ασφαλίσουν αμάξια- όπως κάναμε εμείς) τελικά στην πράξη αποδεικνύεται πάρα πολύ δυσκολο να διασταυρώσουν στοιχεία για 8,5 εκατ αυτοκινήτων και θα καθυστερήσει πολύ η αποστολή προστίμων! Αν κάποιος κάνει ασφάλεια πριν του έρθει το πρόστιμο, ακόμη κι αν έχει γίνει μετά την 15 Απριλιου, δεν πληρώνει τίποτα! Δεν βλέπουν να στέλνουν ειδοποιητήρια! Μου τα έλεγε εμένα ο άντρας μου πως δεν μπορεί να γίνει διασταύρωση και δεν θα πάθουμε και τίποτα αν το καθυστερήσουμε, αλλά πού να ακούσω εγω; Οπότε αν είστε στενάχωρα οικονομικά, πιστεύω μπορείτε να το καθυστερήσετε λίγο ακόμη ( δεν θέλω όμως να σε πάρω στο λαιμό μου).

Επίσης ήθελα να σε ρωτήσω και κάτι άλλο! Θυμάμαι που στην αρχή της εγκυμοσύνης σου για αρκετό διάστημα είχες αιματάκι! Θυμάσαι πού οφειλόταν;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Marmin, για τα ανασφάλιστα οχήματα μόλίς άκουσα στην Τσαπανίδου πως, ενώ έλεγαν πως η διαστάυρωση των στοιχείων με τις ασφαλιστικές ήταν πανεύκολη υπόθεση ( προφανώς για να εκφοβίσουν τον κόσμο και να σπέυσουν να ασφαλίσουν αμάξια- όπως κάναμε εμείς) τελικά στην πράξη αποδεικνύεται πάρα πολύ δυσκολο να διασταυρώσουν στοιχεία για 8,5 εκατ αυτοκινήτων και θα καθυστερήσει πολύ η αποστολή προστίμων! Αν κάποιος κάνει ασφάλεια πριν του έρθει το πρόστιμο, ακόμη κι αν έχει γίνει μετά την 15 Απριλιου, δεν πληρώνει τίποτα! Δεν βλέπουν να στέλνουν ειδοποιητήρια! Μου τα έλεγε εμένα ο άντρας μου πως δεν μπορεί να γίνει διασταύρωση και δεν θα πάθουμε και τίποτα αν το καθυστερήσουμε, αλλά πού να ακούσω εγω; Οπότε αν είστε στενάχωρα οικονομικά, πιστεύω μπορείτε να το καθυστερήσετε λίγο ακόμη ( δεν θέλω όμως να σε πάρω στο λαιμό μου).

Επίσης ήθελα να σε ρωτήσω και κάτι άλλο! Θυμάμαι που στην αρχή της εγκυμοσύνης σου για αρκετό διάστημα είχες αιματάκι! Θυμάσαι πού οφειλόταν;

Ναι Μάρτζι μου φυσικά και το θυμάμαι αλλά τελικά ούτε οι γιατροί με είπαν με σιγουριά που οφείλονταν. Δύο τα σενάρια ή δίδυμη κύηση που το ένα έμβρυο δεν τα κατάφερε ή αποκόλληση από το μπουμπουκάκι μου. Προσωπικά πιστεύω το πρώτο :(

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μαριούλα αλληλορουφηχτικαμε τελικά!!!

:tongue:

Μόλις μίλησα σε σκαιπ με Κάντυ και διδυμάκια είναι σκέτη τρέλα λέμε και η Κάντυ κούκλα δεν φαίνεται καθόλου η ταλαιπωρία της!!!Το καψουράκι όλο γελούσε με το μωρό!!!!!Αχ τι ευτυχίαααααααα τα μωρά μου!!!!!!!Και από φωνή τι να λέμε φωνάραααα!!!

AΧ Κ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΔΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΙΠ!:P

Koritsakia μου τι κάνετε; εγώ έμπαινα στα κλεφτά από το κινητό του άντρα μου και σας διάβαζα. Το πρωί είχα μαμά σήκωσε και τα χαλιά κ το μεσημέρι είπα να ρίξω έναν υπνάκο το απόγευμα βγήκαμε να πάρουμε το καρότσι μας γιατί μας είπαν ότι είναι έτοιμο αλλά όταν το δοκίμασε ο άντρας μου ανακαλύψαμε ότι πάλι δεν άνοιγε (πριν δεν έκλεινε) :confused::confused::confused: έτσι πήραμε πάλι το εφεδρικό και φύγαμε. Μετά είχα να ασχοληθώ με μπέμπη τον κοίμησα και νάμαι :tongue::tongue::tongue:

Μαριούλα μου καθαρή από ουρολοίμωξη ε;;; Παίζει να είναι κολπίτιδα;;

Το Θρασυβουλάκι μου είναι καλά σήμερα ούτε κακάκια ούτε γαλατάκια πλην τα φυσιολογικά. Αλλά ο άντρας μου λεει να κοιμηθώ και σήμερα αγκαλιά με το μπουμπουκάκι μου και ως υποταγμένη σύζυγος θα τον υπακούσω.

χαιρομαι χαρα μου που το μπουμπουκακι ειναι καλα σημερα:P τα ουρα καθαρα μαλλον η αμμος θα ειναι:|
ομορφες ταλαιπωρη μερα σημερα...οχι οτι δεν ηταν καλο το κοριτσι μου αλλα με τον υπνο δεν τα παμε και τελεια...κ στο σπιτι εχει απολυτη ησυχια αλλιως η χιονατη μου ανοιγει τα ματι γαριδα...

λιλι καλυτερα να ρωτησεις τον παπα αλλα εγω λεω οτι δεν θα πειραζει...αλλωστε εσυ θα προσκυνησεις, οχι το μωρο.

μαριουλα λες να ειναι η πετρα αυτο που σε ταλαιπωρει?πινε νερα και οτι και αν ειναι απο τα 2 να την βοηθησεις να φυγει.

το μωρακι δεν κοιμηθηκε συνεχομενα τοσες ωρες, συκωνοταν ανα 2ωρο αλλα στα ενδιαμεσα κοιμομασταν οποτε ειμαι ευχαριστημενη@!

επισης μαλλον εχει δικιο ο παπας για τα 2 ονοματα...

καληνυχτα ομορφες, παω να φαω το βραδινο μου. μου εκανε η πεθερα μου σουπα γιατι νομιζω οτι ελαττωθηκε το γαλα μου:( πολυ σταναχωρεθηκα, ελπιζω να ειναι η ιδεα μου...

καληνυχτα γοργονες!

βασιλισα η ιδεα σου θα ειναι

σημερα σαραντησαμε

χαρα μου μην χαλιεσαι για κανεναν εχεις 2 πανεμορφα μωρακια στην αγκαλια σου κ σε θελουν χαρουμενη!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...