Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Μην φανταστεις οτι εκανα κατι ιδιαιτερο.ειχα ετοιμο ζυμαρι απο πιτσα απο προηγουμενη φορα , πηρα μπαλιτσα ζυμης την ανοιξα με τον πλαστη σαν φυλλαρακι κ την τηγανισα στο τηγανι. Ο αντρας μου με τα ζυμαρια γενικα τρελαινεται.κ τωρα το βραδυ στο ιδιο ζυμαρι που περισεψε θα βαλω κ τυρακι μεσα κ θα το ψησω τυροψωμο στο φουρνο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαριούλα, περαστικά με την ουρολόιμωξη!

Πολύ ύπουλη είναι τελικά! Κάπου στο αρχικό παρεντς είδα σήμερα πως έχουν ξεκινησει μια συζήτηση για την ουρολοίμωξη! μπες μπας και λένε τίποτα που θα σε βοηθήσει!

Καληνύχτα!

χαρα μου ευχαριστω πολυ :Pαλλα δες τι εγινε σημερα πηγα τα ουρα κ πηρα τηλ το μεσημερι κ μου ειπαν πως η γενικη ειναι καθαρη κ 99% δεν εχω ουρολοιμωξη:?αλλα θα μου πουν 100% αυριο που θα ειναι ετοιμη κ η καλλιεργια....αν δεν ειναι ουρολοιμωξη τι ειναι? μηπως κυλαει η αμμος?

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! Πόσο καιρό έχω να σας πω τόσο πρωϊνή καλημέρα; :rolleyes::rolleyes: Μάλλον όσο καιρό είχα με πνευμονία το σύζυγο :tongue::tongue:

Μάρτζι μου συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και ενας από τους λόγους που θύμωσα είναι γιατί πάλι μου έκανε χαλάστρα :confused::confused: Αλλά από την άλλη κάθε εμπόδιο για καλό. Τελικά είπα στον άντρα μου να τον βγάλουμε σκέτο Θρασύβουλο όχι γιατί το είπε η μάνα μου αλλά γιατί βαρέθηκα πια. Και μου λεει ναι αλλά μετά εσύ θα γκρινιάζεις. Και του είπα φυσικά πως όχι γιατι τώρα και να μου πει να το βγάλουμε άλλο όνομα κ όχι Θρασύβουλο δε θέλω τέρμα. Πολύ κακό για το τίποτα έχει γίνει πια. Και φυσικά είπα και στη μάνα μου πως ο άντρας μου είχε απόλυτο δίκιο γιατί έχει συζητηθεί πολύ το θέμα κ γιατί πριν καν γεννήσω για να μην πω πριν μείνω έγκυος άκουσε πάμπολες φορές πως δε θέλουμε το συγκεκριμένο όνομα. Ε αν του βάλω και δεύτερο και αύριο μεθαύριο το παιδί μας από μόνο του τύχει και θελήσει να το αλλάξει δε θα έχουμε πρόβλημα αν εξακολουθήσει να θέλει το Θρασύβουλος; και δε θα έχει δίκιο να πιστέψει πως από πίσω κρύβεται η μάνα μου αφού καλώς η κακώς όταν γυρίσω στη δουλειά θα το έχει εκείνη; και ξέρετε τι άλλο είναι λάθος για εμένα; που η μάνα μου ανακατεύτηκε τόσο πολύ. Και η απάντηση της; Εγώ θα σας κοιτάω το παιδί και δεν έχω λόγο;:confused::confused::confused: ε όταν το ακούω αυτό τρελαίνομαι. Ακόμη δεν το κοίταξε καν και θα γίνει αυτό (αν γίνει τελικά) όταν το μωρό μου θα είναι 15 μηνών. Της αδελφής μου δηλαδή που ανέλαβε αποκλειστικά το μεγάλωμα του (και το εννοώ) από τεσσάρων μηνών γιατί δεν έκανε τίποτα; Εκεί θα έπρεπε να επέμβει παντού. Τι να πω. Και γενικά για να μη βγάλετε άσχημε εικόνα για τη μάνα μου είναι καλή και πονόψυχη και προσπαθεί να μη χώνετε αλλά τρώει κολλήματα αλλά μας στέκετε κι όλας και όταν αρρώστησε ο άντρας μου, μου έλεγε φρόντισε τον τον καημένο κρίμα είναι μη του φωνάζεις. Και συνέχεια έπαιρνε τηλέφωνα να μάθει πως είναι

δλδ θα δωσετε ενα ονομα ε?καλα θα κανετε χαρα μου! ο παππας της ενοριας μου ξερεις τι λεει?οτι το ονομα μας φανερωνει εμας το προσωπο μας γιαυτο πρεπει να εχουμε λεει ενα ονομα γτ να εχουμε λεει 2 ονοματα 2 κεφαλια εχουμε?:tongue:ακριβως ετσι τον ακουσα να λεει μια φορα:tongue:

Χθες ο μικρούλης μου έβγαζε γαλατάκι αρκετές φορές κ αρκετή ποσότητα κ επίσης έκανε κακάκια συχνά και αρκετά αραιά αλλά όχι νερό. Είπα πως θα το παρακολουθήσω και αν χρειαστεί θα πάρω τη γιατρό. Τελικά επειδή το βράδυ μου έβγαλε γάλα δύο φορές κοντά κοντά και ενώ είχε ρευτεί λέω θα την πάρω και αν τη βρω οκ. Την πήρα λοιπόν στο ιατρείο και μου είπε πως μπορεί να είναι γαστρεντερίτιδα και πως τα βρέφη που θηλάζουν την παιρνούν ήπια ή απλά κρύωσε λίγο. Εμένα πιο πολύ με ανησύχησαν τα γάλατα γιατί ήταν και βράδυ και φοβήθηκα για εισρόφηση στον ύπνο του. Είμαι ακραία ε; :oops::oops: μωρέ ο φόβος φυλάει τα έρμα. Τη ρώτησα λοιπόν και μου είπε πως σε αυτή την ηλικία συνήθως δεν παθαίνουν γιατί γυρνούν το κεφάλι αλλά πάντα όταν το βρέφος είναι άρρωστο η μαμά κοιμάται στο ίδιο δωμάτιο και το παρακολουθεί. Εμείς κοιμόμαστε έτσι και αλλιώς απλά χθες τον κοίμησα στο καρότσι του κατά τις δέκα και τον άφησα εκεί μέχρι τις εντεκάμιση ήταν κοντά μας στο σαλόνι και μετά τον πήρα στο κρεβάτι μου. Τι γλυκά που κοιμόταν το καμάρι μου. Έφαγε φυσικά γιατί τον άλλαξα (έκανε κακάκια) και μου ξύπνησε και όπως έτρωγε μου έπιασε το δάχτυλο σταύρωσε τα χεράκια του και κοιμήθηκε. Τώρα είναι ξύπνιος στο κρεβατάκι του και παίζει το καμάρι μου:D
περαστικα γλυκια μου ο,τι κ να ειναι!!!
Μ. Τρίτη έχουμε ραντεβού με την παιδίατρο στις τεσσεράμιση και μάλλον θα πούμε και για τις κρεμούλες αν και δε θα τις αρχίσουμε ακόμα. Αλήθεια Μαριούλα εσείς αρχίσατε φρουτάκια;

χαρα μου σε 2-3 μερες θα τα ξεκινησουμε γτ τον ειχε πειραξει το εμβολιο της γαστρεντεριτιδας (εβγαζε συνεχεια γουλιτσες με γαλα και πολυ συχνα κακακια) κ η παιδιατρος ειπε να τα καθυστερησω λιγο τα φρουτακια αν δεν γινοταν αυτο θα τα ειχαμε ξεκινησει εδω κ μια εβδομαδα:|

Kαλημέρα! Μαρμιν, πρωινή μου εσύ! Πάντα με την πρώτη καλημέρα είσαι! Ελπίζω να είναι καλά ο Θρασυβουλάκος! Δώσε ένα φιλί από μένα!

Για την μαμά σου είμαι σίγουρη πως είναι πολύ καλή και πονόψυχη! Απλά στο συγκεκριμένο θέμα έφαγε κόλλημα λόγω ονόματος! Πιο πολύ επειδή είναι πολύ θρήσκα και βλέπει πως το παιδί δεν θα γιορτάζει! ΑΝ επιλέξατε τελικά να μην δώσετε δεύτερο όνομα, καλώς! Εγώ θα σας έλεγα όμως να το δώσετε αφού το είχατε αποφασίσει! Να είσαι σίγουρη πως ο Θρασύβουλος δεν θα το αλλάξει μεγαλώνοντας!

Χθες έβλεπα στον ύπνο μου την Κάντυ και την μικρή της! Πως ήμασταν δήθεν στο κάστρο Ιωαννίνων και η Κάντυ μου έλεγε πως τα μικρά δεν την αφήνουν να κοιμηθει το βράδυ όχι γιατί κλάινε αλλά γιατί συνεχώς κουνάνε τα ποδαράκια τους και την κλωτσάνε! Και ξαφνικά την βλέπω να πετάγεται και να βγάζει από το στόμα της μικρής της ένα πούλι από τάβλι! Θαύμασα τόσο την γρηγοράδα της και τη ρώτησα πώς κατάλαβε οτι η μικρή κάτι έβαλε στο στόμα! Η Κάντυ χαμογέλασε και δεν είπε τίποτα! Αυτό.....

περιεργο ονειρο:rolleyes:
καλημερα!!!!εμεις χθες κοιμηθηκαμε!!!!!!απο τις 9.30 εγω το βραδυ που ξαπλωσα μολις ταισα κοιμησα μεχρι σημερα στις 10.30!!!!!κοριτσια ειθμαι φρεσκαδουρα...'αλλος ανθρωπος νιωθω!χθες το βραδυ εβαλα τα κλαμματα χωρις αιτια κ αφορμη στην ουσια!!!εβαλα τον αντρα μου να κανει μια σαλατα να φαμε...αυτος απο την υπερβολλη του εκανε 3-4 σε μια...εγινε ενα πραγμα που δεν τρογωταν αλλα ουτε κ βλεποταν!!!μου εκανε μια κουζινα χαλια κ θυμηθηκα κ την κ@λοαποθηκη που ακομα την φτιαχνει!!!γενικα τα πηρα γιατι δεν μ'ακουει...το χω γραμμενο απο τις 11!!

βασιλισα 13 ωρες συνεχομενες κοιμηθηκε? μηπως παρα ηταν πολλες οι ωρες χωρις φαγητο???? ουτε εγω τον ξυπναω αν δεν ξυπνησει αλλα ποτε δεν εχει κοιμηθει τοσες ωρες κ δεν ξερω αν κοιμοταν τοσο πολυ ισως να τον ξυπνουσα να φαει λιγακι επειδη ειναι ημερων αν ηταν μηνων δεν θα με ενοιαζε;)

Άντε να σας πώ τα νέα μας!!!Πάσχα θα κάνουμε στο εξοχικό με τα πεθερικά.....έγινε συμφωνία ο σκύλος θα μένει σε σουίτα στο υπόγειο και δεν θα είναι μέσα στο σπίτι(τα αγαπάω ,τα λατρεύω τα ζώα.... αλλά δεν τα μπορώ μέσα στο σπίτι) εμείς είχαμε πάντα σκυλιά αλλά στην αυλή και ΠΟΤΕ μέσα στο σπίτι...έτσι λοιπόν αποφασίστηκε ο Θεός ναβάλει το χέρι του πρώτη φορά με το καψουράκι σε άλλο χώρο και με κόσμο...για να δούμε......

Σήμερα ξεχωρίζαμε με τον σύζυγο φωτογραφίες για εμφάνιση και καταλάβαμε ότι δεν έχουμε κάνει μεγάλη καμία οπότε αποφασίσαμε αύριο να ντύσουμε το καψουράκι και να πάρει η φωτογραφική φωτιά......!!!Μοντέλο θα το κάνω το αγόρι μου!!!Η μανούλα φεύγει Παρασκεύη για Σάμο πάει στην αδερφούλα για Πάσχα μιάς και ο μπαμπάς έχει πένθος (έχασε τον αδερφό του τον Σεπτέμβριο)και δεν μπορεί να κάνει στο σπίτι κάτι!!!Η μαμά μου αρρώστησε και δεν μπορεί να έρθει να κρατήσει το καψουράκι που ήθελα να σηκώσω χαλιά οπότε τα ξεκίνησα σήμερα (από κουζίνα)και θα τα κάνω λίγα λίγα... όπως και το μπαλκόνι έκανα σήμερα τους βραχίονες της τέντας αύριο θα κάνω τη κούνια μετά παντζούρια τζάμια και πάει λέγοντας!!!Α σας είπα κλείσαμε και εμείς νονούς ένα ζευγάρι που πρόπερσι τους κρατούσα το αγοράκι τους για έναν ολόκληρο χειμώνα πολύ καλά παιδιά και είμαι πολύ χαρούμενη που μου ζήτησαν το παιδάκι μου!!!Την Κυριακή θα έρθουν να δούν τον μπέμπη και να γνωρίσουν και τον αντρούλη ηιατί μόνο τηλεφωνικά έχουν μιλήσει!!!Τι άλλο ........τι άλλο.......??? Α να σας ρωτήσω κάτι βρέ κορίτσια τη Μ.Παρασκευή που θέλω να πάω να προσκυνήσω τον Σταυρό και τον Επιτάφιο και θα είμαι μόνη μου ο σύζυγος πρωί εργάζεται πειράζει να προσκυνήσω αγκαλιά με το καψουράκι που είναι αβάπτιστο???

περιμενουμε φωτο γλυκια μου!!! νομιζω πως μπορεις να προσκυνησεις μαζι με το μωρακι

Εννοείτε θα στείλω φωτό!!!Όσο για τα ζωάκια ο καθένας το χώρο του βρε παιδί μου να μη μπερδευόμαστε.......:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ξυπνάει η καψούρα μου πάω να τον ρουφίξωωωωωωωωω!!!!!!!1

θα τον ρουφηξεις η θα σε ρουφηξει??????:rolleyes::tongue::rolleyes::tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Τσερη...Καντυ....Μαρτζι...Αγγελικακη....nena....korina....Maria s...Pepsi...Μαριούλα...που είστε καλε??? Πάλι μόνη μου έμεινα??? :-(

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΘΑ ΒΑΡΕΣΩ ΕΝΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΩ..............................

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καλέ, τι ησυχία είναι αυτή; Πού είστε; Μαρμιν, χάθηκες σήμερα!

Λίλι μου, μόνη σου σήμερα, ε; Εγώ πιάνομαι λίγο μπροστά στον υπολογιστή....γιαυτό και μπαίνω πιο αραιά! Αλλά μπαίνω...παρακολουθώ την ησυχία και ξαναβγαίνω!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μόλις μίλησα σε σκαιπ με Κάντυ και διδυμάκια είναι σκέτη τρέλα λέμε και η Κάντυ κούκλα δεν φαίνεται καθόλου η ταλαιπωρία της!!!Το καψουράκι όλο γελούσε με το μωρό!!!!!Αχ τι ευτυχίαααααααα τα μωρά μου!!!!!!!Και από φωνή τι να λέμε φωνάραααα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καλέ, τι ησυχία είναι αυτή; Πού είστε; Μαρμιν, χάθηκες σήμερα!

Λίλι μου, μόνη σου σήμερα, ε; Εγώ πιάνομαι λίγο μπροστά στον υπολογιστή....γιαυτό και μπαίνω πιο αραιά! Αλλά μπαίνω...παρακολουθώ την ησυχία και ξαναβγαίνω!

άχ βρε κοριτσάκι σε καταλαβαίνω και εγώ έτσι ήμουν το τελευταίο μήνα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Koritsakia μου τι κάνετε; εγώ έμπαινα στα κλεφτά από το κινητό του άντρα μου και σας διάβαζα. Το πρωί είχα μαμά σήκωσε και τα χαλιά κ το μεσημέρι είπα να ρίξω έναν υπνάκο το απόγευμα βγήκαμε να πάρουμε το καρότσι μας γιατί μας είπαν ότι είναι έτοιμο αλλά όταν το δοκίμασε ο άντρας μου ανακαλύψαμε ότι πάλι δεν άνοιγε (πριν δεν έκλεινε) :confused::confused::confused: έτσι πήραμε πάλι το εφεδρικό και φύγαμε. Μετά είχα να ασχοληθώ με μπέμπη τον κοίμησα και νάμαι :tongue::tongue::tongue:

Μαριούλα μου καθαρή από ουρολοίμωξη ε;;; Παίζει να είναι κολπίτιδα;;

Το Θρασυβουλάκι μου είναι καλά σήμερα ούτε κακάκια ούτε γαλατάκια πλην τα φυσιολογικά. Αλλά ο άντρας μου λεει να κοιμηθώ και σήμερα αγκαλιά με το μπουμπουκάκι μου και ως υποταγμένη σύζυγος θα τον υπακούσω.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Καληνύχτα Λίλι μου με το χαμογελαστό (επιτέλους καταγεγραμμένο) καψουράκι σου :tongue::tongue:

Τσέρρυ μου κι εμένα όταν διάβασα το μνμ σου μου δημιουργήθηκε η ίδια απορία δεδομένου και ότι δεν έχει επανέλθει στο βάρος γέννησης (ή όχι;) αλλά φαντάστηκα ότι ή κάτι δεν κατάλαβα ή δεν το διατύπωσες σωστά. Αναμένουμε λοιπόν αύριο να ρίξεις φως στο μυστήριο :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

ομορφες ταλαιπωρη μερα σημερα...οχι οτι δεν ηταν καλο το κοριτσι μου αλλα με τον υπνο δεν τα παμε και τελεια...κ στο σπιτι εχει απολυτη ησυχια αλλιως η χιονατη μου ανοιγει τα ματι γαριδα...

λιλι καλυτερα να ρωτησεις τον παπα αλλα εγω λεω οτι δεν θα πειραζει...αλλωστε εσυ θα προσκυνησεις, οχι το μωρο.

μαριουλα λες να ειναι η πετρα αυτο που σε ταλαιπωρει?πινε νερα και οτι και αν ειναι απο τα 2 να την βοηθησεις να φυγει.

το μωρακι δεν κοιμηθηκε συνεχομενα τοσες ωρες, συκωνοταν ανα 2ωρο αλλα στα ενδιαμεσα κοιμομασταν οποτε ειμαι ευχαριστημενη@!

επισης μαλλον εχει δικιο ο παπας για τα 2 ονοματα...

καληνυχτα ομορφες, παω να φαω το βραδινο μου. μου εκανε η πεθερα μου σουπα γιατι νομιζω οτι ελαττωθηκε το γαλα μου:( πολυ σταναχωρεθηκα, ελπιζω να ειναι η ιδεα μου...

καληνυχτα γοργονες!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...