Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια ξέχασα να σας πώ στη φωτό μου που σας έστειλα τα φρύδια τα προσέξατε????Θυμάστε που σας έλεγα ότι δεν τα βγάζω????? Έχει να μπεί τσιμπιδάκι τουλάχιστον 4 χρόνια!!!!!!Πώς με βρίσκετε?????:tongue::tongue::tongue:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καλημερα!!!!εμεις χθες κοιμηθηκαμε!!!!!!απο τις 9.30 εγω το βραδυ που ξαπλωσα μολις ταισα κοιμησα μεχρι σημερα στις 10.30!!!!!κοριτσια ειθμαι φρεσκαδουρα...'αλλος ανθρωπος νιωθω!χθες το βραδυ εβαλα τα κλαμματα χωρις αιτια κ αφορμη στην ουσια!!!εβαλα τον αντρα μου να κανει μια σαλατα να φαμε...αυτος απο την υπερβολλη του εκανε 3-4 σε μια...εγινε ενα πραγμα που δεν τρογωταν αλλα ουτε κ βλεποταν!!!μου εκανε μια κουζινα χαλια κ θυμηθηκα κ την κ@λοαποθηκη που ακομα την φτιαχνει!!!γενικα τα πηρα γιατι δεν μ'ακουει...το χω γραμμενο απο τις 11!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!εμεις χθες κοιμηθηκαμε!!!!!!απο τις 9.30 εγω το βραδυ που ξαπλωσα μολις ταισα κοιμησα μεχρι σημερα στις 10.30!!!!!κοριτσια ειθμαι φρεσκαδουρα...'αλλος ανθρωπος νιωθω!χθες το βραδυ εβαλα τα κλαμματα χωρις αιτια κ αφορμη στην ουσια!!!εβαλα τον αντρα μου να κανει μια σαλατα να φαμε...αυτος απο την υπερβολλη του εκανε 3-4 σε μια...εγινε ενα πραγμα που δεν τρογωταν αλλα ουτε κ βλεποταν!!!μου εκανε μια κουζινα χαλια κ θυμηθηκα κ την κ@λοαποθηκη που ακομα την φτιαχνει!!!γενικα τα πηρα γιατι δεν μ'ακουει...το χω γραμμενο απο τις 11!!

Μια χαρά το κορίτσι μας....φρόντισε να ξεκουραστεί η μανούλα!!!Όσο για τα κλάματα δεν είναι τίποτα λίγο οι ορμόνες λίγο η κούραση φυσιολογικό είναι!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

λιλι το φρυδι το προσεξα εγω!!!φοβερο οντως...εισαι πολυ τυχερη...κ εγω εχω καλο σχημα αλλα το περιποιουμε 2 φορες την εβδομαδα!!!

Απλά με θεωρώ κ@λ@φαρδη!!!!!!;););)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

μαρμιν δεν το παρεξηγουμε το μαμαδυ σου!ξερουμε απο μαμαδες...η καθε μια ειναι διαφορετικη, με τα καλα της κ τα στραβα της. κ ετσι θα ειμαστε κ μεις αυριο μεθαυριο κ ενα κοινο θα εχουμε ολες...αγαπαμε τα παιδια μας!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Το καψουράκι μου κοιμάται από τις 2,30 και εγώ είμαι εδώ και σας περιμένω αλλά είστε άφαντες........και βαριέμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Κι εγώ μπαίνω πού και πού, δεν βλέπω κίνηση και ξαναβγαίνω!

Μολις εφαγα μακαρόνια με κιμά και τα έφτιαξα μούρλια! Ξετρελάθηκα!

Αυριο έχω non stress και υπέρηχο! Αχ, τι με περιμένει πάλι να πληρώσω, η έρμη!!!!

Χθες, κάποια στιγμή το βράδυ πριν πάω για ύπνο με έπιασε μία ζαλάδα! Μετά πονούσα λίγο χαμηλά, σαν να περίμενα περιοδο! Σήμερα είμαι οκ! Αλλά ούτε περπάτημα ξεκίνησα ούτε σεξ! Και δεν με βλέπω να ξεκινάω τίποτα από τα δυο, γιατί βαριέμαι!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Κ εγω τωρα ξαπλωσα.εγω εκανα μανιταρια σε ολα τα ειδη τους. Στο φουρνο γεμιστα, στο τηγανι τηγανιτα σβησμενα με κρασακι, τηγανισα κ 2 σνιτσελ κοτοπουλο κ τηγανησα κ ενα τηγανοψωμο.ηπιαμε κ το υπολοιπο κρασακι κ τωρα ταβλιαστηκα

Άντε να σας πώ τα νέα μας!!!Πάσχα θα κάνουμε στο εξοχικό με τα πεθερικά.....έγινε συμφωνία ο σκύλος θα μένει σε σουίτα στο υπόγειο και δεν θα είναι μέσα στο σπίτι(τα αγαπάω ,τα λατρεύω τα ζώα.... αλλά δεν τα μπορώ μέσα στο σπίτι) εμείς είχαμε πάντα σκυλιά αλλά στην αυλή και ΠΟΤΕ μέσα στο σπίτι...έτσι λοιπόν αποφασίστηκε ο Θεός ναβάλει το χέρι του πρώτη φορά με το καψουράκι σε άλλο χώρο και με κόσμο...για να δούμε......

Σήμερα ξεχωρίζαμε με τον σύζυγο φωτογραφίες για εμφάνιση και καταλάβαμε ότι δεν έχουμε κάνει μεγάλη καμία οπότε αποφασίσαμε αύριο να ντύσουμε το καψουράκι και να πάρει η φωτογραφική φωτιά......!!!Μοντέλο θα το κάνω το αγόρι μου!!!Η μανούλα φεύγει Παρασκεύη για Σάμο πάει στην αδερφούλα για Πάσχα μιάς και ο μπαμπάς έχει πένθος (έχασε τον αδερφό του τον Σεπτέμβριο)και δεν μπορεί να κάνει στο σπίτι κάτι!!!Η μαμά μου αρρώστησε και δεν μπορεί να έρθει να κρατήσει το καψουράκι που ήθελα να σηκώσω χαλιά οπότε τα ξεκίνησα σήμερα (από κουζίνα)και θα τα κάνω λίγα λίγα... όπως και το μπαλκόνι έκανα σήμερα τους βραχίονες της τέντας αύριο θα κάνω τη κούνια μετά παντζούρια τζάμια και πάει λέγοντας!!!Α σας είπα κλείσαμε και εμείς νονούς ένα ζευγάρι που πρόπερσι τους κρατούσα το αγοράκι τους για έναν ολόκληρο χειμώνα πολύ καλά παιδιά και είμαι πολύ χαρούμενη που μου ζήτησαν το παιδάκι μου!!!Την Κυριακή θα έρθουν να δούν τον μπέμπη και να γνωρίσουν και τον αντρούλη ηιατί μόνο τηλεφωνικά έχουν μιλήσει!!!Τι άλλο ........τι άλλο.......??? Α να σας ρωτήσω κάτι βρέ κορίτσια τη Μ.Παρασκευή που θέλω να πάω να προσκυνήσω τον Σταυρό και τον Επιτάφιο και θα είμαι μόνη μου ο σύζυγος πρωί εργάζεται πειράζει να προσκυνήσω αγκαλιά με το καψουράκι που είναι αβάπτιστο???

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Λίλι μου, κι εγώ σαν εσένα είμαι! Δεν θέλω ζώακια μες στο σπίτι! Εξω ας κάθονται, μέσα όμως όχι.....Με τίποτα!

Να στείλεις και σε μας φώτο αυριο!

Οσο για την Μ. Παρακευη δεν ξέρω να σου πω! Ας μας πουν τα άλλα κορίτσια που ξέρουν καλύτερα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Πέπσι, είσαι fun των μανιταριών απ΄ότι έχω καταλάβει! Εγώ δεν πολυτρελαίνομαι! Αλλά το τηγανόψωμο, για πες πώς το κάνεις; Δεν έχω κάνει και δεν έχω δοκιμάσει ποτέ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Λίλι μου, κι εγώ σαν εσένα είμαι! Δεν θέλω ζώακια μες στο σπίτι! Εξω ας κάθονται, μέσα όμως όχι.....Με τίποτα!

Να στείλεις και σε μας φώτο αυριο!

Οσο για την Μ. Παρακευη δεν ξέρω να σου πω! Ας μας πουν τα άλλα κορίτσια που ξέρουν καλύτερα!

Εννοείτε θα στείλω φωτό!!!Όσο για τα ζωάκια ο καθένας το χώρο του βρε παιδί μου να μη μπερδευόμαστε.......:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ξυπνάει η καψούρα μου πάω να τον ρουφίξωωωωωωωωω!!!!!!!1

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...