Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Κορίτσια μπας και μάθατε τίποτα περισσότερο για τις ασφάλεις των αυτοκινήτων που τις έκαναν υποχρεωτικές; Είχα ακούσει πως θα στέλνουν πρώτα προειδοποίηση αν έχεις ανασφάλιστο όχημα και δε θα μπαίνει κατευθείαν πρόστιμο. Είναι και αυτή μέσα στο Μάιο που είναι η βάπτιση κ έλεγα να το καθυστερήσω κανένα δίμηνο. Μόνο αυτό το Σαββατοκύριακο οι ζημιές του αυτοκινήτου θα φτάσουν τα 160 ευρώ :confused::confused::confused::confused:

Όσο για το καροτσάκι το πήγαμε πίσω και μας το κράτησαν μας έδωσαν ένα εφεδρικό για να το στείλουν στην εταιρία και εν τω μεταξύ μη μείνουμε χωρίς όχημα για το μωράκι μας :tongue::tongue: Μετά με πήραν και μου είπαν ότι μίλησαν τηλεφωνικά και είναι μια βιδούλα ίσως και αύριο να είναι έτοιμο. Άντε να δούμε. Ευτυχώς αυτό ήταν μέσα στην εγγύηση.

Μαριούλα μου από ουρολοίμωξη πώς πας;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εσένα καλά τα βρήκανε! Εμένα ο δικός μου είναι ανένδοτος! Δεν του μίλησε και τον πρόσβαλλε λέει! Κι αυτός πήρε την απόφαση να μην της ξαναμιλήσει και ακόμη λέει και να γεννηθεί το μωρό και να του ευχηθεί, αυτός δεν θα της μιλήσει! Του είπα πως δεν με νοιάζει ό,τι και να κάνουν από εδώ και πέρα! Δεν μπορώ να ασχολούμαι άλλο μαζί τους! Κι αυτή ήταν ανάγκη να μην του μιλήσει;;;; Αει στο καλό πια! Ηταν μια χαρά όλα κι από μία ΒΛΑΚΕΙΑ γίναμε έτσι; Σαν δεν ντρεπόμαστε λίγο λέω εγώ! :evil:

Αχ Μάρτζι μου σε καταλαβαίνω όντως από μία βλακεία και εγώ αυτό έλεγα γιατί να γίνει αυτή η στραβή. Η μάνα μου σήμερα μου έλεγε πως καλύτερα που έγινε έτσι γιατί αν μετά ξεχνιόταν κ έλεγε και τα δύο ονόματα ή αν αργότερα το παιδι του ήθελε να το φωνάζουμε με το άλλο όνομα θα έλεγε ο άντρας μου πως εκείνη του το έμαθε και δίκιο θα είχε ο άνθρωπος αφού θα τον είχε τόσες ώρες (η μαμά το λέει και αυτό). Για αυτό σε παρακαλώ μου λέει βγάλτε το μόνο Θρασύβουλος μην έχουμε στενοχώριες και ότι πολύ το συζητήσαμε αφού το θέλει ο άντρας μου τόσο πολύ. Έζησα για να το ακούσω κ αυτό που μάλλιασε η γλώσσα μου από την ώρα που έμεινα έγκυος να της λέω ότι αυτό που με νοιάζει είναι να γεννηθεί το μωράκι μου και να είναι καλά. Τεσπα. Κάλιο αργά παρά ποτέ.

Όσο για αυτό που είπες Κάντυ ότι είναι χοντροκέφαλος και τα σχετικά συμφωνώ απόλυτα. Του είπα και εγώ πριν καν μείνω έγκυος ότι για ποιους λόγους ήθελα να βγάλω τον πατέρα μου τώρα που ζει και συμπεριλάμβαναν και αυτά που έγραψες αλλά από το ένα αυτί μπήκαν από το άλλο βγήκαν. Και χοντροκέφαλο τον λέει και η μάνα μου :rolleyes::rolleyes: Απλά εγώ του αναγνωρίζω ότι ακόμα και όταν ούτε λίγο ούτε πολύ άφησαν να εννοηθεί πως χωρίς εξωσωματική δε θα μείνω (όχι η δική μου γυναικολόγος) κ μετά από αποτυχημένες σπερματεγχύσεις εεε ακόμα και τότε ο άντρας μου είπε όχι μόνο και μόνο γιατί φοβόταν για την υγεία μου. Και μου είπε εσύ θέλω να είσαι καλά και όχι μωρό γιατί αν δεν είσαι εσύ καλά τι να το κάνω το μωρό; Και πάντα με πίεζε να αρχίσω θεραπεία αλλά σεβόταν τις αποφάσεις μου.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μαρμιν, εμείς την κάναμε τελικά, γιατί ακούστηκε πως το πρόστιμο έρχεται κατευθείαν! Δεν σε ειδοποιούν πρώτα! Σου στέλνουν ειδοποίηση να πληρώσεις 250 ευρώ, πας στην εφορία, το πληρώνεις, σου δίνουν απόδειξη και με την απόδειξη πας και κάνεις ασφαλιστήριο! Αν δεν πας καθόλου στην εφορία, τότε το ποσό φτάνει στρα 500! Εμείς κάναμε για ένα χρόνο μέσω ιντερνετ και θα πληρώνουμε 30 ευρώ το μήνα με πιστωτική! Ασε......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

η μαμά και ο σύζυγος μέσα στις γλύκες σήμερα. Βέβαια είπα τον αντρούλη μου να μη δώσει συνέχεια μέρες που έρχονται είναι και η βάφτιση και ευτυχώς ήταν κύριος κ η μαμά κατάλαβε ότι παρεκτράπει και όλα καλά.
τελος καλο ολα καλα:P
Κορίτσια μπας και μάθατε τίποτα περισσότερο για τις ασφάλεις των αυτοκινήτων που τις έκαναν υποχρεωτικές; Είχα ακούσει πως θα στέλνουν πρώτα προειδοποίηση αν έχεις ανασφάλιστο όχημα και δε θα μπαίνει κατευθείαν πρόστιμο. Είναι και αυτή μέσα στο Μάιο που είναι η βάπτιση κ έλεγα να το καθυστερήσω κανένα δίμηνο. Μόνο αυτό το Σαββατοκύριακο οι ζημιές του αυτοκινήτου θα φτάσουν τα 160 ευρώ :confused::confused::confused::confused:

Όσο για το καροτσάκι το πήγαμε πίσω και μας το κράτησαν μας έδωσαν ένα εφεδρικό για να το στείλουν στην εταιρία και εν τω μεταξύ μη μείνουμε χωρίς όχημα για το μωράκι μας :tongue::tongue: Μετά με πήραν και μου είπαν ότι μίλησαν τηλεφωνικά και είναι μια βιδούλα ίσως και αύριο να είναι έτοιμο. Άντε να δούμε. Ευτυχώς αυτό ήταν μέσα στην εγγύηση.

Μαριούλα μου από ουρολοίμωξη πώς πας;

χαρα μου ασε πολυ χαλια δεν μπορω να κατουρησω....πηγα στον γιατρο κ μου εγραψε παλι γενικη κ καλλιεργια ουρων για αυριο!

τσερρουλα μια χαρα η μπουμπου μεγαλωνει!!!

εμεις μολις ηρθαμε σπιτι ημασταν βολτα μαζι με τον πριγκηπα,πηγαμε σε κατι ξαδελφια μου!:P τωρα τον θηλαζω και μετα θα παω για νανι!!! καλη νυχταααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Μαρμιν, εμείς την κάναμε τελικά, γιατί ακούστηκε πως το πρόστιμο έρχεται κατευθείαν! Δεν σε ειδοποιούν πρώτα! Σου στέλνουν ειδοποίηση να πληρώσεις 250 ευρώ, πας στην εφορία, το πληρώνεις, σου δίνουν απόδειξη και με την απόδειξη πας και κάνεις ασφαλιστήριο! Αν δεν πας καθόλου στην εφορία, τότε το ποσό φτάνει στρα 500! Εμείς κάναμε για ένα χρόνο μέσω ιντερνετ και θα πληρώνουμε 30 ευρώ το μήνα με πιστωτική! Ασε......

Σοβαρά ε; Ουφ να πάρει :confused::confused::confused::confused:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Εγώ πάλι , Μαρμιν, βρίσκω την μαμά σου λάθος όπως μας τα περιγράφεις! Πρέπει να σεβαστεί την απόφαση σας και να φωνάζει το παιδί με το όνομα που θέλετε εσείς! Και πάλι εγωιστικό μού φαίνεται να σου λέει μην βγάζετε δεύτερο όνομα για να μην παρασυρθει! Τι κολλημα έχει φάει με το όνομα, δεν μπορώ να καταλάβω! Εγώ στο ξαναλέω πως δεν θεωρώ χοντροκέφαλο τον άντρα σου σε καμια περίπτωση που θέλει να φωνάζει το παιδί του με το όνομα του πατέρα του κι όχι με το όνομα που θέλει η πεθερά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μαριούλα, περαστικά με την ουρολόιμωξη!

Πολύ ύπουλη είναι τελικά! Κάπου στο αρχικό παρεντς είδα σήμερα πως έχουν ξεκινησει μια συζήτηση για την ουρολοίμωξη! μπες μπας και λένε τίποτα που θα σε βοηθήσει!

Καληνύχτα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! Πόσο καιρό έχω να σας πω τόσο πρωϊνή καλημέρα; :rolleyes::rolleyes: Μάλλον όσο καιρό είχα με πνευμονία το σύζυγο :tongue::tongue:

Μάρτζι μου συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και ενας από τους λόγους που θύμωσα είναι γιατί πάλι μου έκανε χαλάστρα :confused::confused: Αλλά από την άλλη κάθε εμπόδιο για καλό. Τελικά είπα στον άντρα μου να τον βγάλουμε σκέτο Θρασύβουλο όχι γιατί το είπε η μάνα μου αλλά γιατί βαρέθηκα πια. Και μου λεει ναι αλλά μετά εσύ θα γκρινιάζεις. Και του είπα φυσικά πως όχι γιατι τώρα και να μου πει να το βγάλουμε άλλο όνομα κ όχι Θρασύβουλο δε θέλω τέρμα. Πολύ κακό για το τίποτα έχει γίνει πια. Και φυσικά είπα και στη μάνα μου πως ο άντρας μου είχε απόλυτο δίκιο γιατί έχει συζητηθεί πολύ το θέμα κ γιατί πριν καν γεννήσω για να μην πω πριν μείνω έγκυος άκουσε πάμπολες φορές πως δε θέλουμε το συγκεκριμένο όνομα. Ε αν του βάλω και δεύτερο και αύριο μεθαύριο το παιδί μας από μόνο του τύχει και θελήσει να το αλλάξει δε θα έχουμε πρόβλημα αν εξακολουθήσει να θέλει το Θρασύβουλος; και δε θα έχει δίκιο να πιστέψει πως από πίσω κρύβεται η μάνα μου αφού καλώς η κακώς όταν γυρίσω στη δουλειά θα το έχει εκείνη; και ξέρετε τι άλλο είναι λάθος για εμένα; που η μάνα μου ανακατεύτηκε τόσο πολύ. Και η απάντηση της; Εγώ θα σας κοιτάω το παιδί και δεν έχω λόγο;:confused::confused::confused: ε όταν το ακούω αυτό τρελαίνομαι. Ακόμη δεν το κοίταξε καν και θα γίνει αυτό (αν γίνει τελικά) όταν το μωρό μου θα είναι 15 μηνών. Της αδελφής μου δηλαδή που ανέλαβε αποκλειστικά το μεγάλωμα του (και το εννοώ) από τεσσάρων μηνών γιατί δεν έκανε τίποτα; Εκεί θα έπρεπε να επέμβει παντού. Τι να πω. Και γενικά για να μη βγάλετε άσχημε εικόνα για τη μάνα μου είναι καλή και πονόψυχη και προσπαθεί να μη χώνετε αλλά τρώει κολλήματα αλλά μας στέκετε κι όλας και όταν αρρώστησε ο άντρας μου, μου έλεγε φρόντισε τον τον καημένο κρίμα είναι μη του φωνάζεις. Και συνέχεια έπαιρνε τηλέφωνα να μάθει πως είναι

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Χθες ο μικρούλης μου έβγαζε γαλατάκι αρκετές φορές κ αρκετή ποσότητα κ επίσης έκανε κακάκια συχνά και αρκετά αραιά αλλά όχι νερό. Είπα πως θα το παρακολουθήσω και αν χρειαστεί θα πάρω τη γιατρό. Τελικά επειδή το βράδυ μου έβγαλε γάλα δύο φορές κοντά κοντά και ενώ είχε ρευτεί λέω θα την πάρω και αν τη βρω οκ. Την πήρα λοιπόν στο ιατρείο και μου είπε πως μπορεί να είναι γαστρεντερίτιδα και πως τα βρέφη που θηλάζουν την παιρνούν ήπια ή απλά κρύωσε λίγο. Εμένα πιο πολύ με ανησύχησαν τα γάλατα γιατί ήταν και βράδυ και φοβήθηκα για εισρόφηση στον ύπνο του. Είμαι ακραία ε; :oops::oops: μωρέ ο φόβος φυλάει τα έρμα. Τη ρώτησα λοιπόν και μου είπε πως σε αυτή την ηλικία συνήθως δεν παθαίνουν γιατί γυρνούν το κεφάλι αλλά πάντα όταν το βρέφος είναι άρρωστο η μαμά κοιμάται στο ίδιο δωμάτιο και το παρακολουθεί. Εμείς κοιμόμαστε έτσι και αλλιώς απλά χθες τον κοίμησα στο καρότσι του κατά τις δέκα και τον άφησα εκεί μέχρι τις εντεκάμιση ήταν κοντά μας στο σαλόνι και μετά τον πήρα στο κρεβάτι μου. Τι γλυκά που κοιμόταν το καμάρι μου. Έφαγε φυσικά γιατί τον άλλαξα (έκανε κακάκια) και μου ξύπνησε και όπως έτρωγε μου έπιασε το δάχτυλο σταύρωσε τα χεράκια του και κοιμήθηκε. Τώρα είναι ξύπνιος στο κρεβατάκι του και παίζει το καμάρι μου:D

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μ. Τρίτη έχουμε ραντεβού με την παιδίατρο στις τεσσεράμιση και μάλλον θα πούμε και για τις κρεμούλες αν και δε θα τις αρχίσουμε ακόμα. Αλήθεια Μαριούλα εσείς αρχίσατε φρουτάκια;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Kαλημέρα! Μαρμιν, πρωινή μου εσύ! Πάντα με την πρώτη καλημέρα είσαι! Ελπίζω να είναι καλά ο Θρασυβουλάκος! Δώσε ένα φιλί από μένα!

Για την μαμά σου είμαι σίγουρη πως είναι πολύ καλή και πονόψυχη! Απλά στο συγκεκριμένο θέμα έφαγε κόλλημα λόγω ονόματος! Πιο πολύ επειδή είναι πολύ θρήσκα και βλέπει πως το παιδί δεν θα γιορτάζει! ΑΝ επιλέξατε τελικά να μην δώσετε δεύτερο όνομα, καλώς! Εγώ θα σας έλεγα όμως να το δώσετε αφού το είχατε αποφασίσει! Να είσαι σίγουρη πως ο Θρασύβουλος δεν θα το αλλάξει μεγαλώνοντας!

Χθες έβλεπα στον ύπνο μου την Κάντυ και την μικρή της! Πως ήμασταν δήθεν στο κάστρο Ιωαννίνων και η Κάντυ μου έλεγε πως τα μικρά δεν την αφήνουν να κοιμηθει το βράδυ όχι γιατί κλάινε αλλά γιατί συνεχώς κουνάνε τα ποδαράκια τους και την κλωτσάνε! Και ξαφνικά την βλέπω να πετάγεται και να βγάζει από το στόμα της μικρής της ένα πούλι από τάβλι! Θαύμασα τόσο την γρηγοράδα της και τη ρώτησα πώς κατάλαβε οτι η μικρή κάτι έβαλε στο στόμα! Η Κάντυ χαμογέλασε και δεν είπε τίποτα! Αυτό.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...