Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

ενα σουπερ μαρκετ πηγα και οργιασατε!!!!!!κοριτσια πολυ μ αρεσει οταν μαζευομαστε και λεμε για οτιδηποτε μας απασχολει χωρις να φοβομαστε οτι θα μας την πουν θα μας κλειδωσουν η θα μας μεταφερουν....λοιπον αρχικα θελω να ρωτησω αν εχει φτιαξει καμια σας χορτοπιτα εχω να φτιαξω απο περυσι το χειμωνα και εχω ψιλοξεχασει τωρα πηγα και πηρα χορτα να φτιαξω αυριο ΛΟΥΝΑ που εισαι τωρα να μου πεις καμια συνταγη......

Αγγελικακι αυτο με το κατουρημα το ενιωθες και πριν η μονο τωρα???οταν πηγαινεις στην τουαλετα μπορεις να ουρησεις κανονικα η πονας χαμηλα και ερχεται διακεκομενα???

Μαργκι μην αγχωνεσαι κι εγω ειχα ροζ και μετα καφε για μια μερα και μετα απο 2 μερες πιο εντονο ροζ και περισσοτερα καφε αλλα απο κει και περα τιποτα ποτε ξανα!!!

Τσερρυ εχετε δικο σας σπιτι??μηπως εχετε καποιο αλλο δωματιο που θα μπορουσες να την βαλεις???αν βεβαια ειναι παλια δεν πειραζει πετα την αν ομως ειναι σχεδον καινουρια εγω πιστευω πως καπου θα σου χρειαστει....η σε καποιο βοηθητικο χωρο-αποθηκη που να μπορουσες να αλλαζεις καλοκαιρινα-χειμωνιατικα.....ειναι κριμα μωρε αν ειναι καινουρια και καλη να την πεταξεις εγω ας πουμε οσες ντουλαπες και να ειχα θα τις ειχα γεματες!!!!

οσο για τα πραγματακια η θεια μου γεννησε πριν 12 χρονια διδυμα ειχε περασει παρα πολλα μεχρι να τα αποκτησει και να τα παρει και υγειεστατα στο σπιτι ειχε βεβαια και την οικονομικη ανεση και τους ειχε παρει τοτε τα πιο ακριβα πραγματα που κυκλοφορουσαν και επι 2 να σκεφτητε μονο οτι ειχε παρει 2 κουνιες με τα στρωματα τους 1,5 εκατομμυριο χωρια οι προικες καροτσια καθησματακια και τα μικρα αλλα και αργοτερα τα μεγαλα παρκοκρεβατα με στρωματακια τις καλυτερες μαρκες και τα πιο ακριβα αφηστε τα ρουχα και τα παπουτσια μετα απο λιγα χρονια γεννησε η πρωτη

μου ξαδερφη και της τα εδωσε ολα μα ολα ομως η ξαδερφη μου τα ειχε εις διπλουν μια κουνια στο σπιτι της μια στην μανα της ενα καθησματακι στο δικο της αυτοκινητο ενα στης μανας της ενα παρκοκρεβατο στο δικο της σπιτι ενα στην μανα της και παει λεγοντας μετα η ξαδερφη μου εκανε και δευτερο και μετα αφου ολα τα πραγματα τα ειχανε σχεδον καταστρεψει αρχησαν και τα μοιραζαν το μονο που επεζησε ηταν η μια κουνια την αλλη την εδωσε καπου η ξαδερφη μου και αυτη φυσικα χωρις στρωμα την κουνια την πηρα τωρα θελω να αγορασω ενα στρωματακι.ευτυχως ειναι η κουμπαρα του αντρα μου που η μικρη της ειναι 4 χρονων τωρα και θα μου δωσει κι αυτη καποια πραγματα κουνια ριλαξ καρεκλακι φαγητου και δεν ξερω τι αλλο μπορει να εχει η κοπελα θα ειναι βεβαια αλλα ντ αλλων μεταξυ τους αλλα τι να κανω ειναι παρα πολλα τα χρηματα να τα παρουμε ολα εξ αρχης και δυστυχως δεν τα εχουμε.....

όντως ωραία περνάμε εδώ:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι λητω εχουμε μαρμιν μου και αλλα 2 καταστηματα,σε μας ειναι και λιγο πιο φθηνα υποτιθεται γιατι εχουμε και μικροτερο φπα.οταν θα αρχιζω να κοιταζω θα σας ενημερωσω για να με συμβουλευεται.

ντεπα με τρελανες με αυτο που εβαλες,εχω και κοριτσακι μαλλον,οποτε καταλαβαινεις...αν και μαλλον σε ουδετερο χρωμα θα το παρω για να ειμαι καλυμενη αν κανω και δευτερο και ειναι αγορι. αυτο θελει μονταρισμα; ειναι 3 διαφορετικα κομματια; απο το αμαζον ειναι;

οχι αυτο το βρηκα στο ανατελλω σου βαζω το λινκ να δεις τι αλλο εχει

http://www.anatello.gr/cart/polikarotsia/

το εχει και σε αλλα χρωματα και εχει και το πορτ μπεμπε που μπορεις στην αρχη να το βαζεις και στο σπιτι να κοιμαται μπορεις να το μεταφερεις κοιμησμενο και σε αλλα δωματια του σπιτιου και στην μαμα σου η στην πεθερα σου η σε μια επισκεψη δεν χρειαζεται να το κοιμησεις σε ξενο κρεβατι το μεταφερεις με το πορτ μπεμπε και κοιμαται εκει επισσης μπαινει και πανω στο καροτσι ετσι κι οταν ειναι μωρο και χρειαζεται να βγεις ξερεις οτι εκει ειναι στην ζεστουλα του και μπορεις να πας οπου θελεις το καθησματακι μπορεις να το χρησιμοποιησεις μεσα στο αυτοκινητο για να το βγαλεις απο το μαιευτηριο για να το μεταφερεις με ασφαλεια στο αυτοκινητο μεχρι να φτασει 13 κιλα επισσης μπορεις αν το μωρο κοιμηθει μεσα στο αυτοκινητο να μην το ξυπνησεις και να το παρεις με αυτο η να το ανεβασεις σπιτι η σε καποια επισκεψη αλλα χρησιμοποιειται και για ριλαξ στο σπιτι του κρεμας και παιχνιδακια πανω στο χερουλι και καθεται και χαζευει μπορεις ακομα και μεσα εκει χωρις να το βγαλεις να του δωσεις γαλα με το μπουκαλι φυσικα οχι να θηλασεις επισσης προσαρμοζεται πανω στο καροτσι και μπορεις να το βγαζεις απ το αμαξι και να το τοποθετεις κατευθειαν πανω στο καροτσι χωρις να σηκωνεις το μωρο.....νομιζω πως πρεπει να παρω ποσοστα γι αυτο το καροτσι!!!!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ή ετσι απο στομα σε στομα ή αν την βαλω σε καμια σελιδα στο ιντερνετ...

τα σπίτια στο κιλκις δεν εχουν ντουλαπες???άλλο παλι και τουτο...

ναι πολυ χαζο αλλα τα σπιτια στο Κιλκις δεν εχουν ντουλαπες και οποιος αναγκαζεται να παει με μεταθεση πρεπει να αγορασει ντουλαπα και μετα οταν φυγει και παει σε καποιο μερος που εχουν ντουλαπες τι θα την κανει οεο?επισσης αυτο συμβαινει και στον Εβρο Αλεξανδρουπολη Ορεστιαδα γενικα σε ολο τον Εβρο τα σπιτια δεν εχουν ντουλαπες υποτιθεται λεει πως ο καθε ενοικιαστης εχει δικη του...οτι να ναι!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

οχι αυτο το βρηκα στο ανατελλω σου βαζω το λινκ να δεις τι αλλο εχει

http://www.anatello.gr/cart/polikarotsia/

το εχει και σε αλλα χρωματα και εχει και το πορτ μπεμπε που μπορεις στην αρχη να το βαζεις και στο σπιτι να κοιμαται μπορεις να το μεταφερεις κοιμησμενο και σε αλλα δωματια του σπιτιου και στην μαμα σου η στην πεθερα σου η σε μια επισκεψη δεν χρειαζεται να το κοιμησεις σε ξενο κρεβατι το μεταφερεις με το πορτ μπεμπε και κοιμαται εκει επισσης μπαινει και πανω στο καροτσι ετσι κι οταν ειναι μωρο και χρειαζεται να βγεις ξερεις οτι εκει ειναι στην ζεστουλα του και μπορεις να πας οπου θελεις το καθησματακι μπορεις να το χρησιμοποιησεις μεσα στο αυτοκινητο για να το βγαλεις απο το μαιευτηριο για να το μεταφερεις με ασφαλεια στο αυτοκινητο μεχρι να φτασει 13 κιλα επισσης μπορεις αν το μωρο κοιμηθει μεσα στο αυτοκινητο να μην το ξυπνησεις και να το παρεις με αυτο η να το ανεβασεις σπιτι η σε καποια επισκεψη αλλα χρησιμοποιειται και για ριλαξ στο σπιτι του κρεμας και παιχνιδακια πανω στο χερουλι και καθεται και χαζευει μπορεις ακομα και μεσα εκει χωρις να το βγαλεις να του δωσεις γαλα με το μπουκαλι φυσικα οχι να θηλασεις επισσης προσαρμοζεται πανω στο καροτσι και μπορεις να το βγαζεις απ το αμαξι και να το τοποθετεις κατευθειαν πανω στο καροτσι χωρις να σηκωνεις το μωρο.....νομιζω πως πρεπει να παρω ποσοστα γι αυτο το καροτσι!!!!!!!!!!

τι περιγραφή είναι αυτή; αν δεν είχα αγοράσει θα έτρεχα αμέσως να το πάρω:P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

εγω τσερυ επιμενω στην ιδεα με την ταπετσαρια,επισης μπορεις να βρεις το σχεδιο που σου αρεσει και να το πας στον ταπετσερη να στο φτιαξει. εγω αυτο εχω κανει σε καποιους τοιχους του σπιτιου μου.

Ποια κοπελα ειναι απ το κιλκις?εκανα τα χαρτια μου για μεταταξη εκει επειδη ειναι παραμεθοριο.το πιο πιθανο ειναι να με παρουν απλα θα πηγαινοερχομαι για 10 χρονια

μαριουλα με τον πονο μου παιζεις ??6 κιλα μονο πηρες? θα τρελαθω!!!!!!!Λοιπον εγω χωρις σχολια παρακαλω εφτασα στα 65 ,+9 δηλαδη μεχρι τωρα...Εχω Ξεφυγειιιιιιιιιιι....αλλα μετα θα το ραψω το εχω υποσχεθει στον εαυτο μου...τωρα δε μπορω με τιποτα ολο πειναω!!!!

Deppa αυτα ηθελα να πω και εγω στη μαργκι αλλα δεν τα ειπα να μην την αγχωσω ;)!Αν τα σκεφτομαστε ολα αυτα συνεχεια θα μας στριψει 9 μηνες...ασε που οτι ειναι να συμβει θα συμβει και εμεις πιθανον να αγχονομαστε αδικα ως συνηθως!

Tinkerbell kai persi να ερθω να σας αντικαταστησω στις δουλειες να κατσετε εσεις οσο θελετε να ξεκουραστητε??Αχ και εγω ετσι ημουν οσο δουλευα , συνεχως ειχαμε θεματα με τη δουλεια αλλα τωρα που καθομαι πλεον αναπολω εκει τις φρικαλεες καταστασεις που ειχα να ασχολουμε και να ξεφευγω απο το σπιτι....!

λουνα μου σιγα 3 μηνακια σου εμειναν ποσα κιλα να παρεις ακομα? μετα να δεις ποσο ευκολα χανονται ειδικα αν θηλασεις θα εξαφανιστουν πολυ γρηγορα:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

κατ αρχην εσυ να μην χανεσαι βλεπεις εδω ειμαστε μια ομορφη τρελη παρεα αλλωστε εσυ ανοιξες αυτο το θεματακι επρεπε να εισαι πρωτη και καλυτερη εδω μεσα....για τα κιλα δεν το σχολιαζω μακαρι να ξεκινουσα κι εγω τοσο....οσο για την δουλεια πηγαινε εσυ να αντικαταστησεις την Πεπσι να παω εγω στην Τινγκερ........

σημερα δοκιμασα να φτιαξω την κοτοσουπα και τωρα ετοιμαζομαι να την φαω ας ελπισουμε να ειναι καλη και να τρωγεται...μια οτι δεν ειναι χωριατικο το κοτοπουλο μια οτι δεν ειναι αβγοκομενη η σουπα πολυ το φοβαμαιτο σημερινο μου φαγητο

αχ μην μιλας για κοτοσουπα!!! νηστευω για να κοινωνησω αυριο και οπως σας εχω πει σε αυτη την εγκυμοσυνη εχω ερωτευθει την κοτοσουπα:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Ποια κοπελα ειναι απ το κιλκις?εκανα τα χαρτια μου για μεταταξη εκει επειδη ειναι παραμεθοριο.το πιο πιθανο ειναι να με παρουν απλα θα πηγαινοερχομαι για 10 χρονια

τι ειναι παλι αυτο?????καινουριο????να οριστε Τσερρυ μολις βρηκες αγοραστη για την ντουλαπα χαχαχα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

εμένα αυτό που με αγχώνει είναι ότι το ξέρουν όλοι στη δουλεία, γιατί σου λέει ο άλλος παντρεμένη είναι για να πάρει μετάθεση πρέπει να μείνει έγκυος..άρα σίγουρα προσπαθεί..και κάθε φορά που με βλέπουν νιώθω ότι με σκανάρουν να δουν αν είμαι έγκυος κάθε φορά που μένω σπίτι τα ίδια..

μια φορά που έμεινα 5 μέρες σπίτι επειδή ήμουν άρρωστη είπαν ότι ήμουν έγκυος και το έχασα..και αυτό το έμαθαν όλοι..περιττό να πω ότι οι εγκυμοσύνες στη δουλεία..και ιδίως οι απρόοπτες είναι πολύ συνηθισμένες ..ιδιαίτερα φέτος..

εμένα αυτά με αγχώνουν και η πεθερά..πάρα πολύ...προσπαθώ να ξεχνίεμαι..αλλά..δυσκολάκι...

και εμένα επηρεάζει παρα πολυ γιατί μέτα από 3 ώρες οδήγημα τη μέρα..μετά που όρεξη..το πρώτο χρόνο..δεν ξέρω πόσες γόνιμες πετύχαμε..έκανα πολλά λάθη..από το πρώτο μήνα έπρεπε να πήγαινα στο γιατρό για παρακολούθηση της ωορρηξίας..

τελοσπάντων...θα ρθει η εγκυμοσύνη..αυτό είναι το μόνο σίγουρο..και μετά θα τα ξεχάσουμε όλα

ετσι σε θελω τινγκερμπελ μου να σκεφτεσαι θετικα!!! το μωρακι θα ερθει συντομα!:D

83tdp2.pngcWE4p3.png

αχ μην μιλας για κοτοσουπα!!! νηστευω για να κοινωνησω αυριο και οπως σας εχω πει σε αυτη την εγκυμοσυνη εχω ερωτευθει την κοτοσουπα:P

τελικα ηταν πολυ ωραια βεβαια μετα με πειραξε αλλα ετσι κι αλλιως ολα τα φαγητα με πειραζουν το απογευμα μεχρι το βραδυ εχω καουρα.γι αυριο πηρα να φτιαξω πιτες μια που θα φαμε και μια να βαλω στον καταψυκτη

qWD1p2.png

xdgMp2.png

τι περιγραφή είναι αυτή; αν δεν είχα αγοράσει θα έτρεχα αμέσως να το πάρω:P

ειδες παιδι μου καταστημα με βρεφικα επρεπε να εχω αλλα θα εφερνα μονο οτι αρεσε σε μενα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

γεια σας σε ολες,εχω καλ και κακα νεα. αν θυμαστε χθες με πονουσε η κοιλια μου,ε το πρωι που σηκωθηκα ημουν καλυτερα,δεν πονουσα καθολου. ξαφνικα νιωθω μια σουβλια απο κατω λεω παει κατι εγινε,παιρνω το γιατρο παω. τα καλα ειν;ι οτι το μωρο μου ειναι μια χαρουλα,εφτασε και τα 370 γραμ το κακο ειναι ειναι οτι εχω η ουρολοιμωξη ή κυστιτιδα ή ειναι απο κουραση,μπορει και κρυο. επρεπε να κανω εξεταση ουρων αλλα δεν υπηρχε ανοιχτο μικροβιολογικο και θα παω τη δευτερα πια μια και καλη για ολες τις εξετασεις μου. ελπιζω να ειναι απο κουραση ή απο κρυολογηα.

σας διαβασα ολες,αλλα παω να ξεκουραστω τωρα,λουνα μου καλως ηρθες και παλι και να μην χανεσαι.

φιλακια σε ολες τις υπολοιπες και θα τα πουμνε το απογευμα

αγγελικακι μια χαρα το μπεμπακι μεγαλωσε:Pμακαρι να ειναι απο κουραση οπως λες κ να μην ειναι ουρολοιμωξη η κυστητιδα και χρειαστει να παρεις αντιβιωση. ολα καλα θα ειναι χαρα μου ξεκουραση τωρα!

83tdp2.pngcWE4p3.png

τελικα ηταν πολυ ωραια βεβαια μετα με πειραξε αλλα ετσι κι αλλιως ολα τα φαγητα με πειραζουν το απογευμα μεχρι το βραδυ εχω καουρα.γι αυριο πηρα να φτιαξω πιτες μια που θα φαμε και μια να βαλω στον καταψυκτη

απο καουρα εδω και 3 μερες την εχω κ εγω πολυ εντονη:shock: αυτη τη στιγμη που σου γραφω καιγομαι:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...