Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια....Έχοντας προγραμματισει την αφαίρεση υδροσπαλπιγγας σε κάνα μήνα από όσο μου είπαν από το νοσοκομείο Ιωαννίνων αρχίζω κ νιώθω περίεργα.. ξέρω είναι αυτό που πρέπει να κάνω αλλά μπαίνω σε σκέψεις ότι αν δεν πετύχω δεν θα υπάρχει καμία ελπίδα να μείνω φυσιολογικά έγκυος. Όταν έκανα τις σαλπιγογραφία το υγρό πέρασε και βγαίνοντας από το δωμάτιο με ρώτησαν άμα θέλω να κάνω εξωσωματική και μου φάνηκε ότι έγραψαν το αποτέλεσμα χονδρικά για να με βοηθήσουνε για την επιτροπή. Την τσαλπιγκογραφία την έχει δει ένας γιατρός ο οποίος συμφώνησε αποτέλεσμα και επίσης την είδε και ο γιατρός στο νοσοκομείο τον ιωαννίνων ο οποίος φάνηκε να μην δίνει και ιδιαίτερη προσοχή διάβασε απλά το υδροσάλπιγγα λέει ότι εντάξει για να λένε είναι υδροσάλπιγγα... Έχω κλείσει ραντεβού για την επιτροπή τέλεια απριλίου και απλά κάθε μέρα στο μυαλό μου κατακλύζει το ενδεχόμενο να πάω χωρίς να αφαιρέσω τη σάλπιγγα. Πόσο δύσκολο είναι ψυχολογικά να αφαιρέσεις και την τελευταία σου ελπίδα για φυσιολογική σύλληψη. Νιώθω οτι ψυχολογικά θα αλλάξω έπειτα  από την αφαίρεση ακόμα και στο ερωτικό κομμάτι

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

marmin μου λαθος αυτο που κανει η μαμα σου δικο σας παιδι ειναι εσεις θα αποφασισετε πως θα το φωναζετε τι παει να πει στο σπιτι μου θα το φωναζω οπως θελω???

αχ βρε μαργκι μου ολο κ κατι γινεται συνεχεια κ σου χαλαν την ηρεμια σου!!!

λιλικα μου τελειο το μαλλακι σου παει πολυ κ γενικα εισαι μια κουκλα!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Είδες, συμπεθερούλα μου, τι τραβάω;;; Τελος πάντων! Αφήνω στην άκρη τα αρνητικά και κρατάω τα θετικά που είναι πως δεν θα έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα η μικρούλα μου, που πολύ ανησύχησα τις τελευταίες μέρες!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Ρε κορίτσια, πηρα σερβιέτες μεγάλες! Τις tena τις σούπερ απορροφητικές! Τις άνοιξα τώρα από περιέργεια να τις δω κι έπαθα πλάκα! Είναι τεράστιες!!!! Σαν μπεμπιλίνο! Εσείς ποιες πήρατε; Στον Μαρινόπουλο που πήγα έψαξα να βρω σερβιέτες που να γράφουν πάνω "λοχείας" (νόμισα πως θα ύπάρχουν). Πουθενά δεν βρήκα! Είδα τις tena, θυμήθηκα την Κάντυ και τις πήρα! Με τι βρακί καλέ θα τις βάλω αυτές;;;; Αχ, πάλι πατάτα έκανα! Φτου! Κι απ' έξω φαινόταν μια χαρά στη φώτο! Θα τις κρατήσω μου φαίνεται για τα γεράματά μου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Μ' αρεσε που απ΄' έξω έγραφε υπεραπορροφητικά "σερβιετάκια"!!!! Αν αυτά είναι σερβιετάκια πώς μετά είναι οι σερβιέτες, οεο; Φτάνουν μέχρι τον ώμο;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

γεια σας ομορφες.....

ΛΙΛΙ εισαι ΘΕΑ καλε οσο πας και ομορφαινεις...φτου φτου μην σε ματιασω!!!

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ εγω συμφωνω με την μαμα σου στο θεμα του Αγιου σαφως και το πως θα το φωναζετε ειναι δικο σας θεμα και φυσικα συμφωνω πως αυτα που ειπε στον αντρα σου ειναι χοντραδες και απαγορευτικα αλλα κι αυτος ο αντρας σου βρε παιδι μου πολυ ξεροκεφαλος πρεπει να ειναι δεν λεω γονεις του ηταν και σιγουρα του λειπουν αλλα ρε ανθρωπε να κοιτας και τι σου προσφερουν και τοι υποχρεωση εχεις σε αυτους που ειναι στην ζωη σεβασου λιγο οτι αυτοι ειναι διπλα στην οικογενεια σου και αυτους εχεις για οτι χρειαστεις!!!

ΜΑΡΤΖΙ δεν εκανες πατατα μια χαρα τις πηρες ναι ειναι χοντρες και μεγαλες σκεψου οτι απο αυτες εμενα μου εβαζαν 2 μαζι και παλι αλλαζα καθε 1 ωρα γιατι πλημυριζα:shock::shock:τις πρωτες 2-3 μερες αυτες θα σε βολεψουν και δεν ξεκολας τις ταινιες τις βαζεις ετσι θα δεις πως θα σου τις βαλουν μεσα στο μαιευτηριο και μετα θα τις φτιαχνεις μονη σου εκτος αν κανεις καισαρικη οπου μεχρι να βγαλεις τον καθετηρα ερχοντε αυτες και σε αλλαζουν και σε πλενουν

παω να φαω για μεσημερι:D:D

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Τώρα θα φας για μεσημέρι; Πω! πω! διδυμομανούλα, θα ρέψεις! Πρόσεξε λίγο!

Πάλι καλά δηλαδή που τις πήρα; Ουφ.....σου λέω: τις είδα κι έπαθα σοκ! Τόσο αίμα πάει, ρε κορίτσια; Αχ τι με περιμένει.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

εγω παντως δεν είχα ππολυ αιμα, οσο εχω κ σε μια περιοδο πρωτη μερα...τωρα ισα ισα για να φοραω σερβιετα και οχι σερβιετακι...

Ανάλογα τον οργανισμό και το πόσο σκίστηκε τελικά μια γυναίκα! Αλήθεια, πόσα ράμματα σου έκαναν; Δεν μας είπες!

Πάντως εκτός από τις πάνες ακράτειας μεγάλου κυβισμού που πήρα :tongue: έχω και πιο μικρές! Τις κανονικές!

Πήγα για ύπνο αλλά που να κοιμηθώ! Μιλούσε ο άλλος με τους γονείς του στο τηλ και ακουγόταν ως την κρεβατοκάμαρα! Πώς δεν τον χωνεύω, ρε κορίτσια! Πώς μου δίνει στα νεύρα! :evil: Να έφευγε για λίγο από το σπίτι! Να πήγαινε κάπου, δεν ξέρω πού, απλά να έφευγε! Να ηρεμούσε λίγο το κεφάλι μου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

πω ρε λιλικα!!!!τι ομορφιά ειναι αυτή ρε παιδί μου!!!και το μαλλι τέλειο και το μάτι ακόμη πιο τέλειο!!!!φτου σου μάτια μου!

Ποιά μιλάει για ομορφιά????????//Μαρή εσύ είσαι λές και έχεις βγεί από παραμύθι!!!!Πάντως ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!!

Ανάλογα τον οργανισμό και το πόσο σκίστηκε τελικά μια γυναίκα! Αλήθεια, πόσα ράμματα σου έκαναν; Δεν μας είπες!

Πάντως εκτός από τις πάνες ακράτειας μεγάλου κυβισμού που πήρα :tongue: έχω και πιο μικρές! Τις κανονικές!

Πήγα για ύπνο αλλά που να κοιμηθώ! Μιλούσε ο άλλος με τους γονείς του στο τηλ και ακουγόταν ως την κρεβατοκάμαρα! Πώς δεν τον χωνεύω, ρε κορίτσια! Πώς μου δίνει στα νεύρα! :evil: Να έφευγε για λίγο από το σπίτι! Να πήγαινε κάπου, δεν ξέρω πού, απλά να έφευγε! Να ηρεμούσε λίγο το κεφάλι μου!

Πολύ σπάσιμο να στη ''δίνει'' κάποιος και να μην μπορείς να τον αποφύγεις έστω για μια ώρα να νιώσεις καθαρό τον αέρα γύρω σου ρε παιδί μου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

απο παραμυθι λιλικα ε???αν ειναι ετσι τοτε θα παρω την ωραια κοιμομενη γιατι κοιμαμαι ορθια!!!σημερα κλεινω μια εβδομαδα αυπνιας!!

μαρτζι την ρωτησα κ δεν μου απαντησε...ειπε πολλα γιατι ετρεχε πολυ αιμα κ εκανε πολυ κοντινα ραμματα, αριθμο δεν ειπε!!

μολις γυρισαμε απο τον γιατρο. ολα καλα με την χιονατη μου κ τον ικτερο. μου ειπε να την βαζω στο φως. την εξετασε γενικα, ολα οκ κ πηραμε κ 150 γρ απο την Παρασκευη!!!τρωει καλα!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

επισης στο ιατρειο ειχε ζυγαρια!!!μαλλον ομως ηταν χαλασμενη γιατι τα αποτελεσματα επαιζαν...συμφωνα με αυτην ειμαι 56 ή 57!!!δηλαδη εχω 4-5 κιλακια να χασω για να φτασω τα 52 τουλαχιστον που ειναι τα χειμωνιατικα κιλα μου...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...