Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια....Έχοντας προγραμματισει την αφαίρεση υδροσπαλπιγγας σε κάνα μήνα από όσο μου είπαν από το νοσοκομείο Ιωαννίνων αρχίζω κ νιώθω περίεργα.. ξέρω είναι αυτό που πρέπει να κάνω αλλά μπαίνω σε σκέψεις ότι αν δεν πετύχω δεν θα υπάρχει καμία ελπίδα να μείνω φυσιολογικά έγκυος. Όταν έκανα τις σαλπιγογραφία το υγρό πέρασε και βγαίνοντας από το δωμάτιο με ρώτησαν άμα θέλω να κάνω εξωσωματική και μου φάνηκε ότι έγραψαν το αποτέλεσμα χονδρικά για να με βοηθήσουνε για την επιτροπή. Την τσαλπιγκογραφία την έχει δει ένας γιατρός ο οποίος συμφώνησε αποτέλεσμα και επίσης την είδε και ο γιατρός στο νοσοκομείο τον ιωαννίνων ο οποίος φάνηκε να μην δίνει και ιδιαίτερη προσοχή διάβασε απλά το υδροσάλπιγγα λέει ότι εντάξει για να λένε είναι υδροσάλπιγγα... Έχω κλείσει ραντεβού για την επιτροπή τέλεια απριλίου και απλά κάθε μέρα στο μυαλό μου κατακλύζει το ενδεχόμενο να πάω χωρίς να αφαιρέσω τη σάλπιγγα. Πόσο δύσκολο είναι ψυχολογικά να αφαιρέσεις και την τελευταία σου ελπίδα για φυσιολογική σύλληψη. Νιώθω οτι ψυχολογικά θα αλλάξω έπειτα  από την αφαίρεση ακόμα και στο ερωτικό κομμάτι

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Όσο για τη μαμά βρε κορίτσια δεν κατάλαβα που ακριβώς συμφωνείτε αλλά να σας πω ότι και εγώ έχω δύο ονόματα και όμως τριαντατεσσερα χρόνια ούτε μία φορά δε με φώναξαν και με τα δύο. Η μαμά μου λεει ότι τότε δεν το ήξερε. Οκ. Αλλά και τώρα όταν είπαμε ότι θα βάλουμε κ το δεύτερο μου είπε κ με έπεισε (η μάνα μου) να βάλουμε ένα ακόμα για να έχει έναν άγιο να το προστατεύει και ότι θα το φωνάζουμε με το πρώτο. Ποτέ δε μου ανέφερε και με τα δύο ώστε να το αρνηθώ ή να προετοιμάσω το έδαφος παρά το ξεφούρνισε ξαφνικά μπροστά στον άντρα μου και ενώ έχει προηγηθεί ολη η ιστορία με το όνομα κ χίλια δυο σκηνικά. Και κάτι ακόμα. Αν μέναμε μόνο σε αυτό θα ελεγα οκ αλλά η μαμά μου έχει το κακό συνήθειο να λέει χίλια δυο άσχετα. Ένα μόνο να σας πω. Γύρισε και λέει στον άντρα μου όταν οι γονείς ζουν του τιμάς αμα πεθάνουν τι να το κάνουν; Όταν ζούσαν τους είχες γραμμένους εκεί που είναι τώρα πολλά θα καταλάβουν. Και μιλάμε για έναν άνθρωπο και γιο που φρόντισε και τους δύο γονείς τους στις αρρώστιες τους μέχρι που πέθαναν. Τεσπα. Τελικά τα βρήκαμε και μετά του ζήτησε τρεις φορές συγγνώμη (για το όνομα που ανακατεύτηκε μόνο) αλλά ο δικός μου όλο τα θυμόταν και όλο μου έλεγε γιατί το είπε τώρα αυτό η μαμά σου και τι ήταν αυτό και άλλα τέτοια. Και φυσικά στενοχωρήθηκε πολύ γιατί είπε και άλλα η μαμά. Ευτυχώς δεν τα θυμόταν όλα γιατί μετά από αυτό κατέβασε ρολά.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρμιν συμφωνω στο οτι το μωρο εχει αγιο να το προστατευει. το πως θα το φωναζετε ειναι δικο σας θεμα. οσο για αυτα που του ειπε...νομιζω οτι ειναι χοντρα κ δικαιως θυμωνει το αντρακι σου!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Καλημέρα! Τα νευρα μου τσανταλια!!!! Θα πάθω τίποτα στο τελος! Ε, μα, αυτη η γκρινια δεν αντεχεται! Κι εντάξει, εσένα Μαρμιν, ο άντρας σου δικαιολογημένα τσαντίζεται, είναι βαριά αυτά που λέει η μαμά σου! Εμένα ο δικός μου που μουλάρωσε και όλο λέει κακίες! Γιατί; επειδή δεν του μίλησε η μάνα μου! Αφού και μόνος του το λέει πως δεν θέλει να την ξαναδεί και να της ξαναμιλήσει! Τι θέλει τώρα; Ε, δεν άντεξα άλλο και του είπα "ελεος! σταμάτα, δεν μπορώ άλλο!"......Σταμάτησε τώρα, αλλά είμαι σίγουρη πως με την πρώτη ευκαιρία θα αρχίσει πάλι! Κορίτσια, ζω δραματικές καταστάσεις! δεν αντέχω άλλο! Τα έχω βάλει και με την μάνα μου και με τον άντρα μου! Αν σας πω ότι δεν θέλω να βλέπω κανέναν; Αν σας πω ότι έχω χιλιοβρίσει μέσα μου; Πότε θα κάνω το μπαμ και θα σηκωθώ να φύγω, να με ψάχνουν στην Νικολούλη δεν ξέρω! Αν συνεχίσουν έτσι, ειλικρινά σας μιλάω....δεν ξέρω τι θα κάνω.....Πιο πολύ με ενοχλεί ο άντρας μου....Θεωρώ πως είναι παράλογος και δεν σκέφτεται καθόλου την ψυχολογία μου! Και στενοχωριέμαι πολύ, γιατί ο μόνος άνθρωπος που του βγάζει αυτό το χαρακτήρα είναι η μάνα μου! Ποτέ όμως δεν τον έχει προσβάλει, ρε κορίτσια! Μόνο που μιλάει, αυτός τσαντίζεται! Μην την δει να κάνει κάτι...θα τσαντιστεί!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Χιλιες φορές να ήμασταν στα κατσάβραχα, να μην είχαμε επαφές! Κορίτσια, το σκέφτομαι πολύ σοβαρά, να μην καταθέσω ποτέ τα χαρτιά μου για μετάθεση! Να πάω, να απομονωθώ σε ένα μικρό χωριό και να έχω ήσυχο το κεφαλάκι μου! Ε, μα!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Και με αυτές τις βλακείες δεν σας είπα τα νέα από την αιματολόγο! Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας! Θα προμηθευτούν λίγες μονάδες αίματος συμβατές με το δικό μου για παν ενδεχόμενο! Η μικρή μπορεί να μην έχει κληρονομήσει το δικό μου αίμα αλλά του πατέρα της ( να έχει κάνει ένα καλό αυτός ο άνθρωπος, λέτε;). Ακόμη κι αν έχει κληρονομήσει το δικό μου αντιγόνο το πολύ πολύ να παρουσιάσει ίκτερο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Αυτο που θα πρπει να πειτε στις μαμαδες οτι για να καλοπερναει καλα η κορη και να ναι παντα ευτυχισμενες θα πρεπει να φερονται καλα στους γαμπρους τους αλλιως θα ειναι δυστυχισμενα τα παιδια τους.

Lili, τέλειο το μαλλί!!!! Μην το αλλάξεις ποτέ! Είναι το χρώμα που σου πάει!

Αχ! πού θα πάει....θα σας στείλω κι εγώ κάποια στιγμή φώτο με περιποιημένο, φρεσκοβαμμένο μαλλί! Τώρα πού να τολμήσω!!! (χα!χα!)

Πέπσι μου, σεβασμός πρέπει να υπάρχει και από τις δυο μεριές! Αλλά δυστυχώς κάπου χάνουμε το μέτρο όλοι μας!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Αυτο που θα πρπει να πειτε στις μαμαδες οτι για να καλοπερναει καλα η κορη και να ναι παντα ευτυχισμενες θα πρεπει να φερονται καλα στους γαμπρους τους αλλιως θα ειναι δυστυχισμενα τα παιδια τους.

Μπράβο ρε Πέπσι ακριβώς αυτό και τούμπαλιν φυσικά!!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Λιλιτακι κουκλαραααααααααααα!!!
Lili, τέλειο το μαλλί!!!! Μην το αλλάξεις ποτέ! Είναι το χρώμα που σου πάει!

Αχ! πού θα πάει....θα σας στείλω κι εγώ κάποια στιγμή φώτο με περιποιημένο, φρεσκοβαμμένο μαλλί! Τώρα πού να τολμήσω!!! (χα!χα!)

Πέπσι μου, σεβασμός πρέπει να υπάρχει και από τις δυο μεριές! Αλλά δυστυχώς κάπου χάνουμε το μέτρο όλοι μας!

Σας ευχαριστώ κοριτσάκια μου νιώθω πραγματικά πολύ ωραία να είναι καλά η κουμπαρούλα μου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Πώς να μην νιώθεις ωραία με τέτοιο μαλλί και τέτοιο μάτι;;;;
Επίσης πώς να μην νιώθεις τυχερή με τέτοιο γιο και με τέτοιο άντρα; Τελειο το μενταγιόν πάνω σου!

Ευλογία Θεού τα αντράκια μου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...