Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια....Έχοντας προγραμματισει την αφαίρεση υδροσπαλπιγγας σε κάνα μήνα από όσο μου είπαν από το νοσοκομείο Ιωαννίνων αρχίζω κ νιώθω περίεργα.. ξέρω είναι αυτό που πρέπει να κάνω αλλά μπαίνω σε σκέψεις ότι αν δεν πετύχω δεν θα υπάρχει καμία ελπίδα να μείνω φυσιολογικά έγκυος. Όταν έκανα τις σαλπιγογραφία το υγρό πέρασε και βγαίνοντας από το δωμάτιο με ρώτησαν άμα θέλω να κάνω εξωσωματική και μου φάνηκε ότι έγραψαν το αποτέλεσμα χονδρικά για να με βοηθήσουνε για την επιτροπή. Την τσαλπιγκογραφία την έχει δει ένας γιατρός ο οποίος συμφώνησε αποτέλεσμα και επίσης την είδε και ο γιατρός στο νοσοκομείο τον ιωαννίνων ο οποίος φάνηκε να μην δίνει και ιδιαίτερη προσοχή διάβασε απλά το υδροσάλπιγγα λέει ότι εντάξει για να λένε είναι υδροσάλπιγγα... Έχω κλείσει ραντεβού για την επιτροπή τέλεια απριλίου και απλά κάθε μέρα στο μυαλό μου κατακλύζει το ενδεχόμενο να πάω χωρίς να αφαιρέσω τη σάλπιγγα. Πόσο δύσκολο είναι ψυχολογικά να αφαιρέσεις και την τελευταία σου ελπίδα για φυσιολογική σύλληψη. Νιώθω οτι ψυχολογικά θα αλλάξω έπειτα  από την αφαίρεση ακόμα και στο ερωτικό κομμάτι

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καντυ μου ουτε και γω αντεξα!!!!ο Θεός να δίνει δύναμη στους ανθρώπους που παιρναν τετοιες καταστασεις!!!ειμαι 4 μερες μανα και ουτε το χωραει ο νους μου πως μπορει να συμβει ποτε κατι τετοιο!!!

γοργονες το θεμα αυτο παραμενει αλυτο εδω και αιωνες! δυστυχως οταν επεμβαίνουν 3οι κ μαλιστα με τσαμπουκα σ'αυτα που θελει το ζευγαρι ειναι πολυ δυσκολο, οπως επισης δυσκολο ειναι εισαι στην μεση συνεχεια...

κ μεις σημερα ειχαμε θεμα...οπως θυμαστε ειχα πει εγω οτι τις πρωτες 10 μερες δεν θελω κανεναν και το ελεγα γιατι ηξερα οτι η πεθερα μου που ειναι απο κατω θα χτυπαει καθε τρις και λιγο για να δει το μωρο, να βοηθησει, να φερει κατι και γενικά με καθε ευκαιρια...εγω επειδη ηξερα οτι η καταληξη δεν θα ηταν καλη αρχισα να γκρινιαζω απο καιρο οτι θελω να εχουμε μια σειρα κτλ...

ο αντρας μου νευρισαζε που ηθελα να κανει ξεκαθαρισματα πριν καν μας δωσουν δικαιωμα αλλα εγω θεωρουσα οτι ειναι καλυτερα να τους δωσεις μια γραμμη απο πριν του τι θελεις και τι δεν θελεις απο το να ερθει η στιγμη να κανεις στον άλλον παρατηρηση συγκεκριμενη...ο αντρας μου ειπε καποια πραγματα απ' εξω απ'έξω πριν γεννησω και την Παρασκευη που ηρθαμε σπιτι ξανα...της λεει μανα τωρα που εχουμε το μωρο πριν ερθεις θα μας κανεις μια αναπαντητη στο τηλεφωνο και μετα θα σε παιρνω να ερθεις αν μπορω! τελικα αυτη την πρωτη φορα εκανε αναπαντητη και ηρθε πριν την παρουμε και χτυπουσε σιγα την πορτα, την δευτερη φορα ηρθε χωρις να παρει τηλεφωνο πριν λιγο που στο σπιτι γινοταν ενας χαμος (θα σας πω μετα γιατι) και μαλιστα τηλεφωνημα επιμονο μεχρι να το σηκωσουμε εγω δεν ηξερα οτι ειναι ηπεθερα μου κ δεν το σηκωσα καν. Μετα μου λεει ο ααντρας μου οτι ηταν η μαμα του που τον ηθελε κατω μια στιγμη (το ειχαν συμφωνησει απο πριν). Κατεβαινει κ του προσφερει να παρει κατι γλυκα και πιττες, ο άντρς μου λεει οχι δεν θέλουμε και φευγει και σε 5 λεπτα ερχεται κ χτυπαει επιμονα (χαμηλα ομως) την πορτα μεχρι να της ανοιξουμε χωρις να παρει τηλεφωνο και αφου ειδα και αποειδα λεω τον αντρα μου ανοιξε (εγω ημουν με τα βυζια εξω!!!) και με το που ανοιγει τι λεει "γιατι δεν ανοιγετε?δεν ακουτε που χτυπαω???" καταλαβατε τωρα γιατι γκρινιαζα???που να μην λεγαμε και τοσα απο πριν και να μην διναμε οδηγιες και καναμε ξεκαθαρισματα! ο αντρας μου νευριασε αλλά και στεναχωριεται γιατι λεει φαι μας εφερε και μεις γκρινιαζουμε και απο πανω!!σε βάζουν σε μια θεση με αναμεικτα συναισθηματα και να νιωθεις περιεργα χωρις λογο...

και ειμαι σιγουρη οτι λεει οτι δεν ερχεται και δεν ενοχλει ποτε και δεν δεν δεν....και μετα σε βγαζουν και περιεργη απο πάνω!!!οπως η γιαγια μου...μιλουμε προχθες και μου ελεγε οτι θελει να ερθει...της ελεγα οτι θα παν στην πεθερα μου επισκεψη και θα ανεβουν ενας ενας να δουν το μωρο. και οτι το μωρο και την μαμα δεν το φιλαμε, πλενουμε χερια και μετα αντισυπτικο και οτι δεν ακουμπαμε πανω στο μωρο λεφτα (οπως την εχω δει να κανει) και λεει καλα καλά οτι πεις...γιατι εσυ εισαι και περιεργη!!!δηλαδη ολα αυτα που ειμαι σιγουρη οτι ολες θεωρειτε αυτονοητα για ενα βρεφακι 4 ημερων η γιαγια μου τα θεωρεί περιεργιες! και ξερω οτι και η πεθερα μου πολλές φορες αυτο πιστευει και εκνευριζομαι!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα σας αφήσω κι εγώ! Καληνύχτα και όνειρα γλυκά ! Αυριο θα πάω για την εξέταση αίματος! Την Τρίτη θα ξέρω τα αποτελέσματα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Τσέρυ, κι εγώ στη θέση του άντρα σου είμαι! Αισθανομαι ανάμεικτα συναισθήματα και δεν ξέρω πώς να λειτουργήσω! Ξέρω ότι μπορεί λένε τον άντρα μου περίεργο και καμία φορά που λέω κάτι, λέει πχ η μάνα μου "εσύ δεν ήσουν τόσο περίεργη!" (αφήνοντας να εννοηθεί πως επηρεάζομαι).

Οσο για τις γιαγιάδες, δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβουν!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

την Τριτη ερχοντε πεθερικα και κουνιαδα...θελετε ν αρχισω κι εγω???????????
Ωχ! Από την Τριτη και μετά θα ξεκινήσουμε όλες μαζί τα παράπονα! Βρε, τι πάθαμε!!!! Κάντυ, οπλίσου με υπομονή!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

εγω παντως συμφωνω με την μαμα στο πνευματικο κομματι της υποθεσης αλλα διαφωνω στο οτι θεωρει οτι πρεπει να εχει λογο! θα επρεπε να κανει αυτο που λεν οι γονεις χωρις να επεμβαινει και δημιουργει προβληματα και καταστασεις απο το πουθενα και χανεται καθε πνευματικοτητα στο τελος!

τι εγινε πριν τωρα θα σας πω...ξυπναει το μωρο και λεω στον αντρα μου να την κανουμε μπανιο. τα καλοριφερ τα ειχαμε ανοιχτα ολη μερα κ θεωρησα οτι εχει νερο. ετοιμαζομαστε γρηγορα γρηγορα πριν αρχισει το δρακουλακι να ουρλιαζει και βγαζουμε ολα τα χρειαζουμενα, παμε μπανιο στον νεροχυτη και ανακαλυπτω τελευταια στιγμη που το μωρο ηταν ηδη γυμνο οτι δεν εχει ζεστο νερο!!!και αυτη ερχιζει να χανει την υπομονη της...ανοιγβ θερμοσιφωνο και την τυλιγο με την πετσετα να μην κρυωσει και βγαινω στο παγκακι να την ταισω κανα 5λεπτο μεχρι να ζεσταθει το νερο...στο μεταξυ θυμαμαι οτι ειναι η ωρα που κανει κακα και λεω στον αντρα μου να της βαλει μια πανα κατω απο το κωλι για να μην λερωσουμε τα παντα...αυτος που επισης πρεπει να εξεταζει οτι του λες και να εκφερει αποψη λεει οτι δεν χρειαζεται να την ταλειπωρησει ενω τρωει...αποτελεσμα???κανει ενα μπραφ η μικρη και γεμιζουμε πατοκορφα και γω και αυτη κακα και τσισα!!!! τωρα του λεω μαζευε και πλενε!!!ξεντυθηκα, επλυνα το μισο μωρο με οσο νερο ειχε και την εντυσα γρηγορα γρηγορα για να φαει!!

επισης νομιζω κοριτσακια μου οτι το λαθος το εκανα εγω αυτες τις μερες κ ηταν γκρινιαρουλα...προσπαθωντας να επουλωσω τις πληγς στο στηθος την καθυστερουσα στο φαι της...σημερα τρωει και κοιμαται κανονικα. Το στηθος ειναι σαφεστατα καλυτερα, τα 2 πρωτα λεπτα δαγκωνομαι για να μην ουρλιαξω και μετα συνηθιζει. Οποτε ισχυει "το μωρο στο στηθος καθε φορα που κλαει"...

μαρμινακι ειδες ποση ωρα εκανα στην γεννα? με το που εσπρωχνα το μωρο κατεβαινε προος τα κατω και μεχρι να ερθει η στιγμη να ξανασπρωξω το μωρο ξαναανεβαινε επανω...αφου η γιατρος σε καποια φαση σκεφτοταν οτι ισως κατι να το τραβαει πχ κανας λωρος μπερδεμενος...

28xYp3.png

μαρτζι σε καταλααβινω απολυτα γαιτι το ζω και βλεπω και τον αντρα μου που ερχεται σε δυσκολη θεση και στεναχωριεται και στεναχωριεμαι κ γω γι αυτο και οσες φορες δεν μιλησα για κατι το εκανα για χατιρι του ομως καποιες φορες πρεπει να βαζουμε την λογική μας μπροστα απο τα συναισθηματα!!!προτιμω αλλωστε να με παρουν για στραβη απο το να κανω κακο στο αγγελουδι μου! οπως πχ στην κλινικη...να μην τους πω να μην ερθουν απο φοβο οτι θα με παρεξηγησουν κ στο τελος να μας κολλησουν κ καμια ιωση και τρεχουμε κ να μην φτανουμε!

28xYp3.png

ουφ!τα ειπα ολα και ξεθύμανα!!!το ιδιο θα κανεις και συ καντυ σε λιγες μερες!!!!

καληνυχτα κοριτσακια μου...παω για νανι μεχρι να ξυπνησει το δρακουλακι μου παλι...

28xYp3.png

ΤΣΕΡΡΥ συμφωνω σε ολα ΜΑ ΣΕ ΟΛΑ μαζι σου και φυσικα το ιδιο σκεφτηκα κι εγω για την περιπτωση της ΜΑΡΜΙΝ!!!!!

ΛΙΛΙ μεγεια το μαλλι!!!

ΜΑΡΙΟΥΛΑΚΙ παλι?????????????και τωρα θα ξανακανεις καλλιεργεια???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ καλη εβδομαδα!!!!η πρωτη δευτερα για το Μαρκελλακι μου!!!

λοιπον...απο τις 7.30 την εχω αλλαξει 3 φορες...αυτο ειναι φυσιολογικο ε?κ καθε φορα τα κανει ενω τρωει που ειναι ηδη μισοκοιμισμενη στο βυζακι κ ετσι δεν μπορω παντα να τηννπλυνω...χθες κοιμηθηκαμε οπως περιμενα...τρωγαμε ανα 2ωρο κ ειμασταν ησυχες.

28xYp3.png

που ειστε καλε?

Έλα ντε :tongue::tongue:

Καλημέρα! Τσέρρυ μου φυσιολογικό είναι μη ξεχνάς τα μωράκια είναι μαμ, κακά και νάνι :tongue::tongue:

Τα υπόλοιπα θα σας τα πω μετά τώρα έχω μαμά και μωρό πεινασμένο

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

την Τριτη ερχοντε πεθερικα και κουνιαδα...θελετε ν αρχισω κι εγω???????????

Χαχαχαχαχαχα!!!

καλημερα κ καλη εβδομαδα!!!!η πρωτη δευτερα για το Μαρκελλακι μου!!!

λοιπον...απο τις 7.30 την εχω αλλαξει 3 φορες...αυτο ειναι φυσιολογικο ε?κ καθε φορα τα κανει ενω τρωει που ειναι ηδη μισοκοιμισμενη στο βυζακι κ ετσι δεν μπορω παντα να τηννπλυνω...χθες κοιμηθηκαμε οπως περιμενα...τρωγαμε ανα 2ωρο κ ειμασταν ησυχες.

Μια χαρά θα μπεί σε πρόγραμμα και το Μαρκελλάκι μας!!!Όσο για τα κακά το καψουράκι να σου θυμίσω ο μπαμπάς του το φώναζε σκ@τομηχανή!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Καλέ Καλημέραααααα!!!Κάντυ το βιντεάκι το είδα μισό και εγώ τι να πώ να μην αξιώνει ο Θεός γονείς να ζούν τέτοιες καταστάσεις........

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...