Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια....Έχοντας προγραμματισει την αφαίρεση υδροσπαλπιγγας σε κάνα μήνα από όσο μου είπαν από το νοσοκομείο Ιωαννίνων αρχίζω κ νιώθω περίεργα.. ξέρω είναι αυτό που πρέπει να κάνω αλλά μπαίνω σε σκέψεις ότι αν δεν πετύχω δεν θα υπάρχει καμία ελπίδα να μείνω φυσιολογικά έγκυος. Όταν έκανα τις σαλπιγογραφία το υγρό πέρασε και βγαίνοντας από το δωμάτιο με ρώτησαν άμα θέλω να κάνω εξωσωματική και μου φάνηκε ότι έγραψαν το αποτέλεσμα χονδρικά για να με βοηθήσουνε για την επιτροπή. Την τσαλπιγκογραφία την έχει δει ένας γιατρός ο οποίος συμφώνησε αποτέλεσμα και επίσης την είδε και ο γιατρός στο νοσοκομείο τον ιωαννίνων ο οποίος φάνηκε να μην δίνει και ιδιαίτερη προσοχή διάβασε απλά το υδροσάλπιγγα λέει ότι εντάξει για να λένε είναι υδροσάλπιγγα... Έχω κλείσει ραντεβού για την επιτροπή τέλεια απριλίου και απλά κάθε μέρα στο μυαλό μου κατακλύζει το ενδεχόμενο να πάω χωρίς να αφαιρέσω τη σάλπιγγα. Πόσο δύσκολο είναι ψυχολογικά να αφαιρέσεις και την τελευταία σου ελπίδα για φυσιολογική σύλληψη. Νιώθω οτι ψυχολογικά θα αλλάξω έπειτα  από την αφαίρεση ακόμα και στο ερωτικό κομμάτι

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Μαριούλα μου πάλι ουρολοίμωξη ε; Σιγουράκι;

Τελικά είναι μπαταρία τα έφτυσε τελείως και ξαφνικά που σημαίνει και άλλα έξοδα :confused::confused:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτο το βιντεακι σας το εβαλα για να δειτε οτι υπαρχουν πολυ σοβαρα προβληματα στην ζωη κι ολοι εμεις ασχολουμαστε με βλακειες κι αυτο γιατι δεν εχουμε καταλαβει ποσο συντομη και ευθραυστη ειναι η ζωη μας!!!

το παλικαρι το γνωριζα απο μωρο ηταν κομαντο στις ειδικες δυναμεις και 4 χρονια παλευε με τον καρκινο μερυσι τετοια μερα εγινε η κηδεια του!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Marmin, τι να πω; Πραγματικά δεν ξέρω τι να σε συμβουλεύσω να κάνεις, από την στιγμή που δεν μπορώ να χειριστώ παρόμοια κατάσταση στο σπιτικό μου! Το καλό με σας είναι ότι δεν είστε τόσο κοντά όσο εμείς! Και τουλάχιστον σε σας έστω και αργα η μαμά ζητάει συγγνωμη! Εμείς έχουμε το πρόβλημα πως κανείς από τους δυο δεν θα παραδεχτεί το λάθος του και δεν υπάρχει περίπτωση να ζητήσουν συγγνώμη!

Εγώ στενοχωριέμαι γιατί εκεί που είναι όλα καλά και μπορεί να τους δεις να συνεργάζονται τέλεια, ξαφνικά από μια αναποδιά γυρίζουν όλα μπουμεραγκ! Ο άντρας μου έχει τόνο στη φωνή και γίνεται αγενής! Αν του το πεις ή δεν θα το παραδεχτεί ή θα πει "ε! μα αφού με τσάντισε....λέει μπουρδες, να μην φωνάξω;;;". Η μάνα μου γίνεται κι αυτή απόλυτη, οπότε πού να τα βρουν;

Χθες πήγαν και πήραν χρώματα για να βάψουν! Η μάνα μου πήρε ένα χρώμα για το τσιμέντο και θα έδινε όσο περίσσευε σε μας για να κάνουμε μια μικρή επιφάνεια! πάει να το πάρει ο άλλος σήμερα και διαπιστώνει πως το είχε αραιώσει τόσο πολύ με νερό που δεν είχε σχεδόν καθόλου χρώμα μέσα! Της το λέει κι εκείνη του λέει να χύσει όσο νερό είναι σε έναν κουβά μέχρι να βρει το χρώμα! Ε, κι αυτός ο αθεόφοβος πέταξε όλο το νερουλό χρώμα! Η μάνα μου μόνο που δεν έβαλε τα κλάμματα από νεύρα της! Κι αυτός το χαβά του! Να φωνάζει πως κάνει μισές δουλειές! Να του λεω "μα δεν το έκανε επίτηδες....πάμε να πάρουμε καινούργιο χρώμα! " . Απάντηση : έχουμε λεφτά για πέταμα; Πού θα τα βρούμε; "

Αμάν, ρε κορίτσια, τι γελοιότητες είναι αυτές; Θεωρώ ότι δεν φταίει η μάνα μου στην προκειμένη περίπτωση! Κρίμα κι αυτή!

Ε, μετά έκανε την πατάτα κι αυτή, πέρασε και δεν του μίλησε.....Κι αυτός πιάστηκε τώρα από αυτό......Μουρμούρα όλη μέρα! Ελεος! Και δεν παίρνει κι από λόγια!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

αυτο το βιντεακι σας το εβαλα για να δειτε οτι υπαρχουν πολυ σοβαρα προβληματα στην ζωη κι ολοι εμεις ασχολουμαστε με βλακειες κι αυτο γιατι δεν εχουμε καταλαβει ποσο συντομη και ευθραυστη ειναι η ζωη μας!!!

το παλικαρι το γνωριζα απο μωρο ηταν κομαντο στις ειδικες δυναμεις και 4 χρονια παλευε με τον καρκινο μερυσι τετοια μερα εγινε η κηδεια του!!!!

Κάντυ συμφωνώ απόλυτα και ήταν αυτό που έλεγα από την πρώτη στιγμή στη μάνα μου ότι δηλαδή θέλω να γεννηθεί με το καλό το μωρό μου και να είναι γερό και δυνατό κ σκέψου πως εκείνη ζει από κοντά μια τραγωδία με μια φίλη μου που σας έλεγα κ το κοριτσάκι της υποφέρει από τριών μηνών και είναι τώρα 3,5 χρονών. Όσο για το τραγούδι δεν μπόρεσα να δω πάνω από ένα λεπτό. Κρίμα για τους γονείς. Εύχομαι ο Θεός να μη μας δοκιμάσει τόσο.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Αν σου πω πως μόλις γύρισα από τον καφέ και άρχισε τα παράπονα ο άντρας μου το είπα ακριβώς αυτό που μας έγραψες; οτι υπάρχουν άνθρωποι που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα κι εμείς ασχολούμαστε με γελοιότητες! Και ξέρεις τι απάντησε; " με δουλεύεις και με ειρωνεύεσαι τώρα;" :evil: Σε τετοιες απαντήσεις, τι να πω μετά;;; Οτι δεν εκτιμάμε τίποτα σε αυτή την ζωή;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Marmin, τι να πω; Πραγματικά δεν ξέρω τι να σε συμβουλεύσω να κάνεις, από την στιγμή που δεν μπορώ να χειριστώ παρόμοια κατάσταση στο σπιτικό μου! Το καλό με σας είναι ότι δεν είστε τόσο κοντά όσο εμείς! Και τουλάχιστον σε σας έστω και αργα η μαμά ζητάει συγγνωμη! Εμείς έχουμε το πρόβλημα πως κανείς από τους δυο δεν θα παραδεχτεί το λάθος του και δεν υπάρχει περίπτωση να ζητήσουν συγγνώμη!

Εγώ στενοχωριέμαι γιατί εκεί που είναι όλα καλά και μπορεί να τους δεις να συνεργάζονται τέλεια, ξαφνικά από μια αναποδιά γυρίζουν όλα μπουμεραγκ! Ο άντρας μου έχει τόνο στη φωνή και γίνεται αγενής! Αν του το πεις ή δεν θα το παραδεχτεί ή θα πει "ε! μα αφού με τσάντισε....λέει μπουρδες, να μην φωνάξω;;;". Η μάνα μου γίνεται κι αυτή απόλυτη, οπότε πού να τα βρουν;

Χθες πήγαν και πήραν χρώματα για να βάψουν! Η μάνα μου πήρε ένα χρώμα για το τσιμέντο και θα έδινε όσο περίσσευε σε μας για να κάνουμε μια μικρή επιφάνεια! πάει να το πάρει ο άλλος σήμερα και διαπιστώνει πως το είχε αραιώσει τόσο πολύ με νερό που δεν είχε σχεδόν καθόλου χρώμα μέσα! Της το λέει κι εκείνη του λέει να χύσει όσο νερό είναι σε έναν κουβά μέχρι να βρει το χρώμα! Ε, κι αυτός ο αθεόφοβος πέταξε όλο το νερουλό χρώμα! Η μάνα μου μόνο που δεν έβαλε τα κλάμματα από νεύρα της! Κι αυτός το χαβά του! Να φωνάζει πως κάνει μισές δουλειές! Να του λεω "μα δεν το έκανε επίτηδες....πάμε να πάρουμε καινούργιο χρώμα! " . Απάντηση : έχουμε λεφτά για πέταμα; Πού θα τα βρούμε; "

Αμάν, ρε κορίτσια, τι γελοιότητες είναι αυτές; Θεωρώ ότι δεν φταίει η μάνα μου στην προκειμένη περίπτωση! Κρίμα κι αυτή!

Ε, μετά έκανε την πατάτα κι αυτή, πέρασε και δεν του μίλησε.....Κι αυτός πιάστηκε τώρα από αυτό......Μουρμούρα όλη μέρα! Ελεος! Και δεν παίρνει κι από λόγια!

Ακριβώς το ίδιο!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια όλη μέρα εκτός σήμερα ένα θα σας πω ....είμαι ξανά άνθρωπος :-D. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΤΑΥΓΙΕΣ!!! Τα υπόλοιπα αύριο και φωτό φυσικα!!! Καληνυχτίζω γιατί είμαι κομμάτια!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Kαληνύχτα ανθρωπολίλι :tongue::tongue::tongue:

Καληνύχτα και από εμένα αύριο με περιμένει μία δύσκολη μέρα με μαμά άλλαγμα καροτσιού και αναζήτηση μπαταρίας.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

ΜΑΡΤΖΙ κι εγω το ξερω σιγουρα γιατι ηταν η φιλη μου γυναικολογος στο Χατζηκωστα και το συζητησαμε τωρα που γεννησε η κουνιαδα μου και της ειπαν πως αν θελει επισκληριδιο να βρει δικο της αναισθησιολογο και οτι οι αναισθησιολογοι εκει δεν αναλαμβανουν.

οσο για τον συζυγο και την μαμα σου απλα θα λες :''σε λιγες μερες θα εχω την κορη μου και εσεις βγαλτε τα ματια σας''

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ εγω στο συγκεκριμενο θεμα συμφωνω με την μαμα σου:oops::oops:συγνωμη:tongue:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Ξύλο που θέλουν και οι μαμάδες και οι άντρες .....αντί να κάνουμε το σταύρο μας που αποκτήσαμε τα μωρά μας μετά από τόσα που περάσαμε δημιουργούμε καταστάσεις από το μηδέν.....

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Κάντυ, μπορεί τώρα να συμβαίνει αυτό! Πριν από 10 χρόνια ήταν ίσως και πιο "αγνά" τα πραγματα! Μα σου λέω, έμεινα με ανοιχτό το στόμα μόλις μου το είπε! Την Ζαγαλ... είχε τότε γιατρό! Δεν της έδωσε καθόλου χρήματα και της συμπεριφέρθηκε γάντι! Στο τέλος της εγκυμοσύνης προέκυψε προβλημα με το αναπνευστικό και ο πνευμονολόγος της είπε πως αν κανει ολική ναρκωση, θα έχει πρόβλημα! Είχε ήδη μια καισαρική στο ενεργητικό της και σε συνεννόηση με τη γιατρό, έκανε επισκληρίδιο! Αυτά μου είπε, αυτά σου λέω!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Λιλι, με γεια οι ανταύγειες! Εγώ το αποφάσισα και θα γίνω άνθρωπος μόλις σαραντίσω! Μαχρι τότε δεν κάνω τίποτα κι ας είμαι σαν εξωγήινη!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

ΜΑΡΤΖΙ κι εγω το ξερω σιγουρα γιατι ηταν η φιλη μου γυναικολογος στο Χατζηκωστα και το συζητησαμε τωρα που γεννησε η κουνιαδα μου και της ειπαν πως αν θελει επισκληριδιο να βρει δικο της αναισθησιολογο και οτι οι αναισθησιολογοι εκει δεν αναλαμβανουν.

οσο για τον συζυγο και την μαμα σου απλα θα λες :''σε λιγες μερες θα εχω την κορη μου και εσεις βγαλτε τα ματια σας''

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ εγω στο συγκεκριμενο θεμα συμφωνω με την μαμα σου:oops::oops:συγνωμη:tongue:

Στη μάνα μου είπα πως δεν ανακατεύομαι πλέον κι ας κάνουν ό,τι θέλουν! Στον άντρα μου δεν έδωσα καμία σημασία! Τον άφησα να λέει τα δικά του!

Το θέμα είναι να μην τραβήξουν πολύ το σκοινί και σπάσει γιατί δεν ξέρω μετά τι θα κάνω! αν δεν μέναμε τόσο κοντά, δεν θα με ένοιαζε! Αλλά τώρα, με νοιάζει!:(

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...