Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , linaa είπε:

Αν έχεις αμφιβολίες για το αποτέλεσμα μπορείς να πάρεις κ μια δεύτερη γνώμη . Μπορείς να κλείσεις ένα ραντεβού στην Αθήνα σε ένα δημόσιο νοσοκομείο να δείξεις τις εξετάσεις σου Κ ρωτήσεις ότι απορία έχεις. 

Ο φόβος είναι φυσιολογικό κομμάτι πριν από κάποιο χειρουργείο. Τώρα όλα τα υπόλοιπα που σκέφτεσε δεν έχουν καμία υπόσταση. Πουθενά δεν θα επιρεασει η αφαίρεση της σάλπιγγας ... Μπορείς να μιλήσεις με κάποιον ψυχολόγο αν νιώθεις ότι έχεις υπερβολικό ανχος. 

Προσπαθώ να διαχειριστώ απίστευτα το άγχος μου...Έχω μεγαλώσει 34 γαρ,έχω φάει πολλά χαστούκια κ προσπαθώ να βλέπω ορθολογιστικά τα πράγματα.. Τουτέστιν κ που έχεις μια σάλπιγγα εδώ και 10 χρονιά δεν υπήρξε καμία εγκυμοσύνη....Αλλά κάτι με πιάνει...Κάτι φευγαλέες σκέψεις που με τρελαίνουν...

Θεωρώ ότι θα δείξω τη σαλπιγγογραφια νσε ακόμη ένα γιατρό όπως είπες κ έπειτα θα πάω να κάνω το χειρουργείο...που εκεί σκέφτομαι να τους πω ,πως αν δεν είναι υδροσαλπιγγα μη την αφαιρείτε..Αλλά ξέρω πολύ καλά ότι δεν θα το κάνουν...

Όσο για ψυχολόγο ,έχω περάσει τόσα πολλά που δεν νομίζω ότι μπορώ να βοηθήθω πια... Προσπαθώ να με συνέφερω εγώ ...Είναι αυτό που λένε καλύτερος γιατρός είναι ο ίδιος σου ο εαυτός....Χωρίς να θέλω να αδικήσω το κλάδο ,εγω έτσι νιώθω πια

Κορίτσια δεν μπόρεσα να καταλάβω για ποιον λόγο μιλάτε για διατροφή για να ρυθμιστούν οι ορμόνες η για κάτι άλλο;

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχω δει τις φωτο και εχω γραψει κανα 2-3 φορες και ολο κατι γινεται και το χανω...

καντυ οι σταλιτσες σου μεγαλωσαν πολυ!!!ειναι κουκλια και τα δυο τους αν και πολυ διαφορετικά!ο μικρός ειναι ξανθούλης ή μου φαίνεται???τα ρουχακια που τους φορας ειναι ολα τελεια οσα εχω δει...κ γω αν δεν ειχα τοσα απο εκει θα επαιρνα...

αγγελικακι η αργυρενια σου ειναι κουκλιτσα ζωγραφιστη σαν την μαμα της!!!

θα ξαναδω τις φωτο τωρα που το σκεφτομαι αυτες που ηταν νεογεννητη να συγκρινω το χρωμα με την δικια μου!!!λιλι νομιζω το χιονατη θα το κρατησουμε...

το δωρακι του αντρουλη απλα φανταστικο!νομιζω θα κλεψω την ιδεα του και θα φτιαξω ενα μπρελοκ για τον αντρα μου...

μαρτζι και γω ετσι νομιζω (για την γεννα) οτι αν ηταν αλλιως θα αντεχα. Απ'οσο ξερω το κομματι που αργει ειναι μεχρι να φτασουμε διαστολη 7-8...εγω να φανταστεις ημουν σε φαση τελειας διαστολης για 1 - 1.30 ώρα...αν ξέρουν τα κοριτσια που γεννησαν φυσιολογικα ας μας πουν κι αυτες την γνωμη τους!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

εχω δει τις φωτο και εχω γραψει κανα 2-3 φορες και ολο κατι γινεται και το χανω...

καντυ οι σταλιτσες σου μεγαλωσαν πολυ!!!ειναι κουκλια και τα δυο τους αν και πολυ διαφορετικά!ο μικρός ειναι ξανθούλης ή μου φαίνεται???τα ρουχακια που τους φορας ειναι ολα τελεια οσα εχω δει...κ γω αν δεν ειχα τοσα απο εκει θα επαιρνα...

αγγελικακι η αργυρενια σου ειναι κουκλιτσα ζωγραφιστη σαν την μαμα της!!!

θα ξαναδω τις φωτο τωρα που το σκεφτομαι αυτες που ηταν νεογεννητη να συγκρινω το χρωμα με την δικια μου!!!λιλι νομιζω το χιονατη θα το κρατησουμε...

το δωρακι του αντρουλη απλα φανταστικο!νομιζω θα κλεψω την ιδεα του και θα φτιαξω ενα μπρελοκ για τον αντρα μου...

μαρτζι και γω ετσι νομιζω (για την γεννα) οτι αν ηταν αλλιως θα αντεχα. Απ'οσο ξερω το κομματι που αργει ειναι μεχρι να φτασουμε διαστολη 7-8...εγω να φανταστεις ημουν σε φαση τελειας διαστολης για 1 - 1.30 ώρα...αν ξέρουν τα κοριτσια που γεννησαν φυσιολογικα ας μας πουν κι αυτες την γνωμη τους!

Δηλαδή αυτή τη 1-1,30 ώρα τι έκανες; το κεφαλάκι φαινόταν κ εσύ έσπρωχνες; πολύ ταλαιπωρία κοριτσάκι μου κ για σένακ για το Μαρκελλάκι σου κ μπράβο στη γιατρό σου που το πάλεψε φυσιολογικά

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Εγώ σε αυτή τη φαση που λες τσέρρυ η αλήθεια είναι πως δεν πονούσα απλά δεν είχα δύναμη πολύ για να σπρώχνω όταν πια έκατσα στην καρέκλα τοκετού. Εκεί καθυστερήσαμε αρκετά ενώ η κοπέλα που γεννούσαμε μαζί με το που ανέβηκε κ έσπρωξε μία φορά βγήκε. Εμένα 2 μαίες πατούσαν την κοιλιά μου κ άλλη μία ήταν με τη γιατρό κ πάλι χρειάστηκε να μου τινάξουν τα πόδια για να ξεσφινώσουν το κεφαλάκι του

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια από χθες είμαι σκ@τ@. Σας είπα για το λάστιχο που έσκασε, στη βόλτα μας χάλασε το καρότσι και δεν κλείνει κ έτσι αναγκάστηκα να το γυρίσω με τα πόδια σε μια όχι τόσο κοντική απόσταση. Μου έκοψε να πάρω λεωφορείο αλλά και πάλι έπρεπε να περπατήσω αρκετά γιατί δεν περνούσε από εκεί που είμασταν. Και σα να μην έφταναν όλα αυτά πήγα τώρα να ανοίξω το αυτοκίνητο μας και δεν ανοίγει. Δεν ξέρω από τι είναι. Η μπαταρία τελείωσε ή τίποτα από το τηλεχειριστήριο;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

κοριτσακια μου δεν καταλαβατε...το μαρκελλακι ηταν ξυπνιο απο τις 8.30 περιπου μεχρι τις 4 και καθόλη αυτη την διαρκεια εφαγε περιπου 4 φορες καλα...μεχρι και την 1 δεν αγχωθηκα γιατι αντεχα μετα ομως αρχισε να γκρινιαζει κ στις 2.30 ξαναεφαγε και μετα ξανα στις 4 παρα και κοιμηθηκε επιτελους στο κρεββατι της...καθόλη την προηγουμενη ωρα ειμασταν αγκαλια κατω απο τον απορροφητηρα για να ειναι ησυχη και μολις την εβλεπα να αποκοιμιεται την εβαζα στο κρεββατακι της, ξυπνουσε κατευθειαν και όλα ξανα απο την αρχή...εντομεταξυ δεν την εβαλα ξανα στηθος, οπως ήξερα οτι επρεπε να κανω, γιατι απο την λαιμαργια της (ακουω οτι τρωει για περιπου 15') στο τελος τα βγαζει...σημερα παλι πλυντηριο θα βαλω...θυμηθηκα την λιλικα τοτε που ελεγα για τα πλυντηρια και ελεγε κατσε να γεννηθει το μαρκελλακι και τα λεμε...!!!αχααχα η σκατου!

χαρα μου ειδες ο απορροφητηρας? εγω εβαζα τον πριγκηπα κοντα στον απορροφητηρα κοιμοταν στην κουνια του κ εγω εκανα δουλειες οταν τον εσβηνα ξυπνουσε αλλα νομιζα οτι ημουν η μοναδικη που το κανει αυτο αλλα τελικα κ εσας τα μωρακια σας ηρεμουν με τον απορροφητηρα...γιατι αραγε???

Κορίτσια από χθες είμαι σκ@τ@. Σας είπα για το λάστιχο που έσκασε, στη βόλτα μας χάλασε το καρότσι και δεν κλείνει κ έτσι αναγκάστηκα να το γυρίσω με τα πόδια σε μια όχι τόσο κοντική απόσταση. Μου έκοψε να πάρω λεωφορείο αλλά και πάλι έπρεπε να περπατήσω αρκετά γιατί δεν περνούσε από εκεί που είμασταν. Και σα να μην έφταναν όλα αυτά πήγα τώρα να ανοίξω το αυτοκίνητο μας και δεν ανοίγει. Δεν ξέρω από τι είναι. Η μπαταρία τελείωσε ή τίποτα από το τηλεχειριστήριο;

αχ βρε μαρμιν μου ολα μαζεμενα σας εκατσαν χαρα μου:(

83tdp2.pngcWE4p3.png

Εδώ είμαι κι εγώ! Πήγα το πρωί και κοινώνησα! Μετά για καφέ, μετά ύπνος, ύστερα διάβασα την εφημερίδα, έλυσα ένα στευρόλεξο, κατέβηκα στους γονείς και τώρα αξιώθηκα να μπω!

Μαρμιν μου, όλα μαζί έτυχαν, ρε γμτ! Υπομονη!

Κάντυ μου, ξέρω με απόλυτη σιγουριά πως η ξαδέλφη μου έκανε καισαρική με επισκληρίδιο πριν 10 χρόνια και δεν πλήρωσε ούτε ευρώ! Ολα αυτά στο Χατζηκώστα. Προχθές το συζητούσαμε και μου το είπε! Εννοείται πως έμεινα άφωνη! Ηξερα πως έκανε επισκληρίδιο αλλά πίστευα πως έχει πληρώσει!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Κι εκεί που ηρεμώ λίγο, ξαναρχίζουν πεθερά και γαμπρός να μου σπάνε τα νεύρα! Πόσο θα αντέξω, ρε κορίτσια; Τι να κάνω; Πώς να χειριστώ όλη αυτή την υπόθεση, δεν ξέρω! Εχω βαρεθει! Μακάρι να μέναμε χιλιόμετρα μακριά! Ο άντρας μου από το μεσημέρι μουρμουρίζει.....δεν του απαντώ, δεν δίνω σημασία, κοιτάω να αλλάξω κουβέντα! Πολύ φοβάμαι πως θα φτάσουμε κάποια στιγμή σε απροχώρητες καταστάσεις και τότε.....εγώ τουλάχιστον δεν θα μπορώ να μένω εδώ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μαρμιν μου, έμειναν 25 μέρες! Είμαι τόσο πιεσμένη που δεν μπορώ να το χαρώ όσο θέλω! Ξέρω πως και όταν γεννηθεί η μικρή, πάλι θα κοιτάνε πώς να τρώγονται! Ο άντρας μου δηλώνει πως δεν χωνεύει καθόλου τη μάνα μου και δεν θέλει να την βλέπει! Ε, καλώς κακώς από κάτω μένει. Την βλέπει θέλει, δεν θέλει! Σημερα ψιλοπαρεξηγήθηκαν! Μετά πέρασε η μάνα μου από μπροστά του, αυτός της μίλησε κι αύτή δεν του απάντησε! Τώρα αυτός το κρατάει μανιάτικο! "και δεν μου μίλησε.....και φταίω εγώ που της μιλάω.....και θα δει από εδώ και πέρα....". Και στις 10 κουβέντες που λέει, οι 8 είναι για τη μάνα μου! Πώς να αντέξω και πώς να χαρώ μέσα σε τετοιες καταστάσεις; Αυτός επεμβαίνει στα πάντα! Ακόμη και στο πώς θα στρώσω το κρεβάτι! Πολύ φοβάμαι πως θα μου δυσκολέψει περισσότερο τη ζωή σαν έρθει το μωρό, αφού θέλει να έχει λόγο σε όλα!!! Ουφ.......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μαρμιν μου, έμειναν 25 μέρες! Είμαι τόσο πιεσμένη που δεν μπορώ να το χαρώ όσο θέλω! Ξέρω πως και όταν γεννηθεί η μικρή, πάλι θα κοιτάνε πώς να τρώγονται! Ο άντρας μου δηλώνει πως δεν χωνεύει καθόλου τη μάνα μου και δεν θέλει να την βλέπει! Ε, καλώς κακώς από κάτω μένει. Την βλέπει θέλει, δεν θέλει! Σημερα ψιλοπαρεξηγήθηκαν! Μετά πέρασε η μάνα μου από μπροστά του, αυτός της μίλησε κι αύτή δεν του απάντησε! Τώρα αυτός το κρατάει μανιάτικο! "και δεν μου μίλησε.....και φταίω εγώ που της μιλάω.....και θα δει από εδώ και πέρα....". Και στις 10 κουβέντες που λέει, οι 8 είναι για τη μάνα μου! Πώς να αντέξω και πώς να χαρώ μέσα σε τετοιες καταστάσεις; Αυτός επεμβαίνει στα πάντα! Ακόμη και στο πώς θα στρώσω το κρεβάτι! Πολύ φοβάμαι πως θα μου δυσκολέψει περισσότερο τη ζωή σαν έρθει το μωρό, αφού θέλει να έχει λόγο σε όλα!!! Ουφ.......

Σε καταλαβαίνω απόλυτα αλήθεια σου λέω. Και εγώ στη μέση είμαι και πως γίνεται να έχουν και οι δύο από την πλευρά τους δίκιο;:rolleyes::rolleyes: Βέβαια εμένα δε μου λέει ότι δεν τη χωνεύει αλλά με αυτά που λέει και κάνει τελευταία η μάνα μου βλέπω τη ρίξη σύντομα να έρχεται και μετά δεν ξέρω τι θα κάνω :(:( Σήμερα σηκώθηκα με ψυχοπλάκωμα κ μετά είχα πονοκέφαλο πέρασε με ντεπόν και μετά ξανά άρχισε. Η μάνα μου είναι μόνη της και ξέρω πως στενοχωριέται και αντί να πει τι κουβέντες είπα κλαίει γιατί της φωνάξαμε. Βασικά δεν καταλαβαίνει γρι είμαι σίγουρη γιατί τα λέω μπερδεμένα αλλά προς το παρόν δεν έχω όρεξη. Το ρεζουμε θα πω μόνο πιαστήκαμε πάλι γιατί η μάνα μου φώναξε το μωράκι μου και με τα δύο ονόματα λέει ο άντρας μου να η μαμά τον λέει κ με τα δύο. Καλέ του λέω με το ένα θα το φωνάζουμε όχι λέει η μάνα μου και τα δύο θα τα λέω :shock::shock: Το Θρασύβουλος πρώτα. Όχι λέει ο άντρας μου αυτό κ φυσικά το ίδιο είπα και εγώ. Στο σπίτι μου λέει εκείνη θα το φωνάζω όπως θέλω. Καλά της λέω θα μεγαλώσει το παιδί και θα του λέμε "Θρασ-λλλλ" έλα ναι εδώ; ναι λέει εκείνη γιατί έχει Άγιο και πρέπει να τον τιμάμε και όχι μόνο στα χαρτιά. Είπε και ένα σωρό χοντράδες μαζί με αυτά και τώρα ο άντρας μου από χθες όλο μου λέει τι ήταν αυτά που είπε η μάνα σου και γιατί τα είπε και μπροστά στο θείο (ήταν εκεί κ ο αδελφός της μάνας μου που έφυγε στα μισά) και η μάνα μου σήμερα στο τηλέφωνο σχεδόν έκλαιγε γιατί λεει όλοι της φωνάζουμε και μπροστά στον αδελφό της κ φταίει αυτή που μας το επιτρέπει αλλά θα της περάσει. Εν τω μεταξύ ναι μεν ο άντρας μου μίλησε με ύφος έχει και μπάσα φωνή αλλά δεν φώναξε. Όχι από την αρχή τουλάχιστον. Εντάξει αν ακούσει χοντράδα δε θα φωνάξει; Και τώρα πες μου εγώ τι κάνω; λυπάμαι και τη μάνα μου αλλά δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω το δίκιο του άντρα μου κάτι που εκείνη δε θα κάνει παρά θα παριστάνει το θύμα που υποχώρησε (του ζήτησε τρεις φορές συγγνώμη).

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Και δυστυχώς Μάρτζι μου δεν μπορώ να σου πω ότι θα αλλάξει με το μωρό γιατί εμείς αντί να χαιρόμαστε που είναι υγιές μαλώνουμε κάθε τρεις για το όνομα κ φυσικά εξαιτίας της μάνας μου που δε λέει να το πάρει απόφαση. Το πιστεύετε πως είναι η μόνη που δεν το φωνάζει; Και ούτε πιστεύω ότι θα το κάνει και αυτό που φοβάμε περισσότερο είναι πως θα έρθει στη βάπτιση και θα είναι σαν τη Μ. Εβδομάδα και αν το πάρει χαμπάρι ο σύζυγος μετά....

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...