Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Οχι!!! γλυκια μου συμπεθερα φυσικα και την θελω την νυφουλα. Αλλα τι να κανω κι εγω η μανα δεν κλεινω τις πορτες απο φοβο μην μου μεινει στο ραφι το παλικαρι μου!!!!:tongue:

Άστα αυτά Νενούλα κ μακριά τα δίχτυα σου από τη Μαρκελλίτσα γιατί στο τέλος θα σου πετάξω το γάντι :tongue::tongue::tongue: Και δε σε πιστεύουμε φυσικά γιατί τέτοιο παλικάρι σαν το δικό σου σιγά μη μείνει στο ράφι.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα μολις ηρθαμε σπιτι! νωρις γυρισαμε σημερα σε σχεση με αλλες φορες:rolleyes: αλλα περασαμε πολυ ομορφα στην αρχη ηταν λιγο μπουρδα δεν ειχε κοσμο κ δεν χωρευε κανεις μετα γεμισε το μαγαζι δεν ειχε χρο να περπατησουμε! πηραμε φορα και αρχισαμε το χωρο μεχρι την ωραπου φυγαμε χωρευαμε!ωραια ηταν:P το αλλο σαββατο παλι αν ειμαστε καλα πρωτα ο Θεος! μακιααααααααααααααααααααααααα

83tdp2.pngcWE4p3.png

604079_444665542288326_1339745948_n.jpg

72161_444665278955019_1549178004_n.jpg

Αυτά είναι μπράβο κοριτσάρα μου όπως το είπαν τα κορίτσια σε λίγα χρόνια με το Αντωνάκι στις μπάρες!!!!!!!!!!!!

Λοιπόν, Κάντυ, σε έχουν ρίξει πολύ οι φιλενάδες μας!

1ον) Η Νένα ξεχασε την υπόσχεση που έδωσε σε σένα και την κόρη σου και προσεγγίζει το Μαρκελλάκι, αδιαφορώντας για τον Θρασύβουλο!

2ον) Το λΙλιτάκι προσεγγίζει την Αγγελική, λες και ξέχασε πως την είχες καπαρώσει εσύ την κόρη της! Και δεν σου είπα το άλλο: το Αγγελικάκι χάρηκε και είπε πως έκλεισε τον γόη την παρέας!

ελα ντε αυτο το 2ο που το πας??????αλλα δεν θα παω το καλοκαιρι κατα κει???θα δεις τι θα της κανω

Καλέ τα είπαμε θα αφήσουμε τη νύφη να διαλέξει.....σιγά μην αρπαχτούμε οι συμπεθέρες :D:D:D......απλά ενθουσιάστηκα με τη νύφη!!!!!!:oops::oops::oops:;););)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καλημερα!!!!!να μαστε κ μεις...κοιμηθηκαμε καλα κ μεις αλλα μετα τις 4!!!!το μαρκελλακι ηθελε να φαει - αδειασει κ τα 2 βυζακια (τελικα) πριν μας κανει την χαρη να κοιμηθουμε!!!

οσο για τα συμπεθερια μαρμιν μου να σου ξεκαθαρισω κατι...εγω το μαρκελλακι μου θελω να το δωσω στο θρασυβουλακι γιατι ειναι κ πολυ αντρας, εξυπνος, ομορφος, μελαχρινος κ θα χει κ πεθερα εσενα που ειναι τελειο...ομως αν το Μαρκελλι μου εχει αλλη αποψη δεν θα μπορω να επεμβω...η ζωη ειναι δικη της! οποτε αφηστε τα να επιλεξουν μονα τους γιατι στο τελος μας βλεπω να πιανομαστε μαλλι με μαλλι!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

μαριουλακι του δινεις κ καταλαβαινει!!!καλα κανεις κοριτσαρα μου...σε λιγα χρονια θα τα βαρεθεις αλλα τωρα ειναι ο καιρος σου να τα κανεις!

την κρεμα την περνεις απο φαρμακειο, εχουν καποιες κ τα σουπερ μαρκετ.

28xYp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!να μαστε κ μεις...κοιμηθηκαμε καλα κ μεις αλλα μετα τις 4!!!!το μαρκελλακι ηθελε να φαει - αδειασει κ τα 2 βυζακια (τελικα) πριν μας κανει την χαρη να κοιμηθουμε!!!

οσο για τα συμπεθερια μαρμιν μου να σου ξεκαθαρισω κατι...εγω το μαρκελλακι μου θελω να το δωσω στο θρασυβουλακι γιατι ειναι κ πολυ αντρας, εξυπνος, ομορφος, μελαχρινος κ θα χει κ πεθερα εσενα που ειναι τελειο...ομως αν το Μαρκελλι μου εχει αλλη αποψη δεν θα μπορω να επεμβω...η ζωη ειναι δικη της! οποτε αφηστε τα να επιλεξουν μονα τους γιατι στο τελος μας βλεπω να πιανομαστε μαλλι με μαλλι!!!

Χαχαχα λες ρε Τσερη να πιαστούμε τούφα με εχτενσιον και εξτενσιον με ποστιζ????? Χαχαχαχα!!! Το Μαρκελλακι από τι ώρα κοιμήθηκε και ξύπνησε στις 4???

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Kαλημέρα κοριτσάκια μου!!

Τσερρούλα μου φαγανό το Μαρκελλάκι ε; Αλλά αλήθεια από τι ώρα έφαγε ξανά στις 4;

Πάντως κοριτσάκια αν είναι να μαλλιοτραβηχτούμε θα μου πείτε πιο μπροστά να βάλω περούκα γιατί έχω που έχω "πέντε τρίχες όλες κι όλες" ε μην τις χάσω και αυτές :tongue::tongue::tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

κοριτσακια μου δεν καταλαβατε...το μαρκελλακι ηταν ξυπνιο απο τις 8.30 περιπου μεχρι τις 4 και καθόλη αυτη την διαρκεια εφαγε περιπου 4 φορες καλα...μεχρι και την 1 δεν αγχωθηκα γιατι αντεχα μετα ομως αρχισε να γκρινιαζει κ στις 2.30 ξαναεφαγε και μετα ξανα στις 4 παρα και κοιμηθηκε επιτελους στο κρεββατι της...καθόλη την προηγουμενη ωρα ειμασταν αγκαλια κατω απο τον απορροφητηρα για να ειναι ησυχη και μολις την εβλεπα να αποκοιμιεται την εβαζα στο κρεββατακι της, ξυπνουσε κατευθειαν και όλα ξανα απο την αρχή...εντομεταξυ δεν την εβαλα ξανα στηθος, οπως ήξερα οτι επρεπε να κανω, γιατι απο την λαιμαργια της (ακουω οτι τρωει για περιπου 15') στο τελος τα βγαζει...σημερα παλι πλυντηριο θα βαλω...θυμηθηκα την λιλικα τοτε που ελεγα για τα πλυντηρια και ελεγε κατσε να γεννηθει το μαρκελλακι και τα λεμε...!!!αχααχα η σκατου!

28xYp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!

ειπα να πω κι εγω μια καλημερα εχω πολυ καιρο να το κανω:cry:

τελικα εχθες ηταν μια ηρεμη ημερα και ακολουθησε και μια ηρεμη νυχτα

με τα μωρα εναλλαξ στο κρεβατι μου φυσικα να κατασπαραζουν τα βυζια μου...αλλα σημασια εχει οτι δεν ειχαμε γκρινια!!!!

καλε σιγα μην μαλλιοτραβηχτουμε για τα συμπεθερια αν η νυφη επιλεξει το καψουρακια δεν θα μας πειραξει καθολου με πατριωτες εμεις δεν κοντραριζομαστε.......

φευγω ξυπνησαν

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Καντούλα :P:p Πολύ χαίρομαι που βλέπω φρεσκομανούλα και διδυμομανούλα εδώ :D:D Τσερρούλα μου μια χαρά τα πάτε με το Μαρκελλάκι βλέπω. Μια και ηρεμεί με τον απορροφητήρα δοκίμασε και την ηλεκτρική σκούπα. Έτσι θα έχεις με ένα σπάρο δυο τρυγόνια αφού μπορείς παράλληλα και το Μαρκελλάκι να ηρεμήσεις και το σπίτι να καθαρίσεις. ;);) Και επίσης το πιστολάκι. Κάνεις΄ενα μπανάκι και μετά στεγνώνεις το μαλλάκι;);)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

χαχαχαχ!!!ναι...αυτα τα έχω υποψιν για την ημέρα...ο απορροφητήρας ειναι βραδυνός παντα και παει μαζι με την καρεκλα της γιαγιας (κουνιστη!!!)

την ημέρα είναι ένα αγγελουδι...και σημερα ετσι τρωει και κοιμαται...το βραδυ για να δουμε τι θα γινει...μηπως κοιμαται πολυ το πρωι γι αυτο μου το εκανε αυτο χθες?τα μωρα σε αυτην την φαση τρων και κοιμουνται, ετσι δεν ειναι?

28xYp3.png

Μαρτζούλα μου δεν το πιστεύω πως έφτασε ο καιρός που περιμένουμε να γεννήσεις:P:p Αλήθεια το έχεις συνηδειτοποιήσει πως σε λίγο καιρό θα έχεις το κοριτσάκι σου αγκαλιά;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

χαχαχαχ!!!ναι...αυτα τα έχω υποψιν για την ημέρα...ο απορροφητήρας ειναι βραδυνός παντα και παει μαζι με την καρεκλα της γιαγιας (κουνιστη!!!)

την ημέρα είναι ένα αγγελουδι...και σημερα ετσι τρωει και κοιμαται...το βραδυ για να δουμε τι θα γινει...μηπως κοιμαται πολυ το πρωι γι αυτο μου το εκανε αυτο χθες?τα μωρα σε αυτην την φαση τρων και κοιμουνται, ετσι δεν ειναι?

χαχαχα ναι Τσέρρυ μου τρώνε και κοιμούνται δεν έχει να κάνει με τις βραδινές αυπνίες είναι μη σου τύχει. Έπειτα όπως σου ξαναείπα αλλάζουν συνεχώς οπότε περίμενε μέχρι το βράδυ για να δεις πως θα πάει. Αλήθεια η παιδίατρος πότε θα έρθει σπίτι;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

μαρμιν για αρχη θα παμε αυριο εμεις παλι στην κλινικη για επανελεγχο του ικτερου. δεν σας το ειπα? εχω σκοπο να παρω τηλεφωνο τον γιατρο της κλινικης για γιατρο μας. χθες πριν φυγουμε που μιλησα μαζι του μου ειπε οτι θα τα πουμε σε ενα 20ημερο περιπου...αλλα δεν ειπαμε και πολλα για την επισκεψή του αυτη...μεχρι στιγμης εγω βλεπω παντως το μαρκελλακι ειναι ροδαλο και οχι κιτρινο, οποτε ολα θα ειναι οκ πιστευω αυριο...θα ξαναμιλησω σημερα μαζι του πιο μετα.

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...