Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Χαζα, χαζά, κι εγώ στην ηλικία σου, ανύπαντρη βεβαίως βεβαίως, ανέβαινα και χόρευα ως τα ξημερώματα! Να μπορούσα να σας στείλω καμία φωτό από τότε να με βλέπατε στις μεγάλες μου δόξες!!! Αλλά και τώρα, αμα λάχει, και βρω καλή παρέα, α! σηκώνομαι στο πιτσ φυτίλι για χορό! Η αδελφή μου λέει πως κουνιέμαι σαν φραπές!!!!(χα!χα!)

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαζα, χαζά, κι εγώ στην ηλικία σου, ανύπαντρη βεβαίως βεβαίως, ανέβαινα και χόρευα ως τα ξημερώματα! Να μπορούσα να σας στείλω καμία φωτό από τότε να με βλέπατε στις μεγάλες μου δόξες!!! Αλλά και τώρα, αμα λάχει, και βρω καλή παρέα, α! σηκώνομαι στο πιτσ φυτίλι για χορό! Η αδελφή μου λέει πως κουνιέμαι σαν φραπές!!!!(χα!χα!)

ναι χαρα μ στελε μας φωτο!:P καλα κανεις και κουνιεσαι ετσι πρεπει;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Λοιπόν, Κάντυ, σε έχουν ρίξει πολύ οι φιλενάδες μας!

1ον) Η Νένα ξεχασε την υπόσχεση που έδωσε σε σένα και την κόρη σου και προσεγγίζει το Μαρκελλάκι, αδιαφορώντας για τον Θρασύβουλο!

2ον) Το λΙλιτάκι προσεγγίζει την Αγγελική, λες και ξέχασε πως την είχες καπαρώσει εσύ την κόρη της! Και δεν σου είπα το άλλο: το Αγγελικάκι χάρηκε και είπε πως έκλεισε τον γόη την παρέας!

ελα ντε αυτο το 2ο που το πας??????αλλα δεν θα παω το καλοκαιρι κατα κει???θα δεις τι θα της κανω

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Δεν μπορώ να στείλω! Δεν ήταν ψηφιακές εκείνη την εποχή, Μαριώ μου! Τις έχω στο άλμπουμ! Μόνο αν τις σκανάρω, θα μπορέσω να σας στείλω.....Αν ποτέ με επισκεφτείτε, θα τις δείτε!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

ελα ντε αυτο το 2ο που το πας??????αλλα δεν θα παω το καλοκαιρι κατα κει???θα δεις τι θα της κανω
Kanty μου, όντως! Το χτυπημα είναι υπουλο.....:tongue:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Αυριο θα πάω να μεταλάβω!

Σας είπα πως εφτιαξα τη βαλίτσα; Λιγα δικά μου πραγματα δεν πήκαν ακομη (βρακια, νυχτικια, σερβιετες, παντοφλες). Αλλα μου εκανε εντυπωση το πόσα μαζευτηκαν....Στο κρεβαρι φαινονταν λίγα τα μωρουδιακα κι όμως γεμισαν τη βαλίτσα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Δεν μπορώ να στείλω! Δεν ήταν ψηφιακές εκείνη την εποχή, Μαριώ μου! Τις έχω στο άλμπουμ! Μόνο αν τις σκανάρω, θα μπορέσω να σας στείλω.....Αν ποτέ με επισκεφτείτε, θα τις δείτε!!!!

κριμα:(αλλα δεν πειραζει θα βγαλουμε καινουργιες που θα χωρευουμε μαζι:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Αυριο θα πάω να μεταλάβω!

Σας είπα πως εφτιαξα τη βαλίτσα; Λιγα δικά μου πραγματα δεν πήκαν ακομη (βρακια, νυχτικια, σερβιετες, παντοφλες). Αλλα μου εκανε εντυπωση το πόσα μαζευτηκαν....Στο κρεβαρι φαινονταν λίγα τα μωρουδιακα κι όμως γεμισαν τη βαλίτσα!

κ γω θα παω στην εκκλησια αυριο να μεταλαβει ο πριγκηπας μου! αντε με το καλο γλυκια μου να φορεθουν α ρουχαλακια απο την ομορφη κορουλα σου!!!:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Μαριούλα έχετε πολλά νυχτερινά μαγαζια εκεί;

Α, ρε κορίτσια, πόσο καιρό έχω να βγω και να χορέψω!

Μαριούλα, κοίτα να το χαρείς όσο περισσότερο μπορείς! Εγώ το καταχάρηκα όσο ήμουν φοιτήτρια, αλλά και μετα!!!Από ένα σημείο και μετά όμως κάπου το βαρέθηκα το clubing! Προτιμώ πιο ήπιες καταστάσεις. Καφεδάκι και κανά ποτάκι μετά!

Αλλά αισθάνομαι καλυμμένη από όλα! Αν δεν τα είχα ζήσει, πιστεύω θα είχα απωθημένα και θα ζήλευα πολύ τωρα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Κάντυ, πιο παλιά τα ταμεία το κα΄λυπταν το επισκληρίδιο; Μια ξαδέλφη μου που γέννησε πριν 10 χρόνια στο Χατζηκώστα έκανε καισαρική με επισκληρίδιο και δεν είχε πληρώσει τίποτα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κορίτσια μοτ, θα βγω τώρα! Θα ξαπλώσω λίγο.....Να δω τι θα βρω πάλι αυριο να φορέσω! Ξέρετε πόσο μεγάλωσε η κοιλιά μου; Οσο δεν είχε μεγαλώσει τόσο καιρό το παίρνει μού φαίνεται καθημερινά! Σαν μπάλα του μπάσκετ έχει γίνει! Εχω πολύ πλακα....Αλλά ακόμη δεν περπατάω σαν πάπια!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κάντυ, πιο παλιά τα ταμεία το κα΄λυπταν το επισκληρίδιο; Μια ξαδέλφη μου που γέννησε πριν 10 χρόνια στο Χατζηκώστα έκανε καισαρική με επισκληρίδιο και δεν είχε πληρώσει τίποτα!

στο χατζηκωστα δεν εκαναν ποτε και ουτε κανουν επισκληριδιο αν θελεις σου λενε να φερεις δικο σου αναισθησιολογο

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Οχι!!! γλυκια μου συμπεθερα φυσικα και την θελω την νυφουλα. Αλλα τι να κανω κι εγω η μανα δεν κλεινω τις πορτες απο φοβο μην μου μεινει στο ραφι το παλικαρι μου!!!!:tongue:

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...