Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι!!!να παρεις...το ρωτας?δεν υπαρχει περιπτωση να μην τραυματιστουν εφοσον ειναι "αμαθες"...απλα για να τις καλμαρεις...κ να βαζεις μετα απο καθε θηλασμο.

Από φαρμακείο την παίρνουμε την αλοιφή αυτή;

Τσέρυ, στη φωτο που έβαλες για μένα είσαι με διαστολή 4; Εγώ νόμισα πως είσαι την άλλη μέρα εκεί, αφού είχες γεννήσει! Πολύ χαρά, βρε παιδί μου! Φτου! φτου! Οντως αν ερχόταν καλά η Μαρκέλλα, δεν θα χρειαζόσουν μου φαίνεται την ένεση!:P

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Και πετυχαίνω στο μακεδονία (το κανάλι) μια εκπομπή με γέννες! Και δείχνει μία να γεννάει και να σφαδάζει από πόνους! Το παιδί ερχόταν ανάποδα και η γιατρός της είπε ότι έχει δύο επιλογές

α) να καθίσει στα τέσσερα και να σπρώξει μην τυχόν και πάρει θέση το παιδί

β) να κάνει επισκληρίδιο αλλά αν κάνει δεν θα μπορέσει να κάτσει στα τεσσερα, αλλά τουλάχιστον θα ηρεμήσει!

Επέλεξε το πρώτο. Πήρε θέση το παιδί και σε 10 λεπτά γέννησε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

ΤΣΕΡΡΑΚΙ ετσι λεγοντε ''κοχυλια συλλογης μητρικου γαλακτος'' εγω τα πηρα απο λητω αλλα νομιζω εχουν σε ολα τα βρεφικα και σε μεγαλα φαρμακεια μερικες φορες εγω το κρατουσα το γαλα και το εδινα στο μωρο πχ οταν θηλαζα το αλλο βυζι ετρεχε μπορει να εβγαζε και 40 ml εεε γιατι να παει χαμενο??αλλα με εσωσαν γιατι η θηλες δεν ακουμπουσαν πουθενα οποτε στεγνωναν με το γαλα επανω η με πουρελαν και δεν ετρεχαν τα γαλατα στα πατωματα..τωρα δεν μου αφηνουν γαλα για να τρεξει οποτε βρηκα την ησυχια μου

ΜΑΡΤΖΙ ο συγκεκριμενος αναισθησιολογος εκει μεσα τριγυρναει συνεχεια οποτε αν γεννησεις εργασιμη ωρα και μερα μην αγχωνεσαι εκει θα ειναι και αν πεις να τον φωναξουν θα ερθει.το ποσο ξερω πως ειναι στανταρ γιατι και σε αλλες πολεις τοσο ξερω οτι δινουν για επισκληριδιο κι εγω αν ζητουσα επισκληριδιο επρεπε να την πληρωσω ενω την ολικη στην καισαρικη την καλυπτει το ταμειο

ΜΑΡΜΙΝ εισαι μαρτυρας οτι μας εκαναν προταση.......και τωρα τα γυρνανε και ξενοκοιτανε:rolleyes::rolleyes:μηπως επειδη το κοριτσακι μου ειναι ασχημουλι????αν και η κοπελα που ψωνησαμε ολα τα βρεφικα προικες κτλπ μας ειπε οτι της κανει για νυφη αλλα ειπα οτι μου την εχουν καπαρωσει:rolleyes::rolleyes::rolleyes:μηπως να το ξανασκεφτω

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Και πετυχαίνω στο μακεδονία (το κανάλι) μια εκπομπή με γέννες! Και δείχνει μία να γεννάει και να σφαδάζει από πόνους! Το παιδί ερχόταν ανάποδα και η γιατρός της είπε ότι έχει δύο επιλογές

α) να καθίσει στα τέσσερα και να σπρώξει μην τυχόν και πάρει θέση το παιδί

β) να κάνει επισκληρίδιο αλλά αν κάνει δεν θα μπορέσει να κάτσει στα τεσσερα, αλλά τουλάχιστον θα ηρεμήσει!

Επέλεξε το πρώτο. Πήρε θέση το παιδί και σε 10 λεπτά γέννησε!

Σωστή!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

ΤΣΕΡΡΑΚΙ ετσι λεγοντε ''κοχυλια συλλογης μητρικου γαλακτος'' εγω τα πηρα απο λητω αλλα νομιζω εχουν σε ολα τα βρεφικα και σε μεγαλα φαρμακεια μερικες φορες εγω το κρατουσα το γαλα και το εδινα στο μωρο πχ οταν θηλαζα το αλλο βυζι ετρεχε μπορει να εβγαζε και 40 ml εεε γιατι να παει χαμενο??αλλα με εσωσαν γιατι η θηλες δεν ακουμπουσαν πουθενα οποτε στεγνωναν με το γαλα επανω η με πουρελαν και δεν ετρεχαν τα γαλατα στα πατωματα..τωρα δεν μου αφηνουν γαλα για να τρεξει οποτε βρηκα την ησυχια μου

ΜΑΡΤΖΙ ο συγκεκριμενος αναισθησιολογος εκει μεσα τριγυρναει συνεχεια οποτε αν γεννησεις εργασιμη ωρα και μερα μην αγχωνεσαι εκει θα ειναι και αν πεις να τον φωναξουν θα ερθει.το ποσο ξερω πως ειναι στανταρ γιατι και σε αλλες πολεις τοσο ξερω οτι δινουν για επισκληριδιο κι εγω αν ζητουσα επισκληριδιο επρεπε να την πληρωσω ενω την ολικη στην καισαρικη την καλυπτει το ταμειο

ΜΑΡΜΙΝ εισαι μαρτυρας οτι μας εκαναν προταση.......και τωρα τα γυρνανε και ξενοκοιτανε:rolleyes::rolleyes:μηπως επειδη το κοριτσακι μου ειναι ασχημουλι????αν και η κοπελα που ψωνησαμε ολα τα βρεφικα προικες κτλπ μας ειπε οτι της κανει για νυφη αλλα ειπα οτι μου την εχουν καπαρωσει:rolleyes::rolleyes::rolleyes:μηπως να το ξανασκεφτω

Ορίστε Νένα μου το κορίτσι μας αρνήθηκε ολόκληρη πρόταση για τα μάτια του γιου σου και εσείς ξενοκοιτάτε και μάλιστα τη νύφη μου :confused::confused: για να συμμαζευτείτε λίγο:?

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μάρτζι μου λογικά από φαρμακείο την παίρνεις την αλοιφή. Εμένα πάντως δε μου χρειάστηκε αλλά τη διπλανή που τραυματίστηκαν τις έδιναν οι μαίες δειγματάκια και έβαζε δεν ξέρω ποια αλλά έλεγε πως ειναι πολύ καλή και έστειλε τη μαμά της να της πάρει και επειδή δε βρήκε ξαναζήτησε και της έδωσαν. Το μόνο που ένιωθα ήταν ένας πόνος δυνατός σαν τσίμπημα επειδή γέμιζε το βυζί και από ότι είπαν και οι μαίες ήταν από την ωκυτοκίνη νομίζω μόλις κατέβαινε το γάλα αλλά ήταν απλά με την πρώτη ρουφηξιά άντε και τη δεύτερη μετά ηρεμούσα.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

άχου το καημένο πάλι δε θα κοιμηθεί :tongue::tongue: Καλά να περάσετε!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ:P

την εχω αγκαλιτσα με το αριστερο κ γραφω με το δεξι!!!το γαλατακι μαεμιν ειναι αντισυπτικο, πασαλιβομαι πριν την κρεμα.

ΑΚΡΙΒΩς ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ Κ ΓΩ ΤΩΡΑ ΤΣΕΡΡΥ ΜΟΥ!:tongue:

οχι, που δεν θα έβγαινες εσύ, γυρίστρω, ε γυρίστρω!

ΧΑΧΑ ΓΥΡΙΣΤΡΩ ΕΓΩ??? ΧΧΑΧΑ ΜΑΡΓΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΜΕΝΩ ΣΠΙΤΙ ΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΕΨΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΩ Ε ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΩ ΠΟΤΕ!:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Μωρή Μαριώ, τι ωραίο σώμα έχεις με το τζιν!!!

Καλά, όμως, δεν ντρέπεσαι, μάνα εσύ με μικρό παιδί να ανεβαίνεις στα μπαρ και να κουνιέσαι;;;;Φτου σου, δεν ντρέπεσαι! Πώς να σε κάνω συμπεθέρα μετά; Να βγαίνουμε έξω κι εγώ να είμαι η ρυτιδιασμένη γριά κι εσύ το πιπίνι;;;Α, δεν θέλω......ή που θα βρω λεφτά να κάνω μέχρι τότε κανά μποτοξάκι, ή που θα ανεβαίνω κι εγω στα μπαρ να χορεύω κι ας είμαι γρια!! Θα αναγκαστώ να σε συναγωνιστώ, τι να κάνω η ερμη;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Λοιπόν, Κάντυ, σε έχουν ρίξει πολύ οι φιλενάδες μας!

1ον) Η Νένα ξεχασε την υπόσχεση που έδωσε σε σένα και την κόρη σου και προσεγγίζει το Μαρκελλάκι, αδιαφορώντας για τον Θρασύβουλο!

2ον) Το λΙλιτάκι προσεγγίζει την Αγγελική, λες και ξέχασε πως την είχες καπαρώσει εσύ την κόρη της! Και δεν σου είπα το άλλο: το Αγγελικάκι χάρηκε και είπε πως έκλεισε τον γόη την παρέας!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μωρή Μαριώ, τι ωραίο σώμα έχεις με το τζιν!!!

Καλά, όμως, δεν ντρέπεσαι, μάνα εσύ με μικρό παιδί να ανεβαίνεις στα μπαρ και να κουνιέσαι;;;;Φτου σου, δεν ντρέπεσαι! Πώς να σε κάνω συμπεθέρα μετά; Να βγαίνουμε έξω κι εγώ να είμαι η ρυτιδιασμένη γριά κι εσύ το πιπίνι;;;Α, δεν θέλω......ή που θα βρω λεφτά να κάνω μέχρι τότε κανά μποτοξάκι, ή που θα ανεβαίνω κι εγω στα μπαρ να χορεύω κι ας είμαι γρια!! Θα αναγκαστώ να σε συναγωνιστώ, τι να κάνω η ερμη;

ΧΑΧΑ ΒΑΣΙΛΙΣΑ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! ΚΑΛΕ ΤΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ?ΟΙ ΜΑΜΑΔΕς ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ???:tongue:ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΑ:tongue::tongue::tongue: ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΠΑΡ Κ ΘΑ ΧΩΡΕΥΟΥΜΕ;):P

83tdp2.pngcWE4p3.png

ΧΑΧΑ ΒΑΣΙΛΙΣΑ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! ΚΑΛΕ ΤΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ?ΟΙ ΜΑΜΑΔΕς ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ???:tongue:ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΑ:tongue::tongue::tongue: ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΠΑΡ Κ ΘΑ ΧΩΡΕΥΟΥΜΕ;):P
Ναι, καλα :( Εγώ θα χορεύω με το μπαστούνι κι εσύ με το τακούνι! Αδικία είναι.......:evil:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ναι, καλα :( Εγώ θα χορεύω με το μπαστούνι κι εσύ με το τακούνι! Αδικία είναι.......:evil:

χαχα βρε μαργκι μ με εκανες κ γελασα τι ωραια που τα λες! εκανες κ ομοιοκαταληξια:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...