Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

ΤΣΕΡΡΑΚΙ ΜΟΥ κουκλες και οι 2!!!!και παλι να σου ζησει παντα γερη και δυνατη να ειναι να την χαιρεστε!!!!

δεν χρειαζεται να ζητας στγνωμη νομιζω πως ολες σε καταλαβαινουμε εγω αν ηξερα πως βγηκες εχθες δεν θα σε επαιρνα καν γιατι καταλαβαινω οτι στο σπιτι ειναι μεγαλυτερο ζορι:shock:

για το τσαγακι συμφωνω με την Λιλι αν ειναι δυνατον τσαι σε μωρο:shock::shock::shock:αν θελεις να το ξεγελασεις δωσε λιγο χαμομηλακι οσο για τις θηλες σε καταλαβαινω απολυτα εγω εβαζα πουρελαν και με ανακουφιζε οχι πολλα πραγματα ομως.....εμενα με βοηθησε το μαυρο τσαι....ακου βραζεις νερο το αφηνεις λιγο να κρυωσει βουτας 2 φακελακια τσαι τα στραγγιζεις και τα βαζεις σε καθε στηθος για 10 λεπτα ανα 1 ωρα.......εμενα με βοηθησε παντως;)οι μαιες εχουν δικιο ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ εμενα με κατεστρεψαν στειλε τον αντρα σου να σου παρει κοχυλια(και αυτα με βοηθησαν)

ΛΙΛΙ πανεμορφο!!!!εεεε τον ατιμο τον αντρα σου ξερει να σε τουμπαρει!!!!

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ μην στεναχωριεσαι ολα θα γινουν αυτο σκεφτομαι κι εγω που εχουμε πιασει πατο οικονομικα;);)

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ κουκλα η Αργυρενια μας και νομιζω πως ειναι ιδια εσενα!!!

ΝΕΝΑΚΙ κι εμενα η γνωμη μου ειναι να αφησεις τον αντρα σου να ασχοληθει με το καφε!!!του γαμπρου μου μηπως του λειπεις γι αυτο δεν ξεκολαει απο το βυζι σου??

ΜΑΡΤΖΙ με ειχες ρωτησει για πανες...οχι δεν σου δινουν εκει πρεπει να εχεις δικες σου:(και για σερβιετες εγω ειχα παρει τις τενα τις μεγαλες και χρησιμοποιησα 1,5 πακετο να εχεις υποψην σου πως βαζουν 2 μαζι βεβαια εγω ειχα παρα πολυ αιμα εσυ δεν ξερω....

οσο για την επισκληριδιο να ξερεις πως την πληρωνεις επειδη δεν την καλυπτει κανενα ταμειο και ειναι στανταρ 300? δηλαδη αν ζητησεις επισκληριδιο δεν θα περιμενει ο αναισθησιολογος φακελακι θα τα ζητησει στανταρ

ΜΑΡΙΟΥΛΑ ο πριγκιπας ειναι ΚΟΥΚΛΟΣ!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

H Mαρκελλα ειναι καρακουκλαρα και εχουμε και προς τα δω γαμπρους.......

Cherry πολυ ωραιες οι φωτο:P!!!

Οσο για μενα τα πραγματα ειναι δυσκολα γιατι το καφε ειναι στο ονομα μου και για τα χαρτια πρεπει να τρεχω εγω και μαλιστα και εκτος. Πχ. την Δευτερα παω Πολυγυρο και καποια στιγμη και Θεσσαλονικη.

Και ας μην εφταναν ολα τα αλλα ο παταερας μου μπαινει νοσοκομειο για την καρδια του και φυσικα θα ειναι και η μαμα μου μαζι του. Οποτε τα πραγματα δυσκολευουν..............

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Α!!! ξεχασα... οσο αφορα την πιπιλα του εχω δωσει απο την 12 μερα και μαλιστα μου την προτεινε ο γιατρος αλλα το τερατακι δεν την πολυ θελει και αν την παρει του φευγει πολλες φορες και πρεπει να εχει καποιον να του την ξαναβαζει στο στομα:rolleyes:

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

cherry εγω εβαζα προληπτικα απο την κλινικη πουρελαν μετα απο καθε θηλασμο και με βοηθησε παρα πολυ γιατι εκει που πηγαιναν να ερεθιστουν εστρωναν, μετα την σταματησα γιατι ηταν μια χαρα η θηλες. Μετα που και που που ενιωθα ερεθισμο εβαζα 1-2 φορεε και ηταν μια χαρα.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

εγω δεν το ηξερα οτι επρεπε ναβαζω...καμια μαια δεν μου το ειπε!!!σημερα ειμαι "καπως" καλυτερα τα πραγματα...ελπιζω να στρωσει συντομα...προς το παρον τα 2 πρωτα λεπτα δαγκωνομαι...μερα συνηθιζω...

μαρμινακι σαν παιδι σου ε????χαχαχαχα!!!ε,ενα το τερατακι μου τα βραδια αγριευεται μου φαινεται...ενω ολο το πρωι δεν μου τι εκανε αυτο, τωρα αποκοιμιεται παλι κ μολις την αφηνω στο κρεββατι κλαιει...

καντυ νομιζω οτι ειναι καλη ιδεα τα κοχυλια...ειναι ειδικα?'''''η απλα κοχυλια?σημερα σε θυμηθηκα...μπηκα στο μπανιο κ στην διαδρομη σταζαν τα γαλατα....αυτο με το ται θα το κανω....

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Τσέρρυ μου φυσιολογικό είναι που την πιάνουν το βράδυ οι ανησυχίες της και πάλι καλή είναι αφού ηρεμεί στην αγκαλιά σου εμένα αν θυμάσαι είχε πόσα βράδια που έκλαιγε κάθε βράδυ ίδια ώρα και δεν ηρεμούσε με τίποτα μόνο με το ξεμάτιασμα της γιαγιάς :rolleyes::rolleyes: Η γιατρός βέβαια είπε πως ήταν κολικοί. Μη νομίζεις πως θα είναι κάθε βράδυ έτσι αλλάζουν συνεχώς και μετά ξανα αλλάζουν και τούμπαλιν.

Νένα κάτσε φρόνιμα γιατί εκτός του ότι το κοριτσάκι μας είναι ήδη λογοδοσμένο (τη Μαρκελλίτσα με το μπουμπουκάκι μου εννοώ) εσύ αν θυμάμαι καλά συμπεθέριασες με την Κάντυ ή όχι;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Τσέρρυ μου ούτε το γαλατάκι σου πάνω στην πληγή στο βυζ@κι βοηθάει; Τώρα πού κοιμάται η Μαρκελλίτσα σου; την έχει αγκαλιά ο σύζυγος;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ΤΣΕΡΟΥΛΑ μια χαρα σε βρισκω προλαβαινεις κ μπαινεις κ εδω και μας λες τα νεα σου μπραβο:P

εγω κοροτσια σημερα θα ξενυχτισω παλι:P:tongue: θα βγουμε!:P

άχου το καημένο πάλι δε θα κοιμηθεί :tongue::tongue: Καλά να περάσετε!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Καλά, δεν την καλύπτουν την επισκληρίδιο τα παλιοταμεία; Ελεος! Αλλά και πάλι, 300 ευρώ κάνει αυτή η ένεση πια; Εδώ η τσέρυ και με απόδειξη και σε ιδιωτικό και πλήρωσε 200!!!!

Να σου πω, θα ήθελα να έχω τη δυνατότητα να επιλέξω όπως έκανε η Τσέρυ! Θα ήθελα να δοκιμάσω δηλ και να δω μέχρι πού φτάνουν οι αντοχές μου κι αν ήθελα να ήξερα πως έχω τη δυνατότητα να την κάνω! Αλλά έμαθα πως πρέπει να πάω από τώρα να μιλήσω με αναισθησιολόγο και να τα "στάξω" για να έρθει σίγουρα! Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τετοιο ή είναι ράδιο αρβύλα! Εσύ τι έχεις ακούσει σχετικά;

Ασχημο όμως δεν είναι να μην έχεις την επιλογή; Κι αφού ούτως ή αλλως και να τη ζητήσεις θα την πληρώσεις, γιατί ο αναισθησιολογος δεν εμφανίζεται όταν τον ζητήσει κάποια γυναίκα που δεν τον έχει από πριν πληρώσει; Τέσπα! Θα τα ρωτήσω στο γιατρό την Τετάρτη, αν και νομίζω μπούρδες θα μου πει κι αυτός.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

ΤΣΕΡΟΥΛΑ μια χαρα σε βρισκω προλαβαινεις κ μπαινεις κ εδω και μας λες τα νεα σου μπραβο:P

εγω κοροτσια σημερα θα ξενυχτισω παλι:P:tongue: θα βγουμε!:P

οχι, που δεν θα έβγαινες εσύ, γυρίστρω, ε γυρίστρω!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

ναι!!!να παρεις...το ρωτας?δεν υπαρχει περιπτωση να μην τραυματιστουν εφοσον ειναι "αμαθες"...απλα για να τις καλμαρεις...κ να βαζεις μετα απο καθε θηλασμο.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...