Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Ισως κ γω θα πρεπε να κανω κ αλλη φορα σπερματεγχυση αλλα δεν βολευε.εκανα μια με κλομιφαινη κ προγραμματισμενη επαφη που με αγχωσε πολυ κ μια με φαρμακα που ημουν πολυυυ χαλαρη αλλα δεν εκατσε.απλα ειναι ταλαιπωρια για μενα κ σωματικη κ οικονομικη αφου ο γιατρος ηταν σαλονικα κ ρε ολη τη διαδικασια πηγαινοερχομουν.γι αυτο ηθελα να σταθεροποιηθω σ ενα μερος κ να εκανα την εξωσωματικη χαλαρα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πεπσι εισαι πολυ πιεσμενη γενικοτερα...καντα ενα ενα...οχι ολα μαζι...ηρεμισε το μυαλο σου κ μετα αρχισε τα σχεδια για το τι θα κανεις.εχεις πολλες επιλογες κ δεν σε πηραν τα χρονια...ως τοτε καντε ενα διάλειμμα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Ισως κ γω θα πρεπε να κανω κ αλλη φορα σπερματεγχυση αλλα δεν βολευε.εκανα μια με κλομιφαινη κ προγραμματισμενη επαφη που με αγχωσε πολυ κ μια με φαρμακα που ημουν πολυυυ χαλαρη αλλα δεν εκατσε.απλα ειναι ταλαιπωρια για μενα κ σωματικη κ οικονομικη αφου ο γιατρος ηταν σαλονικα κ ρε ολη τη διαδικασια πηγαινοερχομουν.γι αυτο ηθελα να σταθεροποιηθω σ ενα μερος κ να εκανα την εξωσωματικη χαλαρα

νομίζω θα έπρεπε να ξανακάνεις ακόμη μια σπερματέγχυση..έτσι και αλλιώς την εξωσωματική για πότε την σκέφτεστε?

ο εξωσωματικός μου, που κάνω και τις σπερματεγχύσεις είναι σε άλλη πόλη..

πάω στη πόλη μου σε ένα γυναικολόγο, μετράμε το ωάριο..κάνουμε την ένεση..και στον εξωσωματικό πάω μόνο για τη σπερματέγχυση μια μέρα..

δεν ξέρω αν θα μπορούσες να τη κάνεις και εσύ έτσι

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Κορίτσια μου, πόσα γράψατε πάλι! Αλλά έκατσα και σας διάβασα μία προς μία.

Για να θυμηθώ.....Μμμμ! Αγγελικάκι, περαστικά. Ελπίζω να είναι κρύωμα και τίποτα άλλο. Μεγάλωσε το μωράκι, ε; Αχ, τι ωραία.

Ντέπα, τι ωραίες συμβουλές μας δίνεις. Αμυγδαλέλαιο λοιπόν. Η φύση προβλέπει για όλα και μεις βάζουμε χημείες. Αντιηλιακή έβαλα προχθές και μόλις με είδε ο άντρας μου να την απλώνω μού φώναξε να μην ξαναβάλω. Ούτε αφρό για τα μαλλιά με έβαλε να βάλω και είμαι σαν την αφάνα, αλλά δεν με νοιάζει.

Μαριούλα, παλιά είχα πλέξει σεμεδάκια. Μπλούζες και τέτοια δεν μπορώ, σαν ξεχειλωμένα τα κάνω. Αλλά κάνει η μάνα μου πολύ ωραία πράγματα. Αν όλα πάνε καλά, θα την βάλω να φτιάξει ζακετάκια για το μωράκι μου και καμία ωραία κουβερτούλα.

Πέπσι, υπομονή και όλα θα πάνε καλά. Οσο μπορείς άρχισε να σκέφτεσαι θετικά.

Τινκερμπελ, κι εσύ παλεύεις για μετάθεση. Αχ, τι τραβάμε!!!

Εγώ σήμερα σαν να είδα λίγο ροζάκι το μεσημέρι πριν το φαγητό. Αγχώθηκα και ήμουν όλες τις ώρες ξάπλα. ΄Μετά δεν ξανάδα. Αλλά το είδα σαν αναμεμειγμένο με κείνο το παλιοζελέ που έβαλε η γυναοκολόγος χθες στο μαρκούτσι για να με δει.......Καλά, είμαι και πολύ κότα. Φοβάμαι και τη σκιά μου. Θέλω να κάτσει ρε κορίτσια. Παιδεύτηκα τόσο πολύ. Το θέλω το μωράκι μου να είναι μέσα στη μήτρα και να είναι καλά το γλυκό μου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Κορίτσια μου, πόσα γράψατε πάλι! Αλλά έκατσα και σας διάβασα μία προς μία.

Για να θυμηθώ.....Μμμμ! Αγγελικάκι, περαστικά. Ελπίζω να είναι κρύωμα και τίποτα άλλο. Μεγάλωσε το μωράκι, ε; Αχ, τι ωραία.

Ντέπα, τι ωραίες συμβουλές μας δίνεις. Αμυγδαλέλαιο λοιπόν. Η φύση προβλέπει για όλα και μεις βάζουμε χημείες. Αντιηλιακή έβαλα προχθές και μόλις με είδε ο άντρας μου να την απλώνω μού φώναξε να μην ξαναβάλω. Ούτε αφρό για τα μαλλιά με έβαλε να βάλω και είμαι σαν την αφάνα, αλλά δεν με νοιάζει.

Μαριούλα, παλιά είχα πλέξει σεμεδάκια. Μπλούζες και τέτοια δεν μπορώ, σαν ξεχειλωμένα τα κάνω. Αλλά κάνει η μάνα μου πολύ ωραία πράγματα. Αν όλα πάνε καλά, θα την βάλω να φτιάξει ζακετάκια για το μωράκι μου και καμία ωραία κουβερτούλα.

Πέπσι, υπομονή και όλα θα πάνε καλά. Οσο μπορείς άρχισε να σκέφτεσαι θετικά.

Τινκερμπελ, κι εσύ παλεύεις για μετάθεση. Αχ, τι τραβάμε!!!

Εγώ σήμερα σαν να είδα λίγο ροζάκι το μεσημέρι πριν το φαγητό. Αγχώθηκα και ήμουν όλες τις ώρες ξάπλα. ΄Μετά δεν ξανάδα. Αλλά το είδα σαν αναμεμειγμένο με κείνο το παλιοζελέ που έβαλε η γυναοκολόγος χθες στο μαρκούτσι για να με δει.......Καλά, είμαι και πολύ κότα. Φοβάμαι και τη σκιά μου. Θέλω να κάτσει ρε κορίτσια. Παιδεύτηκα τόσο πολύ. Το θέλω το μωράκι μου να είναι μέσα στη μήτρα και να είναι καλά το γλυκό μου!

όλες αυτό θέλουμε γλυκιά μου μην ανησυχείς όλα καλά θα είναι θα το δεις όσο για το αμυγδαλέλαιο και γω που ρώτησα τη γυναικολόγο μου τι να βάζω στην κοιλιά με είπε μόνο αμυγδαλέλαιο τίποτα άλλο κι όλο ξεχνάω να πάρω τώρα που μεγάλωσε η κοιλίτσα μου με φαγουρίζει λίγο και θέλω κάτι να την ενυδατώνω

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

κοριτσια μου πραγματι ειστε πολυ τυχερες που εχετε καποιον να σας δωσει εστω και το παραμικρο. εμενα οι αδερφες μου ειναι μικροτερες και ανυπαντρες οποτε μαλλονβ εω θα τους δωσω τα δικα μου με το καλο οταν κανουν παιδακια και η αδερφη του αντρα μου δεν εχει και δεν θεει να κανει και παιδακια. η μαμα μου μου ειπε καποια στιγμη οτι θα μας παρουν την κουνια,δεν θελω να τους επιβαρυνω και πολυ γιατι αν θυμαστε σας ειχα γραψει το χειμωνα οτι ο μπαμπας μου ειναι αρρωστος και εχουν τρεχαματα.τα παθερικα δεν νομιζω να παρουν κατι. ξερω οτι οικονομικα δνε μπορουν οι ανθρωποι,οποτε δεν με πειραζει. ειναι το πρωτο τους εγγονι και σιγουρα θα το αγαπουν και θα το προσεχουν πολυ. εμεις με τον αντρουλι μου να μαστε καλα και ολα θα τα παρουμε.

τσερυ στην ντουλαπα που δεν σου αρεσουν,επειδη σιγουρα θα σου χρειαστει,ακου και μενα που εχω 3 δεκαφιλες και δεν θα την εχεις,μπορεις να πας σε καποιον που κανει ταπετσαριες και ανλογα με το θεμα η τα χρωματα που θα εχει το παιδικο δωματιο να σου φτιαξει μια ταπατσαρια,και απο βιολογικα βερνικα και χρωματα για μην την αναπνεει το μωρακι και να σου την ντυσει,θα βαλειςκαι μοντερνα πομολακια αν εχει κλασικα και θα ειναι πολυ ωραια. α και κατι αλλο που να τα βρω τσερυ μου αυτα που μου λες στο νησι,ετσι και παω να τα ζητησω σε σουπερμαρκετ θα με περασουν για εξωγηινη.

πεπσι και τινκερμπελ,μην αγχωνεσται και προσπαθειστε να ασχολειστε με τη δουλεια μονο απο την στιγμη που αρχιζει το ωραριο σας μεχρι να τελειωσει. αν το ειχα παρει και γω αποφαση,τωρα μπορει να ζουσε το πρωτο μου μωρακι ή αν μην εχω αγχωθει και να προσπαθω εναμιση χρονο να πιασω παιδι. ειχα τη δουλεια των ονειρων,εδινα τα παντα και τη ζωη μου,ετρεχα οπου με εστελναν,μεχρι και εξωτερικο πηγα το θυμα και αφησα τον αντρα μου,περνουσα εκει τις κυριακες και σαββατα μου και ξεχναγα φιλους και οικογενεια και τι καταλαβα; στος τελοςπηρα ενα αρχ...ι και ηρθα σπιτι μου.με απελυσαν και μου εχουν δημιουργησει απιστευτα ψυχολογικα σε αυτο το θεμα. ακομα και τωρα που κοντευει χρονος ακομα ξυπναω το βραδυσ τον υπνο μου και αναρωτιεμαι γιατι; τι εκανα λάθος; τι μπορουσα να προσφερω παραπανω και δεν το εκανα; στην αρχη ο αντρας μου ηταν συμπονετικος; τωρα; με βριζει...δεν μπορει να χωνεψει οτι δεν μπορω να δω ποσο καλο μας εκανε που με απελυσαν. μετα απο 2 χρονια γαμου,τρωμε επιτελους μαζι το μεσημερι,ενα απο τα πιο απλα για να καταλαβετε...δυστυχως χωρις εργασια οπως μας εκαναν δεν μπορουμε να ζησουμε αλλα η ζωη ειναι αλλου,χδειτε τους μονο σαν ενα μικρο πορτοφολακι που σε χρηματοδοτει καθε 30 μερες και τιποτα παραπανω...

ντεπα εχω πονο που και που στο τριγωνακι αναμεσα στα ποδια ,καταλαβες; αλλα οταν σηκωνομαι απο την καρεκλα,κρεβατι,νιωθω οτι θελω να κατουρησω αλλα κατουραω λιγο αλλα αυτο ισως να ειναι το μωρο που ειναι εκει περα. τσουξιμο δεν εχω.

margi το ροζ που ειδε μπορει να απλα και μονο απο τον υπερηχο. ειχα φιλη που καθε φορα που πηγαινε στο συναικολογο για υπερηχο και της εβαζε αυτο απο κατω ειχ ετην πρωτη μερα ροζ και την επομενη καφε. εξαλου ροζ και καφε δεν πειραζει να δουμε,αιμα δεν πρεπει να δουμε. επισης να πω και κατι που μποριε αν ειναι μπαρουφα,διορθωστε με λοιπον..εγω ειχα 6 μερες καθυστερηση οταν ανακαλυψα οτι ημουν εγκυος. 2 μερς πριν την περιοδο ειχα κανει χοριακη και ηταν αρνητικη. αρα δεν ειχε γινει γονιμοποιηση μαλλον δηλαδη. την 5η μερα ειχα δει μια σταγονα αιμα,δηλαδη τοτε αν σκεφτεις οτι τελευται περιοδο ειχα 28/4 και τοτε ηταν 6/5 δηλαδη 6 εβδομαδων και μπορει η σταγονα να ηταν που μπηκε στη μητρα να ειναι αυτο και σε σενα.

μαρτζι θυμασαι ηταν τεταρτη που σας ελεγα οτι δεν μου ηρθε τελικα η καταραμενη και μας εγραψες για το εξωμητριο σου και με παροτρυνες να παρω τεστ,εσυ και η ντεπα και εφυγα σαν την τρελη,εβρεχε κιολας μεχρι να παω να βρω φαρμακειο και να το κανω εσκασα...γι αυτο ολα καλα θα πανε κοριτσακι μη σκας. την επομενη εβδομαδα θα πετας απο τη χαρα σου.

ενα σουπερ μαρκετ πηγα και οργιασατε!!!!!!κοριτσια πολυ μ αρεσει οταν μαζευομαστε και λεμε για οτιδηποτε μας απασχολει χωρις να φοβομαστε οτι θα μας την πουν θα μας κλειδωσουν η θα μας μεταφερουν....λοιπον αρχικα θελω να ρωτησω αν εχει φτιαξει καμια σας χορτοπιτα εχω να φτιαξω απο περυσι το χειμωνα και εχω ψιλοξεχασει τωρα πηγα και πηρα χορτα να φτιαξω αυριο ΛΟΥΝΑ που εισαι τωρα να μου πεις καμια συνταγη......

Αγγελικακι αυτο με το κατουρημα το ενιωθες και πριν η μονο τωρα???οταν πηγαινεις στην τουαλετα μπορεις να ουρησεις κανονικα η πονας χαμηλα και ερχεται διακεκομενα???

Μαργκι μην αγχωνεσαι κι εγω ειχα ροζ και μετα καφε για μια μερα και μετα απο 2 μερες πιο εντονο ροζ και περισσοτερα καφε αλλα απο κει και περα τιποτα ποτε ξανα!!!

Τσερρυ εχετε δικο σας σπιτι??μηπως εχετε καποιο αλλο δωματιο που θα μπορουσες να την βαλεις???αν βεβαια ειναι παλια δεν πειραζει πετα την αν ομως ειναι σχεδον καινουρια εγω πιστευω πως καπου θα σου χρειαστει....η σε καποιο βοηθητικο χωρο-αποθηκη που να μπορουσες να αλλαζεις καλοκαιρινα-χειμωνιατικα.....ειναι κριμα μωρε αν ειναι καινουρια και καλη να την πεταξεις εγω ας πουμε οσες ντουλαπες και να ειχα θα τις ειχα γεματες!!!!

οσο για τα πραγματακια η θεια μου γεννησε πριν 12 χρονια διδυμα ειχε περασει παρα πολλα μεχρι να τα αποκτησει και να τα παρει και υγειεστατα στο σπιτι ειχε βεβαια και την οικονομικη ανεση και τους ειχε παρει τοτε τα πιο ακριβα πραγματα που κυκλοφορουσαν και επι 2 να σκεφτητε μονο οτι ειχε παρει 2 κουνιες με τα στρωματα τους 1,5 εκατομμυριο χωρια οι προικες καροτσια καθησματακια και τα μικρα αλλα και αργοτερα τα μεγαλα παρκοκρεβατα με στρωματακια τις καλυτερες μαρκες και τα πιο ακριβα αφηστε τα ρουχα και τα παπουτσια μετα απο λιγα χρονια γεννησε η πρωτη

μου ξαδερφη και της τα εδωσε ολα μα ολα ομως η ξαδερφη μου τα ειχε εις διπλουν μια κουνια στο σπιτι της μια στην μανα της ενα καθησματακι στο δικο της αυτοκινητο ενα στης μανας της ενα παρκοκρεβατο στο δικο της σπιτι ενα στην μανα της και παει λεγοντας μετα η ξαδερφη μου εκανε και δευτερο και μετα αφου ολα τα πραγματα τα ειχανε σχεδον καταστρεψει αρχησαν και τα μοιραζαν το μονο που επεζησε ηταν η μια κουνια την αλλη την εδωσε καπου η ξαδερφη μου και αυτη φυσικα χωρις στρωμα την κουνια την πηρα τωρα θελω να αγορασω ενα στρωματακι.ευτυχως ειναι η κουμπαρα του αντρα μου που η μικρη της ειναι 4 χρονων τωρα και θα μου δωσει κι αυτη καποια πραγματα κουνια ριλαξ καρεκλακι φαγητου και δεν ξερω τι αλλο μπορει να εχει η κοπελα θα ειναι βεβαια αλλα ντ αλλων μεταξυ τους αλλα τι να κανω ειναι παρα πολλα τα χρηματα να τα παρουμε ολα εξ αρχης και δυστυχως δεν τα εχουμε.....

qWD1p2.png

xdgMp2.png

το ειχα και απο πριν αυτοτσουξιμο και πονο δεν εχω. δεν ξερω αν θα ανοιξεις φυλλο γιατι εγω σεν ανοιγω και δεν ξερω αλλα στη γεμιση που κανω εγω με την ετοιμη ζυμ η βαζω πολλα χορταακια διαφοερετικα,κρεμμυδι και φρεσκο κρεμμυδακι και ανηθο,ρεσκοτριμμενο πιπερι,αλατακι και ανηθο και φετα αν σαρεσει και λιγο μυζηθρα.

και γω ολα θα του τα παρω αλλα λιγα λιγααν δεν μπορω ολα μαζι γιατι μη ξεχνατε οτι θα μου φσυγουν το ελαχιστο 5000 ευρο για να γεννησω φυσιολογικα και 6000αν με καισαρικη. αναθαρυσα λιγο με το καροτσακι της μαρμιν γιατι κατι που κοιτουσα και μου αρεσαν εκαναν 500 και...

εγω οταν ειχα παθει κυστιτιδα πονουσα υπερβολικα δεν μπορουσα να ουρησω εκλαιγα καθε φορα που πηγαινα στην τουαλετα και ηθελα να πηγαινω ανα 5 λεπτα η ουρολοιμοξη απ την αλλη εχει πολυ τσουξιμο και συνηθως πυρετο.δεν ξερω αν ψωνιζεις απ το ιντερνετ αλλα μπορεις να βρει καροτσια με μεγαλη διαφορα τιμης δεν θυμαμαι αν το ειχα ξαναναφερει αλλα εγω που κοιταξα για καροτσι εδω το βρηκα με 500? ενω στο αμαζον 350? βεβαια δεν ξερω αν θα εχει μεταφορικα κτλπ αλλα η διαφορα ειναι αρκετα μεγαλη

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

αγγελικακι αντε χυμο απο κρανα που να βρεις και εγω εδω που μενω θελει ψαξιμο αλλά κεφίρ δεν μπορεί να μην έχετε...ειναι σαν αριανι...στα σουπερ μαρκετ εκει....ισως οχι της γειτονιας (αν και εγω βρισκω) αλλά σε μεγαλα θα βρεις σιγουρα...αν στειλεις τον αντρα σου να παρει το υγεια. αν οχι παρε αυτο που διαφημιζε η καρυδη.....εχουν πολλα προβιοτικα αυτα που σου λεω...ακτιβια

η ντουλαπα ειναι ολοκαινουρια. Το σπιτι μου ειναι μεγαλο αλλα τα δωματια ειναι μικρα. δηλαδη εχω πεώριο σαλονι, κουζινα, τραπεζαρια αλλα τα δωματια ειναι μικρα δωματια. η ντουλαπα ηταν σε ενα δωματιο αλλα οταν εμεις το ανακαινισαμε βαλαμε επανω στο ταβανι υαλοβαμβακα για ηχομονωση και το υψος καταβηκε. αυτο ειχε σαν αποτελεσμα να μην χωραει ουτε στο δικο μου σπιτι (αν θυμαστε η ντουλαπα ειναι της πεθερας μου) οποτε το δικο μου σαλονικιοτικο μυαλο που ειναι πρωτο στην πατεντα σκεφτηκε να ξεμονταρει την ντουλαπα και να την κανει 2 μικρες μια για καθε δωματιο (παιδικο) υποψη οτι εχουμε μια μεγαλη στην κρεββατοκαμαρα και μια επισης μεγαλη στο βεστιαριο...αγγελικακι η ιδεα σου μου αρεσε πολύ και θα το ψαξω...εγω απο μονη μου σκεφτηκα να την πουλησω και οτι πουλια πιασουμε...

28xYp3.png

αγγελικακι αντε χυμο απο κρανα που να βρεις και εγω εδω που μενω θελει ψαξιμο αλλά κεφίρ δεν μπορεί να μην έχετε...ειναι σαν αριανι...στα σουπερ μαρκετ εκει....ισως οχι της γειτονιας (αν και εγω βρισκω) αλλά σε μεγαλα θα βρεις σιγουρα...αν στειλεις τον αντρα σου να παρει το υγεια. αν οχι παρε αυτο που διαφημιζε η καρυδη.....εχουν πολλα προβιοτικα αυτα που σου λεω...ακτιβια

η ντουλαπα ειναι ολοκαινουρια. Το σπιτι μου ειναι μεγαλο αλλα τα δωματια ειναι μικρα. δηλαδη εχω πεώριο σαλονι, κουζινα, τραπεζαρια αλλα τα δωματια ειναι μικρα δωματια. η ντουλαπα ηταν σε ενα δωματιο αλλα οταν εμεις το ανακαινισαμε βαλαμε επανω στο ταβανι υαλοβαμβακα για ηχομονωση και το υψος καταβηκε. αυτο ειχε σαν αποτελεσμα να μην χωραει ουτε στο δικο μου σπιτι (αν θυμαστε η ντουλαπα ειναι της πεθερας μου) οποτε το δικο μου σαλονικιοτικο μυαλο που ειναι πρωτο στην πατεντα σκεφτηκε να ξεμονταρει την ντουλαπα και να την κανει 2 μικρες μια για καθε δωματιο (παιδικο) υποψη οτι εχουμε μια μεγαλη στην κρεββατοκαμαρα και μια επισης μεγαλη στο βεστιαριο...αγγελικακι η ιδεα σου μου αρεσε πολύ και θα το ψαξω...εγω απο μονη μου σκεφτηκα να την πουλησω και οτι πουλια πιασουμε...

κι αυτο ειναι μια πολυ καλη ιδεα απ οσο ξερω στο Κιλκις τα σπιτια δεν εχουν ντουλαπες και οσοι πανε εκει να νοικιασουν ψαχνουν να αγορασουν η να φτιαξουν κατι οικονομικο για ψαξτο λιγο

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ή ετσι απο στομα σε στομα ή αν την βαλω σε καμια σελιδα στο ιντερνετ...

τα σπίτια στο κιλκις δεν εχουν ντουλαπες???άλλο παλι και τουτο...

28xYp3.png

Aggelikaki σημασία έχει ότι το μωράκι σου είναι καλά υπομονή άλλη μια μέρα Δευτέρα να πας για καλλιέργεια ούρων και να δεις τι είναι

Ντέππα πολύ ωραίο το τρίο που έβαλες πολύ μου αρέσουν αυτά αλλά τελικά δεν πρόλαβα να τα πάρω

αγγελικάκι επίσης αν έχετε λητώ στο νησί που νομίζω ότι έχετε μέσω ίντερνετε έχει καλύτερες τιμές (10% πιο κάτω) που στις τιμές αυτές είναι καλό και το 10 οπότε το βλέπεις στο μαγαζί σημειώνεις τον κωδικό και το παραγγέλνεις από το ίντερνετ και σε τρεις βδομάδες είναι σπίτι σου αλλά έχεις καιρό ακόμα μπορείς να πηγαίνεις ανα διαστήματα στο λητώ και να βλέπεις τι προσφορές έχουν. εγώ το πήρα τελικά από το μαγαζί γιατί έτσι κι αλλιώς το 10% από το καροτσάκι θα μου το επιστρέψουν με δωροεπιταγή επιπλέον μπόρεσα να δώσω μόνο προκαταβολή ενώ αλλιώς θα έπρεπε να δώσω όλο το ποσό και θα μου το κρατήσουν και στην αποθήκη τους για όσο καιρό θέλω που σημαίνει ότι μπορώ να ετοιμάσω το δωματιάκι με την ησυχία μου αν καθαρίσω και το σπίτι και να το πάρω το Νοέμβρη

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...