Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Και μην το ξεχάσω πάλι. Σήμερα έχουμε βδομαδογεννέθλια :tongue::tongue: Γινόμαστε 20 εβδομάδων που σημαίνει πως αν ήμουν έγκυος θα ήμουν ακριβώς στη μέση :P:p

Σας αφήνω προς το παρόν γιατί θα βγούμε καροτσάδα σε μία ανθοέκθεση. Θα τα πούμε το βραδάκι ελπίζω. Άντε καλά που μπήκαν και οι φρεσκομαμάδες και ξυπνήσαμε λίγο.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Lili, πανέμορφο μενταγιον! Τα ονόματα των αντρών σου είναι σχεδιασμένα, σωστά; πραγματικά πολύ ωραίο!

Μαρμιν, τι γκαντεμια κι αυτή! Πώς να μην τσαντίζεσαι! Αλήθεια, πόσο του μαιου είναι η βάφτιση; 9 αν θυμάμαι καλά, ε;

Βρε κορίτσια, σήμερα η μπεμπούλα δεν πολυείναι κινητική! Αισθάνομαι τα εξογκώματα στην κοιλιά μου, αλλά δεν δίνει τις κλωτσιές που συνηθίζει να δίνει! Να ανησυχώ, μωρε; Πολύ ησυχούλα είναι και δεν το συνηθίζει καθόλου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

μαρτζι εγω ειχα πει εξαρχης τις προθεσεις μου στην γυναικολογο μου. Οτι δεν θελω να κανω και θα το προσπαθησω ετσι και αν δω τα σκουρα την φωναζουμε. Με το που πηγα στην κλινικη μου πηραν αιμα, εκανα καρδιογραφημα και πηραν πιεση...τωρα δεν ξερω αν τα εκαναν για παν ενδεχομενο ή ειναι εξετασεις που γινονται για την αναισθησιολογο. Την δικιά μου την είδα όταν την φωναξα εγω, οχι πιο πριν και της εδωσα 200ε με αποδειξη! Στα νοσοκομεια απ'οτι ξερω γενικά δεν δίνουν γιατι η αληθεια ειναι οτι οπως καθε φαρμακο ετσι και αυτο εχει παρενεργειες ομως οταν πηγαινουν με δικο τους γιατρο να γεννησουν τοτε το συνεννοουνται και δινουν. εσυ πες αυτο που ειπα και γω και οταν ερθει η ωρα θα το δεις. Εγω πιστευω οτι αν ειχα ενα μωρο κανονικά γυρισμένο οτι θα το καταφερνα. Όσο για το μωρο, μην σε απασχολει γιατι ο χωρος του εχει στενεψει εκει μεσα!!λογικο να μην το νιωθεις οπως πριν. ουτε εγω την ενιωθα το ιδιο.

εχω βαλει τις φωτο παω να στειλω...τα δικα σας σε άλλη φαση θα τα δω...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Τσέρυ, θα ρωτήσω και θα δω! Αν είναι να μπορώ να κάνω το ίδιο, το δέχομαι! Κι αν έπαιρνα και απόδειξη, εννοείται πως θα το δεχόμουν ακόμη καλύτερα! Αυτό με το φακελάκι με χαλάει πολύ! Σκέφτομαι πως τόσα χρήματα που έχουμε δώσει όλοι μας κάω από το τραπέζι στους γιατρούς, αν τα δίναμε στα νοσοκομεία μας, θα είχαμε το καλύτερο σύστημα υγείας! Αντ' αυτού καλλιεργήσαμε άθλια νοσοκομεία και πανάθλια υποκείμενα που δουλεύουν σε αυτά!

Να μην ανησυζω λέτε για την μικρούλα μου; Φτερουγίσματα μόνο αισθάνομαι πού και πού και τα εξογκώματα που σας είπα.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Τσέρυ, πολύ όμορφη είναι η μαρκέλλα! Αγγελουδάκι ζωγραφιστό στις φώτο που κοιμάται! Κι εσείς πλέετε σε πελάγη ευτυχίας! Να είστε πάντα τόσο ευτυχισμένοι! και πάλι να σας ζήσει και να την χαρείτε όπως ποθείτε! Δεν μπορεσα να καταλάβω σε ποιον μοιάζει!!! Στις επόμενες φώτο και μεγαλώνοντας θα σου πω!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μη σε ξανά ακούσω Τσέρη να λές άσχημη τη Χιονάτη μας θα σφαχτούμε καλέ για τόση ταλαιπωρία που τράβηξε μια χαρά ΚΟΥΚΛΑΡΑ είναι το Μαρκελλάκι μας!!!Αλλά και η μαμά δεν πάει πίσω είναι αυτό που σας έλεγα η ευτυχία ξεχυλίζει από παντού!!!!!Και πάλι να σας ζήσει κοριτσάρα μου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Ααααααααα μη μου το αλλάζεις τώρα συμπεθέρα ο γιος μου είναι τζέντλεμαν και θα δίνει όλο το φαγάκι του στη Μαρκελλίτσα σου. Μην ανησυχείς δε θα της λείψει μπουκιά. :tongue::tongue:

Τσέρρυ μου μια χαρά είναι τα κακάκια σας. Να σου πω και ένα "μυστικό" για τον ίκτερο που δεν ξέρω αν σας το είπαν; Λοιπόν φεύγει από κάτω προς τα πάνω. Δηλαδή θα κοιτάς τα ποδαράκια. Το προσωπάκι της θα είναι το τελευταίο που θα το καταλάβεις.

Λίλι μου τέλειο! Το πάνω όνομα είναι του συζύγου; Γιατί το Κυριάκος ξέρω πως είναι του καψουρακίου.

Εγώ πειράζει που δεν έχω όρεξη σήμερα; Πήγαμε από τη μαμά μια βόλτα για να δει το μωρό και να χαρεί λίγο γιατί είναι μοναχούλα μια και ο μπαμπάς μας είναι για κάτι δουλειές Χαλκιδική και μου βγήκε ξινό :(:( Η μάνα μου το έκανε το θαύμα της και πάλι:confused::confused: Ήθελα να ήξερα εγώ γιατί πρέπει να τους σκέφτομαι όλους και να θέλω να είναι χαρούμενοι παραβλέποντας τι θέλω εγώ και όλοι οι άλλοι να με στενοχωρούν; :cry::cry: Αφήστε που μετά πήγαμε σε μία βούρτσα να πλύνουμε το αμάξι ο σύζυγος δεν καλοέβλεπε γιατί ήταν σκοτεινά και δεν έβγαλε τα γυαλιά ηλίου :evil::evil: και πάτησε επάνω στη ράμπα και έσκισε το λάστιχο :evil::evil: Δηλαδή μας βγήκε το πλύσιμο 82? :confused::confused::confused: Με το ζόρι κρατήθηκα να μην βάλω τα κλάμματα όταν το είδα. Όλα ανάποδα; Προσπαθώ να μαζέψω ένα φράγκο για την βάπτιση, θα έρθει και η ασφάλεια του αυτοκινήτου το Μάιο και σκέφτομαι να πω το γαμπρό μου να την αφήσει για τέλος Ιουνίου (θα δω με ποιον τρόπο) και τώρα κ αυτό. Αι στο καλό ήταν η ψυχολογία μου σκ@τ@. Ευτυχώς που έχω το γιο μου που χαμογελά συνέχεια και ξεχνιέμαι.

Lili, πανέμορφο μενταγιον! Τα ονόματα των αντρών σου είναι σχεδιασμένα, σωστά; πραγματικά πολύ ωραίο!

Μαρμιν, τι γκαντεμια κι αυτή! Πώς να μην τσαντίζεσαι! Αλήθεια, πόσο του μαιου είναι η βάφτιση; 9 αν θυμάμαι καλά, ε;

Βρε κορίτσια, σήμερα η μπεμπούλα δεν πολυείναι κινητική! Αισθάνομαι τα εξογκώματα στην κοιλιά μου, αλλά δεν δίνει τις κλωτσιές που συνηθίζει να δίνει! Να ανησυχώ, μωρε; Πολύ ησυχούλα είναι και δεν το συνηθίζει καθόλου!

Ναι τα ονόματα των αντρών μου είναι!!!!!:D:D:D:D:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

tserry θες ξυλο μου φαινεται!!! μα καλα αν ειναι αυτη μπουμπου ασχημη τοτε αν ηταν ωραια πως θα την ηταν???ποσο πιο ομορφη ακομα???? κουκλαρα ειναι!!!! να την χαιρεστε:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

μισο να σας εξηγησω τι βλεπεται...

1η= με τον περιφανο πατερα

2η = με την γιατρο μου ειναι για την μαρτζι!!!να δει οτι μεχρι κ τις 4 ημουν μια χαρα...πονουσα μεν αλλα δεν ηταν συνεχομενος πονος...εκει εχω διαστολη 4!

3η + 4η = μολις μου την εδωσαν αγκαλια

5η = δηλαδη αυτο το μωρο θα το βλεπατε εσεις και θα λεγατε "Παναγιά μου!!!τί κουκλί???"

6η= η θεωρία γίνεται πράξη!!!εδω ειμαστε σε σκιν το σκιν....καλά, οσο μπορουμε, τελος παντων...

6η + 7η = ξενυχτισμενοι πλην περιφανοι γονεις!!!

8η + 9η = εδω αρχίσαμε να ομορφαίνουμε...

10η = μιλαω στο τηλεφωνο με το αγγελικακι και παραλληλα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...