Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειδατε μπορει να μπαινουμε πολυ συχνα αλλα σας αποζημιωσαμε σημερα.

και ναι κερδισαμε το γοη της παρεας.....λιλικα το προξενιο εκλεισε γιατι η κορακλα μου μου ειπε οτι θελει ο αντρας να ειαι μεγαλυτερος. πηρε απο τη μαμα....

τσερυ και παλι να σου ζησει και ειμαι σιγουρη οτι η κορη σου ειναι μια κουκλα. εγω τσαγακι και γεικα βρατσικο δεν εδωσα. δεν με αφησε κια ο παιδιατρος,ακομα κια για τη δυσκιλιοτητα μου απαγορευσε και το χαμμομηλακι αλλα και γω απο μοη μου που πηγα α της δωσω δεν το ηθελε.

μαρτζι ποτε δε ξερεις τι γεννα θα εχεις αλλα σκεψου οτι εμενα εσπασαν τα ερα στις 9.30 κκαι γεννησα 4.30. κοτεψα α γενησω σχεδον μοη μου γιατι ο καρδιοτοκαγογραφος δε εδειχε τις συσπασεις αφου γεννουσα με ποους μεσης,αλλα ηταν και αυτοι τοσο δυνατοι που μου αβαζαν οξυγοο γιατι εχανα τις αισθησεις μου. αλλα αντεξα γι αυτο μην ανησυχεις,εξαλου μολις γεννησεις απλα θα τα εχεις ολα ξεχασει.

μαρμι βγαζω το πρωι πριν παω στη δουλεια γυρω στα 100 μλ και βγαζω και μολις γυρισω αλλα τοσα.αρα συηθως τρωει 3 γευματα απο τις 8 μεχρι τις πεντε. συνηθως τρωει 1 ξενο την ημερα. ας πουμε σημερα δεν θα φαει καθολου ξενο,ουτε και αυριο. ειναι αποκλειστικος θηλασμος ανα διαστηματα χιχιχι....

και μεις μαλωσαμε χθες...ο λογος; χαλασε ο υπολογιστης που εχει μεσα το λογιστικο προγραμμα. εγω επρεπε α το ααλαβω και αυτο. πηρα συνεοηθηκα και θα ερχοταν α το παρουν απο το σπιτι χθες το απογευμα γυρω στις 8.30. κατι τους ετυχε και με ειδοποιησαν οτι θα ρθουν σημερα εκτος και αν ηθελα να ρθουν χθες γυρω στις 11. ειπα οκ αλλα να παρου πρωτα τηλ. και πηρα 11 παρα και τα πηρε ο συζυγος γιατι ηταν ξαπλωμεος και εκεινη τη ωρα ταιζα το παιδι και επρεπε α σηκωθει εκιενος α ανοιξει απλα την πορτα. του χαλασαμε την ταιια του κυριου επειδη θα πατουσε στοπ για 2 λεπτα,και για δικη του δουλεια....φανταζεστε τι ακουσε μετα ζητουσε συγνωμα αλλα να τη βρασω αμα πρεπει να του θυμισω εγω οτι καθε μερα ξυτπναω απο τις 6 δε προλαβαιω να κατσω ουτε μιση ωρα για να τα προλαβω ολα και οτι αν ερχοτα σημερα το πρωι εκεινος θα ελειπε και γω μπορει να ηθελα να κοιμηθω λιογο παραπαω

επισης να σας πω οτι με εχει παρει απο κατω το θεμα κιλων. δεν ξερω γιατι δε ειναι και τοσο τραγικο να εχεις 8 κιλα παραπαω αλλα με ριχει πολυ. ισως φταει που ειμαι αρκετα κουρασμενη....αλλα σκεφτηκα α καω στον ευατο μου ενα δωρο. αυτο :cavitation rf.

ποια ειναι η γωμη σας; το εχει αυτο το μηχανημα μια αισθητικος εδω στο νησι.

νενα εσυ που εχεις κια μια εμπειρια τι λες;

Διαφημίσεις

Εγω ειμαι σε μια φαση δυσκολη το μωρο οταν δεν κοιμαται- που και αυτο σπανια το κανει- θελει να ειναι συνεχεια στο στηθος αλλιως κλαιει μεχρι που γινεται μπορντω. Μονο η μανα μου μπορει να το ηρεμει και ειναι η μονη που με βοηθαει, ο αλλος δεν βοηθαει ποτε ουτε τον κραταει. Παραλληλα τρεχω στη δουλεια και σε διαδικαστικα με το καφε το οποιο με πολυ τρεξιμο θα ανοιξει το Πασχα..... γενικα ειμαι χαλια

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

καταρχην να ζητησω συγνωμη απο τα κοριτσακι απου με επαιρναν τηλεφωνο για ευχες και δεν το σηκωσα!!!οπως καταλαβαινετε με το δρακουλακι ημουν με ενα βυζι εξω...

αγγελικακι εισαι μια κουκλα και τα 8 κιλάκια δεν ειναι τιποτα!!!θα τα χασουμε βρε χαζο!!!τι νομιζεις εμεις δεν εχουμε???και τι εγινε?τα μωρα μας να ειναι καλα!!!εγω παντως συνεχιζω να τρωω ανεμποδιστα και δεν καταλαβαινω και τιποτα...ουτε που με απασχολει το θεμα!!τωρα αν πιστευεις οτι θα σε κανει να νιωσεις καλυτερα φυσικα και να πας!!!ααα!!!και μην ξεχνας οτι σε λιγο που θα ανοιξει ο καιρος η καροτσαδα ειναι σουπερ γυμναστική!!!

νενακι οπως και το αγγελικακι άλλωστε οπως θα προσεξες και συ ειστε οι 2 που δουλευετε και κανετε πραγματα αποτο πρωι μεχρι το βραδυ!!!εσεις οι 2 δεν εχετε ψυχολογια....εγω θα σου ελεγα να αφησεις το καφε να το αναλαβει εξολοκληρου ο αντρας σου!μην τρεχεις και γι αυτο, βρες χρονο για σενα! το μωρουλι σου δεν εχει καθολου μα καθολου προγραμμα ετσι? μην ξεχνας οτι δεν εμεινες και πολυ μαζι του γιατι επρεπε να πας στην δουλεια. σε καταλαβαινω! δωσε χρονο και στους 2 σας και προσπαθησε να βαλεις προγραμμα. ισως αν του εδινες πιπιλα???περασαν οι 6 εβδομαδες ε?

μαρτζι οπως και καθε γυναικας η περιοδος ειναι διαφορετική, έτσι και η γεννα ειναι διαφορετική. μη συγκρινεις με εμενα. εγω πιστευω οτι ειχα δυσκολη γεννα, αυτο ειπε κ η γιατρος μου. δεν ειναι απαραιτητο να ειανι και σενα ετσι! για να αισθανεσαι ασφαλεια ομως εγω θα σου προτεινα να διαθεσεις αυτο το ποσο για παν ενδεχομενο και να πεις χαλαλι αν οντως χρειαστει και να μην το ξανασκεφτεις!!!εγω ειμαι σκυλι μαυρο και θυμασαι ποσο δεν ηθελα την επισκληριδιο, μπορει να μην σκεφτομουν το οικονομικό, να σκεφτομουν αλλα πραγματα, αλλά τί να κάνουμε τώρα???

οσο για το άλλο θεμα...μην ξεχνάς οτι το μωρουλι σου ειναι δώρο απο την Αγία Άννα!!!όλα καλά θα πάνε...

μια ερωτηση τωρα.....το ριλαξ απαγορευεται?ξερεται κατι?την εχω στο ριλαξ σημερα μεχρι να αποκοιμηθει και να τηνμεταφερω για να μην την εχω αγκαλια, την εβαλα και απεναντι στο ηλιο να την κοιταει μπας και φυγει ο βρωμοικτερος.

επισης, τα κακα μας ειναι ενα καφεκοκκινοπορτοκαλι...καλα ειναι?

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Τσέρυ, εχω τσαντιστεί πολύ με την εκμεταλλευση που πέφτει στο πανεπιστημιακό γιαυτό δεν θέλω να δώσω μία δραχμή σε κανέναν τους! Ξέρεις τι είναι να περιφέρονται αμέριμνοι στο νοσοκομείο και αν ζητήσει κάποια έγκυος επισκληρίδιο να κάνουν τους κουφούς επειδή δεν πήραν φακελλάκι; Στο κάτω κάτω πήγαινε ανθρωπέ μου και η άλλη κάτι θα σου δώσει, δεν θα σε αφήσει έτσι! Τι θες δηλαδή; Την 200αρα ή 300άρα, αλλιώς σφυρίζεις αμέριμνα;

Να σε ρωτήσω! Εσύ είχες δει αναισθησιολόγο πριν την επισκληριδιο; Σε έβαλε να κάνεις κάποιες εξετάσεις ή απλά ζήτησες και ήρθε; Και πόσα επιπλέον του έδωσες;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Επίσηςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς:tongue:

xaxa πλακα εχουμε:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

τσερουλα μου τοσο γρηγορα ματωσαν οι θηλες ε?? δεν ειναι τπτ γλυκια μου θα περασει! οσο για το αλλο θεμα εκει πισω καλα τα λεει η λιλι παγακι και μετα σπρωξιμο προς τα μεσα? ειναι μεγαλη?κ εγω ειχα βγαλει μια κικρη αλλα ευτυχως εφυγε! τι ωραια που ηταν κ ο αντρουλης σου μεσα στον τοκετο σιγουρα ετσι θα επαιρνες δυναμη!!! την επισκληριδιο τι ωρα την εκανες? δεν αντεξες φανταζομαι ποσο πολυ θα ποναγες! θελουμε φωτο με την κουκλαρα σου!

83tdp2.pngcWE4p3.png

στο δωματιο μας γινεται ενας πανζουρλισμος απο πραγματα και εχουμε ηδη βγαλει ενα πλυντηριο ρουχα!!!χθες με τοσο φαι μας γεμισε γαλατα τον τοπο...τωρα προσπαθω να την καθυστερω κ θα την παρω και τσαγακι οπως ειπε ο παιδιατρος για να τηνξεγελαω γιατι στο τελος δεν θα μου μεινει στηθος...θα με καταβροχθησει το πυραγχας μου!

μαρμινακι, εν κατακλείδι, το προξενιο δεν το κοβω να γινεται...καλε αυτα θα φαγωθουν μεταξύ τους!!!!

Ααααααααα μη μου το αλλάζεις τώρα συμπεθέρα ο γιος μου είναι τζέντλεμαν και θα δίνει όλο το φαγάκι του στη Μαρκελλίτσα σου. Μην ανησυχείς δε θα της λείψει μπουκιά. :tongue::tongue:

Τσέρρυ μου μια χαρά είναι τα κακάκια σας. Να σου πω και ένα "μυστικό" για τον ίκτερο που δεν ξέρω αν σας το είπαν; Λοιπόν φεύγει από κάτω προς τα πάνω. Δηλαδή θα κοιτάς τα ποδαράκια. Το προσωπάκι της θα είναι το τελευταίο που θα το καταλάβεις.

Λίλι μου τέλειο! Το πάνω όνομα είναι του συζύγου; Γιατί το Κυριάκος ξέρω πως είναι του καψουρακίου.

Εγώ πειράζει που δεν έχω όρεξη σήμερα; Πήγαμε από τη μαμά μια βόλτα για να δει το μωρό και να χαρεί λίγο γιατί είναι μοναχούλα μια και ο μπαμπάς μας είναι για κάτι δουλειές Χαλκιδική και μου βγήκε ξινό :(:( Η μάνα μου το έκανε το θαύμα της και πάλι:confused::confused: Ήθελα να ήξερα εγώ γιατί πρέπει να τους σκέφτομαι όλους και να θέλω να είναι χαρούμενοι παραβλέποντας τι θέλω εγώ και όλοι οι άλλοι να με στενοχωρούν; :cry::cry: Αφήστε που μετά πήγαμε σε μία βούρτσα να πλύνουμε το αμάξι ο σύζυγος δεν καλοέβλεπε γιατί ήταν σκοτεινά και δεν έβγαλε τα γυαλιά ηλίου :evil::evil: και πάτησε επάνω στη ράμπα και έσκισε το λάστιχο :evil::evil: Δηλαδή μας βγήκε το πλύσιμο 82? :confused::confused::confused: Με το ζόρι κρατήθηκα να μην βάλω τα κλάμματα όταν το είδα. Όλα ανάποδα; Προσπαθώ να μαζέψω ένα φράγκο για την βάπτιση, θα έρθει και η ασφάλεια του αυτοκινήτου το Μάιο και σκέφτομαι να πω το γαμπρό μου να την αφήσει για τέλος Ιουνίου (θα δω με ποιον τρόπο) και τώρα κ αυτό. Αι στο καλό ήταν η ψυχολογία μου σκ@τ@. Ευτυχώς που έχω το γιο μου που χαμογελά συνέχεια και ξεχνιέμαι.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...