Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου, τρέμω από άγχος και αγωνία! Ο άντρας μου είναι πάλι έξω και βάφει, αλλά σήμερα είναι έξω και βάφει τα δικά της και η μάνα μου! Πολύ φοβάμαι πως πάλι εγώ θα ακούσω παράπονα! Μεχρι στιγμής μιλάνε καλά! Κάντε κι εσείς έναν σταυρό να μην ακούσω παράπονα....Δεν μπορώ....θέλω την ησυχία μου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τσέρυ, μια χαρά ήρθε και ο θηλασμός! Μπράβο! Τελικά θεωρώ πως είναι περισσότερο θέμα μωρού. Τι λέτε κι εσείς, ρε κορίτσια;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

αν θυμαστε την τριτη το απογευμα μου ειχε φυγει το "τουπωμα"!!!!την ψιλιάστηκα την δουλεια οτι θα γινει και σηκώθηκα άρων των άρων να κανω μερικά τελευταία...αφού έγιναν όλες οι δουλείες μας, και όταν λέω όλες εννοώ ΌΛΕΣ...άρχισε να με πονάει η κοιλιά ανά 5 λεπτο...οπως θυμάστε μπήκα και το είπα στην μαρμιν που ηταν μεσα εκεινη την ώρα...ο άντρας μου κοιμόταν γιατι είχε περάσει κ η ώρα και την επομενη δουλευε. μετα απο κανα μισαωράκι κάπως ηρεμισε η μήτρα και λέω αυτο θα ήταν, πέρασε...μετα απο λίγο όμως πάλι τα ιδια και τώρα πλέον είχα πόνους ανα 10΄'...εφόσον πέρασαν 2 ώρες πήρα την γιατρό για να την ρωτήσω τι να κανουμε...μου λέει ετοιμάσου και πήγαινε κλινική. μαζευουμε κατι τελευταια μπογαλακια, καθρισαμε το σκυλί, ταισαμε ποτησαμε τα ζωντανά μας (πουλάκια) και φευγουμε για την κλινική...τρις παρά είμαστα εκει. με εξετάζει η μαία και μου λέει έχεις ήδη διαστολή 2 γεννάς. ο άντρας μου μια χαρά ψύχραιμος...και γώ βεβαια ήμουν καλά. ναι μεν πονούσα ανα 10λεπτο αλλά ειχα χρονο ενδιαμεσα να ηρεμίσω και ημουν οκ....μετα απο λιγο έρχετε και η γιατρος μου. για να μην τα πολυλογώ...μέχρι διαστολή 6 ήμουν οκ και έλεγα οτι το παλευω...απο εκει καιο μετα άρχισαν κατι πονοι που φταναν το 130 (δεν ξέρω τι μοναδα μετρησης εχει) στον καρδιοτοκογραφο...εκεί η πρώτη ήταν ανηποφορη....ρωτάω τν γιατρο αν θα αργήσουμε και μου λεει οτι το μωρο ειναι ανασκελα και παλι και αργουμε αρκετα ακομη...ήταν 4:30 ακομα να φανταστειτε!!!λεω στον άντρα μου δεν υπάρχει περιπτωση να αντεξω αν αργήσουμε πολύ. φοβαμαι οτι θα φαω όλους τους πονους και στο τελος δεν θα αντεξω! και έτσι αποφασισαμε να κανουμε...δεν το μετανιωσα γιατι τελικά ο τοκετος κρατησε 10 ώρες περιπου!!!το μωρό ήταν ανασκελα και δεν κατεβαινε με τιποτα...εκει που σφιγγόμουν μόλις ηρεμούσα για λίγα λεπτά ξανάανεβαινε πάνω και πάλι απο την αρχή!!!περιττο να σας πω οτι ενω τα ποδια μου επεφταν σαν βουτυρο και δεν αισθανομουν τιποτα παρ'ολη την επισκληριδιο εξακολουθούσα να πονάω και στην πλάτη και στην κοιλία!!!η μαία μου ειπε οτι το μωρό εκτςο του ότι ηταν ανασκελα ειχε και τα χεράκια της στο προσωπάκι της!!!γεννηθηκε στις 9.10 το πρωί!!!με το που βγήκε άρχισε να κλαίει, μου την βάλαν αγκαλιά και σταματησε αυτοστιγμή!!!!την κρατησα για πολύ λιγο και μετα μου την πήραν...και ξαναάρχισε να κλαίει!!!πιο συγκινητικό μου φανηκε αυτο παρα που την ειδα για πρωτη φορα!!! ο άντρας μου που ήταν μέσα καθ΄΄ολη την διαρκεια του τοκετού (το παλικάρι μου!!!!) και σχεδόν με ξεγέννησε μαζι με την γιατρο κ την μαια η πρώτη κουβεντα που ειπε οταν βγηκε το μωρο ήταν...το μωρό πήρε την μύτη της γιαγιας σου!!!!( η γιαγια μου ειναι ποντια!!!!) ήταν όλο της το προσωπακι στραπατσαρισμενο με μια κληση στο προσωπο....αφήστε...ξέρω εγώ τι λέω...ήταν ασχημοπαπο το πουλάκι μου!!!
η γιατρος μου με κοβει ραβει εκει κατω γιατι ήμουν σμπαραλια και τα αιματα δεν μαζευοντουσαν με τιποτα...με παν δωματιο και μου φερνουν το μωρουλι μου μετα απο λιγο!!!με τον που την βαζω στο στηθος αρπαζει την θηλη και αρχίζει να τρώει με μανία!!!έτσι άρχισε ο θηλασμός μας απο την πρώτη μερα...οι θηλές μου πληγώθηκαν και οι 2 με τα πρωτα γευματα τα οποια ομως δεν ήταν καθολου λίγα!!!όποτε έκλαιγε στο στήθος η μικρή και να τρώει να τρώει να τρώει και να μην σταματαει...να φανταστειτε το πρωτο βραδυ που μου την φερανε την ταιζα απο τις 9.30 μεχρι και τις 3.30 με μερικοούς ολιγόλεπτους σταματημους και μετά ξανά απο την αρχή!!!

την πρωτη μερα στην κλινική έγινε ένας πανζουρλισμος απο κόσμο και σε μας αλλά και στην δίπλα κοπέλα! υπήρξε στιγμή που είχαμε μεσα στο δωμάτιο και έξω απο το δωματιο μας συνολικά 20 άτομα!!!!χωρίς υπερβολή...με το που έφυγαν όλοι συνεννοηθήκαμε με την κοπέλα να πουμε η μια για την άλλη οτι παρεξηγηθήκαμε και οτι δεν θα δεχτουμε άλλο κοσμο!!!και έτσι και έγινε. την επομενη μερα δεν πέρασε κανεις εκτος απο τους αντρες μας και την μαμα της κοπελας που ηταν ολη μερα μαζι γιατι ειχε κανει καισαρική. το μωρο μου απο το πρωτο βραδυ το ειχα σχεδον εξολοκληρου εγω, το εστελνα μονο για να το αλλαξουν, μπανιο κ γιατρους!!!σαν ρουμινγκ ιν!!!τα βραδια την ειχα παλι εγω μεχρι τις 3.30 περιπου και μετα (επειδη εκανε κακα) την εδινα να την καθαρισουν και να παρω και γω εναν υπνακο!!!

οι θηλές μου έγιναν σμαράλια οπως σας ειπα, πληγώθηκαν κ οι δύο κ την 2η μερα η μαια μου ειπε ναπαραληψω κανα γευμα να της δωσουν ξενο. τελικά αποφασισα να την θηλάσω αλλά λιγότερο χρόνο πχ 5 και 5 απο καθε στηθος και μετα να της δωσουν ξενο αλλα λιγο...ευτυχως το μικρο μου δεν το ήθελε γιατι δεν της άρεσε καθολου και αποδειχτηκε οτι μια χαρα χορταινε (οι μαιες το ελεγαν) γαιτι εβγαζε και γουλιτσες!!!στην αρχη ενω ειχα ανυσηχησει οτι ισως της δινουν χωρις την συγκαταθεση μου την παρακολουθουσα αλλα ειδα οτι οι γουλιτσες πουεβγαζε ήταν παντα κίτρινες και ποτε άσπρες οπότε σιγουρευτηκα! βεβαια μετα την ειχα και διπλα μου οποτε ήξερα τι γινεται ακριβως ανά πάσα ώρα και στιγμή! ήμουν και τυχερη γιατι η μαια που εφημερετε ηταν μια φανταστική κοπελίτσα που μας βοήθησε πολύ και στο πως να βαλουμε το μωρο να φαει αλλά και γενικά την εμπιστευτηκα.

Όλα τέλεια λοιπόν μπράβο κοριτσάκι μου και πάλι να σου ζήσει να είναι γερή ,ευτηχισμένη και τυχερή στη ζωή της!!!Να την καμαρώσετε όπως ονειρεύεστε και να είστε μια ευτυχισμένη οικογένεια!!!Α και είμαι σίγουρη πως είναι κούκλα τώρα....μετά από τόση ταλαιπωρία πώς να μην είναι στραπατσαρισμένο το κοριτσάκι μου!!!Και φυσικά ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στο μπαμπά!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Ευτυχώς υπάρχουν και οι κρεβατοκάμαρες να αποσυρόμαστε για λίγο :P Κι εγώ όταν μαλωνω μετά δεν έχω όρεξη ούτε να δω κανέναν ούτε να μιλήσω!
Κοριτσάκια μου, τρέμω από άγχος και αγωνία! Ο άντρας μου είναι πάλι έξω και βάφει, αλλά σήμερα είναι έξω και βάφει τα δικά της και η μάνα μου! Πολύ φοβάμαι πως πάλι εγώ θα ακούσω παράπονα! Μεχρι στιγμής μιλάνε καλά! Κάντε κι εσείς έναν σταυρό να μην ακούσω παράπονα....Δεν μπορώ....θέλω την ησυχία μου!

Μόνο σταυρό προσευχή και λαμπάδα μη σου πώ.....!!!Όσο για τη κρεββατοκάμαρα παλιά καθόμουν μισαωράκι και βαριόμουν ερχόταν και ο σύζυγος και χτυπούσε συνέχεια με συγνώμες και τα σχετικά οπότε έβγαινα γρήγορα τώρα όμως έχω παρέα το καψουράκι.......;);););)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Αγγελικάκι δεν έχω λόγια τη θέλω για νύφη πάει και τελείωσε είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗΗΗΗΗΗ!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Αγγελικάκι δεν έχω λόγια τη θέλω για νύφη πάει και τελείωσε είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗΗΗΗΗΗ!!!
Πάει και το άλλο προξενιό :P Νέες συμπεθέρες μάς προέκυψαν! Αλλά νομίζω θα κοντοροχτυπηθείς με την Κάντυ, γιατί διεκδικεί την Αργυρένια για το γιόκα της!

Μαριούλα, εγώ έχω βάλει στο μάτι τον Αντωνάκι για γαμπρό! Ας γεννηθεί με το καλό η μικρούλα μου κι αν είναι το δένουμε κι εμείς το γλυκό!;)

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Πάει και το άλλο προξενιό :P Νέες συμπεθέρες μάς προέκυψαν! Αλλά νομίζω θα κοντοροχτυπηθείς με την Κάντυ, γιατί διεκδικεί την Αργυρένια για το γιόκα της!

Μαριούλα, εγώ έχω βάλει στο μάτι τον Αντωνάκι για γαμπρό! Ας γεννηθεί με το καλό η μικρούλα μου κι αν είναι το δένουμε κι εμείς το γλυκό!;)

Χαχαχαχαχα λές να έχω θέμα με τη Κάντυ???Ε θα αφήσουμε τη νύφη να διαλέξει!!!:D:D:D:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

στο σπιτι με το που ηρθαμε το Μαρκελλακι μου κοιμηθηκε για πολλές ωρες. δεν ξυπνουσε με τιποτα...τελικα ξυπνησε καποια στιγμη το βραδακι...φαγαμε και την βγαλαμε παρεα με τον απορροφητηρα ως τις 3.30!!!το πονηρακι μου το ταιζα, κοιμοταν στην αγκαλια μου και μολις την αφηνα στο κρεββατι της ξυπνουσε και εκλαιγε για φαι και αγκαλια...αυτο έγινε 4 φορες με θηλασμους που κρατουσαν τουλαχιστον 20' ο καθενας:shock: και οχι απλα το μωρο στη θηλη...να ρουφάει σαν μανιακή!!!κ φυσικά που να χοραισει τοσο φαι στο στομαχακι της...το βγαζει άρα τζαμπα ο κοπος...έχω άπειρο γαλα απο χθες, τα επιθεματα γινονται μουσκεμα (που να μην εβαζα που λεν οι μαιες!!!)...χθες πολεμησα να βγαλω κ με το θηλαστρο μπας και γλιτωσω κανα γευμα κ σιαξουν οι θηλες. την πρωτη φορα 50μλ μονο απο 1 στηθος κ την 2η 35μλ κ απο τα 2. και τις 2 φορες στο 15'. το ωραιο τώρα???το μαρκελλάκι δεν το τρώει!!!η θηλες μου σημερα είδα οτι ματωσαν κιολας....ωραια θα περσουμε...ο γιατρος ειπε να την ταιζω ενα 15' που πιστευω οτι της ειναι υπεραρκετο γιατι δεν σταματαει λεπτο να τρωει...καναμε κ λιγο ικτερο οσο ημασταν κλινικη και μας ειπε να την ξαναπαμε την δευτερα για ελεγχο.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

στο δωματιο μας γινεται ενας πανζουρλισμος απο πραγματα και εχουμε ηδη βγαλει ενα πλυντηριο ρουχα!!!χθες με τοσο φαι μας γεμισε γαλατα τον τοπο...τωρα προσπαθω να την καθυστερω κ θα την παρω και τσαγακι οπως ειπε ο παιδιατρος για να τηνξεγελαω γιατι στο τελος δεν θα μου μεινει στηθος...θα με καταβροχθησει το πυραγχας μου!

μαρμινακι, εν κατακλείδι, το προξενιο δεν το κοβω να γινεται...καλε αυτα θα φαγωθουν μεταξύ τους!!!!

28xYp3.png

απο ραμματα δεν ποναω καθολου, δεν πονεσα ποτε ουτε λιγο!!!γενικά ειμαι σαν να μην γέννησα...αν εξαιρεσουμε μια αιμορροιδα που εβγαλα μετα την γεννα και με ταλειπωρει!με ενα παυσιπονακι πρωι βραδυ στρωνω ομως....πρωτη φορα βγαζω....καμια ιδεα τι να την κανω????κανα γιατροσοφι?

28xYp3.png

Διαφημίσεις

απο ραμματα δεν ποναω καθολου, δεν πονεσα ποτε ουτε λιγο!!!γενικά ειμαι σαν να μην γέννησα...αν εξαιρεσουμε μια αιμορροιδα που εβγαλα μετα την γεννα και με ταλειπωρει!με ενα παυσιπονακι πρωι βραδυ στρωνω ομως....πρωτη φορα βγαζω....καμια ιδεα τι να την κανω????κανα γιατροσοφι?

Κρύο νερό και με το δαχτυλάκι σπρώξιμο πρός τα μέσα ελαφρά!!!

Ρε κορίτσια αυτό με το τσάι δεν το καταλαβαίνω...:cry:

Στο στήθος βάλε FISSAN NIPLE εμένα αυτό με έσωσε και δεν χρειάστηκε να παραλείψω κανένα γεύμα ή κομπρέσες με αλατόνερο!!!Άχ τι ωραία είσαι στο σπίτι με το Μαρκελλάκι σου κορίτσι...πώς νιώθεις να μας πείς.....το πιστεύεις???Δεν είναι σαν όνειρο???Φωτό θέλουμεεεεεεεεεε!!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

λιλικα γιατι το λες???κ οι μαιες δεν συμφωνουσαν στο τσαι και ουτε εγω συμφωνω να σου πω την αληθεια μου...σκεφτομαι οτι θα προσπαθησω να το αποφυγω οσο γινεται...τωρα σε λιγο θα την μυπνησω για να φαει ενα τεταρτακι ομως οχι παραπανω. οι μαιες βεβαια ειπαν οσο θελειι αλλα αυτο δεν γινεται με το δικο μου μωρο!!!το οσο θελει σημαινει οσο εχει...και "δυστυχως" ειμαι αστειρευτη!!!μου ειπε τσαγακι για να την ξεγελαω οταν κλαιει...

την φισσαν μου την ειπε κ η κολλητη μου. βασικα βαζω ηδη εδω και μερες την ακουαζολ???κατι τετοιο...που ειναι πιο ισχυρη μπας και στανιαρω γρηγοροτερα και εχω και μια της φρεζιντερμ που ειναι για μετα απο καθε θηλασμο...

αυτο με το δαχτυλο μου το εκανε η γιατρος και ουρλιαξα!!!

δεν το πιστευω και η αληθεια ειναι οτι μεχρι στιγμης παρόλο που δεν κοιμαμαι καθολου καλα νιωθω πιο ξεκουραστη και πιο ομορφη απο ποτε!!!χθες ο αντρας μου μου ειπε οτι λαμπω:P και οτι ειμαι η πιο ομορφη μαμα που εχει δει!!!δεν ειναι πολυ γλυκος???το αγορακι μου!!!

το μωρο εχασε 200γρ απο την γεννα!αυτο δεν σας το ειπα...εγω δεν ζυγιστηκα ακομα εχω μαζεψει αρκετα και η κοιλια δεν ειναι και πολυ χαλαρή...καλή ειναι μωρε...θα στρωσει κι αλλο..

ενα συγκινητικο ειναι οτι ηρθε η κολλητη μου απο αθηνα να μου κανει εκπληξη και να μας δει!!!

επισης εμενα δεν μου ελειψε η κοιλουμπιτσα μου αλλα οταν μου φεραν να φαω πορτοκαλι και ειχα και το μωρο διπλα μου μου ελειψε που μεχρι την προηγουμενη μερα το τρωγαμε παρεα και εκανε παρτυ μεσα στην κοιλια!!!

φωτο θα σαςειχα βαλει αλλα κοιμαται ο συζυγος κ ειναι εκει το καλωδιο...αναγκαστηκα θα περιμενετε κοριτσια μου...

28xYp3.png

θα σας πω ομως οτι ειναι ακριβως οπως το περιμενα!!!ματια - φρυδια δικα μου (ισως να μην σας φανει αλλα εχω συγκρινει με φωτο δικη μου νεογεννητο...) χειλια σαγονι αντρακι!!!μυτη απροσδιοριστη...ακομη ειναι σε στρωσιμο έχει αλλάξει κατα πολύ ομως και ναι πλεον το λες και ομορφουλικο...αλλά για νεογεννητο παντα!!!

28xYp3.png

λιλικα γιατι το λες???κ οι μαιες δεν συμφωνουσαν στο τσαι και ουτε εγω συμφωνω να σου πω την αληθεια μου...σκεφτομαι οτι θα προσπαθησω να το αποφυγω οσο γινεται...τωρα σε λιγο θα την μυπνησω για να φαει ενα τεταρτακι ομως οχι παραπανω. οι μαιες βεβαια ειπαν οσο θελειι αλλα αυτο δεν γινεται με το δικο μου μωρο!!!το οσο θελει σημαινει οσο εχει...και "δυστυχως" ειμαι αστειρευτη!!!μου ειπε τσαγακι για να την ξεγελαω οταν κλαιει...

την φισσαν μου την ειπε κ η κολλητη μου. βασικα βαζω ηδη εδω και μερες την ακουαζολ???κατι τετοιο...που ειναι πιο ισχυρη μπας και στανιαρω γρηγοροτερα και εχω και μια της φρεζιντερμ που ειναι για μετα απο καθε θηλασμο...

αυτο με το δαχτυλο μου το εκανε η γιατρος και ουρλιαξα!!!

δεν το πιστευω και η αληθεια ειναι οτι μεχρι στιγμης παρόλο που δεν κοιμαμαι καθολου καλα νιωθω πιο ξεκουραστη και πιο ομορφη απο ποτε!!!χθες ο αντρας μου μου ειπε οτι λαμπω:P και οτι ειμαι η πιο ομορφη μαμα που εχει δει!!!δεν ειναι πολυ γλυκος???το αγορακι μου!!!

το μωρο εχασε 200γρ απο την γεννα!αυτο δεν σας το ειπα...εγω δεν ζυγιστηκα ακομα εχω μαζεψει αρκετα και η κοιλια δεν ειναι και πολυ χαλαρή...καλή ειναι μωρε...θα στρωσει κι αλλο..

ενα συγκινητικο ειναι οτι ηρθε η κολλητη μου απο αθηνα να μου κανει εκπληξη και να μας δει!!!

επισης εμενα δεν μου ελειψε η κοιλουμπιτσα μου αλλα οταν μου φεραν να φαω πορτοκαλι και ειχα και το μωρο διπλα μου μου ελειψε που μεχρι την προηγουμενη μερα το τρωγαμε παρεα και εκανε παρτυ μεσα στην κοιλια!!!

φωτο θα σαςειχα βαλει αλλα κοιμαται ο συζυγος κ ειναι εκει το καλωδιο...αναγκαστηκα θα περιμενετε κοριτσια μου...

Δεν μου φαίνεται σωστό βρε Τσερούλα μου το τσάι δεν το πίνουμε στην εγκυμοσίνη γιατί φέρνει αυπνίες και υπερένταση γιατί να το δώσεις στο μωράκι μας???Όσο για την αιμοραίδα θα το κάνεις στο μπάνιο αφού έχεις ρίξει πολύ παγωμένο νερό ή και κανένα παγάκι και δεν πονάει τόσο!!!Επίσεις μπορείς να πάρεις και αλοιφούλα κορίτσι δεν επιρεάζει το θηλασμό!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...