Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Καλημέρ Μαρτζούλα! Αυτό έλεγα τώρα και στη Λίλι στο σκάιπ. Ο δικός μου πρώτα μιλάει και μετά σκέφτεται με αποτέλεσμα εκείνος μετά να είναι μέσα στην τρελλή χαρά κι εγώ μέσα στα νεύρα. Μετά έρχεται μου κάνει γλύκες κ με τουμπάρει και συνήθως με καταφέρνει φυσικά και βγαίνει και ο καλός της υπόθεσης στο τέλος που υποχώρησε ενώ εγώ "κρατάω μούτρα". Πώς τα καταφέρνει όλα αυτά μου λέτε; :rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!!!!ευχαριστω όλες για τις ευχές σας...χθες απο υπεραισιοδοξία ήθελα να τα διαβασω και όλα πριν απαντησω αλλά η Μαρκελλίτσα είχε κανονίσει αλλιώς το προγραμμα...διαβασα τα περισσοτερα αλλα δεν θυμαμαι τιποτα να σχολιασω...θα σας πω τα δικά μας...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Καλημέρ Μαρτζούλα! Αυτό έλεγα τώρα και στη Λίλι στο σκάιπ. Ο δικός μου πρώτα μιλάει και μετά σκέφτεται με αποτέλεσμα εκείνος μετά να είναι μέσα στην τρελλή χαρά κι εγώ μέσα στα νεύρα. Μετά έρχεται μου κάνει γλύκες κ με τουμπάρει και συνήθως με καταφέρνει φυσικά και βγαίνει και ο καλός της υπόθεσης στο τέλος που υποχώρησε ενώ εγώ "κρατάω μούτρα". Πώς τα καταφέρνει όλα αυτά μου λέτε; :rolleyes:
Ακριβώς έτσι κάνει και ο δικός μου, Μαρμιν! Το χειρότερο είναι πως δεν καταλαβαίνει! Η μάλλον κάνει πως δεν καταλαβαίνει! Οταν κρατάω μούτρα, κάθε τρεις και λίγο με ρωτάει "τι έπαθες;". λες και δεν ξέρει.....Αυτό με τσαντίζει περισσότερο.....:evil:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

καλημερα!!!!!ευχαριστω όλες για τις ευχές σας...χθες απο υπεραισιοδοξία ήθελα να τα διαβασω και όλα πριν απαντησω αλλά η Μαρκελλίτσα είχε κανονίσει αλλιώς το προγραμμα...διαβασα τα περισσοτερα αλλα δεν θυμαμαι τιποτα να σχολιασω...θα σας πω τα δικά μας...
Σιγά μην κάτσεις να σχολιάσεις τώρα! Δεν θέλουμε σχόλια! Θέλουμε περιγραφή........Αντε περιμένουμε με κομμένη την ανάσα! Αναλυτικά....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

αν θυμαστε την τριτη το απογευμα μου ειχε φυγει το "τουπωμα"!!!!την ψιλιάστηκα την δουλεια οτι θα γινει και σηκώθηκα άρων των άρων να κανω μερικά τελευταία...αφού έγιναν όλες οι δουλείες μας, και όταν λέω όλες εννοώ ΌΛΕΣ...άρχισε να με πονάει η κοιλιά ανά 5 λεπτο...οπως θυμάστε μπήκα και το είπα στην μαρμιν που ηταν μεσα εκεινη την ώρα...ο άντρας μου κοιμόταν γιατι είχε περάσει κ η ώρα και την επομενη δουλευε. μετα απο κανα μισαωράκι κάπως ηρεμισε η μήτρα και λέω αυτο θα ήταν, πέρασε...μετα απο λίγο όμως πάλι τα ιδια και τώρα πλέον είχα πόνους ανα 10΄'...εφόσον πέρασαν 2 ώρες πήρα την γιατρό για να την ρωτήσω τι να κανουμε...μου λέει ετοιμάσου και πήγαινε κλινική. μαζευουμε κατι τελευταια μπογαλακια, καθρισαμε το σκυλί, ταισαμε ποτησαμε τα ζωντανά μας (πουλάκια) και φευγουμε για την κλινική...τρις παρά είμαστα εκει. με εξετάζει η μαία και μου λέει έχεις ήδη διαστολή 2 γεννάς. ο άντρας μου μια χαρά ψύχραιμος...και γώ βεβαια ήμουν καλά. ναι μεν πονούσα ανα 10λεπτο αλλά ειχα χρονο ενδιαμεσα να ηρεμίσω και ημουν οκ....μετα απο λιγο έρχετε και η γιατρος μου. για να μην τα πολυλογώ...μέχρι διαστολή 6 ήμουν οκ και έλεγα οτι το παλευω...απο εκει καιο μετα άρχισαν κατι πονοι που φταναν το 130 (δεν ξέρω τι μοναδα μετρησης εχει) στον καρδιοτοκογραφο...εκεί η πρώτη ήταν ανηποφορη....ρωτάω τν γιατρο αν θα αργήσουμε και μου λεει οτι το μωρο ειναι ανασκελα και παλι και αργουμε αρκετα ακομη...ήταν 4:30 ακομα να φανταστειτε!!!λεω στον άντρα μου δεν υπάρχει περιπτωση να αντεξω αν αργήσουμε πολύ. φοβαμαι οτι θα φαω όλους τους πονους και στο τελος δεν θα αντεξω! και έτσι αποφασισαμε να κανουμε...δεν το μετανιωσα γιατι τελικά ο τοκετος κρατησε 10 ώρες περιπου!!!το μωρό ήταν ανασκελα και δεν κατεβαινε με τιποτα...εκει που σφιγγόμουν μόλις ηρεμούσα για λίγα λεπτά ξανάανεβαινε πάνω και πάλι απο την αρχή!!!περιττο να σας πω οτι ενω τα ποδια μου επεφταν σαν βουτυρο και δεν αισθανομουν τιποτα παρ'ολη την επισκληριδιο εξακολουθούσα να πονάω και στην πλάτη και στην κοιλία!!!η μαία μου ειπε οτι το μωρό εκτςο του ότι ηταν ανασκελα ειχε και τα χεράκια της στο προσωπάκι της!!!γεννηθηκε στις 9.10 το πρωί!!!με το που βγήκε άρχισε να κλαίει, μου την βάλαν αγκαλιά και σταματησε αυτοστιγμή!!!!την κρατησα για πολύ λιγο και μετα μου την πήραν...και ξαναάρχισε να κλαίει!!!πιο συγκινητικό μου φανηκε αυτο παρα που την ειδα για πρωτη φορα!!! ο άντρας μου που ήταν μέσα καθ΄΄ολη την διαρκεια του τοκετού (το παλικάρι μου!!!!) και σχεδόν με ξεγέννησε μαζι με την γιατρο κ την μαια η πρώτη κουβεντα που ειπε οταν βγηκε το μωρο ήταν...το μωρό πήρε την μύτη της γιαγιας σου!!!!( η γιαγια μου ειναι ποντια!!!!) ήταν όλο της το προσωπακι στραπατσαρισμενο με μια κληση στο προσωπο....αφήστε...ξέρω εγώ τι λέω...ήταν ασχημοπαπο το πουλάκι μου!!!

28xYp3.png

Τσερρούλα μου όντως συγκινητικό να κλαίει το μωράκι μόλις φεύγει από τη μαμά του. Και ο σύζυγος βράχος ε; Μπράβο του. Καλά ούτε εγώ θα άντεχα να κρατούσε δέκα ώρες ο τοκετός αν θυμάστε σας είχα πει πως για αυτό το λόγο όχι μόνο δεν είπα τίποτα που μου έβαλαν φάρμακο για να τον επισπεύσουν αλλά το ήθελα κι όλας. Και τώρα ξέρεις ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟ.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Τσέρυ μου, να σας ζήσει το ......ασχημοπαπάκι (;) που είμαι σίγουρη πως τώρα θα έγινε πια ΚΥΚΝΟΣ! πώς να μην ήταν μωρε το κακομοιράκι μου στραπατσαρισμένο τόσο που παιδεύτηκε; Αυτό κουράστηκε και φοβήθηκε περισσότερο από εσένα, μην νομίζεις! Πω!πω! κι εκλαιγε που το πήραν από σένα; Ανατριχιάζω και μόνο που το ακούω! Φαντάσου πόση ανάγκη έχουν την μανούλα τους.......

Πες μας κι άλλα, πες μας κι άλλα.......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μπήκα μέιλ να δω Μαρκελλίτσα και βρήκα Αργυρένια!! Καλέ πως μεγάλωσε η μικρουλα μας; Και κούκλεψε κι άλλο. Εκεί με το φορεματάκι πολύ με αρέσει.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Εσένα Μαρμιν πόσες ώρες κράτησε ο τοκετός;

Τσέρυ, οι πόνοι στο σπίτι απ' ό,τι κατάλαβα ήταν ανεκτοι. σωστά; Η ανάρρωση πώς ήταν; Τώρα πώς είσαι; Ο θηλασμός πώς πάει; Το σόι πώς αντέδρασε; Εχεις πολλά να μας πεις.... Μπράβο στο σύζυγο που ήταν μαζί σου! Η μαια μας είπε πως στην παρουσία συζύγου οι γυναίκες παιρνιυν πολλή δυναμη και αποφεύγονται κατά 80% οι καισαρικές!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

η γιατρος μου με κοβει ραβει εκει κατω γιατι ήμουν σμπαραλια και τα αιματα δεν μαζευοντουσαν με τιποτα...με παν δωματιο και μου φερνουν το μωρουλι μου μετα απο λιγο!!!με τον που την βαζω στο στηθος αρπαζει την θηλη και αρχίζει να τρώει με μανία!!!έτσι άρχισε ο θηλασμός μας απο την πρώτη μερα...οι θηλές μου πληγώθηκαν και οι 2 με τα πρωτα γευματα τα οποια ομως δεν ήταν καθολου λίγα!!!όποτε έκλαιγε στο στήθος η μικρή και να τρώει να τρώει να τρώει και να μην σταματαει...να φανταστειτε το πρωτο βραδυ που μου την φερανε την ταιζα απο τις 9.30 μεχρι και τις 3.30 με μερικοούς ολιγόλεπτους σταματημους και μετά ξανά απο την αρχή!!!

την πρωτη μερα στην κλινική έγινε ένας πανζουρλισμος απο κόσμο και σε μας αλλά και στην δίπλα κοπέλα! υπήρξε στιγμή που είχαμε μεσα στο δωμάτιο και έξω απο το δωματιο μας συνολικά 20 άτομα!!!!χωρίς υπερβολή...με το που έφυγαν όλοι συνεννοηθήκαμε με την κοπέλα να πουμε η μια για την άλλη οτι παρεξηγηθήκαμε και οτι δεν θα δεχτουμε άλλο κοσμο!!!και έτσι και έγινε. την επομενη μερα δεν πέρασε κανεις εκτος απο τους αντρες μας και την μαμα της κοπελας που ηταν ολη μερα μαζι γιατι ειχε κανει καισαρική. το μωρο μου απο το πρωτο βραδυ το ειχα σχεδον εξολοκληρου εγω, το εστελνα μονο για να το αλλαξουν, μπανιο κ γιατρους!!!σαν ρουμινγκ ιν!!!τα βραδια την ειχα παλι εγω μεχρι τις 3.30 περιπου και μετα (επειδη εκανε κακα) την εδινα να την καθαρισουν και να παρω και γω εναν υπνακο!!!

οι θηλές μου έγιναν σμαράλια οπως σας ειπα, πληγώθηκαν κ οι δύο κ την 2η μερα η μαια μου ειπε ναπαραληψω κανα γευμα να της δωσουν ξενο. τελικά αποφασισα να την θηλάσω αλλά λιγότερο χρόνο πχ 5 και 5 απο καθε στηθος και μετα να της δωσουν ξενο αλλα λιγο...ευτυχως το μικρο μου δεν το ήθελε γιατι δεν της άρεσε καθολου και αποδειχτηκε οτι μια χαρα χορταινε (οι μαιες το ελεγαν) γαιτι εβγαζε και γουλιτσες!!!στην αρχη ενω ειχα ανυσηχησει οτι ισως της δινουν χωρις την συγκαταθεση μου την παρακολουθουσα αλλα ειδα οτι οι γουλιτσες πουεβγαζε ήταν παντα κίτρινες και ποτε άσπρες οπότε σιγουρευτηκα! βεβαια μετα την ειχα και διπλα μου οποτε ήξερα τι γινεται ακριβως ανά πάσα ώρα και στιγμή! ήμουν και τυχερη γιατι η μαια που εφημερετε ηταν μια φανταστική κοπελίτσα που μας βοήθησε πολύ και στο πως να βαλουμε το μωρο να φαει αλλά και γενικά την εμπιστευτηκα.

28xYp3.png

Εσένα Μαρμιν πόσες ώρες κράτησε ο τοκετός;

Τσέρυ, οι πόνοι στο σπίτι απ' ό,τι κατάλαβα ήταν ανεκτοι. σωστά; Η ανάρρωση πώς ήταν; Τώρα πώς είσαι; Ο θηλασμός πώς πάει; Το σόι πώς αντέδρασε; Εχεις πολλά να μας πεις.... Μπράβο στο σύζυγο που ήταν μαζί σου! Η μαια μας είπε πως στην παρουσία συζύγου οι γυναίκες παιρνιυν πολλή δυναμη και αποφεύγονται κατά 80% οι καισαρικές!

Εξιμησι έσπασαν τα νερά αλλά δεν πονούσα και γέννησα 2,25. Οι πόνοι άρχισαν σταδιακά από τις 9,30 και μετά τις 10,30 έγιναν πολύ δυνατοί και ακόμη περισσότερο μετά τις 12 οπου δε σταματούσαν ούτε δευτερόλεπτο. Αλλά άντεξα χωρίς επισκληρίδιο φυσικά αφού αν θυμάστε καλά δεν είχα καν την επιλογή λόγω πάθησης.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Εχθές ήρθε η σειρά μας να τσακωθούμε με τον σύζυγο!!!Όπως είπε και η Μαρμιν συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.....Τη Κυριακή έχουμε κανονίσει να πάμε τα δώρα στη βαφτηστήρα μας και με την ευκαιρία να κάνω και τις ανταύγιες μου!!

Ε άρχισε εχθές πόση ώρα θα κάνω και άν κλαίει το μωρό τι θα κάνει και τι ώρα θα φύγουμε και ένα σκασμό τέτοιες βλακείες.........κλείστηκα από τα νεύρα μου στη κρεββατοκάμαρα γιατί μου ερχόταν να τον στείλω ξέρετε που......Αλλά ευτυχώς τη γλύτωσε...γι'αυτό δεν μπήκα εχθές...!!!Φυσικά μετά ήρθε για αγκαλίτσες αλλά δεν του έκανα τη χάρη...αφού μου έκανε τα νεύρα κρόσσια μετά όλο γλύκες λες και δεν έγινε τίποτα....και σήμερα με πήρε τηέφώνο και μου λέει..........'' έλα βρε μωράκι αφού ξέρεις έτσι κάνω πάντα αγχώνομαι και μετά που το ξανασκέφτομαι πιο ψύχραιμα μια χαρά... μην μου στεναχωριέσαι ζαργάνα μου(έτσι με λέει)εγώ θα το κρατήσω το μωράκι μας να φτιάξεις τα μαλλάκια σου να μου γίνεις ακόμα πιο όμορφη'':shock::shock::shock::shock:ΤΑ ΝΕΥΡΑΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥ!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Εχθές ήρθε η σειρά μας να τσακωθούμε με τον σύζυγο!!!Όπως είπε και η Μαρμιν συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.....Τη Κυριακή έχουμε κανονίσει να πάμε τα δώρα στη βαφτηστήρα μας και με την ευκαιρία να κάνω και τις ανταύγιες μου!!

Ε άρχισε εχθές πόση ώρα θα κάνω και άν κλαίει το μωρό τι θα κάνει και τι ώρα θα φύγουμε και ένα σκασμό τέτοιες βλακείες.........κλείστηκα από τα νεύρα μου στη κρεββατοκάμαρα γιατί μου ερχόταν να τον στείλω ξέρετε που......Αλλά ευτυχώς τη γλύτωσε...γι'αυτό δεν μπήκα εχθές...!!!Φυσικά μετά ήρθε για αγκαλίτσες αλλά δεν του έκανα τη χάρη...αφού μου έκανε τα νεύρα κρόσσια μετά όλο γλύκες λες και δεν έγινε τίποτα....και σήμερα με πήρε τηέφώνο και μου λέει..........'' έλα βρε μωράκι αφού ξέρεις έτσι κάνω πάντα αγχώνομαι και μετά που το ξανασκέφτομαι πιο ψύχραιμα μια χαρά... μην μου στεναχωριέσαι ζαργάνα μου(έτσι με λέει)εγώ θα το κρατήσω το μωράκι μας να φτιάξεις τα μαλλάκια σου να μου γίνεις ακόμα πιο όμορφη'':shock::shock::shock::shock:ΤΑ ΝΕΥΡΑΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥ!!!

Ευτυχώς υπάρχουν και οι κρεβατοκάμαρες να αποσυρόμαστε για λίγο :P Κι εγώ όταν μαλωνω μετά δεν έχω όρεξη ούτε να δω κανέναν ούτε να μιλήσω!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...