Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσακια..τι κανετε?συγνωμη που χαθηκα αλλα ηρθα σερρες στα πεθερικα και δεν μπορω να μπαινω ιντερνετ γιατι εχουν στικακι και εχουν λιγες ωρες για να μπαινουν ιντερνετ..σημερα αδιαθετησα ..μου ηρθε στην 31η μερα ,μικρυνε ο κυκλος μου αυτο τον μηνα ελπιζω να συνεχισει να ειναι ετσι μικρος..οταν προσπαθουσαμε τους προηγουμενους μηνες ηταν ολο 35αρης για να μου σπαει τα νευρα και να αγωνιω..αυτον τον μηνα που δεν προσπαθησαμε εγινε 31 ημερων ο κυκλος μου..αυτα τα νεα μου..

ΤΣΕΡΡΥ μου περιμενουμε εμπειρια τοκετου..

ΚΑΝΤΥ μου εισαι πολυ δυνατη και πιστευω θα τα καταφερεις σιγα σιγα να κανεις αποκλειστικο θυλασμο..

ΜΑΡΤΖΙ μου εισαι η επομενη..ειμαι σιγουρη οτι θα πανε ολα καλα..μην στεναχωριεσαι..

ΛΙΛΙ ,ΜΑΡΜΙΝ ΜΟΥ τι κανουν τα κουκλακια?

ΜΑΡΙΟΥΛΑ μου ο πριγκιπας ειναι κουκλος..μην ακους κανεναν..ζηλευουν..

ΤΙΝΚΕΡ ,ΠΕΠΣΙ τι κανετε?

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ καλη δυναμη στην δουλεια..

ΝΕΝΑ μου τι κανει ο μπεμπης?

καληνυχτα κοριτσακια..φιλακια..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

Όχι :tongue::tongue:

κ ομως μερικοι με ρωτανε τι σημαινει αυτο??

γεια σας κοριτσακια..τι κανετε?συγνωμη που χαθηκα αλλα ηρθα σερρες στα πεθερικα και δεν μπορω να μπαινω ιντερνετ γιατι εχουν στικακι και εχουν λιγες ωρες για να μπαινουν ιντερνετ..σημερα αδιαθετησα ..μου ηρθε στην 31η μερα ,μικρυνε ο κυκλος μου αυτο τον μηνα ελπιζω να συνεχισει να ειναι ετσι μικρος..οταν προσπαθουσαμε τους προηγουμενους μηνες ηταν ολο 35αρης για να μου σπαει τα νευρα και να αγωνιω..αυτον τον μηνα που δεν προσπαθησαμε εγινε 31 ημερων ο κυκλος μου..αυτα τα νεα μου..

ΤΣΕΡΡΥ μου περιμενουμε εμπειρια τοκετου..

ΚΑΝΤΥ μου εισαι πολυ δυνατη και πιστευω θα τα καταφερεις σιγα σιγα να κανεις αποκλειστικο θυλασμο..

ΜΑΡΤΖΙ μου εισαι η επομενη..ειμαι σιγουρη οτι θα πανε ολα καλα..μην στεναχωριεσαι..

ΛΙΛΙ ,ΜΑΡΜΙΝ ΜΟΥ τι κανουν τα κουκλακια?

ΜΑΡΙΟΥΛΑ μου ο πριγκιπας ειναι κουκλος..μην ακους κανεναν..ζηλευουν..

ΤΙΝΚΕΡ ,ΠΕΠΣΙ τι κανετε?

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ καλη δυναμη στην δουλεια..

ΝΕΝΑ μου τι κανει ο μπεμπης?

καληνυχτα κοριτσακια..φιλακια..

γλυκια μ να μπαινεις πιο συχνα μας λειπεις!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

καληνυχταααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

83tdp2.pngcWE4p3.png

καληνυχταααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Επίσηςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Γιαπωνέζοι γιατροί

Δερματολόγος: Γιαφαγούρα

Πλαστικός χειρουργός: Γιαφιγούρα

Οφθαλμίατρος: Γιαθολούρα

Λογοθεραπευτής: Γιαμουρμούρα

Διαιτολόγος: Γιαλιγούρα

Γαστρεντερολόγος: Γιακαούρα

Ουρολόγος: Γιακατούρα

Ορθοπεδικός: Γιακαμπούρα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Κοιμάστε ακόμα; Άντε να δω η συμπεθέρα θα μπει σήμερα; Και η Νενούλα μας χάθηκε όμως. Ελπιζω να είναι καλά! Μάλλον πάει και στη δουλειά και δεν μας προλαβαίνει.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Kαλημέρα κορίτσια! Τι μου κάνετε; Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Αγγελικάκι, πολύ ταλαιπωρείσαι, ρε κορίτσι! Τοσο πολλές ώρες δουλευεις; Κριμα μωρέ!

Μαρμιν, αυτοί οι άντρες είναι ανυπόφοροι! Κι εμένα όταν με τσαντίζει, μουλαρώνω και δεν κάνω τίποτα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...