Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

μπραβο μαργκι μου καλα εκανες κ πηγες χαρα μου! μαρμιν μου αφου τα βρηκατε ξεχασε οτι κ να εγινε:P
Ξερεις τι; καθόμουν και το σκεφτόμουν κι αισθανόμουν τόσο άσχημα που δεν πήγα! Μετά έβαλα την ετ 1 κι είχε λειτουργία κι είδα την εικόνα της Παναγίτσας! Ε, λέω, ντροπή να μην παω αφου τόσο το θελω!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι ερχεται σιγά σιγά η ώρα του ύπνου! Κορίτσια, εφιαλτικές ώρες ζω το βράδυ! Ας ελπίσουμε σήμερα να βολευτώ και να κοιμηθώ σαν άνθρωπος!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

σας διαβασα λιγο στα γρηγορα λοιπον απο αυτα που θυμαμαι:

μαριουλα ο αντωνακης ειναι πανεμορφος και πιστευω οι θειτσα ζηλευει λιγουλακι.....

μαρτζι εγω γεννησα χωρις επισκληριδιο και με πονους μεσης που ειναι πιο σπανιο. και να ηθελα δεν μπορουσα να κανω επισκληριδιο γιατι εχω θεμα με τη μεση. μη φοβασαι και θα τα καταφερεις και μην εισαι προκατειλημενη απο τωρα,αν δεις και δεν μπορεις θα ζητησεις και θα βρεις μια ακρη με τα λεφτα.

καντυ και γω θηλαζω ξαπλωτη,το κραταω το στηθος και γω γιατι της φραζει τη μυτουλα ειδικα οταν πιο μικρουλα ειχαμε θεματακι με αυτο,ωρα το κραταω πιο λιγες φορες.

μαρμιν ακομα να γινει καλα ο συζυγος; πως ηταν οι εξετασεις σημερα;

λιλι ακομα μυξουλες ε; περαστικα. εδω βρε εσενα κραταει το βιβλιο,το μπιμπερο δεν θα κραταει. στη συγκεκριμεη φωτο ειαι γλυκας. τον εχω ερωτευτει.

τι αλλα; σας ελλειψα καθολου; εμενα πολυ,ειστε η παρεα μου και ενιωθα τυψεις που δεν ειχα χροο να μπω εστω να μαθω τα νεα σας

Αγγελικάκι μου φυσικά και μας έλειψες και μπράβο σου που προλαβαίνεις και κάνεις τόσα κ που βρίσκεις έστω και λίγο χρόνο για εμάς.Ο σύζυγος δόξα τον Θεό είναι καλά τώρα απλά έπρεπε να γίνει επανέλεγχος. Οι εξετάσεις αίματος ήταν πολύ καλές που σημαίνει ότι η λοίμωξη υποχώρησε. Η ακτινογραφία κάτι είχε αλλά πρέπει να τη δει ο γιατρός του τη Δευτέρα που είδε και την πρώτη. Ο ακτινολόγος μας είπε πως είναι ή κάτι που ξεκινάει ή κάτι που φεύγει. Υποθέτω η πνευμονία που φεύγει. Δε σας κρύβω όμως πως κάπου μέσα μου ανησυχώ και για αυτό και δε θα ησυχάσω ώσπου να τη δει και να μας διαβεβαιώσει πως είναι όλα φυσιολογικά για να μην πω ώσπου να δούμε καθαρή ακτινογραφία. Αχ ίσως να είμαι χαζή αλλά πολύ φοβάμαι μην είναι τίποτα άλλο αυτό στην ακτινογραφία. Η μικρή σου καλά είναι; τα κακάκια της; Με τη μαμά και την πεθερά είναι ήσυχη πια; εσύ τελικά πας κάθε μέρα δουλειά ε; και πολλές ώρες.

Μάρτζι μου είσαι στο μήνα σου πια κοριτσάκι μου υπομονή σε λίγο θα έρθει η μπουμπού σου. Κι εγώ αυτό έλεγα στο Θρασυβουλάκι μου. Του έλεγα του χρόνου που θα περπατάς θα πάμε μαζί στον Ακάθιστο Ύμνο. Αμήν Παναγίτσα μου. Απλά μας έδωσε ένα τέτοιο θαυματάκι και αντί να πει και ο άντρας μου να πάμε μου έλεγε για τις δουλειες που έχουμε να κάνουμε λες και δεν μπορούσαμε άλλη μέρα. Το ένα έφερε το άλλο μαλώσαμε μουλάρωσα κι εγώ και δεν πήγα. Και η αλήθεια είναι πως μετά μου ζήτησε συγγνώμη και μου είπε να πάω και να τα κάνουμε αύριο αλλά δεν πήγα :oops::oops:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστω κοριτσακι μου για τα καλα σου λογακια...δυστυχως ειμαστε απο τις..δυσκολες περιπτωσεις οπως φανηκε στην πορεια...ετσι εκτος αν γινει καποιο θαυμα...αυτη η εξωσωματικη που θελει τοσα φαρμακα παλι θα γινει πιθανως για να μαζεψουμε κανενα εμβρυακι μπας και προχωρησουμε απο Σεπτεμβριο παλι σε μια νεα προσπαθεια...και τα καταφερουμε να φτασουμε σε μια καλη εμβρυομεταφορα...εχω ταλαιπωρηθει παρα πολυ με χειρουργεια..προσπαθειες...και τοσα αλλα...ψυχολογια χαλια αλλα ακομα..το παλευουμε...ετσι πρεπει να κανετε ολες κοριτσακια μου...για να καταφερουμε κι εμεις καποια στιγμη να κρατησουμε ενα αγγελουδακι στην αγκαλια μας...

Φιλακια πολλα

Πολλά θαύματα έχουν γίνει εδώ και άλλα τόσα που δεν τα ξέρουμε εύχομαι ολόψυχα σύντομα να γίνει και σε εσάς κ να γεμίζει η ζωή σας χαρά. Εγώ ακόμη δεν πιστεύω πως έχω το μωράκι μου και ας είναι τεσσεράμιση μηνών. Το κοιτάω που κοιμάται και δεν μπορώ να το πιστέψω. Καλά κάνεις κ δε χάνεις το κουράγιο σου θα έρθει είμαι σίγουρη. Καλή υπομονή και καλή δύναμη.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Πολλά θαύματα έχουν γίνει εδώ και άλλα τόσα που δεν τα ξέρουμε εύχομαι ολόψυχα σύντομα να γίνει και σε εσάς κ να γεμίζει η ζωή σας χαρά. Εγώ ακόμη δεν πιστεύω πως έχω το μωράκι μου και ας είναι τεσσεράμιση μηνών. Το κοιτάω που κοιμάται και δεν μπορώ να το πιστέψω. Καλά κάνεις κ δε χάνεις το κουράγιο σου θα έρθει είμαι σίγουρη. Καλή υπομονή και καλή δύναμη.

Σε ευχαριστω!Να σου ζησει...

marmin εχω και κει θεμα μεγαλο. αστα...η μαμα μου την εχει κατα βαση γιατι με την πεθερα δεν κανει. 2 φορες τη ειχε η πεθερα μου,μου ειπε οτι καλα τα περασαν. παντως οσες φορες ειμαι εγωμμπροστα το παιδακι μολις το πιασει πλανταζει και το κακο ειναι πως δεν μου το δινει μονο το κουναει πανω κατω για να σταματησει να κλαιει και αυτο σπαραζει. και καει και σχολια και κινησεις που δεν μου αρεσουν και φοβαμαι μην εκραγω καμια μερα και τοτε θα γινει χαμος.....

ειναι πολλες οι ωρες φυεγω απο το σπιτι στις 8 κια γυρναω 5 παρα....ελπιζω να αντεξω γιατι κουραζομαι σχετικα ευκολα,φοβαμαι πως εχει πεσει ο αιματοκριτης μου....

ρε κοριτσια εχω κατι φουσκωματα τελευταια στην κοιλια.ολο νιωθω φουσκωμενη,οζι πρησμενη,οπως σας το λεω φουσκωμενη. εσεις το ειχατε 'η το εχετε αυτο;

με τα κακακια της μικρης εχουμε θεμα. ειχαμε βαλει υποθετο σαββατο και κυριακη. μετα μεχρι τη τεταρτη εκανε μονη της,βεβαια το πρωι πινει και γυρω στα 200 μλ ξενο γαλα (απο 60 μεχρι 200) αναλογα με ποσο δικο μου εχω αφησει. απο την τεταρτη δε εχει ξανακανει. α αυριο δε καει το μεσημερακι εχει παλι υποθετο....

Εγώ Αγγελικάκι δε θυμάμαι να είχα φούσκωμα ούτε τώρα έχω. Όσο για το μωράκι σου καλύτερα να το αφήνεις στη μανούλα σου αφού βλέπεις ότι χαίρεται περισσότερο. Τώρα πως θα πεις την πεθερα αυτό είναι ένα θέμα αν και πιστεύω ότι πρέπει να το αναλλάβει ο σύζυγος. Μην την κάνετε πέρα αφού και αυτή δεν έχει εγγόνια αλλά ας το βλέπει παρουσία σας ώσπου να τη συνηθίσει κ αυτή σιγά σιγά. Εμένα κακάκια για κανένα τρίμηνο σου έχω πει ότι έκανε μία φορά στις 5 με 7 μέρες τώρα πια κάνει κάθε μέρα και δυο και τρεις φορές ενίοτε αλλά ποτέ δεν του έβαλα υπόθετο αφού κ η παιδίατρος μου είπε ότι στα παιδάκια με αποκλειστικό θηλασμό είναι φυσιολογικό. Βέβαια εσύ δίνεις και λίγο ξένο οπότε ίσως να χρειάζεται το υπόθετο και φυσικά θα κάνεις ότι λέει ο παιδίατρος. Αλήθεια αντλείς και αφήνεις και δικο σου γάλα ε; Το πραλαβαίνεις και αυτό βρε θηρίο; Πραγματικά μπράβο σου για όλα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ξερεις τι; καθόμουν και το σκεφτόμουν κι αισθανόμουν τόσο άσχημα που δεν πήγα! Μετά έβαλα την ετ 1 κι είχε λειτουργία κι είδα την εικόνα της Παναγίτσας! Ε, λέω, ντροπή να μην παω αφου τόσο το θελω!

ναι αγαπη μου καλα εκανες κ πηγες!:P

σας διαβασα λιγο στα γρηγορα λοιπον απο αυτα που θυμαμαι:

μαριουλα ο αντωνακης ειναι πανεμορφος και πιστευω οι θειτσα ζηλευει λιγουλακι.....

μαρτζι εγω γεννησα χωρις επισκληριδιο και με πονους μεσης που ειναι πιο σπανιο. και να ηθελα δεν μπορουσα να κανω επισκληριδιο γιατι εχω θεμα με τη μεση. μη φοβασαι και θα τα καταφερεις και μην εισαι προκατειλημενη απο τωρα,αν δεις και δεν μπορεις θα ζητησεις και θα βρεις μια ακρη με τα λεφτα.

καντυ και γω θηλαζω ξαπλωτη,το κραταω το στηθος και γω γιατι της φραζει τη μυτουλα ειδικα οταν πιο μικρουλα ειχαμε θεματακι με αυτο,ωρα το κραταω πιο λιγες φορες.

μαρμιν ακομα να γινει καλα ο συζυγος; πως ηταν οι εξετασεις σημερα;

λιλι ακομα μυξουλες ε; περαστικα. εδω βρε εσενα κραταει το βιβλιο,το μπιμπερο δεν θα κραταει. στη συγκεκριμεη φωτο ειαι γλυκας. τον εχω ερωτευτει.

τι αλλα; σας ελλειψα καθολου; εμενα πολυ,ειστε η παρεα μου και ενιωθα τυψεις που δεν ειχα χροο να μπω εστω να μαθω τα νεα σας

αγαπη μου κ βεβαια μας ελειψες!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

αγγελικακι μ εγω ειχα φουσκωμα τις πρωτες μερες μετα την καισαρικη που δεν μπορουσα να παω τουαλετα αλλα ηταν καθαρα απο την δυσκοιλιοτητα το φουσκωμα που ειχα...εσυ μηπως δεν πας συχνα τουαλετα???

83tdp2.pngcWE4p3.png

Μαριούλα τελικά η Τσέρρυ δεν μπήκε :(:( ΣΤο φεις έγραψε τίποτα σχετικό εκτός από ότι θα μπει στο καφέ να μας τα πει;

οχι χαρα μου δεν εγραψε κατι σχετικο:( κ μιας κ ειπες φβ γτ δεν κανεις ενα??? μονο για εμας???? ελα σε πλιζαρω;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

οχι χαρα μου δεν εγραψε κατι σχετικο:( κ μιας κ ειπες φβ γτ δεν κανεις ενα??? μονο για εμας???? ελα σε πλιζαρω;)

χαχαχα Μαριούλα μου με αυτό το "πλιζάρω" σχεδόν με έπεισες. Με την πρώτη ευκαιρία θα μου πεις πληροφορίες δηλαδή πως γίνεται και δεν τα βλέπει όλος ο κόσμος παρά μόνο εσείς και τέτοια.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

χαχαχα Μαριούλα μου με αυτό το "πλιζάρω" σχεδόν με έπεισες. Με την πρώτη ευκαιρία θα μου πεις πληροφορίες δηλαδή πως γίνεται και δεν τα βλέπει όλος ο κόσμος παρά μόνο εσείς και τέτοια.

αχ αληθεια????????μπραβο πολυ χαιρομαι!!!:D:D:D ειδες το πλιζαρω κανει θαυματα χαχαχα:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...