Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα και απο εμας....σαν τα χιονια που λενε....αχ κοριτσια μου ειαι πτωμα,δεν μπορω α τα βρω με το χρονο καθολου,με κυνηγανε οι ωρες και τα λεπτα.....καθε μερα παω δουλεια,μετα σπιτι να κανω του αντρα μου,ολο κατι θελει και ο μπαμπας μου,ειναι και οι δουθλειες του σπιτιου που δεν τελειωνουν ποτε.....και δεν θελω α παραμελω τη μικρουλα μου.....δεν σας ξεχναω και μου λυπετε πολυ.........

μιλησα με τσερυ,ειναι σπιτι τους,η μικρη την εχει κατασπαραξει,εχει πολυ γαλα...

ξεπησε η αργυρεια,ισως μπω αργοτερα

Διαφημίσεις

Αχ, βρε Αγγελικάκι, τρέξιμο που έχεις κι εσύ! Δεν σταματάς ποτέ! Υπομονή....Η αργυρένια είναι καλύτερα τώρα; Τι έγινε τελικά; Ερχεται η πεθερά και την κρατάει ή μοιρασε τις μέρες με την μαμά σου;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Που είστε βρε κορίτσια! Εχετε πάει στην εκκλησία; Αχ, ήθελα κι εγώ νά πάω, άλλά ο αντρας μου δεν τελειωσε ακόμη έξω κι έχει αρκετό κρύο, για να παω με τα πόδια! Είναι και μακρια και αισθάνομαι πως δεν με βάστάν τα πόδια μου! Ετσι έδωσα στην μανα μου να μου ανάψει ενα κεράκι κι έκατσα!

Πρεπει να αρχίσω να περπατάω όμως σιγά σιγά.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

καλησπερα και απο εμας....σαν τα χιονια που λενε....αχ κοριτσια μου ειαι πτωμα,δεν μπορω α τα βρω με το χρονο καθολου,με κυνηγανε οι ωρες και τα λεπτα.....καθε μερα παω δουλεια,μετα σπιτι να κανω του αντρα μου,ολο κατι θελει και ο μπαμπας μου,ειναι και οι δουθλειες του σπιτιου που δεν τελειωνουν ποτε.....και δεν θελω α παραμελω τη μικρουλα μου.....δεν σας ξεχναω και μου λυπετε πολυ.........

μιλησα με τσερυ,ειναι σπιτι τους,η μικρη την εχει κατασπαραξει,εχει πολυ γαλα...

ξεπησε η αργυρεια,ισως μπω αργοτερα

αγγελικακι μου με τοσα που εχεις να κανεις που να βρεις χρονο να μπεις και εδω? και εμας μας λειπεις γλυκια μου!!! η αργυρενια μας τι κανει? το θεμα που ειχε με τα κακακια??????

83tdp2.pngcWE4p3.png

7 η ωρα ειπε η τσερουλα απο το φβ οτι μπαινει στο παρεντς για να μας πει νεα σε ολες αναλυτικα πηγα εκκλησια γυρισα κ ακομα τιποτα! :tongue::tongue::tongue: χαχαμου θυμισε εμενα τωρα που τις πρωτες μερες μετα τη γεννα ολο ελεγα να μπω κ ολο δεν εβρισκα χρονο :tongue::tongue::tongue: αλλα εμενα ηταν κ τιγκα το σπιτι απο τις επισκεψεις:rolleyes:

τσερρυυυυυυυυυυυυ μηπως γραφεις ακομα????????:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

H Τσερυ έχει πολύ όμορφες ασχολίες πλέον για να μπει εδώ! Δεν το βλέπω να μπαίνει σήμερα! Αλλά αύριο κάποια στιγμή - τι στο καλό; - δεν θα βρει λίγο χρόνο να μας πει τα νέα της;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κορίτσια, τελικά πήγα εκκλησία! Δεν το άντεξα. Ντυθηκα γρήγορα γρήγορα και βγήκα έξω! Ε, τι να έκανε κι ο άντρας μου; Με πήγε! Βέβαια η εκκλησία είχε τελειώσει, αλλά ασπάστηκα την εικόνα της Παναγίτσας μας κι αυτό ήταν αρκετό!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μπράβο Μαρτζούλα μου. Εγώ δεν πήγα έριξα έναν καβγά το μεσημέρι με το σύζυγο κ μετά δεν είχα διάθεσει παρόλο που στο μεταξύ με αγκάλιασε και μου ζήτησε συγγνώμη και κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα το μεσημέρι. Ήταν και το μωράκι μου όλο κακάκια και μαμ κ του χρόνου τώρα.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Μπράβο Μαρτζούλα μου. Εγώ δεν πήγα έριξα έναν καβγά το μεσημέρι με το σύζυγο κ μετά δεν είχα διάθεσει παρόλο που στο μεταξύ με αγκάλιασε και μου ζήτησε συγγνώμη και κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα το μεσημέρι. Ήταν και το μωράκι μου όλο κακάκια και μαμ κ του χρόνου τώρα.

Δεν πειράζει, Μαρμιν μου! Του χρόνου να είμαστε καλά και θα πάμε με τα παιδάκια μας! Εσένα ο Θρασυβουλάκος θα περπατάει τότε και θα μιλάει! :P

Κι εμένα θα κοντεύει να χρονίσει! Αχ, πόσο πολύ θέλω να πάνε όλα καλά και να γεννηθεί γερό το μωράκι μου! Το πιστεύετε πως μετά την σημερινή αγωνία, σταμάτησα πλέον να σκέφτομαι την γέννα! Δεν με νοιάζει όσο και να πονέσω! Αρκεί να γεννηθεί καλά το μωράκι μου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...