Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Τα δικά μου τώρα!

Τελειώσαμε επιτέλους τις δουλειές του σπιτιού! Τώρα ο άντρας μου βάφει την βεράντα! Ουφ! τελειώνουμε επιτέλους! Εβγαλα τα πράγματα για την μικρή, τα ετοίμασα και το απογευματάκι θα τα βάλω στην βαλίτσα!

Χθες το βράδυ με έπιασε πάλι ο γνωστός αφόρητος πόνος στο συκώτι! Πάντα όταν κοιμάμαι στο δεξί πλευρό, το παθαίνω αυτό! Κορίτσια, δεν μπορούσα να κουνηθώ! Εκατσα κανά 10λεπτο, χαλάρωσα και μετά κατάφερω να σηκωθώ να πάω τουαλέτα, που έχει γίνει πλέον ο μονιμος σύντροφός μου. Κάθε 10 λεπτά τρέχω.....

Τον έπιασε η καλοσύνη του μπράβο έτσι εύχομαι να μείνει....

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου, κανένα νέο απο την Τσέρυ; Σήμερα δεν θα βγουν απο την κλινική; Αχ, ελπίζω να προλάβει να μπει να μας πει την εμπειρία της!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Κορίτσια μου, κανένα νέο απο την Τσέρυ; Σήμερα δεν θα βγουν απο την κλινική; Αχ, ελπίζω να προλάβει να μπει να μας πει την εμπειρία της!

Δεν έχω τηλέφωνο εγώ!!!Μαριούλα-Μαρμίν μάθετε νέα από Τσέρη...

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Κοριτσάκια μου, αγχώθηκα λίγο, γιατί, αν θυμάστε έχω ένα αντιγόνο στο αίμα, που δεν επιτρέπει να πάρω αίμα από άλλον σε περίπτωση που χρειαστώ! Μίλησα σήμερα με την αιματολόγο του νοσοκομείου και μου είπε πως 1) έκανα κακώς που δεν συνέχισα να κάνω τις εξετάσεις εκεί ( από ένα σημείο και μετά τις έκανα στο μικροβιολογικό που πήγαινα και μου έβγαζε αρνητική την εξέταση, οπότε το αμέλησα κι εγώ). Είπε πως στο νοσοκομείο κάνουν πιο εξειδικευμένες εξετάσεις κι απόκλείεται να είναι αρνητική η τιμή στο αίμα 2) πρέπει να πάω την Δευτέρα να κάνω την εξέταση στο νοσοκομείο για να μεριμνήσουν να προμηθευτούν αίμα σε περίπτωση που χρειαστώ ( ποτέ δεν ξέρεις) και 3) μόλις γεννηθεί η μικρούλα μου πρέπει να ενημερώσω τους νεογνολόγους για το αντιγόνο το δικό μου, για να της κάνους εξετάσεις. Κι αν τυχόν το έχει μπορεί να χρειαστεί μετάγγιση!

Καταστενοχωρήθηκα! Δεν με νοιάζει καθόλου για μένα, αλλά το μικρό μου; Δεν θέλω να ταλαιπωρηθεί, το καημενούλι μου.....Είμαι να σκάσω από την στενοχώρια και τις τύψεις! Ο άντρας μου λέει πως κακώς αγχώνομαι , πως τίποτα δεν θα έχει το καμάρι μας, αλλά όσο να΄ναι.......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ρε συ Μαρτζι για αυτα ομως δεν πρπει να φροντιζει και ο γυναικολογος σου?

Αφου τον πληρωνεις και ξερει ποτε θα γεννησεις η να σου πει τι θα χρειαστει να κανεις. Αντε πια με τους κ..λογιατρους

Διαφημίσεις

O γιατρός από τον 5ο μήνα και μετά που άρχισε να βγαίνει αρνητική η εξέταση ( που ήταν όπως είπα από ιδιώτη μικροβιολόγο και μάλλον δεν είναι έμπιστη) είπε πως δεν ασχολούμαστε πλέον και να μείνω ήσυχη! Δεν το ξαναέθιξα λοιπόν ούτε εγώ το ζήτημα, γιατί είπα πως όλα θα είναι εντάξει!

Ούτε και θα ερχόμουν σε επαφή με την αιματολόγο, για να πω την αλήθεια, αλλά πώς μου ήρθε χθες το βράδυ η φλασιά πως μπορεί να χρειαστεί να κάνω καισαρική και, αν - ο μη γένοιτο- χρειαστώ αίμα, τι θα γίνει τότε;;; Ετσι με το που ξύπνησα την πήρα τηλέφωνο και μου είπε αυτά που σας είπα!

Στο καλό μου! Δικό μου λάθος είναι που έπαψα να πηγαίνω στο πανεπιστημιακό για να κάνω την εξέταση! Κάπου επαναπαύτηκα κι εγώ, η χαζή! Τεσπα! Ας ελπίσουμε πως δεν θα το έχει κληρονομήσει το μωράκι μου! Ούτως ή άλλως ακόμη και να πήγαινα εκεί, δεν θα είχα θεραπευτεί. Δεν θεραπεύεται......Απλά θα είχαμε κάνει doppler με το γιατρό και θα βλέπαμε το αιματάκι της μικρής και πολύ πιθανό, αν χρειαζόταν, θα γινόταν ενδομήτρια μετάγγιση! Θα πάω τη Δευτέρα και βλέποντας και κάνοντας! Μακάρι να μην χρειαστει να ταλαιπωρηθεί το μωράκι ούτε τώρα ούτε όταν γεννηθεί!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλησπέρα σας!! Κι εγώ τη σκεφτόμουν την Τσέρρυ μας και πιστεύω να μπει να μας πει έστω ένα γεια. Δυστυχώς τρέχαμε πάλι για εξετάσεις του συζύγου και έτσι δεν πρόλαβα τίποτα να κάνω.

Μαρτζούλα θα συμφωνήσω με το σύζυγο σου αλλά και με την Πέπσι. Άπό ότι θυμάμαι συνέχισες να πηγαίνεις σε αυτό το γιατρό και να του τα στάζεις γερά ακριβώς επειδή είχες αυτό το πρόβλημα και αυτός τι έκανε; Πετούσε χαρταετό; :confused::confused::confused: Τεσπα. Το θέμα είναι από εδώ και πέρα τι κάνουμε γιατί έχουμε καιρό σωστά; Λοιπόν δεν μπορείς να πας τη Δευτέρα να την κάνεις στο νοσοκομείο και αν χρειαστεί να μαζέψουν αίμα όπως σου είπε; Και εν τω μεταξύ μόλις πας εσύ για γέννα θα είναι το πρώτο που θα τους πεις αλλά και μόλις γεννήσεις θα πεις τον άντρα σου να το λέει συνέχεια ώσπου να βεβαιωθεί ότι εξέτασαν τη μικρούλα σου για το συγκεκριμένο πρόβλημα. Σε καταλαβαίνω απόλυτα που αγχώνεσαι πίστεψε με αλλά τι ποσοστό έχει να το κληρονομήσει και η κόρη σου; Εσύ έχεις και ρέζους αρνητικό;

Λίλι μου καημενούλα τι έπαθες με το ρεύμα :(

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

βρε Μάρτζι μου ξαναδιάβασα το μνμ σου και μου δημιουργήθηκαν κάποιες απορίες. Αφού δεν μπορείς να πάρεις αίμα από άλλον ακόμα και μετάγγιση να χρειαστείς από που θα προμηθευτεί αίμα η αιματολόγος; Και επίσης αν έχει το μωράκι σου το αντιγόνο από πού θα του κάνουν μετάγγιση;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μαρμιν, δικαιολογημένες οι απορίες σου! Το αίμα μου είναι θετικό γι'αυτό και μας προβληματίζει η θετική coombs! Αν σου πω πως ούτε εγώ έχω καταλάβει τι ακριβώς παίζεται;

Απλά πρέπει οι αιματολόγοι να έχουν την καρτά μου, να βλέπουν κάθε φορα ποιο είναι το αντιγόνο που λείπει, για να βρίσκουν συμβατό αίμα! Πχ, αν ξέρουν μόνο πως έχω β θετικό και μου χορηγήσουν β θετικό, πάω για κυπαρισάκια!

Γιαυτό μου είπε η αιματολόγος να πάω, για να ξανακάνουν έλεγχο το αίμα μου, μην τυχόν και κάτι άλλαξε, ουτως ώστε μέχρι τη γέννα να έχει προμηθευτεί συμβατό αίμα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Φαντάζομαι πως και για την μικρή μου το ίδιο θα ισχύει, σε περίπτωση που το κληρονόμησε.........Μακάρι να μην το πήρε το καημένο μου το παιδάκι!

Αμαν κι εγώ! Πολύ προβληματικό ατομο, ρε παιδί μου! Αει στο καλό πια!

Οσο για το γιατρό, τι να πω; Δεν με παρότρυνε κι αυτός να συνεχίσω να το ψάχνω στο δημόσιο νοσοκομείο! Απλά, κάποια στιγμή μου είπε πως δεν θα πρέπει να με ανησυχεί πλέον αυτό το θέμα και πως δεν θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα! Επαναπάυτηκα κι εγώ και ηρέμησα!

Ισως και να τα μεγαλοποιώ, μωρε! Τίποτα κακό δεν θα συμβει! Θα γεννήσω μια χαρά, δεν θα χρειαστώ αίμα ( τόση γκαντεμια πια; Πόσες χριεάστηκαν αίμα στην γέννα;;;Εγώ θα είμαι η άτυχη;) και η μικρή μου θα είναι πολύ καλά! Δεν θα έχει κληρονομήσει τίποτα κακό από την μαμά της!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Φαντάζομαι πως και για την μικρή μου το ίδιο θα ισχύει, σε περίπτωση που το κληρονόμησε.........Μακάρι να μην το πήρε το καημένο μου το παιδάκι!

Αμαν κι εγώ! Πολύ προβληματικό ατομο, ρε παιδί μου! Αει στο καλό πια!

Οσο για το γιατρό, τι να πω; Δεν με παρότρυνε κι αυτός να συνεχίσω να το ψάχνω στο δημόσιο νοσοκομείο! Απλά, κάποια στιγμή μου είπε πως δεν θα πρέπει να με ανησυχεί πλέον αυτό το θέμα και πως δεν θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα! Επαναπάυτηκα κι εγώ και ηρέμησα!

Ισως και να τα μεγαλοποιώ, μωρε! Τίποτα κακό δεν θα συμβει! Θα γεννήσω μια χαρά, δεν θα χρειαστώ αίμα ( τόση γκαντεμια πια; Πόσες χριεάστηκαν αίμα στην γέννα;;;Εγώ θα είμαι η άτυχη;) και η μικρή μου θα είναι πολύ καλά! Δεν θα έχει κληρονομήσει τίποτα κακό από την μαμά της!!!!

Τώρα μιλάς επιτέλους σωστά!!!:-D :-D :-D.

hnNfp2.png

QBMLp2.png

καλησπέρα κορίτσια!!

τι μου κάνετε?

σας έστειλα μαιλ..το είδατε δεν μου απαντήσατε..

μαριούλα κούκλος ο αντωνάκης μας!

μαρτζι μου, όλα θα πάνε τέλεια!!

μην ανυσηχείς τη Δευτέρα να πας να κάνεις τις εξετάσεις σου και να ηρεμήσεις

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Τιγκεράκι μου σου απάντησα μόλις γιατί όλη μέρα δεν είδα τα μειλ μου.

Μάρτζι μου η αλήθεια είναι αυτή που γράφεις στο τελευταίο σου μνμ. Έπειτα θα πας τη Δευτέρα στο νοσοκομείο και όλα θα ξεκαθαρίσουν.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

μαργκι μου και τινγκερ σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια(για τον αντωνακη μου) μαργκι μου ολα καλα θα πανε κ με εσενα κ την μικρη!κατι που δεν καταλαβα εσυ ας πουμε πες οτι χρειαζεσαι αιμα γτ π.χ θα εχεις αιμορραγια με κακο βεβαια απλα λεμε...η μικρη ομως γτ να χρειαστει αιμα???

83tdp2.pngcWE4p3.png

Μαριούλα μου, δεν είναι απαραίτητο να χρειαστεί η μικρή! αν το έχει πάρει το αντιγόνο αυτό, θα κρίνουν οι νεογνολόγοι τι θα χρειαστεί να γίνει!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...