Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Αχ, Μαριούλα μου, δεν σου κρύβω πως πολύ φοβάμαι! Αν ειχα την οικονομική δυνατότητα δεν θα το σκεφτόμουν, θα έκανα επισκληρίδιο αλλά, πραγματικά, έχω στραγγίξει Και δεν θέλω να δώσω όλα λεφτουδάκια έχω στους γιατρούς και μετά, σαν γεννηθεί το κοριτσάκι μου, να μην μπορώ να της πάρω ένα παιγνιδάκι! Ξέρω ότι σε πολλές μπορεί να ακούγομαι υπερβολική και κλαψιάρα, αλλά, πραγματικά, έχουμε στεγνώσει!

χαρα μ κ γω χαλια ειμαι οικονομικα!!! αλλα μην φοβασαι παλια που δεν υπηρχε το επισκληριδιο πως γεννουσαν ολες αυτες οι γυναικες θα δεις μια χαρα θα τα καταφερεις!:P

Εν τω μεταξύ, Μαριώ, όσο σκέφτομαι τη φάση με τη θεία σου γίνομαι έξω φρενών! Ακους εκεί, να πει τέτοια βλακεία! Σε καταλαβαίνω που στενοχωρήθηκες! Κι εγώ θα στενοχωριόμουν! Μα τι άτομα κυκλοφορούν; Μηδεν διακριτικότητα!

Το μωρό σου είναι κουκλάκι! Μην ακούς κανέναν τι σου λέει! Κάργιες όλες τους!

ευχαριστω αγαπη μου χαιρομαι που σου αρεσει το μωρακι μου σου αφιερωνουμε αυτη την φωτο:P

574845_496539847049205_252841366_n.jpg

Δεν ετοίμασα ακόμη την βαλίτσα! παιδευόμαστε με την γενική καθαριότητα του σπιτιού! Καθαρίσαμε την κουζίνα και το δωματιό μας και μας έχουν μείνει τα υπόλοιπα! Ο άντρας μου ή που θα κάνει πολλές δουλειές μαζεμένες ή που δεν θα κάνει τίποτα ΑΠΟΛΥΤΩΣ! Σήμερα δεν έκανε το παραμικρό! Αν δεν κανει τίποτα κι αύριο, την Παρακευή θα τον στείλω για ψάρεμα και θα φωνάξω την μάνα μου να μου τα κάνει στο πί και φι!

χαρα μου ποτε περιμενεις????????????ετοιμασε την!!!!!!!!!στο τελος θα γεννησεις κ ακομα δεν θα την εχεις φτιαξει:tongue:

ΤΣΕΡΡΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ!!!!!

καλε δεν πειραζει αν ειναι ασχημουλα κι εγω την μπεμπα μου ασχημουλα την λεω...ετσι για να ξεχωριζουμε

ΜΑΡΙΟΥΛΑ ο πριγκιπας ειναι σκετο κουκλακι και να σου πω την αληθεια αυτα τα γλυκουλικα αυτακια τον κανουν ιδιαιτερο και ξεχωριστο!!!!!ασε την καθε ζηλιαρα να λεει!!!!!

ΛΙΛΙ σ ευχαριστω για τα νεα να εισαι καλα να μας ανακοινωνεις παντα τετοια ευχαριστα!!!!

ΜΑΡΤΖΙ σε καταλαβαινω κοριτσακι μου εχεις απολυτο δικιο κι εγω ετσι εχω καταλαβει πως για να πας εκει πρεπει να εισαι πλουσια!!!!η αληθεια ειναι πως ειχε ελαχιστες δικες του οταν γεννησα εγω οι περισσοτερες ηταν του Πλαχ και του Τσαν......ο δικος σου μια ειχε και μαλιστα γεννησε μια μερα πριν φυγω εγω , την ειχαν στο διπλα δωματιο και τον ειδα που ηρθε να την επισκεφτει!

εγω καλυτερα να μην πω τι πληρωσα σε ολη την εγκυμοσυνη και στη γεννα γιατι θα με δειρετε

στο nst πηγαινα κατω στην μαιευτικη μου το εκαναν η ο βοηθος του δικου σου η μια αλλη κυρια και μετα πηγαινα στον γιατρο μου και το κοιταζε και μου ελεγε οτι ηταν και σχεδον καθε φορα εκανα και υπερυχο μαζι φυσικα με 0 κοστος εγω πηγαινα 2 φορες την εβδομαδα αν πληρωνα παει θα ειχα ξεπουληθει αν πληρωνα....επισσης στον αναισθησιολογο εμεις δεν δωσαμε τιποταντροπη ξεντροπη τιποτα δεν πηρε!!!

ξαναπηρα πραγματακια απο next ααα δεν σας ειπα...οτι πηρα ηταν τελειο.....φοβερα πραγματα και σε ποιοτητα και σε εμφανιση και δεν χρειαζεται να βαλω ξεχωριστα γαντακια

παω να θηλασω....δεν κανω κι αλλη δουλεια.....τωρα πιανει και ο μικρος το ελλατωματικο βυζι αφου ομως εχω τραβηξει λιγο με θηλαστρο

μπραβο αγαπη μ ειδες τον καταφερες και τον μπεμπη!:P

Μπαίνω αισίως στην 37η έβδομάδα! Κοντοζυγώνει η μπεμπούλα μου!

Α, η Αγγελική δεν είναι αυτή που γέννησε φυσιολογικά χωρίς επισκληρίδιο ή δεν θυμάμαι καλά;

Η Τσέρυ θα έχει συνέλθει τώρα! Το μωρο θα έχει ξεριτιδιάσει και θα έχει πάθει πλάκα με την ομορφιά του! Είμαι σίγουρη!!!!

αντε χαρα μου κοντευεις κ εσυ :P

καλημερα!!!!

ερωτηση προς θηλαζουσες μανουλες....:

οταν θηλαζετε στηριζετε το στηθος σας με το αλλο χερι??η μυτη του μωρου που βρισκεται??πατατε το στηθος στο σημειο που ειναι η μυτη??ποιες θηλαζετε σε ξαπλωτη σταση???

αγαπη μου εγω θηλαζω σε ξαπλωτη θεση,οταν ειμαι καθιστη παταω το στηθος στο σημειο που ειναι η μυτουλα οταν ειμαι ξαπλωτη δεν χρειαζεται παντα γτ δεν εχω κ μεγαλο στηθος

Το πείραμα εστέφθη με απόλυτη επιτυχία! Άφησα το μωράκι μου ξύπνιο με τον μπαμπά του και όταν γύρισα μετά από μία ώρα και ένα τέταρτο το μωρό κοιμόταν και μόλις τώρα ξυπνάει. Όλα καλά και θα το κάνω πιο συχνά και για δικές μου δουλειές ;)

ειδες ολα μια χαρα μαρμιν μου!:P

Καλημέρα κοριτσάκια μου προσπαθώ να φτιάξω σουτζουκάκια να παλέυω με το καψουράκι και να σας γράψω......Έφερα πάλι παιδίατρο γιατί το βράδυ έβηχε πολύ το καψουράκι ααλά δεν έχει τίποτα μόνο η μύξα και αυτή μας κάνει και το βήχα αλλά η παιδίατρος δεν μου πήρε λεφτά
μπραβο αγαπη μου χαιρομαι που δεν εχει τιποτα το αγορι μας!
κοριτσακια ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας...

κι εμενα με βολευει παρα πολυ η ξαπλωτη σταση θα ελεγα πως μονο αυτη με βολευει.....αλλα πρεπει να κραταω το στηθος σε οποιαδηποτε σταση πρεπει να το κραταω γιατι κλεινει η μυτουλα τους φυσικα με εχουν πιασει τα χερια μου και τα 2 στον καρπο και ειναι πρισμενα σκεφτητε να κραταω ετσι το στηθος για παραπανω απο μια ωρα συνεχομενα το θεμα ομως ειναι τη νυχτα στην αρχη μια χαρα το κραταω μετα ομως αρχιζω και χαλαρωνω μπορει να με ψιλοπαρει ο υπνος και μου φευγει και τους κλεινει την μυτουλα.μηπως κανω κατι λαθος???

ΚΛΑΡΑΜΠΕΛ δεν χρειαζεται να το πιεσω στην αρχη γιατι τρεχει απο μονο του αφου μεχρι να πιασουν τα κανω ολα μουσκεμααπο κατω απο το κεφαλακι τους και απο μενα βαζω πετσετα για να μην βρεχω το σεντονι και το στρωμαεν τω μεταξυ μολις πιασουν τρεχει το γαλα δεξια κι αριστερα απο το στοματακι τους στην αρχη πνιγοντε και μετα ακουγεται συνεχομενα ''γκλουπ γκλουπ γκλουπ''χωρις να περνουν ανασα τα καημενα βεβαια αργοτερα που μειωνεται η ροη κι αυτα ξεκουραζοντε κανω εγω λιγο μασαζ

θελω να περασω σε αποκλειστικο θηλασμο και δεν ξερω πως θα το καταφερω...η αληθεια ειναι πως αυτη τη στιγμη μου φαινεται βουνο

δεν σε φοβαμαι εσενα χαρα μου λιγο ακομα κ θα τα καταφερεις!!!:P

Κορίτσια, καυτό νερό έχουμε με τον ηλιακό! Τι ωραία!!! Επιτέλους, πλύσιμο πιάτων χωρίς να βάζω βραστήρα και να μαραίνονται τα χεράκια μου μετά στο ξέπλυμα! Τώρα τα πλένει ο άντρας μου κι είναι μες στην χαρά!!!!

Θα πάω για ξάπλα σε λίγο! Το απόγευμα θα φτιάξω τη βαλίτσα! Πόσα πακέτα σερβιέτες λοχείας χρειάζομαι;

Κι την γνώμη σας σε κάτι! Εχω πάρει μία πολύ όμορφη κοντομάνικη νυχτικιά για την ώρα του τοκετού! Κι εχω ακόμη δύο μακρυμάνικες (μία λεπτού υφάσματος, μία πιο χοντρη). Την κοντομάνικη τη λυπάμαι να την βάλω στον τοκετό! Να πάρω λέτε μία της πλάκας για εκείνη την ώρα;

Α, Κάντυ, θέλω πάμπερς για το νοσοκομείο ή δίνουν εκεί;

ναι χαρα μ παρε μια της πλακας η μια παλια αν εχεις! παμπερς παρε μαζι σου καλου κακου ακομα κ στο νοσοκομειο να μην τα χρειαστεις θα σου χρειαστουν μετα στο σπιτι!

Αχ Κάντυ μου τώρα είδα ότι μας έστειλες φώτο. Καταρχήν είναι και τα δύο κουκλάκια. Εκεί που είναι ξαπλωμένα και τα δύο έχουν πολύ πλάκα. Έχω ξετρελαθεί τελείως. Η κόρη ολόιδια εσύ είναι. Έχω όμως να κάνω και μία καταγγελία φώτο του γιου σκέτη δεν έβαλες. Μου φαίνεται σου πήρε κι εσένα τα μυαλά και ας έλεγες το σύζυγο

:tongue::tongue:

κ εγω εχω να κανω την ιδια καταγγελια!!!:tongue:
κοριτσακια ευχαριστω για τα καλα σας λογια....

ο μπεμπης απο τη μυτη και κατω μοιαζει του μπαμπα του απο την μυτη και πανω μοιαζει σε μενα!!!!η μπεμπουλα μου δεν ξερω...νομιζω στην μαμα μου μοιαζει θα τις βγαλω μια φωτο μαζι και θα σας την στειλω να μου πειτε!!

οσο για τον μπεμπη ναι εχετε απολυτο δικιο θα επανορθωσω ομως:oops::oops:ακουστε ομως τι εγινε.....τα ρουχαλακια που της φορουσα μας τα εχουν δωσει και δεν της τα ειχα δοκιμασει,οπως σας εχω πει λοιπον ο μπεμπουλης μου ειναι λιγο γρινιαρουλης και θελει αγκαλιτσες μια μερα λοιπον που ηταν ηρεμουλης και τον κρατουσε η μαμα μου ειπα κι εγω να ασχοληθω με το κοριτσακι μου:tongue:της εβαζα και τις εβγαζα ρουχα και την φωτογραφιζα:P:p

επειδη ομως ο μπεμπουλης μου δεν ειχε ουτε ενα ρουχαλακι την επομενη μερα βγηκα και του πηρα ενα υπεροχο συνολακι και προχθες του πηρα κι απ τα νεξτ και τα περιμενω οποτε οταν τα πλυνω θα του τα φορεσω και θα τον φωτογραφισω κι αυτον

καντουλα μ περιμενουμε φωτο!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια εχετε πολλα χαιρετησματα απο το αγγελικακι μας!

τσερρουλα το αγγελικακι σου στελνει τις ευχες της για την ομορφη κορουλα σου! θα προσπαθησει να μπει αυριο!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Ευχαριστούμε για τα χαιρετίσματα. Αλήθεια γιατί δεν μπαίνει το Αγγελικάκι μας; Πρόβλημα με το ίντερνετ ή δεν την αφήνει η μικρή μας Αργυρένια;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Είπαμε ζηλιαρα η θειτσα!!!! Σωστό αγγελούδι είναι ο Πρίγκηπας μας!!!:-D. Κοριτσάκια παω για νάνι με τα αντρακια μου καληνύχτα νωρίς νωρίς από εμάς!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Ααααααααα Μαριούλα δε σου είπα! Τον είδε και ο μπουμπούκος μου τον πρίγκιπα σου και χαμογελούσε συνέχεια που τι σημαίνει αυτό; Ότι του άρεσε :tongue::tongue::tongue:

Λιλίκα καληνύχτα.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Ααααααααα Μαριούλα δε σου είπα! Τον είδε και ο μπουμπούκος μου τον πρίγκιπα σου και χαμογελούσε συνέχεια που τι σημαίνει αυτό; Ότι του άρεσε :tongue::tongue::tongue:

Λιλίκα καληνύχτα.

βασιλισα η οτι του αρεσε η οτι του φανηκε αστειος!!!:tongue::tongue::tongue:

καλημεραααααααααααααααααααααααααααα

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέραααα!!! Σηκώθηκα στις πέντε να βάλω πλυντήριο με το νυχτερινό ρεύμα και στις έξι έκανε διακοπη....:evil::evil::evil:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καλημέρα!

Εχω λιώσει με την φωτογραφία του Αντωνάκη! Είναι πανέμορφος!!!! Για την θεία έχω να πω πως "αν η ζηλεια ήταν ψώρα, θα κολλούσε όλη η χώρα!". Ευχαρισ΄τούμε πολύ μαμά Μαριούλα που μας αφιέρωσες μια τόσο όμορφη φωτογραφία και μας έφτιαξες την μέρα πρωι πρωι!

Κάντυ, τι όμορφα διδυμάκια είναι αυτά! Τι ζουζούνια, τι κουκλάκια! Να τα χαίρεστε!

Μαρμιν, είδες τι ωραία που τον κράτησε ο άντρούλης σου τον Θρασυβουλάκο; Να τον αφήνεις, να ξεκουράζεσαι και να χαλαρώνεις κι εσύ λιγάκι!

Λίλι, ξεκίνησες κι εσύ δουλίτσες

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Είδες Τινκερ μου, πόσο χάλια ήμουν τότε, όταν μετά την εξωσωματική ειχα πάρει πάλι το απόλυτο μηδεν;;;; Πού να το φανταζόμουν.....Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν περίμενα πως θα έμενα έγκυος μόνη μου! Εδώ δεν το περίμενα πως θα μείνω και με εξωσωματικη!!! Ελπίζω σύντομα να μας ανακοινώσετε κι εσείς ευχάριστα μέτρα και να πάνε όλα κατ' ευχήν σε όσες προσπάθειες καταβάλλετε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Τα δικά μου τώρα!

Τελειώσαμε επιτέλους τις δουλειές του σπιτιού! Τώρα ο άντρας μου βάφει την βεράντα! Ουφ! τελειώνουμε επιτέλους! Εβγαλα τα πράγματα για την μικρή, τα ετοίμασα και το απογευματάκι θα τα βάλω στην βαλίτσα!

Χθες το βράδυ με έπιασε πάλι ο γνωστός αφόρητος πόνος στο συκώτι! Πάντα όταν κοιμάμαι στο δεξί πλευρό, το παθαίνω αυτό! Κορίτσια, δεν μπορούσα να κουνηθώ! Εκατσα κανά 10λεπτο, χαλάρωσα και μετά κατάφερω να σηκωθώ να πάω τουαλέτα, που έχει γίνει πλέον ο μονιμος σύντροφός μου. Κάθε 10 λεπτά τρέχω.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημέρα!

Εχω λιώσει με την φωτογραφία του Αντωνάκη! Είναι πανέμορφος!!!! Για την θεία έχω να πω πως "αν η ζηλεια ήταν ψώρα, θα κολλούσε όλη η χώρα!". Ευχαρισ΄τούμε πολύ μαμά Μαριούλα που μας αφιέρωσες μια τόσο όμορφη φωτογραφία και μας έφτιαξες την μέρα πρωι πρωι!

Κάντυ, τι όμορφα διδυμάκια είναι αυτά! Τι ζουζούνια, τι κουκλάκια! Να τα χαίρεστε!

Μαρμιν, είδες τι ωραία που τον κράτησε ο άντρούλης σου τον Θρασυβουλάκο; Να τον αφήνεις, να ξεκουράζεσαι και να χαλαρώνεις κι εσύ λιγάκι!

Λίλι, ξεκίνησες κι εσύ δουλίτσες

Δεν τελειώνουν ΠΟΤΕΕΕΕΕ Μάρτζη μου!!!:cry:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...