Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άστο και τα δικά μου χέρια με πονάνε εύκολα τελευταία τώρα έκανα τα ντουλάπια της κουζίνας και έκανε ένα κράκ ο ώμος μου που μπίστιξα...δεν τα τελείωσα σταμάτησα και πήγα με καψουράκι και κάναμε αγκαλίτσες με τον μπαμπά μας τώρα κοιμούνται και οι 2!!!

Που θα πει;:tongue::tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Που θα πει;:tongue::tongue::tongue:

Όταν παίζουμε μπάλα δεν μπιστάμε τη μπάλα???Ε εγώ μπίστιξα από το πόνο .....:)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Όταν παίζουμε μπάλα δεν μπιστάμε τη μπάλα???Ε εγώ μπίστιξα από το πόνο .....:)

Δηλαδή είναι ρήμα; Φαντάζομαι συννημένο; Μπιστάω - μπιστό :tongue::tongue: Αλλά κ πάλι δεν κατάλαβα τι σημαίνει :confused::confused:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Α το βρήκα :tongue::tongue:

1. μπιστάω

Ορισμός: s7.gif7in.gif Λήμμα: s8.gif6in.gif

Χτυπάω την μπάλα κάτω και αυτή αναπηδάει. Τριπλάρω. Συναντάται κυρίως στην Κρήτη όπου οι μπασκετμπολίστες «μπιστάνε» τη μπάλα.

Επίσης πριν από κάθε φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου ακούγεται η φράση: «μπιστάει τρεις!», φράση που σημαίνει ότι η μπάλα θα αναπηδήσει 3 φορές χωρίς κανείς να την ακουμπήσει μέχρι την τρίτη αναπήδησή της.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Α το βρήκα :tongue::tongue:

1. μπιστάω

Ορισμός: s7.gif7in.gif Λήμμα: s8.gif6in.gif

Χτυπάω την μπάλα κάτω και αυτή αναπηδάει. Τριπλάρω. Συναντάται κυρίως στην Κρήτη όπου οι μπασκετμπολίστες «μπιστάνε» τη μπάλα.

Επίσης πριν από κάθε φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου ακούγεται η φράση: «μπιστάει τρεις!», φράση που σημαίνει ότι η μπάλα θα αναπηδήσει 3 φορές χωρίς κανείς να την ακουμπήσει μέχρι την τρίτη αναπήδησή της.

Μια χαρά σε βρίσκω!!!!!!!!!!:D:D:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Έκανα τα πάνω ντουλάπια και έφτιαξα καφέ!!!

Σε λίγο θα ξυπνήσει το καψουράκι για μαμ και θέλω να έχω προλάβει να πιώ καμιά τζούρα πρίν με ξεζουμίσει!!!Κανένα νέο από Τσέρη δεν έχουμε???

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Μάρτζη καμιά μας δεν το πιστεύει ότι τα κατάφερε και εμείς που τα έχουμε αγκαλιά κάθε μέρα τα κοιτάμε και αναρωτιώμαστε αν είναι είναι αλήθεια ή όνειρο!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Αφού είμαι μόνη μου πάω να απλώσω ρούχα μόλις τελείωσε το πλυντήριο!!!Σας φιλώ!!!Νέα από Τσέρη να μάθουμε κόρεεεεες!!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

κοριτσακια ευχαριστω για τα καλα σας λογια....

ο μπεμπης απο τη μυτη και κατω μοιαζει του μπαμπα του απο την μυτη και πανω μοιαζει σε μενα!!!!η μπεμπουλα μου δεν ξερω...νομιζω στην μαμα μου μοιαζει θα τις βγαλω μια φωτο μαζι και θα σας την στειλω να μου πειτε!!

οσο για τον μπεμπη ναι εχετε απολυτο δικιο θα επανορθωσω ομως:oops::oops:ακουστε ομως τι εγινε.....τα ρουχαλακια που της φορουσα μας τα εχουν δωσει και δεν της τα ειχα δοκιμασει,οπως σας εχω πει λοιπον ο μπεμπουλης μου ειναι λιγο γρινιαρουλης και θελει αγκαλιτσες μια μερα λοιπον που ηταν ηρεμουλης και τον κρατουσε η μαμα μου ειπα κι εγω να ασχοληθω με το κοριτσακι μου:tongue:της εβαζα και τις εβγαζα ρουχα και την φωτογραφιζα:P:p

επειδη ομως ο μπεμπουλης μου δεν ειχε ουτε ενα ρουχαλακι την επομενη μερα βγηκα και του πηρα ενα υπεροχο συνολακι και προχθες του πηρα κι απ τα νεξτ και τα περιμενω οποτε οταν τα πλυνω θα του τα φορεσω και θα τον φωτογραφισω κι αυτον

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

αγάπες μου, τι κάνετε??

κάντυ μου, τρέχω τώρα να δω τα μωλάκια μας!!!!

μαρτζυ μου θυμάμαι ακόμη τα λόγια σου λίγο πριν μείνεις εγκυούλα...και μου φαίνεται και εμένα πολύ απίστευτο που σε λίγες μέρες θα έχεις στην αγκαλία σου τη κορούλα σου!!

λίλλι μου, πόνεσες αλλά ακάθεκτη να τελειώσεις τα τουλάπια!!!

μαρμιν μου, να τον αφήνεις στο σύζηγο ...να ξεκουράζεσαι και εσύ να κάνεις και τις δουλείες σου

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

ααα ΚΑΝΤΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...κατι ήθελες να με ρωτήσεις....

καλε μην αγωνιας αδικα...σε τι φαση βρισκεσαι με το θεμα....ηθελα να ρωτησω γιατι δεν προλαβαινω να τα διαβασω ολα και μπορει να εχεις πει κατι που να μου εχει ξεφυγει αλλα παλι σκεφτηκα να μην ρωτησω καν και σε αγχωνω

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Ναι τα έκανα τα ντουλάπια και τελείωσα και τα κάτω ξύπνησε και το καψουράκι έφαγε άπλωσα και τα ρούχα και τώρα κάνουμε αγκαλίτσες με το τουλουμπάκι μου!!!Κάντυ να επανορθώσεις για τον μάγκα μας θέλουμε κι'άλλες φωτό!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

περιμένω να περάσει το πάσχα να κλείσω ραντεβου να με δει να μου πει τι ενέσεις θα κάνω...βασικά θα πρέπει να δουμε αν θα φύγουν οι κυστούλες που έχω...

προσπαθώ να χάσω και κάποια κιλά γιατί μου είπε ότι παίζει κάποιο ρόλο...

και με το κύκλο του ιουνίου ξεκινάω!!!:)

πρώτα ο θεός και όλα να πάνε καλά...

και φυσικά αν δεν γίνει και για εμας το θαύμα...

αυτά...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...