Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

τινκερμπελ με τι ασχολεισαι? το ιδιο και εγω. Απλα θα με βοηθουσε η εγκυμοσυνη για να ρθω στον τοπο μου για 2 χρονια και μετα ειχε Ο ΘΕΟΣ. Απλα δεν θελω να βλεπω εγκυμοσυνη = μεταθεση. Θελω να κανω παιδακι γιατι το θελω εγω. Απλα βλεπω οτι και η μεταθεση επηρεαζει την εγκυμοσυνη μου. Το πηρα πολυ μεσα μου. Κοριτσια αληθεια σας λεω. Εχω μεγαλη μαυριλα μεσα μου.

Τελοσ παντων να μην σας επηρεαζω με τα δικα μου και σας αγχωνω και σας.

βρε κοριτσακι μου γι αυτο ειμαστε εμεις εδω για να αγχωνομαστε η μια για την αλλη..σε ποιον αλλον μπορεις να πεις αυτα που λες εδω??στον αντρα σου??στην μανα σου??στην πεθερα σου??δεν νομιζω.....γι αυτο ειμαστε ολες εδω η μια να πριζει την αλλη θα μπαινει 100 φορες την μερα και θα γραφεις τα ιδια και τα ιδια κι εμεις θα σου απανταμε τα ιδια και τα ιδια αλλα δεν πειραζει εσυ καπου θα ξεσπας κι εμεις καποια θα μαλωνουμε!!!!!!!!:tongue:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας σε ολες,εχω καλ και κακα νεα. αν θυμαστε χθες με πονουσε η κοιλια μου,ε το πρωι που σηκωθηκα ημουν καλυτερα,δεν πονουσα καθολου. ξαφνικα νιωθω μια σουβλια απο κατω λεω παει κατι εγινε,παιρνω το γιατρο παω. τα καλα ειν;ι οτι το μωρο μου ειναι μια χαρουλα,εφτασε και τα 370 γραμ το κακο ειναι ειναι οτι εχω η ουρολοιμωξη ή κυστιτιδα ή ειναι απο κουραση,μπορει και κρυο. επρεπε να κανω εξεταση ουρων αλλα δεν υπηρχε ανοιχτο μικροβιολογικο και θα παω τη δευτερα πια μια και καλη για ολες τις εξετασεις μου. ελπιζω να ειναι απο κουραση ή απο κρυολογηα.

σας διαβασα ολες,αλλα παω να ξεκουραστω τωρα,λουνα μου καλως ηρθες και παλι και να μην χανεσαι.

φιλακια σε ολες τις υπολοιπες και θα τα πουμνε το απογευμα

νιωθεις βαρος χαμηλα στην κοιλια???οταν πηγαινεις τουαλετα πονας η τσουζεις????εχεις την αισθηση οτι θελεις να πας για κατουρημα και οταν πας δεν εχεις ουρα???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

deppa Μου σιγουρα ειστε μια ομορφη παρεα απο την αρχη !Θα προτιμουσα να τα λεγαμε απο κοντα γιατι χανομαι στο γραψιμο καμια φορα ξεχναω τι ηθελα να γραψω και ασε που μεχρι να απαντησω δε σας προλαβαινω!Για τα κιλα ας ειναι καλα τα μωρακια μας και σε οποιον αρεσουμε εμεις ;)!

Pepsi θα μπαινεις σπιτι και δεν θα κουβαλας στο κεφαλι σου τα προβληματα τις δουλειας.Οταν κλεινεις την πορτα σου θα μενουν ολα εξω απο το σπιτι!Η ζωη σου ειναι εξω απο το χωρο εργασιας και μη την χαλασας με το να σκεφτεσε τη δουλεια,ειναι ενα κομματι της μερας σου για να εχεις εισοδημα και τιποτα παραπανω!

Tinkerbell πιστεψε με οταν παντρευεσε και μετα ολοι προσπαθουν να καταλαβουν αν εισαι εγκυος και μεσα στο χωρο δουλειας και εξω...και τι σε νοιαζει?Αστους να κουρευονται!Αν δεν εχει ο αλλος κατι καλυτερο να κανει στη ζωη του ασχολητε με τις ζωες των αλλων...ετσι ειναι ο κοσμος δυστυχως!Δεν αξιζει να τους δινεις καμια σημασια !

fHaOp2.png

deppa Μου σιγουρα ειστε μια ομορφη παρεα απο την αρχη !Θα προτιμουσα να τα λεγαμε απο κοντα γιατι χανομαι στο γραψιμο καμια φορα ξεχναω τι ηθελα να γραψω και ασε που μεχρι να απαντησω δε σας προλαβαινω!Για τα κιλα ας ειναι καλα τα μωρακια μας και σε οποιον αρεσουμε εμεις ;)!

Pepsi θα μπαινεις σπιτι και δεν θα κουβαλας στο κεφαλι σου τα προβληματα τις δουλειας.Οταν κλεινεις την πορτα σου θα μενουν ολα εξω απο το σπιτι!Η ζωη σου ειναι εξω απο το χωρο εργασιας και μη την χαλασας με το να σκεφτεσε τη δουλεια,ειναι ενα κομματι της μερας σου για να εχεις εισοδημα και τιποτα παραπανω!

Tinkerbell πιστεψε με οταν παντρευεσε και μετα ολοι προσπαθουν να καταλαβουν αν εισαι εγκυος και μεσα στο χωρο δουλειας και εξω...και τι σε νοιαζει?Αστους να κουρευονται!Αν δεν εχει ο αλλος κατι καλυτερο να κανει στη ζωη του ασχολητε με τις ζωες των αλλων...ετσι ειναι ο κοσμος δυστυχως!Δεν αξιζει να τους δινεις καμια σημασια !

προσπαθώ λούνα μου αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα...:(:(

ενοείται να είναι καλά τα μωράκια να γεννηθούν με καλή υγεία..και τα κιλά θα χαθούν μετά..:P:p

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

pepsi καλα σου λενε τα κοριτσια...μην σκεφτεσαι οτι θα μας προβληματισεις...ειπαμε γι αυτο ειμαστε εδω...

μαρτζι συμφωνω με την μικρή...πάνε την τεταρτη στο ραντεβου σου και μετα ακυρωσέ το...

μαριουλα εγω παλι απορώ...τα 6 δεν ειναι πολύ λίγα...σε ένα μήνα γεννάς!!!ποτε θα βάλεις τα υπολοιπα 6???μηπως ειναι κ η μαμα σου ετσι?δεν περνει κιλα στις εγκυμοσυνες?

αγγελικακι να παρεις να πιεις χυμο απο κρανα και να πιεις και κεφιρ που εχει προβιοτικα...ειναι και τα 2 πολυ καλα για τις λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος. χυμο απο κρανμπερις πινουν στον καναδα οταν εχουν τετοια θεματα..

ντεππα δεν εω στα υποψιν καποιο συγκεκριμενο βιβλιο...ειναι και αναλογα την γλωσσα βεβαια...αν θες για γερμανικά εγώ εκανα το themen aktuell k to studio d έχει αριθμους αναλογα με το επιπεδο. εγω στην θεση σου θα εκανα και μια ώρα την εβδομαδα μονο προφορικα με μια καθηγητρια την οποια θα την εδινα να διορθώνει και τις εκθέσεις μου...αυτο έχω σκοπο να κανω δηλαδή αργότερα όταν με το καλό μπορεσω για τα γερμανικά ή για μια ακομη γλώσσα.

σημερα χασαμε την μαρμιν...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

καλησπέρα σε όλες :P

για να μη μου στενοχωριέστε εγώ σας πέρασα και στα κιλά και στον αιματοκρίτη. Όπως σας έχω ξαναπεί έχω βάλει ήδη 9-10 κιλά (την τελευταία φορά είχα χάσει γύρω στο 1,4) αλλά επειδή είμαι ψηλή (1,79) δε μου φαίνονται:tongue: δηλαδή τώρα είμαι αισίως 85 κιλά όσο για τον αιματοκρίτη 31,9 την πρώτη φορά 32,1 τη δεύτερη σε δύο βδομάδες θα κάνω πάλι γενική να δούμε που θα πάει

Κορίτσια είστε πολύ τυχερές που έχετε συγγενείς και φίλους και σας δίνουν πραγματάκια εμείς όπως ξέρετε είμαστε ορφανοί από πεθερικά (γονείς συζύγου) και έχουμε μόνο τους δικούς μας οι οποίοι μας πήραν ήδη το κρεβάτι και το στρωματάκι δεν ξέρω αν αργότερα θα μας πάρουν κάτι ακόμα. Τα αδέλφια μου έχουν από δύο κόρες 11 κ 8,5 η αδελφή μου 8,5 και 5 ο αδελφός μου και μάλλον τα έδωσαν τα πράγματά τους (καροτσάκια, καθισματάκια κτλ) αν και δε θυμάμαι τι χρώματα ήταν. Και φυσικά απο ρουχαλάκια όπως καταλαβαίνετε τίποτα αλλά δεν πειράζει σιγά σιγά θα τα πάρουμε εμείς ελπίζω μόνο να προλάβω να πάρω επίδομα μητρότητας και να μην το κόψουν και αυτό

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

τσέρρυ μου γράφαμε μαζί μάλλον εγώ τα σαβ/κα λίγο που ξυπνάμε αργά λίγο που ασχολούμαι όλη μέρα με τον αντρούλη μου για να τον χορτάσω δεν προλαβαίνω να μπω πολύ να σκεφτείς μόλις φάγαμε αύριο το πρωί έχουμε βάπτιση οπότε πάλι θα αργήσω να μπω

Πέπσι εγώ έχω κάνει συνολικά 7 ή 8 σπερματεγχύσεις και πέτυχε η τελευταία μην το βάζεις κάτω και μην κάνεις αρνητικές σκέψεις όσο για τη μετάθεση πιστεύω ότι είναι καλό που άρχισε να ξανάακούγεται ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει από εκεί που δεν το περιμένεις

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

μαρμιν τουλαχιστον θα ειναι του γουστου σου κ στα χρωματα που το θες...εγω κ να θελα αν πω στον αντρα μου οτι το χρωμα δεν ταιριαζει....θα εκραγει κ αφο δεν με νοιαζουν αυτα κιολας θα παρω της αδερφης του...αλλα του το ξεκαθαρισα....την σκ@ατοντουλαπα θα την πεταξω κ θα παρω άλλη...το παιδικο θα το κανω οπως θελω εγω! κ τα πραγματα αν ηταν να τα επιστρεψω δεν θα τα επαιρνα...απλα η αδερφη του δεν θελει αλλο παιδι...

28xYp3.png

αχ τσερρυ κι εγώ είμαι στούρνος στις ξένες γλώσσες και έλεγα όταν μείνω έγκυος θα μάθω μία αλλά είχα τρομερούς πονοκέφαλους στο πρώτο τρίμηνο και τα μάτια μου με πονούσαν ούτε να διαβάσω μπορούσα ούτε να δω τηλεόραση ή υπολογιστή ίσως τώρα μπορώ να ασχοληθώ αλλά έχω άλλα και δεν προλαβαίνω:(

μάρτζι και εγώ πιστεύω ότι όλα είναι καλά άστο το σπίτι έχεις άλλα έξοδα δε σου χρειάζεται και ένα ενοίκιο για κάτι που δε θα χρειαστείς στείλε τον άντρα σου να πακετάρει. έπειτα αφού το ξέρουν ήδη στο σχολείο αποκλείεται να το έχουν μάθει ήδη οι ιδιοκτήτες;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

μαρμιν τουλαχιστον θα ειναι του γουστου σου κ στα χρωματα που το θες...εγω κ να θελα αν πω στον αντρα μου οτι το χρωμα δεν ταιριαζει....θα εκραγει κ αφο δεν με νοιαζουν αυτα κιολας θα παρω της αδερφης του...αλλα του το ξεκαθαρισα....την σκ@ατοντουλαπα θα την πεταξω κ θα παρω άλλη...το παιδικο θα το κανω οπως θελω εγω! κ τα πραγματα αν ηταν να τα επιστρεψω δεν θα τα επαιρνα...απλα η αδερφη του δεν θελει αλλο παιδι...

Κοίτα κι εγώ δε λέω για όλα αλλά για παράδειγμα η καλαθούνα που είναι μόνο για τρεις μήνες ή το καθισματάκι για το πρώτο καιρό (να έπαιρνα μετά μέχρι τεσσάρων ετών) και κρεβατάκι που το θέλω μόνο για κανά δυο χρόνια το πολύ ώσπου να δω αν θα κάνω δεύτερο δε θα έλεγα όχι αλλά τι αν κάνουμε βλέπεις εγώ άργησα να κάνω μπεμπε

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

τσέρρυ μου γράφαμε μαζί μάλλον εγώ τα σαβ/κα λίγο που ξυπνάμε αργά λίγο που ασχολούμαι όλη μέρα με τον αντρούλη μου για να τον χορτάσω δεν προλαβαίνω να μπω πολύ να σκεφτείς μόλις φάγαμε αύριο το πρωί έχουμε βάπτιση οπότε πάλι θα αργήσω να μπω

Πέπσι εγώ έχω κάνει συνολικά 7 ή 8 σπερματεγχύσεις και πέτυχε η τελευταία μην το βάζεις κάτω και μην κάνεις αρνητικές σκέψεις όσο για τη μετάθεση πιστεύω ότι είναι καλό που άρχισε να ξανάακούγεται ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει από εκεί που δεν το περιμένεις

σοβαρά μάρμιν μου?είχα την εντύπωση ότι με τη πρώτη έμεινες..νομίζω να μας το γράψεις και στο ποίες πάμε για σπερματέγχυση..θα δώσεις πολύ θάρρος σε όλες τις κοπέλες!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Κοίτα κι εγώ δε λέω για όλα αλλά για παράδειγμα η καλαθούνα που είναι μόνο για τρεις μήνες ή το καθισματάκι για το πρώτο καιρό (να έπαιρνα μετά μέχρι τεσσάρων ετών) και κρεβατάκι που το θέλω μόνο για κανά δυο χρόνια το πολύ ώσπου να δω αν θα κάνω δεύτερο δε θα έλεγα όχι αλλά τι αν κάνουμε βλέπεις εγώ άργησα να κάνω μπεμπε

τωρα που πηραμε φορα μην φοβασαι τιποτα!!!!

28xYp3.png

σοβαρά μάρμιν μου?είχα την εντύπωση ότι με τη πρώτη έμεινες..νομίζω να μας το γράψεις και στο ποίες πάμε για σπερματέγχυση..θα δώσεις πολύ θάρρος σε όλες τις κοπέλες!!!

ναι γιατί όχι θα το γράψω με την πρώτη ευκαιρία. Κοίτα να δεις την άνοιξη του 2010 έκαν τρείς συνεχόμενες σπερματεγχύσεις σε φυσικό κύκλο (χωρίς φάρμακα) και οι τρεις αποτυχημένες και στις τρεις ωορρηξία καλή αλλά από αριστερά (η σάλπιγγα στην εξέταση φάνηκε να έχει κάποιου είδους απόφραξη όχι τελείως κλειστή) Το φθινόπωρο του 2011 έκανα άλλη μία νομίζω ή δύο δε θυμάμαι καλά πάλι σε φυσικό κύκλο και πάλι αριστερά ωορρηξία. όταν καταλάβαμε ότι η δεξιά ωοθήκη δεν αποκρίνεται και ίσως να είναι νεκρή πήρα τα κλομιφαίν(γενάρη του 2012) στον πρώτο κύκλο είχα πάει σε άλλη γυναικολόγο και ενώ είχα κάνει πολύ καλή ωορρηξία και από δεξιά ούτε σπερματέγχυση με έκανε ούτε σωστά τις γόνιμες μου είπε για να προσπαθήσουμε μόνοι μας παρά φαγώθηκε Δευτέρα (παρασκευή με είδε δεύτερη φορά στον υπέρηχο και είδε ότι τα ωοθυλάκια μεγαλώνουν και είναι καλά) να πάω για εξωσωματική σον και ντε λες και θα πήγαινα στη λαίκή. Φύγαμε τρέχοντας από εκεί γυρίσαμε στην παλιά πήρα ξανά κλομιφέν δεύτερο μήνα όπου έκανα ωορρηξία μόνο αριστερά κάναμε σπερματέγχυση αλλά αποτυχία. Τρίτη φορά κλομιφαίν δεύτερη σπερματέγχυση με τα χάπια ωάριο και δεξιά (Μάρτιο του 2012 ) και 28 Μαρτίου θετικά χοριακή:P Ήμουν όμως αποφασισμένη να πάρω τα χάπια μέχρι και έξι μήνες συνεχόμενα και να κάνω έξι συνεχόμενες σπερμτεγχύσει που είναι και το ανώτερο και μετά θα σταματούσα τις προσπάθεις ο καλός Θεούλης όμως και η Παναγίτσα με βοήθησαν και σε δύο τρεις μήνες αν όλα πάνε καλά θα έχω αγκαλίτσα τον αντρούλημου τζούνιορ:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

τωρα που πηραμε φορα μην φοβασαι τιποτα!!!!

μακάρι βασικά αυτό το ακούω συνέχεια κοπέλες που δυσκολεύτηκαν να κάνουν παιδί να κάνουν μετά δύο και τρία και τέσσερα μην πω και παραπάνω ας γεννηθεί όμως με το καλό το πρώτο μας και να είναι γερό και μετά χωρίς άγχος πάμε και για δεύτερο

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ναι γιατί όχι θα το γράψω με την πρώτη ευκαιρία. Κοίτα να δεις την άνοιξη του 2010 έκαν τρείς συνεχόμενες σπερματεγχύσεις σε φυσικό κύκλο (χωρίς φάρμακα) και οι τρεις αποτυχημένες και στις τρεις ωορρηξία καλή αλλά από αριστερά (η σάλπιγγα στην εξέταση φάνηκε να έχει κάποιου είδους απόφραξη όχι τελείως κλειστή) Το φθινόπωρο του 2011 έκανα άλλη μία νομίζω ή δύο δε θυμάμαι καλά πάλι σε φυσικό κύκλο και πάλι αριστερά ωορρηξία. όταν καταλάβαμε ότι η δεξιά ωοθήκη δεν αποκρίνεται και ίσως να είναι νεκρή πήρα τα κλομιφαίν(γενάρη του 2012) στον πρώτο κύκλο είχα πάει σε άλλη γυναικολόγο και ενώ είχα κάνει πολύ καλή ωορρηξία και από δεξιά ούτε σπερματέγχυση με έκανε ούτε σωστά τις γόνιμες μου είπε για να προσπαθήσουμε μόνοι μας παρά φαγώθηκε Δευτέρα (παρασκευή με είδε δεύτερη φορά στον υπέρηχο και είδε ότι τα ωοθυλάκια μεγαλώνουν και είναι καλά) να πάω για εξωσωματική σον και ντε λες και θα πήγαινα στη λαίκή. Φύγαμε τρέχοντας από εκεί γυρίσαμε στην παλιά πήρα ξανά κλομιφέν δεύτερο μήνα όπου έκανα ωορρηξία μόνο αριστερά κάναμε σπερματέγχυση αλλά αποτυχία. Τρίτη φορά κλομιφαίν δεύτερη σπερματέγχυση με τα χάπια ωάριο και δεξιά (Μάρτιο του 2012 ) και 28 Μαρτίου θετικά χοριακή:P Ήμουν όμως αποφασισμένη να πάρω τα χάπια μέχρι και έξι μήνες συνεχόμενα και να κάνω έξι συνεχόμενες σπερμτεγχύσει που είναι και το ανώτερο και μετά θα σταματούσα τις προσπάθεις ο καλός Θεούλης όμως και η Παναγίτσα με βοήθησαν και σε δύο τρεις μήνες αν όλα πάνε καλά θα έχω αγκαλίτσα τον αντρούλημου τζούνιορ:tongue:

marmin μου, πολύ θάρρος μας δίνεις!!

χαίρομαι που πήγαν όλα καλά!!

η Παναγία πάντα να είναι βοήθεια μας!!

εγώ πάντως ακούω συνέχεια ότι κοπέλες που δυσκολεύτικαν μετά έμειναν πιο εύκολα..

και εγώ έτσι θέλω αλλά να μείνω πρώτα το πρώτο και μετά το 2 και το 3..;););)

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...