Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Έτοιμα τα σμυρναίικα σουτζουκάκια και πεντανόστιμα....τώρα πάμε για χοιρινή τηγανιά..... και μετά το πιλαφάκι και τέλος για σήμερα!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας...

κι εμενα με βολευει παρα πολυ η ξαπλωτη σταση θα ελεγα πως μονο αυτη με βολευει.....αλλα πρεπει να κραταω το στηθος σε οποιαδηποτε σταση πρεπει να το κραταω γιατι κλεινει η μυτουλα τους φυσικα με εχουν πιασει τα χερια μου και τα 2 στον καρπο και ειναι πρισμενα σκεφτητε να κραταω ετσι το στηθος για παραπανω απο μια ωρα συνεχομενα το θεμα ομως ειναι τη νυχτα στην αρχη μια χαρα το κραταω μετα ομως αρχιζω και χαλαρωνω μπορει να με ψιλοπαρει ο υπνος και μου φευγει και τους κλεινει την μυτουλα.μηπως κανω κατι λαθος???

ΚΛΑΡΑΜΠΕΛ δεν χρειαζεται να το πιεσω στην αρχη γιατι τρεχει απο μονο του αφου μεχρι να πιασουν τα κανω ολα μουσκεμα:oops::oops:απο κατω απο το κεφαλακι τους και απο μενα βαζω πετσετα για να μην βρεχω το σεντονι και το στρωμα:shock::shock:εν τω μεταξυ μολις πιασουν τρεχει το γαλα δεξια κι αριστερα απο το στοματακι τους στην αρχη πνιγοντε και μετα ακουγεται συνεχομενα ''γκλουπ γκλουπ γκλουπ''χωρις να περνουν ανασα τα καημενα βεβαια αργοτερα που μειωνεται η ροη κι αυτα ξεκουραζοντε κανω εγω λιγο μασαζ

θελω να περασω σε αποκλειστικο θηλασμο και δεν ξερω πως θα το καταφερω...η αληθεια ειναι πως αυτη τη στιγμη μου φαινεται βουνο:rolleyes::rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καντυ, αποκλειστικό θηλασμό με δύο μωρά; Κι εμενα μου φαίνεται βουνό, ρε κοριτσάκι! Μακάρι να το καταφέρεις αλλά μην τρελαινεσαι κι όλας! Ούτως η άλλως τους δίνεις μητρικό όσο μπορείς και τα καταφέρνεις τόσο καλά παρά τις αντιξοότητες!

Το καλό είναι που έχεις πολύ γάλα! Μπράβο!

Το πόσο κουράστηκα σήμερα κορίτσια! Αλλά οι κρεβατοκάμαρες και το μπάνιο είναι έτοιμα! Στρωμένα και καθαρά! Μόνο η μία κρεβατοκάμαρα είναι ακόμη ολίγον το τσιρκολίκι, γιατί έχουμε τα πράγματα της μικρής συσκευασμένα (κούνια, καρότσι κτλ).

Τώρα έχουν μείνει τα υπόλοιπα που αισιοδοξώ να τα κάνουμε μέχρι αύριο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μια χαρά ο Μαρμίνος μπράβο του!!!;););)

Ναι το έχει το πουλάκι μου :P:p Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές μου λέει άσε το παιδί και πάνε αλλά εγώ διαστάζω τώρα γιατί μη ρωτάτε δεν ξέρω :rolleyes::rolleyes: Αφού πριν καν γεννηθεί μου έλεγε πως θα το κρατάει για να πηγαίνω στη σχολή και παρεξηγήθηκε κι όλας όταν του είπα ότι προσφέρθηκε και η μαμά μου

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Καντυ, αποκλειστικό θηλασμό με δύο μωρά; Κι εμενα μου φαίνεται βουνό, ρε κοριτσάκι! Μακάρι να το καταφέρεις αλλά μην τρελαινεσαι κι όλας! Ούτως η άλλως τους δίνεις μητρικό όσο μπορείς και τα καταφέρνεις τόσο καλά παρά τις αντιξοότητες!

Το καλό είναι που έχεις πολύ γάλα! Μπράβο!

Το πόσο κουράστηκα σήμερα κορίτσια! Αλλά οι κρεβατοκάμαρες και το μπάνιο είναι έτοιμα! Στρωμένα και καθαρά! Μόνο η μία κρεβατοκάμαρα είναι ακόμη ολίγον το τσιρκολίκι, γιατί έχουμε τα πράγματα της μικρής συσκευασμένα (κούνια, καρότσι κτλ).

Τώρα έχουν μείνει τα υπόλοιπα που αισιοδοξώ να τα κάνουμε μέχρι αύριο!

Μπράβο κοριτσάκι :P:p Πήρε μπροστά ο σύζυγος ή τον έστειλες για ψάρεμα; :tongue::tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, καυτό νερό έχουμε με τον ηλιακό! Τι ωραία!!! Επιτέλους, πλύσιμο πιάτων χωρίς να βάζω βραστήρα και να μαραίνονται τα χεράκια μου μετά στο ξέπλυμα! Τώρα τα πλένει ο άντρας μου κι είναι μες στην χαρά!!!!

Θα πάω για ξάπλα σε λίγο! Το απόγευμα θα φτιάξω τη βαλίτσα! Πόσα πακέτα σερβιέτες λοχείας χρειάζομαι;

Κι την γνώμη σας σε κάτι! Εχω πάρει μία πολύ όμορφη κοντομάνικη νυχτικιά για την ώρα του τοκετού! Κι εχω ακόμη δύο μακρυμάνικες (μία λεπτού υφάσματος, μία πιο χοντρη). Την κοντομάνικη τη λυπάμαι να την βάλω στον τοκετό! Να πάρω λέτε μία της πλάκας για εκείνη την ώρα;

Α, Κάντυ, θέλω πάμπερς για το νοσοκομείο ή δίνουν εκεί;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μπράβο κοριτσάκι :P:p Πήρε μπροστά ο σύζυγος ή τον έστειλες για ψάρεμα; :tongue::tongue::tongue:
Δεν θα έλεγα ότι πήρε ακριβώς μπροστά, αλλά τούλάχιστον ήταν συνεργάσιμος! Εφτιαξε το μπάνιο στην εντέλεια (είχαν μπει τα μαστόρια μέσα κι είχε γίνει χαμός). Υστερα οι κρεβατοκάμαρες ήταν σχεδόν έτοιμες από προηγούμενες μέρες! Λίγο σκούπισμα και ξεσκόνισμα ήθελαν! Εγώ άλλαξα σεντόνια, μαξιλαροθήκες, έστρωσα σεμεδάκια στα κομοδίνα! Ετοίμασα το δωμάτιο για τα πεθερικά μου, εφτιαξα μαξιλάρες, του έδειξα με τι να σκεπαστούν, όλα οκ! Εστρωσα και τα χαλάκια κι ήμουν έτοιμη! Αλλά πήρε χρόνο! Κουράζομαι κι ευκολα! :(

Τώρα μας έμεινε η βεράντα από την πλευρά του δρόμου! Θέλει βάψιμο και πλύσιμο! Αυριο θα τα κάνει, λέει......Για να δούμε!

Α, να σας πω και το άλλο που κάνει να γελάσετε! Τα τζάμια στα παράθυρα ξέρετε πώς τα έκανε! Μόνο τα μέσα! Απ' έξω δεν βγήκε ακόμη! Να δω πότε θα αξιωθεί! Μάλλον θα βγω να τα κάνω μόνη μου μέχρι εκει που θα φτάνω!:evil:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Αχ Μάρτζι αφού έκανε και τα μέσα μη μιλάς καθόλου εμένα δεν τα πιάνει καν αλλά δεν τον κατηγορώ γιατί κι εγώ με τα τζάμια δεν το έχω καθόλου από μικρή δε μου άρεζε να τα καθαρίζω γιατί πάντα κάτι άφηνε. Και τώρα η αλήθεια μόλις πάω να τα κάνω με πονάνε και τα χέρια μου :confused::confused: έτσι αφήνω τη μαμά μου :rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Και γω ψηφίζω παλιά για τον τοκετό. Αν κατάλαβα καλά δε θα σου δώσουν τη ρόμπα και θα πρέπει να έχεις δική σου σωστά; Το έχω ακούσει και εδώ να γίνεται αυτό και μάλιστα γιατρός έχει πει σε έγκυο του να πάρει μια παλιά για τον τοκετό. Σκέψου ότι μετά θα πεταχτεί. Όσο για τις σερβιέτες λοχείας εξαρτάται από το πόσο θα σκιστείς και πόσο αίμα θα έχεις. Μια φίλη μου πήρε ένα πακέτο και τις περίσσεψαν εγώ χρειάστηκα και δεύτερο. Γνώμη μου να πάρεις ένα και αν δεις στην πορεία ότι θα χρειαστείς και άλλο στέλνεις τον άντρα σου με τη συσκευασία και σου παίρνει ένα ακόμα ;) Γιατί εκτός του ότι είναι λίγο ακριβές μετά τι θα τις κάνεις; Όταν μειωθεί το αίμα θα μπορείς να βάζεις κ απλές.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Αχ Μάρτζι αφού έκανε και τα μέσα μη μιλάς καθόλου εμένα δεν τα πιάνει καν αλλά δεν τον κατηγορώ γιατί κι εγώ με τα τζάμια δεν το έχω καθόλου από μικρή δε μου άρεζε να τα καθαρίζω γιατί πάντα κάτι άφηνε. Και τώρα η αλήθεια μόλις πάω να τα κάνω με πονάνε και τα χέρια μου :confused::confused: έτσι αφήνω τη μαμά μου :rolleyes:

Εγώ βάζω άζαξ και τα κάνω με εφημερίδα και δεν μένει τίποτα αυτό από μέσα απ'έξω βάζω λάστιχο τα πλακώνω με TIDE με τη σκούπα τα ξεβγάζω και γίνονται αόρατα!!!;););)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Αχ Κάντυ μου τώρα είδα ότι μας έστειλες φώτο. Καταρχήν είναι και τα δύο κουκλάκια. Εκεί που είναι ξαπλωμένα και τα δύο έχουν πολύ πλάκα. Έχω ξετρελαθεί τελείως. Η κόρη ολόιδια εσύ είναι. Έχω όμως να κάνω και μία καταγγελία φώτο του γιου σκέτη δεν έβαλες. Μου φαίνεται σου πήρε κι εσένα τα μυαλά και ας έλεγες το σύζυγο

:tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Εγώ βάζω άζαξ και τα κάνω με εφημερίδα και δεν μένει τίποτα αυτό από μέσα απ'έξω βάζω λάστιχο τα πλακώνω με TIDE με τη σκούπα τα ξεβγάζω και γίνονται αόρατα!!!;););)

Μωρέ όπως και να τα κάνω απλά δεν το έχω. Κι εγώ από έξω πιο πολύ με νερό τα καταφέρνω και μετά σκούπισμα με στεγνό πανί. Αλλά και μέσα το ίδιο κάνω τώρα πια. Έχω ειδικό πανί που το βουτάω στο νερό και τα περνάω και από πάνω με στεγνό. Το κακό όμως τώρα είναι ότι τα παλιόχερα μου δε βαστάνε πονάνε πολύ και έτσι συνήθως για καλό καθάρισμα καταλήγω στη λύση "μανούλα":oops::oops:

Κάντυ τώρα θέλουμε και μία με ολόκληρη την τετράδα. :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κάντυ η κόρη ίδια σου και νομίζω ο γιός μοιάζει στον άντρα σου αλλά ακόμα είναι νωρίς.....Η ουσία είναι μία είναι και τα 2 ΚΟΥΚΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!Και μη ξανά ακούσω καμία εδώ μέσα να λέει άσχημα τα μωρά-θαύματα μας σας έφαγα!!!!!!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Μωρέ όπως και να τα κάνω απλά δεν το έχω. Κι εγώ από έξω πιο πολύ με νερό τα καταφέρνω και μετά σκούπισμα με στεγνό πανί. Αλλά και μέσα το ίδιο κάνω τώρα πια. Έχω ειδικό πανί που το βουτάω στο νερό και τα περνάω και από πάνω με στεγνό. Το κακό όμως τώρα είναι ότι τα παλιόχερα μου δε βαστάνε πονάνε πολύ και έτσι συνήθως για καλό καθάρισμα καταλήγω στη λύση "μανούλα":oops::oops:

Κάντυ τώρα θέλουμε και μία με ολόκληρη την τετράδα. :tongue::tongue:

Άστο και τα δικά μου χέρια με πονάνε εύκολα τελευταία τώρα έκανα τα ντουλάπια της κουζίνας και έκανε ένα κράκ ο ώμος μου που μπίστιξα...δεν τα τελείωσα σταμάτησα και πήγα με καψουράκι και κάναμε αγκαλίτσες με τον μπαμπά μας τώρα κοιμούνται και οι 2!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...