Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Μαρμιν, τη μέρα καλά είμαι! Δεν το σκέφτομαι! Τα βράδια το σκέφτομαι λίγο και αγχώνομαι! Αν σου πω πως δεν έχω ακόμη συνειδητοποιήσει πως σε λιγότερο από μήνα θα έχω μωρό, θα το πιστέψεις; Ακόμη βλέπω την κοιλιά και δεν το πιστεύω! Ακόμη με κλωτσάει και αναρωτιέμαι αν συμβαίνει σε μένα όλο αυτό το θαύμα! Σιδερώνω ρουχαλάκια και σκέφτομαι "καλά, είναι δυνατόν;"

Δεν ξέρω αν είχε συμβεί και σε σας αυτό! Ωρες ώρες ξεχνάω πως είμαι έγκυος και μάλιστα στον μήνα μου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλέ Μάρτζι εμένα μου συμβαίνει ακόμα και τώρα. Μόλις χθες είχα το μωράκι μου αγκαλιά και έλεγα στον άντρα μου πως ακόμη δεν το πιστεύω ότι έχουμε μωράκι στο σπίτι μας και είναι δικό μας και ότι αυτό το ίδιο μωράκι το γέννησα εγώ :shock::shock:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Καλέ Μάρτζι εμένα μου συμβαίνει ακόμα και τώρα. Μόλις χθες είχα το μωράκι μου αγκαλιά και έλεγα στον άντρα μου πως ακόμη δεν το πιστεύω ότι έχουμε μωράκι στο σπίτι μας και είναι δικό μας και ότι αυτό το ίδιο μωράκι το γέννησα εγώ :shock::shock:

Α! Αρα είναι φυσιολογικό αυτό που αισθάνομαι, ε;

Επίσης έχω άγχος και αγωνία για το πώς θα είναι το μωράκι μου! Αν θα γεννηθεί καλά, σκέφτομαι πώς θα αισθανθώ μόλις την δω, σκέφτομαι πώς θα είμαι μετά που θα δω τον άντρα μου, αν θα συγκινηθώ ή όχι! Φοβάμαι μην με πιάσουν τα σπαστικά μου και δεν θέλω να έχω κανέναν δίπλα μου! Σκέφτομαι που θα είναι τα πεθερικά μου εδώ και φοβάμαι πως και οι λίγες μέρες που θα κάτσουν μήπως μού φανούν αιώνας! Θα προτιμούσα, για να πω την αλήθεια, να έφευγαν μόλις έβγαινα από το νοσοκομείο, αλλά τώρα τι να πω; Αν πω τίποτα, ξέρω πως ο άντρας μου θα αντιδράσει! Πού να καταλάβει αυτός τα ψυχολογικά μου! Αυτός όπως περιμένει πώς και πώς την μικρή έτσι περιμένει και τους γονείς του :shock:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

abamv-jpg_085306.jpg
Καλε, όλες αυτές τις προδιαγραφές τις καλύπτει στο έπακρο η μάνα μου! Μόνο που δεν ξέρει να οδηγεί αγροτικό! Κι αν ζητούσαν άντρα, θα έστελνα τον άντρα μου. :tongue: :tongue: :tongue:

Σοβαρά τώρα, είναι αληθινή αγγελία;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Καλε, όλες αυτές τις προδιαγραφές τις καλύπτει στο έπακρο η μάνα μου! Μόνο που δεν ξέρει να οδηγεί αγροτικό! Κι αν ζητούσαν άντρα, θα έστελνα τον άντρα μου. :tongue: :tongue: :tongue:

Σοβαρά τώρα, είναι αληθινή αγγελία;

Αληθινή λένε ότι είναι αλλά έχουν καλυμμένο το τηλέφωνο να πάρει:confused:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κοριτσάκια δε σας είπα σε λίγο θα φύγω και θα αφήσω το μωρό στον μπαμπά του. Εν τω μεταξύ άφησα και λίγο γάλα άντε να δω όταν γυρίσω πως θα τους βρω :rolleyes: Στις 12 περνάει επιτροπή ο σύζυγος και φυσικά θα πάω εγώ στο κέντρο. Είπαν ότι δε θα αργήσω αλλά ο Θεός και η ψυχή τους. Αν όντως δε με καθυστερήσουν εκεί θα είναι μόνο μία ωρίτσα.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Εσένα Μαρμιν σε έπιασε κολικός! Είναι το νουμερο ένα σε κλίμακα πόνου ο κολικός!!!! Κι αυτό γιατί δεν παίρνεις ανάσα ούτε δευτερόλεπτο από τους πόνους! Με θυμάμαι να σφαδάζω και να ουρλίαζω πολλές ώρες στο νοσοκομείο μέχρι να βγει η ακτινογραφία και να μου δώσουν voltaren!

ΚΟΛΙΚΟΣ ΝΕΦΡΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΝΑΑΑΑΑΑ:shock::shock::shock:Στη 2α γυμνασίου και δεν μίλαγα γιατί ήταν η σειρά μου να εξεταστώ Θρησκευτικά και δεν ήθελα να νομίζει ο καθηγητής μου ότι το κάνω επίτηδες (ήταν Παπάς και τον αγαπούσαμε πάρα πολύ όλοι στο σχολείο)μέχρι που λιποθύμησα:oops::oops: και με πήραν σηκωτή...όταν έπεσε η πέτρα τελικά μετά από 6 ώρες αφόρητων πόνων κοιμήθικα για ένα 24ώρο σερί!!!Τι εμπειρία κι'αυτή...

ΤΣΕΡΡΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ!!!!!

καλε δεν πειραζει αν ειναι ασχημουλα κι εγω την μπεμπα μου ασχημουλα την λεω...ετσι για να ξεχωριζουμε;);)

ΜΑΡΙΟΥΛΑ ο πριγκιπας ειναι σκετο κουκλακι και να σου πω την αληθεια αυτα τα γλυκουλικα αυτακια τον κανουν ιδιαιτερο και ξεχωριστο!!!!!ασε την καθε ζηλιαρα να λεει!!!!!

ΛΙΛΙ σ ευχαριστω για τα νεα να εισαι καλα να μας ανακοινωνεις παντα τετοια ευχαριστα!!!!

ΜΑΡΤΖΙ σε καταλαβαινω κοριτσακι μου εχεις απολυτο δικιο κι εγω ετσι εχω καταλαβει πως για να πας εκει πρεπει να εισαι πλουσια!!!!η αληθεια ειναι πως ειχε ελαχιστες δικες του οταν γεννησα εγω οι περισσοτερες ηταν του Πλαχ και του Τσαν......ο δικος σου μια ειχε και μαλιστα γεννησε μια μερα πριν φυγω εγω , την ειχαν στο διπλα δωματιο και τον ειδα που ηρθε να την επισκεφτει!

εγω καλυτερα να μην πω τι πληρωσα σε ολη την εγκυμοσυνη και στη γεννα γιατι θα με δειρετε:oops::oops:

στο nst πηγαινα κατω στην μαιευτικη μου το εκαναν η ο βοηθος του δικου σου η μια αλλη κυρια και μετα πηγαινα στον γιατρο μου και το κοιταζε και μου ελεγε οτι ηταν και σχεδον καθε φορα εκανα και υπερυχο μαζι φυσικα με 0 κοστος εγω πηγαινα 2 φορες την εβδομαδα αν πληρωνα παει θα ειχα ξεπουληθει αν πληρωνα....επισσης στον αναισθησιολογο εμεις δεν δωσαμε τιποτα:oops::oops:ντροπη ξεντροπη τιποτα δεν πηρε!!!

ξαναπηρα πραγματακια απο next ααα δεν σας ειπα...οτι πηρα ηταν τελειο.....φοβερα πραγματα και σε ποιοτητα και σε εμφανιση και δεν χρειαζεται να βαλω ξεχωριστα γαντακια

παω να θηλασω....δεν κανω κι αλλη δουλεια.....τωρα πιανει και ο μικρος το ελλατωματικο βυζι αφου ομως εχω τραβηξει λιγο με θηλαστρο

Μια χαρά και ο μπεμπάκος έστω και με κολπάκι το έπιασε το βυζάκι..;)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καλημερα!!!!

ερωτηση προς θηλαζουσες μανουλες....:

οταν θηλαζετε στηριζετε το στηθος σας με το αλλο χερι??η μυτη του μωρου που βρισκεται??πατατε το στηθος στο σημειο που ειναι η μυτη??ποιες θηλαζετε σε ξαπλωτη σταση???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλημερα!!!!

οταν θηλαζετε στηριζετε το στηθος σας με το αλλο χερι??η μυτη του μωρου που βρισκεται??πατατε το στηθος στο σημειο που ειναι η μυτη??ποιες θηλαζετε σε ξαπλωτη σταση???

Καλημέρα γλυκιά μανούλα.Στηρίζεις το στήθος,κυρίως με δείκτη και μέσο,αν θυμάμαι καλά και κρατάς τον αντίχειρα για το πάνω μέρος,αν βλέπεις ότι φράζει την μυτούλα.Είναι καλό να το κάνεις ολίγον πλακέ,σαν τυρόπιτα:tongue:.Επίσης καλό είναι,όπως το κρατάς να κάνεις κάποιες μαλλάξεις,βοηθάει την ροή να είναι πιο εύκολη.Κάποιες κάνουν λίγο μασάζ για να έρθει το γάλα πριν τοποθετηθεί το μωρό.Ακόμα αν δεν ανοίγει πολύ το στόμα,βγάζεις με το χέρι μια σταγόνα και βάζεις το μωρό να καταλάβει πως εδώ είναι το μαμ:rolleyes:.Για την ξαπλωτή θέση που λές,εμένα με βόλεψε πάρα πολύ!Στην αρχή που ηταν πολύ μωρά πιο δύσκολα,μετά τέλεια!Ρίχνεις και κανέναν ύπνο;).

16869.gif

Μην αργείς!!! Φέρε γερά μωρά στις φιλενάδες μου....1184493f5htrvu0ov.gif

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!

Καλημέρα κοριτσάκι! Εγώ το κρατάω καμία φορά αλλά το κάνω μόνο όταν δεν μπορεί να βολευτεί το μωρό για κάποιο λόγο ή γιατί με πονάει το βυζάκι. Επίσης εγώ όπως ξέρεις θηλάζω σε ξαπλωτή στάση! Η μυτούλα του μωρού τουλάχιστον στο δικό μου στήθος είναι μια χαρά δεν την καλύπτει το βυζάκι μου.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Το πείραμα εστέφθη με απόλυτη επιτυχία! Άφησα το μωράκι μου ξύπνιο με τον μπαμπά του και όταν γύρισα μετά από μία ώρα και ένα τέταρτο το μωρό κοιμόταν και μόλις τώρα ξυπνάει. Όλα καλά και θα το κάνω πιο συχνά και για δικές μου δουλειές ;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου προσπαθώ να φτιάξω σουτζουκάκια να παλέυω με το καψουράκι και να σας γράψω......:shock::shock::shock:Έφερα πάλι παιδίατρο γιατί το βράδυ έβηχε πολύ το καψουράκι ααλά δεν έχει τίποτα μόνο η μύξα και αυτή μας κάνει και το βήχα αλλά η παιδίατρος δεν μου πήρε λεφτά:D:D:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Εγώ ξάπλα θηλάζω μια χαρά αλλά λόγω πλουσίων ελέων στις αρχές το κράταγα σε όποια στάση και να θήλαζα τώρα κάνει κουμάντο το καψουράκι δεν με αφήνει να το κρατάω εγώ το κρατάει μόνος του!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Το πείραμα εστέφθη με απόλυτη επιτυχία! Άφησα το μωράκι μου ξύπνιο με τον μπαμπά του και όταν γύρισα μετά από μία ώρα και ένα τέταρτο το μωρό κοιμόταν και μόλις τώρα ξυπνάει. Όλα καλά και θα το κάνω πιο συχνά και για δικές μου δουλειές ;)

Μια χαρά ο Μαρμίνος μπράβο του!!!;););)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...