Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

ΤΣΕΡΡΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ!!!!!

καλε δεν πειραζει αν ειναι ασχημουλα κι εγω την μπεμπα μου ασχημουλα την λεω...ετσι για να ξεχωριζουμε;);)

ΜΑΡΙΟΥΛΑ ο πριγκιπας ειναι σκετο κουκλακι και να σου πω την αληθεια αυτα τα γλυκουλικα αυτακια τον κανουν ιδιαιτερο και ξεχωριστο!!!!!ασε την καθε ζηλιαρα να λεει!!!!!

ΛΙΛΙ σ ευχαριστω για τα νεα να εισαι καλα να μας ανακοινωνεις παντα τετοια ευχαριστα!!!!

ΜΑΡΤΖΙ σε καταλαβαινω κοριτσακι μου εχεις απολυτο δικιο κι εγω ετσι εχω καταλαβει πως για να πας εκει πρεπει να εισαι πλουσια!!!!η αληθεια ειναι πως ειχε ελαχιστες δικες του οταν γεννησα εγω οι περισσοτερες ηταν του Πλαχ και του Τσαν......ο δικος σου μια ειχε και μαλιστα γεννησε μια μερα πριν φυγω εγω , την ειχαν στο διπλα δωματιο και τον ειδα που ηρθε να την επισκεφτει!

εγω καλυτερα να μην πω τι πληρωσα σε ολη την εγκυμοσυνη και στη γεννα γιατι θα με δειρετε:oops::oops:

στο nst πηγαινα κατω στην μαιευτικη μου το εκαναν η ο βοηθος του δικου σου η μια αλλη κυρια και μετα πηγαινα στον γιατρο μου και το κοιταζε και μου ελεγε οτι ηταν και σχεδον καθε φορα εκανα και υπερυχο μαζι φυσικα με 0 κοστος εγω πηγαινα 2 φορες την εβδομαδα αν πληρωνα παει θα ειχα ξεπουληθει αν πληρωνα....επισσης στον αναισθησιολογο εμεις δεν δωσαμε τιποτα:oops::oops:ντροπη ξεντροπη τιποτα δεν πηρε!!!

ξαναπηρα πραγματακια απο next ααα δεν σας ειπα...οτι πηρα ηταν τελειο.....φοβερα πραγματα και σε ποιοτητα και σε εμφανιση και δεν χρειαζεται να βαλω ξεχωριστα γαντακια

παω να θηλασω....δεν κανω κι αλλη δουλεια.....τωρα πιανει και ο μικρος το ελλατωματικο βυζι αφου ομως εχω τραβηξει λιγο με θηλαστρο

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κάντυ μου, ήσουν πολύ τυχερή που βρήκες αυτόν τον γιατρό! Να είχα πάει κι εγώ σε αυτόν από την αρχή! Οχι, ότι δεν θα μου έπαιρνε ο άνθρωπος αλλά σίγουρα όχι τόσα όσα έδωσα και θα δώσω ακόμη σε αυτόν που πάω! Κάτσε να δούμε και τη συνέχεια......μην μου ζητήσουν και φακελλάκι!

Εγώ τελικά δεν πήρα τιποτα από το next γιατί μάζεψα αρκετά πραγματάκια! Αλλά το έχω υπόψη μου.

Μωρέ, μην λέτε τα κοριτσάκια μας ασχημούλικα! Κρίμα είναι τα βλαστάρια μας! Ντροπή σας!

Μαρμιν, εμένα έτσι μού είπε η θεία μου! Πως ανάμεσα στα δύο, η γέννα ήταν παιγχιδάκι! Εκτος κι αν το είπε για να με κάνει να ησυχάσω!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Κάντυ μου, ήσουν πολύ τυχερή που βρήκες αυτόν τον γιατρό! Να είχα πάει κι εγώ σε αυτόν από την αρχή! Οχι, ότι δεν θα μου έπαιρνε ο άνθρωπος αλλά σίγουρα όχι τόσα όσα έδωσα και θα δώσω ακόμη σε αυτόν που πάω! Κάτσε να δούμε και τη συνέχεια......μην μου ζητήσουν και φακελλάκι!

Εγώ τελικά δεν πήρα τιποτα από το next γιατί μάζεψα αρκετά πραγματάκια! Αλλά το έχω υπόψη μου.

Μωρέ, μην λέτε τα κοριτσάκια μας ασχημούλικα! Κρίμα είναι τα βλαστάρια μας! Ντροπή σας!

Μαρμιν, εμένα έτσι μού είπε η θεία μου! Πως ανάμεσα στα δύο, η γέννα ήταν παιγχιδάκι! Εκτος κι αν το είπε για να με κάνει να ησυχάσω!

Μάρτζι μου "κοντός ψαλμός αλληλούια". Σε λίγο καιρό θα μου πεις ;);)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Κάντυ, για τον Π.....ακουσες τα μαντάτα; Εφυγε από το νοσοκομείο με οικειοθελή παραίτηση! Μαζί του έφυγαν και όλες σχεδόν οι έγκυες που θα ξεγεννούσε τώρα! Μεταφέρθηκαν όλοι τους στήν ιδιωτική κλινική Μ......! Κάτι ακούστηκε για ΣΔΟΕ και τέτοια πράγματα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μάρτζι μου "κοντός ψαλμός αλληλούια". Σε λίγο καιρό θα μου πεις ;);)
Ναι! Σε λιγότερο από 28 μέρες, σύμφωνα με το τικεράκι, θα ξέρουμε! Η που θα με ακούσετε να ουρλιάζω από πόνους ή που θα πω "μπροστά στον κολικό παιγχιδάκι" ( αν και δεν το πιστεύω, γιατί τον πόνο του κολικού τον έχω ξεχάσει η αλήθεια είναι!);)

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Ναι! Σε λιγότερο από 28 μέρες, σύμφωνα με το τικεράκι, θα ξέρουμε! Η που θα με ακούσετε να ουρλιάζω από πόνους ή που θα πω "μπροστά στον κολικό παιγχιδάκι" ( αν και δεν το πιστεύω, γιατί τον πόνο του κολικού τον έχω ξεχάσει η αλήθεια είναι!);)

Και γω το ίδιο :tongue: Άνετα ξαναγεννούσα τώρα (δεύτερο εννοώ) και ας ήξερα πως θα ζήσω τον ίδιο ακριβώς πόνο.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κάντυ, για τον Π.....ακουσες τα μαντάτα; Εφυγε από το νοσοκομείο με οικειοθελή παραίτηση! Μαζί του έφυγαν και όλες σχεδόν οι έγκυες που θα ξεγεννούσε τώρα! Μεταφέρθηκαν όλοι τους στήν ιδιωτική κλινική Μ......! Κάτι ακούστηκε για ΣΔΟΕ και τέτοια πράγματα!

πλακα κανεις???οχι δεν ακουσα κατι..μεχρι που εφυγα εγω απο το νοσοκομειο ηταν εκει παντως!!πηγε στην κλινικη:shock::shock:αυτη παει για κλησιμο τι πηγε να κανει εκει???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Kαλημέρα!!!!

Είναι η πρώτη φορά που μπαίνω πρώτη!!!! Πώς έγινε αυτό το θαύμα;

Ξυπνήσαμε νωρίς γιατί ήρθαν μαστόρια να βάλουν τον ηλιακό! Αχ, ας είναι καλά οι γονείς μου που φροντισαν και για αυτό! Σας είπα που θα τους το ξεπληρώνω λίγο- λίγο, ε;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

πλακα κανεις???οχι δεν ακουσα κατι..μεχρι που εφυγα εγω απο το νοσοκομειο ηταν εκει παντως!!πηγε στην κλινικη:shock::shock:αυτη παει για κλησιμο τι πηγε να κανει εκει???
Με τοσες έγκυες που κουβαλάει μαζί του, προς το παρόν δεν πάει για κλείσιμο η συγκεκριμένη κλινική ;) Μου το είπε μια φίλη μου που θα γεννήσει σε αυτόν μία φίλη της! Είναι σίγουρο πως έφυγε. Ακουγονται διάφορα λοιπον : η φίλη μου είπε πως θα είναι στην κλινική ως τέλη Καλοκαιριού και μετά θα ανοίξει ιδιωτικό ιατρείο! Ακούστηκε όμως κι άλλο κουλό : λένε πως δεν θα ανοίξει εδώ ιατρειο, αλλά.......στη γειτονονική μας χώρα!!!! Αυτό ακούστηκε σε τοπικό ιδιωτικό κανάλι, χωρίς να κατονομαστεί βεβαίως ο γιατρός! Αλλά εγώ δεν το πιστεύω το τελευταίο σενάριο.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μπαίνω αισίως στην 37η έβδομάδα! Κοντοζυγώνει η μπεμπούλα μου!

Α, η Αγγελική δεν είναι αυτή που γέννησε φυσιολογικά χωρίς επισκληρίδιο ή δεν θυμάμαι καλά;

Η Τσέρυ θα έχει συνέλθει τώρα! Το μωρο θα έχει ξεριτιδιάσει και θα έχει πάθει πλάκα με την ομορφιά του! Είμαι σίγουρη!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ναι καλά θυμάσαι το Αγγελικάκι μας είναι το οποίο το έβαλαν φάρμακο για να κοιμηθεί γιατί θα αργούσε και καλά να γεννήσει και το μωρό το πρόλαβαν τελικά στο τσακ :tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...