Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Τα δικά μου νέα τώρα! Το νον στρες βγήκε καλό! Εχει μια δραστηριότητα η μήτρα αλλά είναι φυσιολογικό αφού μπήκα στο μήνα μου!

Αλλά, κορίτσια, τσαντίστηκα πολύ σήμερα στο ιατρείο! Πρώτον, πλήρωσα για το νον στρες 50 ευρώ! Σιγά, ρε κύριε, ούτε εμφανίστηκες, ούτε έκανες τίποτα! Τη βοηθό του έβαλε να με συνδέσει κι αυτή μου είπε αυτά που σας έγραψα.......Τι πληρώνω τόσα φράγκα; Για να μου εξηγεί το νον στρες η κάθε άσχετη εκεί μέσα;

Κι αντε, να το παραβλεψω και να πω, δεν πάει στο καλό, αφού είναι όλα καλά ας μην σκάσω κιόλας! Σκάω όμως, κορίτσια, γιατί έχω πιαστεί για τα καλά κορόιδο.....Κι αφού πληρώνω, ρωτάω πόσο θα πληρώσω την επόμενη βδομάδα που θα έχω και υπέρηχο! Και η απάντηση;;;;"Α, δεν ξέρουμε.....Αυτά τα αποφασίζει ο καθηγητής!!!!!"

Συγνώμη, τι πάει να πει τα αποφασίζει ο καθηγητής; Δεν υπάρχει στάνταρ τιμη΄; Οσα του λείπονται δηλ εκείνη την ώρα θα τα πάρει από εμένα; Ετσι μου έρχεται να μην πάω καθόλου! Να πάω στο νοσοκομείο και να κάνω τα νον στρες εκεί!

Με όλα αυτά και με τα χθεσινά μου νεύρα δεν το χάρηκα όσο θα ήθελα, γμτ!

Καταρχήν χαίρομαι που όλα είναι καλά :P

Καλά ο τύπος απαράδεκτος! Πολύ εκμετάλλευση παιδί μου :confused::confused: Θα σου έλεγα κι εγώ να πας στο νοσοκομείο και να τον αφήσεις να κουρεύεται αλλά στο σημείο που έφτασες κάνε υπομονή. Απλά όπως λες στην επόμενη εγκυμοσύνη θα ξέρεις. Τώρα κοριτσάκι έφαγες το γάιδαρο άντε να σου φάει άλλες 4 επισκέψεις αν πάρεις όλο το μήνα. Ώστε δε μίλησες καθόλου με το γιατρό σου σήμερα; Και τώρα πότε είναι το επόμενο ραντεβού σου; Πάλι καρδιοτοκογράφημα θα κάνεις ή μόνο υπέρηχο;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πέπσι, Τίνκερ,Μαρια σύντομα θα περάσετε στο κάτω μέρος της λίστας! Κι εγώ νόμιζα πως δεν θα διαγραφώ ποτέ!!!!

Θυμάμαι που έλεγες να εξαφανίσουμε τη λίστα. Πιστεύω πως λίγο πολύ σε όλες πέρασε από το μυαλό μας (εκτός Μαριούλας και Τσέρρυ πιστεύω). Όμως κοριτσάκια ειδικά η Μάρτζι με τόσα που πέρασε θα πρέπει να σας δίνει κουράγιο όπως και η Λίλι μετά από έντεκα χρόνια και τι πορεία!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ναι, marmin μου! Πολύ εκμεταλλευση! Ο γιατρός έφυγε κάποια στιγμή άρον άρον και ακύρωσαν όλα τα ραντεβού που είχε! Μπορεί να γεννούσε καμία πελάτισσά του!

Μα, σου λέω, από τα νεύρα μου δεν το χάρηκα! Ακούς εκεί 50 ευρώ; Γιατί;

Και την επόμενη που έχω και υπέρηχο (που παίρνει 80 ) και καρδιοτοκογράφο (50) πόσα περιμένει να πάρει; 130;;; Εγώ κόβω από τα πάντα κι έχω ξεπαραδιαστεί να πληρώνω γ@μι@τικα.......... Απορώ που σαν εμένα υπαρχουν κι άλλες ηλίθιες κι είναι γεμάτο το ιατρειο!

Καλά, για το δευτερο δεν το συζητώ καθόλου! Στα εφημερεύοντα θα πηγαίνω κι όποις γιατρός είναι εκεί, ας με βλέπει! Ετσι έκανε μία ξαδέλφη μου! Δεν πλήρωσε μία! Και την ξεγέννησε εφημερεύων γιατρός που δεν τον ήξερε καν!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλά Μάρτζι μου εννοείται πως δε θα δώσεις 130 ευρώ μην τρελλαθούμε τελείως. Μάλιστα εγώ λέω να του το ξεκαθαρίσεις από την αρχή. Πες του πως αν είναι να χρεωθείς και τα δύο ξεχωριστά θα πας για το νον στρες στο νοσοκομείο γιατί είναι πολλά τα λεφτά. Αν κ εδώ που τα λέμε δεν έπρεπε να σου πάρει καθόλου χρήματα σήμερα :confused::confused:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Καλά Μάρτζι μου εννοείται πως δε θα δώσεις 130 ευρώ μην τρελλαθούμε τελείως. Μάλιστα εγώ λέω να του το ξεκαθαρίσεις από την αρχή. Πες του πως αν είναι να χρεωθείς και τα δύο ξεχωριστά θα πας για το νον στρες στο νοσοκομείο γιατί είναι πολλά τα λεφτά. Αν κ εδώ που τα λέμε δεν έπρεπε να σου πάρει καθόλου χρήματα σήμερα :confused::confused:
Κι εγώ σου λέω πως δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να τα ζητήσει! Και τι θα πω; Δεν τα δίνω; Κι η μάνα μου βρήκε σήμερα μια συγχωριανή που πηγαίνει σε αυτόν και της είπε πως ξεπαραδιάστηκαν οι άνθρωποι, όπως ακριβώς έγώ! Και πως κι αυτή κάνει νον στρες και την έχει χτυπήσει αλύπητα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κι εγώ σου λέω πως δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να τα ζητήσει! Και τι θα πω; Δεν τα δίνω; Κι η μάνα μου βρήκε σήμερα μια συγχωριανή που πηγαίνει σε αυτόν και της είπε πως ξεπαραδιάστηκαν οι άνθρωποι, όπως ακριβώς έγώ! Και πως κι αυτή κάνει νον στρες και την έχει χτυπήσει αλύπητα!

Και τι σκέφτεστε να κάνετε δηλαδή;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μαρτζι τι να πω αφου είναι όλα καλά με τη μπαλαρινα σου και στο επόμενο θα ξέρεις!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Τι να πω, ρε κορίτσια; Μπήκαμε στο χορό και χορεύουμε σα κορόιδα! Τόσο πολύ ε΄χω επηρεαστεί να φανταστείτε που έβλεπα στον ύπνο μου πως με ρώτησε μια νοσοκομα αν είμαστε πλούσιοι και πηγαίνουμε σε αυτόν! Φανταστείτε πόσο το σκέφτομαι! Εχω κάνει υπολογισμούς και μέχρι τώρα έδωσα 850 ευρώ! Θα φτάσουμε σίγουρα στα 1100 ( και παραπάνω ) μέχρι να γεννήσω!!!!

Ελεος πια! Και τσιγκουνευόμαστε να πάμε για έναν καφέ! Αλλά καλά να πάθω! Επρεπε μετά την αυχενική να βρω άλλον γιατρό στο νοσοκομείο!

Τεσπα! Ας μην το συζητάμε άλλο! Ας γεννηθεί καλά το κοριτσάκι μου και χαλάλι! Θα ξέρω για το επόμενο ( πρώτα ο Θεός να μας αξιωσει)

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Μαρμιν, είδε το βιντεάκι ο άντρας μου κι έπαθε πλάκα! Νόμισε πως το μικρό θα μπουσουλήσει!

χαχαχα σοβαρά; :P:p Να δεις τι πλάκα θα πάθει όταν σε λίγους μήνες δει την κόρη του να το κάνει. Εμένα ακόμα με φωνάζει ο άντρας μου κάθε φορά όμως. Εν τω μεταξύ αν μου το έλεγες πριν μείνω έγκυος ότι θα κάνω σα χαζή με κάτι που κάνουν όλα τα μωρά αργά ή γρήγορα δε θα το πίστευα.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Απο τις 830 πρωι πριν λιγο γυρισα σπιτι.... ειχα μια πολυ δυσκολη μερα σημερα θα σας τα πω αν εχω χρονο αυριο. Παλι καλα που πηγα για να πω...

cherry Να σου ζησει η μπουμπουκα!!!! Γερη και τυχερη να ειναι!!! Τελικα δε παλευεται χωρις επισκληρηδιο η γεννα και ειδικα αν υπαρχει και θεματακι που σε ταλαιπωρει και περισσοτερο!!!

Ειμαι πτωμα..... φιλακια σε ολες

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Απο τις 830 πρωι πριν λιγο γυρισα σπιτι.... ειχα μια πολυ δυσκολη μερα σημερα θα σας τα πω αν εχω χρονο αυριο. Παλι καλα που πηγα για να πω...

cherry Να σου ζησει η μπουμπουκα!!!! Γερη και τυχερη να ειναι!!! Τελικα δε παλευεται χωρις επισκληρηδιο η γεννα και ειδικα αν υπαρχει και θεματακι που σε ταλαιπωρει και περισσοτερο!!!

Ειμαι πτωμα..... φιλακια σε ολες

Καλή ξεκούραση :P:p

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Δεν παλεύεται η γέννα χωρίς επισκληρίδιο; Αχ, κι εγώ τι θα κάνω που δεν βλέπω να κάνω την ένεση, αφού θα γεννήσω σε δημόσιο; Αχ Παναγίτσα μου, πώς θα τα καταφέρω; Τι να κάνω; να δώσω 300 ευρώ στον αναισθησιολόγο και να κανονίσω λέτε; Αχ, και πού να τα βρω η έρμη;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...