Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

γεννησε η βασιλισα μας και εκανε την 2η πριγκιπησα της παρεας μας!!!:P

ΝΑ ΣΟΥ ΣΗΧΕΙ ΤΣΕΡΡΥ ΜΟΥ!!!! ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΟΠΩς ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!!!!:P:p:p

3200 ΚΑΙ 51 ΕΚ.η γοργονα μας!!!:Pεπιασε στηθος κ ειναι πολυ υσηχο!!:P ειπε κιολας οτι ειναι ασχημουλικο αλλα εγω δεν το πιστευω!!!με τετοια μαμα κ τετοιον μπαμπα αποκλειεται να βγει ασχημουλικο!!!

Άχουτο μωρέ που μου το στενοχώρεσε αυτή η κακιά γιαγιά χθες και έχασε το μέτρημα :tongue::tongue: Η τρίτη πριγκίπισσα της παρέας είναι και ωσονούπω θα καταφτάσει και η Τέταρτη και να μου το θυμηθείτε κοριτσάκια μου πως τώρα που κλείνει ο πρώτος κύκλος εγκύων θα αρχίσει ο δεύτερος κ θα μένετε η μία μετά την άλλη :tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπα μαρμιν δεν με βλεπω να παιρνω ποδι απο αυτη τη λιστα

Ούτε εγώ σε βλέπω να παίρνεις πόδι από τη λίστα απλά θα μετακομίζεις :tongue::tongue: Πρώτα λίγο παρακάτω στις έγκυες και μετά στις μανούλες :P:p

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Βρέ κοριτσάκι μου μην απογοητεύεσαι θα γίνει το θαύμα θα δείς και δεν θα το πιστεύεις!!!;););)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Η Τίγκερ εξαφανίστηκε. Ακόμη μπομπονιέρες κάνει; :rolleyes::rolleyes:

εδώ είμαι.

μολισ. τισ τελείωσα

αγάπη μου να σασ. ζήσει η χιονάτη μασ

πάντα με υγεία

κορίτσια δεν εχω το τηλ τησ να τησ. στείλετε τισ ευχές. μου και την αγάπη μου

μαριούλα μου έπρεπε να τησ πεισ το μάτι σου στο κ-..ο σου .

πωσ τόλμησε πει και να κάνει έτσι

κορίτσια από κινητό και δεν μπορώ να γράψω πολλά κι

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

αχ βρε κορίτσι μου και εγώ έτσι νιώθω αλλά

ο δρομοσ είνθα μονόδρομοσ δυστυχώς για μασ έχει πολλά εμπόδια

αλλά θα φτάσουμε στο τέρμα.

ομωσ πρέπει να παίρνουμε θάρρος από τα κορίτσια εδώ που και ο δικόσ τουσ δρομοσ ήταν δύσκολοσ και ομωσ σήμερα κρατάνε αγκαλιά τα μωρακια τνυσ και τώρα κρατάνε μόνο τα θετικά και τα αλλά όλα είναι μια. κακιά. ανάμνηση τα μπαλιά

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Μήνυμα από Τσέρρυ

"Τα νέα μου τα μάθατε. Γέννησα φυσιολογικά με επισκληρίδιο. Δεν άντεξα. Έβαλα όταν έφτασα διαστολή 6. Το μωρό μας παίδεψε ερχόταν ανάσκελα και δεν κατέβαινε με τίποτα. Μου το έφεραν το πρωί για πολύ ώρα. Θήλασα, έκανα πληγή ήδη! Από τότε δεν το έφεραν ξανά και μου κάνει εντύπωση που δεν κλαίει κανένα. Πήγα κανα δυο φορές και μου είπαν οτι κοιμάται. Έχω σπαστεί και περιμένω τον άντρα μου που τον έστειλα για ύπνο να καθαρίσει. Δεν πεινάω καθόλου και αγχώνομαι και για αυτό."

Της τηλεφώνησα μετά και μιλήσαμε. Είναι σε δωμάτιο μόνη της και έτσι μπόρεσε και είχε τη Μαρκελλίτσα της πολύ ώρα. Της είπα να μην ξαναπεί άσχημη τη νύφη μου :tongue: Λέει ότι είναι πολύ ζαρωμένη γιατί ταλαιπωρήθηκε το μωράκι μας :( Θα βγει Παρασκευή μεσημέρι. Τελικά το τάμπλετ δεν το πήρε μαζί της γιατί είχε πολλά πράγματα και δεν χωρούσε :confused::confused: Όπως καταλαβαίνετε θα έχουμε ησυχία. Χθες το απόγευμα που είδε τα ροζ κατάλαβε ότι θα γεννούσε και για αυτό έτρεξε να σιδερώσει. Πήγε στην κλινική στις δυομιση γιατί είχε κλείσει δίωρο πόνου και γέννησε τελικά στις 9 φυσιολογικά. Της είπα πως τώρα το στομαχάκι της είναι πολύ μικρό και περισσότερο παρηγοριέται στο στήθος παρά τρώει και πως μου φαίνεται λογικό να κοιμάται και μου είπε και η Τσέρρυ ότι 1,5 μλ τρώει την πρώτη μέρα και πως πήγε δυο φορές και ρώτησε και κοιμόταν κ της είπαν ότι τα μωράκαι τις πρώτες μέρες περισσότερο κοιμούνται παρά τρώνε αλλά εκείνη ανησυχεί μήπως της δώσουν ξένο γάλα αν και έχουν βάλει καρτελάκι αποκλειστικού θηλασμού στο κρεβατάκι της. Όταν τη ρώτησα πόσες ώρες έχει μακριά από τη Μαρκελλίτσα διαπιστώσαμε πως δεν είχε περάσει ούτε δίωρο. Έρμη μάνα ο χρόνος κυλάει πολύ αργά μακριά από το σπλάχνο της :tongue:

η καημενουλα δεν αντεξε τους πονους δεν πειραζει καλα εκανε και εκανε επισκληρηδιο,να σου πω και εγω θα σκεφτομουν οτι ισως δινουν ξενο πολλες ωρες δεν ειναι?

Άχουτο μωρέ που μου το στενοχώρεσε αυτή η κακιά γιαγιά χθες και έχασε το μέτρημα :tongue::tongue: Η τρίτη πριγκίπισσα της παρέας είναι και ωσονούπω θα καταφτάσει και η Τέταρτη και να μου το θυμηθείτε κοριτσάκια μου πως τώρα που κλείνει ο πρώτος κύκλος εγκύων θα αρχίσει ο δεύτερος κ θα μένετε η μία μετά την άλλη :tongue:
χαχα χαρα μου μπερδευτηκα:tongue:
Μαριουλα η θεια σου ειναι πυροβολημενη!!!!!!!!!!!! :evil: :evil:

Ο Αντωνακης σου ειναι κουκλος και μην εχεις καμια αμφιβολια γιαυτο!!!!

ευχαριστω πολυ χαρα μου!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Nα σας ζήσει η μικρούλα σας!!!! Τσερυ μου, να είναι πάντα γερό και δυνατό το κοριτσάκι μας! Είμαι σίγουρη πως είναι πολύ πολύ όμορφη, αν και ζαρωμένο το πουλάκι μου!

Γιατί εσύ, κυρία μου, καλά έκανες το επισκληρίδιο και απαλλάζτηκες από τους πόνους! Αυτό το κακόμοιρο ξέρεις πόσο παιδεύτηκε για να έρθει στον κόσμο;;;

Και μας βγήκε και μοντελάκι που μας την βγάζανε χοντρούλα τόσο καιρό!

Πολλές πολλές ευχές για την πιο όμορφη περίοδο της ζωής σας!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Τα δικά μου νέα τώρα! Το νον στρες βγήκε καλό! Εχει μια δραστηριότητα η μήτρα αλλά είναι φυσιολογικό αφού μπήκα στο μήνα μου!

Αλλά, κορίτσια, τσαντίστηκα πολύ σήμερα στο ιατρείο! Πρώτον, πλήρωσα για το νον στρες 50 ευρώ! Σιγά, ρε κύριε, ούτε εμφανίστηκες, ούτε έκανες τίποτα! Τη βοηθό του έβαλε να με συνδέσει κι αυτή μου είπε αυτά που σας έγραψα.......Τι πληρώνω τόσα φράγκα; Για να μου εξηγεί το νον στρες η κάθε άσχετη εκεί μέσα;

Κι αντε, να το παραβλεψω και να πω, δεν πάει στο καλό, αφού είναι όλα καλά ας μην σκάσω κιόλας! Σκάω όμως, κορίτσια, γιατί έχω πιαστεί για τα καλά κορόιδο.....Κι αφού πληρώνω, ρωτάω πόσο θα πληρώσω την επόμενη βδομάδα που θα έχω και υπέρηχο! Και η απάντηση;;;;"Α, δεν ξέρουμε.....Αυτά τα αποφασίζει ο καθηγητής!!!!!"

Συγνώμη, τι πάει να πει τα αποφασίζει ο καθηγητής; Δεν υπάρχει στάνταρ τιμη΄; Οσα του λείπονται δηλ εκείνη την ώρα θα τα πάρει από εμένα; Ετσι μου έρχεται να μην πάω καθόλου! Να πάω στο νοσοκομείο και να κάνω τα νον στρες εκεί!

Με όλα αυτά και με τα χθεσινά μου νεύρα δεν το χάρηκα όσο θα ήθελα, γμτ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Nα σας ζήσει η μικρούλα σας!!!! Τσερυ μου, να είναι πάντα γερό και δυνατό το κοριτσάκι μας! Είμαι σίγουρη πως είναι πολύ πολύ όμορφη, αν και ζαρωμένο το πουλάκι μου!

Γιατί εσύ, κυρία μου, καλά έκανες το επισκληρίδιο και απαλλάζτηκες από τους πόνους! Αυτό το κακόμοιρο ξέρεις πόσο παιδεύτηκε για να έρθει στον κόσμο;;;

Και μας βγήκε και μοντελάκι που μας την βγάζανε χοντρούλα τόσο καιρό!

Πολλές πολλές ευχές για την πιο όμορφη περίοδο της ζωής σας!

Μάρτζι άντε πες μας νέα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...