Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα!

Η τσέρυ μήπως μπήκε στο νοσοκομείο για γέννα; Δεν μπήκε καθόλου να μας καλημερίσει, σωστά;

Μαριούλα, δεν έχω λόγια για την θεία! Απαράδεκτη! Ελεος πια! Υπάρχουν τελικά πολλά χαζά άτομα! Μαλλον κακά θα έλεγα, γιατί αυτό ήταν κακία!

Και μια ερώτηση, αλλά μην με κοροιδέψετε! Πώς ακριβώς είναι οι συσπάσεις και πώς τις καταλαβαίνουμε;

Πέπσι, η διευθύντρια θέλει φτύσιμο! ΑΥτή είναι απαράδεκτη και θα έπρεπε να φύγει το ζωον από την δουλεια της, που κάθεται τέτοιες μέρες που βουίζει ο τόπος για τεμπέληδες δυ και σας εκθέτει μπροστά στους ήδη εξαγριωμένους πολίτες! Ντροπή της!

Μαρμιν, στο βίντεο με το μικρό σε κάποια φάση, όταν γύρισε, νόμισα θα σηκωθεί επάνω! Πολύ αναπτυγμένος, βρε παιδάκι μου! Φτου!φτου!

Εγώ ήμουν, είμαι και θα συνεχίσω να είμαι μες στα νεύρα! Μην με ρωτάτε γιατί......δεν έχω καμία όρεξη, γιαυτό και δεν μπήκα καθόλου χθες! Καθισα στην κρεβατοκάμαρα χωρίς να κάνω τίποτα. Απλά καθόμουν! Είπα σήμερα μήπως κι ηρεμήσω, αλλά δυστυχώς!

Το μεσημέρι έχω νον στρες! Να φανταστείτε ούτε εκεί δεν ε΄χω όρεξη να πάω! Τα έχω βάλει με όλους και δεν θέλω να βλέπω κανέναν!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Cherry σου εύχομαι όλα να πάνε τέλεια και να έχεις να μας περιγράψεις την πιο γλυκιά εμπειρία της ζωής σου!!!

Margi έχεις κάθε δικαίωμα,ειδικά στην κατάστασή σου μια μέρα να έχεις νεύρα,να βαριέσαι,να τσαντίζεσαι.Εύχομαι οι τριγύρω σου να το καταλαβαίνουν αυτό και να μην σε τσιγκλάνε...Είμαι όμως σίγουρη πως μόλις πας στο ραντεβού σου με το μωράκι σου,θα τα ξεχάσεις όλα....

Κάντυ σε λίγες μέρες,είμαι σίγουρη πως θα έχετε βρει λύση στο θέμα"πονεμένο στήθος" και η ταλαιπωρία σου θα αποτελεί παρελθόν!Σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια,θηλασμός και δίδυμα φαντάζουν άπιαστο όνειρο και εσύ το έκανες πραγματικότητα!Μπράβο καλή μου,ο πόνος θα φύγει,οι στιγμές που νανουρίζονται στο στήθος και σε κοιτάνε με τόση ευχαρίστηση δύο ζευγάρια ματάκια,αυτό θα κρατήσει πολύ ακόμα,αυτό θα θυμάσαι.....

Την καλημέρα μου σε όλες!

16869.gif

Μην αργείς!!! Φέρε γερά μωρά στις φιλενάδες μου....1184493f5htrvu0ov.gif

γεννησε η βασιλισα μας και εκανε την 2η πριγκιπησα της παρεας μας!!!:P

ΝΑ ΣΟΥ ΣΗΧΕΙ ΤΣΕΡΡΥ ΜΟΥ!!!! ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΟΠΩς ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!!!!:P:p:p

3200 ΚΑΙ 51 ΕΚ.η γοργονα μας!!!:Pεπιασε στηθος κ ειναι πολυ υσηχο!!:P ειπε κιολας οτι ειναι ασχημουλικο αλλα εγω δεν το πιστευω!!!με τετοια μαμα κ τετοιον μπαμπα αποκλειεται να βγει ασχημουλικο!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

γεννησε η βασιλισα μας και εκανε την 2η πριγκιπησα της παρεας μας!!!:P

ΝΑ ΣΟΥ ΣΗΧΕΙ ΤΣΕΡΡΥ ΜΟΥ!!!! ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΟΠΩς ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!!!!:P:p:p

3200 ΚΑΙ 51 ΕΚ.η γοργονα μας!!!:Pεπιασε στηθος κ ειναι πολυ υσηχο!!:P ειπε κιολας οτι ειναι ασχημουλικο αλλα εγω δεν το πιστευω!!!με τετοια μαμα κ τετοιον μπαμπα αποκλειεται να βγει ασχημουλικο!!!

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Η ΧΙΟΝΑΤΗ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΤΥΧΕΡΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΕΡΔΙΣΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

17/4/2013 Η ομορφιά μας!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

θελω να γινω μανουλα

1. Pepsi

2. s- maria

3. tinkerbell!24__

4. maria-maraki_27

5. kostop

6. korina29

εγκυουλες

margi (κοριτσάκι) Π.Η.Τ.= 16/5/2013

Μανουλες

marioula1234(αγοράκι) 15/10/12 ωρα 08:55μμ 2.700kg 50cm

lilitaki (αγοράκι) 28/11/12 ώρα 01:55πμ 4.190Kg 56cm!!!

marmin (αγοράκι) 01/12/12 ώρα 02:25πμ 4.430Kg 53cm

Luna(αγορακι) 27/12/12 ώρα 6:30 3.150Kg

aggelikaki (κοριτσάκι) 05/02/13 ώρα 4.30πμ 3.250Kg

νενα (αγορακι) 05/03/13 ώρα 10.17π.μ. 3650Kg 51cm

Καντυ (αγοράκι+κοριτσάκι) 15/3/2013

cherry09 (κοριτσάκι)17/4/2013 ώρα 3200kg 51cm

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Μαρτζούλα μου δεν πιστεύω να είσαι έτσι για το σύζυγο ε; Άντε να μπεις τουλάχιστον να μας πεις νέα για τη μικρή σου και όπως λέει και η Κλάραμπελ μόλις ακούσεις την καρδούλα της θα έρθει αμέσως και το χαμόγελο και η διάθεση σου. Αλήθεια μπήκες στο μήνα σου; Το πρώτο είναι αυτό που κάνεις; Αν ναι θα δεις πόσο θα σου αρέσει. Εγώ ένα έκανα αλλά με άρεσε πολύ που άκουγα την καρδούλα του :tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Μάρτζη οι συσπάσεις είναι ένα πέτρωμα σε όλη τη κοιλιά θα τις καταλάβεις σίγουρα όταν έρθουν θα δείς!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Μήνυμα από Τσέρρυ

"Τα νέα μου τα μάθατε. Γέννησα φυσιολογικά με επισκληρίδιο. Δεν άντεξα. Έβαλα όταν έφτασα διαστολή 6. Το μωρό μας παίδεψε ερχόταν ανάσκελα και δεν κατέβαινε με τίποτα. Μου το έφεραν το πρωί για πολύ ώρα. Θήλασα, έκανα πληγή ήδη! Από τότε δεν το έφεραν ξανά και μου κάνει εντύπωση που δεν κλαίει κανένα. Πήγα κανα δυο φορές και μου είπαν οτι κοιμάται. Έχω σπαστεί και περιμένω τον άντρα μου που τον έστειλα για ύπνο να καθαρίσει. Δεν πεινάω καθόλου και αγχώνομαι και για αυτό."

Της τηλεφώνησα μετά και μιλήσαμε. Είναι σε δωμάτιο μόνη της και έτσι μπόρεσε και είχε τη Μαρκελλίτσα της πολύ ώρα. Της είπα να μην ξαναπεί άσχημη τη νύφη μου :tongue: Λέει ότι είναι πολύ ζαρωμένη γιατί ταλαιπωρήθηκε το μωράκι μας :( Θα βγει Παρασκευή μεσημέρι. Τελικά το τάμπλετ δεν το πήρε μαζί της γιατί είχε πολλά πράγματα και δεν χωρούσε :confused::confused: Όπως καταλαβαίνετε θα έχουμε ησυχία. Χθες το απόγευμα που είδε τα ροζ κατάλαβε ότι θα γεννούσε και για αυτό έτρεξε να σιδερώσει. Πήγε στην κλινική στις δυομιση γιατί είχε κλείσει δίωρο πόνου και γέννησε τελικά στις 9 φυσιολογικά. Της είπα πως τώρα το στομαχάκι της είναι πολύ μικρό και περισσότερο παρηγοριέται στο στήθος παρά τρώει και πως μου φαίνεται λογικό να κοιμάται και μου είπε και η Τσέρρυ ότι 1,5 μλ τρώει την πρώτη μέρα και πως πήγε δυο φορές και ρώτησε και κοιμόταν κ της είπαν ότι τα μωράκαι τις πρώτες μέρες περισσότερο κοιμούνται παρά τρώνε αλλά εκείνη ανησυχεί μήπως της δώσουν ξένο γάλα αν και έχουν βάλει καρτελάκι αποκλειστικού θηλασμού στο κρεβατάκι της. Όταν τη ρώτησα πόσες ώρες έχει μακριά από τη Μαρκελλίτσα διαπιστώσαμε πως δεν είχε περάσει ούτε δίωρο. Έρμη μάνα ο χρόνος κυλάει πολύ αργά μακριά από το σπλάχνο της :tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...