Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

χαχχααχα!!!τουλαχιστον το καταλαβες πριν παει δουλεια...αντε πανε στον μαρμινο. εγω οπως και πριν...στην αρχη ειχα συσπασεις ανα 5 λεπτο ή και λιγοτεο και ολο και αραιωνουν...θα δειξει. σε λιγο παω και γω για ξαπλα γιατι κουτουλαω.

Ναι να πας. Είπαμε να προλάβεις να κοιμηθείς πριν γεννήσεις μη μείνεις και εσύ με τη χαρά όπως εγώ με την ταινία :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!! Ε ρε σύγχυση πρωί πρωί....Μαριούλα για πολλά μπινελίκια η θειά ...Ο Πρίγκηπας είναι πανεμορφος πανέξυπνος και το πιο χαμογελαστό μωρο(μαζί με τον φουσκωμαγουλιτσα μας) που ξέρω οπότε πες στη κομπλεξικια να πάει να κάνει τούμπες ( μην πω τίποτε άλλο) και μας το μαλωσε κιόλας το παλικάρι μας η καρια..... Τσέρι πως πάει η χιονάτη μας ? Τι λέει θα βγεί???

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Καλημερα και απο μενα

Μαριουλα ο πριγκηπας μας ειναι ο πιο ομορφος. Απλα σε τετοιες περιπτωσεις θα πρπει να βγαζει γλωσσα ειτε εσύ είτε η μαμα σου και γιαγια αντιστοιχα.

Εκλαιγε το καημενουλι κριμα μωρε.

Τσερυ ακομα? Σημερα κρατησου. Δεν μας αρεσει η ημερομηνια. Πιο ωραια ηχεί το 18

Διαφημίσεις

Ακουστε το τρελο πριν απο λιγο. Σας ειπα οτι ειμαι στη γραμματεια εδω και αρκετο καιρο. Ερχεται ο κοσμος λοιπον εξαγριωμενος και φωναζει οτι θελει τα λεφτα του απο δαπανες που εχει κανει εδω και αρκετο καιρο και τυχαινει να ναι μπροστα η ΔΙΚΙΑ μου!

Τι γυριζει και λεει λοιπον? Εγω αν ηταν στο χερι μου για τους 40 υπαλληλους που εχω θα τους απελυα και ειναι χαραμοφαηδες και ξυνονται ολη μερα. Με αυτες τις φρασεις που σας λεω. Και οι πολιτες εχουν παθει πλακα και αρχιζουν και υπερασπιζονται εμας. Εγω εχω μεινει αφωνη. Αντι να μας υποστηριζει η διευθυντρια μας υποστηριζανε οι πολιτες. Το θεατρο του ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ.

Καλημέρα!!

Άλλη για μπάτσες πρωί πρωί :confused::confused: Καλά βρε Πέπσι μου δε βρέθηκε κανένας χριστιανός από εκεί να της κάνει τη μούρη κιμά; Μπας και είναι καμία δίδυμη αδελφή της Μέρκελ; Τι βλακείες είναι αυτές που κάθεται και λέει; Δε φοβάται μη δαγκάσει τη γλώσσα της κ δηλητηριαστεί;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

733883_487498304648587_1494683425_n.jpg

ΤΣΕΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ,ΚΑΝΤΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Τέτοιο σκυλάκι θέλω και εγώ!!!Εσείς???

λοιπον δειτε τωρα τι εγινε σημερα το απογευμα! ειμασταν μαζεμενοι πολλα ατομα σε ενα σπιτι και η μαμα μου ειχε σηκωμενο τον πριγκηπα και το γλυκο μου στριγγλιζε απο την χαρα του που εβλεπε πολυ κοσμο, διπλα στην μαμα μου καθοταν μια θεια μου (αδερφη της γιαγιας μου) μαζι με το εγγονακι της (2 χρονων σχεδων ειμασταν εγκυες μαζι με την μαμα του στο πρωτο μ παιδι)κ μαλωσε τον πριγκηπα μου του ειπε σταματα!!! μες στο αυτι μου! αμεσως το μωρακι κρεμασε τα χειλακια του και εβαλε τα κλαματα! λεει η μανα μου αααα θεια προσεξε καλα και εμεις το εχουμε χαδεμενο (στα ωπα ωπα κ καλα) και περνει αγκαλια η θεια μ το εγγονακι της κ λεει κ εμεις το εχουμε χαδεμενο αλλα εμας τουλαχιστον ειναι κ ομορφο!:cry: ρε κοριτσια το ειπε κ το εννοουσε το ελεγε πολυ σοβαρα:cry::cry::cry: στγνωμη δλδ γτ μου το λεει ασχημο το παιδακι μου??τι ασχημο εχει πανω του εκτος απο τα αυτακια του??? δεν ξερω αν το βλεπω μονο εγω ομορφο επειδη κ καλα ειναι παιδι μου αλλα ακομα κ το πιο ασχημο του κοσμου να ειναι το λες σε μια μαμα μπροστα αυτο???
λες να βγαλω και γω συντομα τετοια φωτο?ετσι λεω εγω παντως,...απο την αρχη παντως πονταρα στο 18...για να δουμε...

καλημερα κοριτσακια..τι κανετε?

ΛΙΛΙ μου αν βρεις τετοιο σκυλο πες μου να παρω 2..χαχα

ΤΣΕΡΡΥ μου και εγω για πεμπτη σου ειπα θα γεννησεις..

ΜΑΡΙΟΥΛΑ μου πολυ βλ@μενη η θεια..με νευριασε πρωι πρωι..ο αντωνακης ειναι κουκλακι και πολυ χαμογελαστο μωρο..απο την ζηλια της τα λεει πιστευω..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...