Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Μαριούλα τρελάθηκα τώρα!!:shock::shock::shock::evil::evil::evil: Σκέψου πως δε διάβασα τίποτα άλλο μετά από αυτό με τη γιαγιά. Αν είναι δυνατόν δηλαδή. Βέβαια αδελφή γιαγιάς ακούω οπότε δε βλέπει καλά να τα έχει και λίγο ψιλοχαμένα; Έτσι μόνο μπορώ να τη δικαιολογήσω. Εσύ μη στενοχωριέσαι σε παρακαλώ το μωράκι σου είναι κουκλάκι και πανέξυπνο και τα αυτάκια του χαριτωμενότατα. Εμένα με στενοχώρεσε περισσότερο που το μάλωσε και το καημενάκι έκλαιγε. Αχ Μαράκι μου να ήταν η ζήλια ψώρα... Τι να πω δεν έχω λόγια :(:(:(

ναι χαρα μου κ αυτο με εκανε κομματια το καημενο φωναζε απο χαρα που εβλεε κοσμο κ ολο γελαγε και ξαφνικα του φωναξε κρεμασε τα χειλακια του αμεσως βουρκωσαν τα ματακια και εβαλε τα κλαματα:cry: ε γιατι ρε γμτ? ετσι με στεναχωρησε διπλα κ μου το εκανε να κλαψει και μου το ειπε κ ασχημο! μια χαρα βλεπει χαρα μ κ μια χαρα νεα ειναι 60 δεν την λες και πολυ γρια,,,και να σου πω το δεχομαι οτι δεν της αρεσει οκ γουστα ειναι αυτα αλλα τα λες αυτα μπροστα στην μαμα???

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι χαρα μου κ αυτο με εκανε κομματια το καημενο φωναζε απο χαρα που εβλεε κοσμο κ ολο γελαγε και ξαφνικα του φωναξε κρεμασε τα χειλακια του αμεσως βουρκωσαν τα ματακια και εβαλε τα κλαματα:cry: ε γιατι ρε γμτ? ετσι με στεναχωρησε διπλα κ μου το εκανε να κλαψει και μου το ειπε κ ασχημο! μια χαρα βλεπει χαρα μ κ μια χαρα νεα ειναι 60 δεν την λες και πολυ γρια,,,και να σου πω το δεχομαι οτι δεν της αρεσει οκ γουστα ειναι αυτα αλλα τα λες αυτα μπροστα στην μαμα???

Συγγνώμη αλλά είναι αδικαιολόγητη όπως και να έχει εσύ να μη στενοχωριέσαι γλυκιά μου φυσικά και δε λες μπροστά στη μαμά άσχημο το μωράκι της εγώ ούτε για αστείο από τη μάνα μου δεν μπορώ να το ακούω νευριάζω αφάνταστα και ας ξέρω πως κάνει πλάκα και το λατρεύει.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Συγγνώμη αλλά είναι αδικαιολόγητη όπως και να έχει εσύ να μη στενοχωριέσαι γλυκιά μου φυσικά και δε λες μπροστά στη μαμά άσχημο το μωράκι της εγώ ούτε για αστείο από τη μάνα μου δεν μπορώ να το ακούω νευριάζω αφάνταστα και ας ξέρω πως κάνει πλάκα και το λατρεύει.

τελος παντων τα καταφερε και μου χαλασε την διαθεση:( δεν στενοχωρεθηκα επειδη το θεωρει ασχημο γτ σου ξανα λεω γουστα ειναι αυτα πιο πολυ με πειραξε που το ειπε μπροστα μ κ ετσι στο τελειως ακυρο δεν κολλαγε με την συζητηση να το πει (αλλα λεει η μιλια μου κ αλλα ακουν τα αυτια μου που λενε) απλα η γυναικα ηθελε να το πει κ το ειπε αφορμη εψαχνε αλλα αν ηθελε να με κανει χαλια τα καταφερε!

83tdp2.pngcWE4p3.png

φιλεναδιτσες μου βγαινω καληνυχτα σας αγαπω πολυ!!! χαιρομαι παντως που σε εσας αρεσει το μωρακι μου!!! πρωτη φορα μου το λενε ασχημο κ μου κακοφανηκε καπως:( παντα το λενε ομορφο!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλά Μαριούλα έχω τρελαθεί ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Τι τύπισσες υπάρχουν τελικα. Καταρχήν δεν υπάρχουν άσχημα μωρά ακομη και ο Κουασιμόδος μωρό ήταν όμορφος. Έπειτα όπως είπες όλες οι μάνες τα μωρά τους όμορφα τα βλέπουν όπως κ η μαμά του Κουασιμόδο είμαι σίγουρη. Αλλά τι σχέση είχε το κανάκεμα με την ομορφιά; Δηλαδή αν ένα μωράκι είναι άσχημο το πετάμε στον Καιάδα; Δεν το κανακεύουμε; Ε ρε "Λίλι" που σας χρειάζεται κάτι τέτοιες θείες γιατί εγώ πραγματικά δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα. Πάντως μπράβο σου που δεν έπεσες στο επίπεδο της και μπράβο και στη μαμά σου.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

συμφωνω!!!!κρατησατε επιπεδο!!!

λοιπν η δουλεια εγινε και απο εκεινη την ώρα εχω συσπασεις ανα 5λεπτο σχεδον...βεβαια περιμενω να χαλαρωσει κ λιγο η μητρα και μετα θα βγαλω πορισμα. παντως προς το παρον ηρθα στο σαλονι σε βαθυ καθισμα μπας και το μαρκελλακι παρει τον σωστο τον δρομο...ααα! δεν ειπα...πηγα τουαλετα μετα και ειχε κι άλλα ροζουλια ανακατεμενα...ξερετε με τι...ας μην περιγραψω κι άλλα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

συμφωνω!!!!κρατησατε επιπεδο!!!

λοιπν η δουλεια εγινε και απο εκεινη την ώρα εχω συσπασεις ανα 5λεπτο σχεδον...βεβαια περιμενω να χαλαρωσει κ λιγο η μητρα και μετα θα βγαλω πορισμα. παντως προς το παρον ηρθα στο σαλονι σε βαθυ καθισμα μπας και το μαρκελλακι παρει τον σωστο τον δρομο...ααα! δεν ειπα...πηγα τουαλετα μετα και ειχε κι άλλα ροζουλια ανακατεμενα...ξερετε με τι...ας μην περιγραψω κι άλλα...

Αλήθεια ε Τσέρρυ; Κι εγώ το σκεφτόμουν ότι μετά το σεξ μπορεί να έχουμε ευχάριστα μέχρι το πρωί. Και αν το συνδυάσω με αυτό που είπε η Πέπσι ότι δηλαδή κι εγώ ήθελα να δω ταινία αλλά δεν πρόλαβα συν ότι δύο ώρες μετά το σεξ έσπασαν τα νερά για να δούμε. Θα περιμένουμε ε;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

κοιμησου μαρμινακι...εγω ειδα ηδη οτι η μητρα ησυχασε λιγο...παλι κανει συσπασεις αλλα πιο αραιες απο πριν και κραταν και λιγοτερο και με μικροτερη ενταση!!!πλεον σκεφτομαι οτι ουτε τωρα ειναι η μερα....ισως αυριο το πρωι...θα δειξει...παντως εδω θα ειμαι και ολο και κατι θα γραψω!!!το αντρακι το κοιμησα να ξεκουταστει γιαιτ εχει και δρομολογιο αυριο...η γιατρος μου ειπε να μετρησω δυορο με συστηματικες συσπασεις ανα 10'. αυτο δεν ξερω αν θα γινει...δεν νομιζω παντως@

28xYp3.png

Διαφημίσεις

κοιμησου μαρμινακι...εγω ειδα ηδη οτι η μητρα ησυχασε λιγο...παλι κανει συσπασεις αλλα πιο αραιες απο πριν και κραταν και λιγοτερο και με μικροτερη ενταση!!!πλεον σκεφτομαι οτι ουτε τωρα ειναι η μερα....ισως αυριο το πρωι...θα δειξει...παντως εδω θα ειμαι και ολο και κατι θα γραψω!!!το αντρακι το κοιμησα να ξεκουταστει γιαιτ εχει και δρομολογιο αυριο...η γιατρος μου ειπε να μετρησω δυορο με συστηματικες συσπασεις ανα 10'. αυτο δεν ξερω αν θα γινει...δεν νομιζω παντως@

Ηρέμησες Τσερρούλα; Τώρα που το σκέφτομαι νομίζω και η Λίλι είχε ένα βράδυ (ή και περισσότερα;) συχνές συσπάσεις και έλεγε γεννάει και μετά της σταμάτησαν. Άντε να δούμε θα μας παιδεψεις κ εσύ; :rolleyes: Όσο για μένα τελευταίο βράδυ με το αντράκι και λέμε να το ευχαριστηθούμε. Αλήθεια το κουφό δε σας το είπα. Από χθες στενοχωριέμαι τελικά που θα γυρίσει στη δουλειά :oops::oops:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

χαχχααχα!!!τουλαχιστον το καταλαβες πριν παει δουλεια...αντε πανε στον μαρμινο. εγω οπως και πριν...στην αρχη ειχα συσπασεις ανα 5 λεπτο ή και λιγοτεο και ολο και αραιωνουν...θα δειξει. σε λιγο παω και γω για ξαπλα γιατι κουτουλαω.

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...