Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λιλικα εσυ πεφτεις μακρια...θα κερδισεις την αγαπη μου νομιζω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

η γιατρος δεν ειπε οτι προκαλει τοκετο, ειπε οτι εμπεδωνεται το μωρο...εσεις ισως να μην ειχατε θεμα κ γι αυτο δεν σχολιαστηκε περαιτέρω. παντως σε μας τι ειπαν κ οι μαιες στο σεμιναριο. κ το κακο ειναι οτι το ακουσε κ απο εκει κ το θυμαται!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Ναι αλλά οι μαίες στο Ιπποκράτειο τόνισαν κυρίως το σεξ και μάλιστα εντατικό με το που μπαίνεις στο μήνα σου ;) Αυτό δεν το θυμάται; ή το τηρεί;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Πωπω Τσέρρυ εσύ μέχρι τη Δευτέρα γεννάς και εγώ πετάω χαρταετό :rolleyes: Νομίζω πως δεν το έχω συνηδειτοποιήσει ακόμα :|

Η Μάρτζι να δείτε που ετοιμάζει βαλίτσα για αυτό χάθηκε :rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Και αυτή θέλω μόνο!!! :-D. Παω για νανάκια με τα αντρακια μου καληνύχτα όμορφες!!! Το πρωί θα μπω να διαβάσω τα ευχάριστα!!!:-D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Όπως σας υποσχέθηκα σας έστειλα να δείτε από τώρα το μπουμπουκάκι μου ενός έτους! Φυσικά είναι ο μπαμπάς μας αλλά δεν έχει και μεγάλη σημασία αφού οι διαφορές είναι ελάχιστες δε βρίσκετε; Νομίζω πως ίσως είμαι η μοναδική μαμά που ξέρει πως θα είναι το μωρό της (εμφανισιακά) σε κάθε ηλικία. :rolleyes:
βασιλισα οντως πρεπει να εισαι η μοναδικη!:P
κοριτσια μου ειπα θα δω το pearl harbor και τελικα εβαλα να δω μια άλλη και ουτε εκεινη ειδα...αρχισαν τα τηλεφωνα, σε καποια φαση με πηρε κ ο υπνος...

λοιπον πηγα για τσισα και ειχα ροζ βλεννη!!!λετε να ειναι το τουπωμα που εφυγε???η γιατρος βεβαια μου ειπε οτι μπορει να τρεξει....αλλα απο χθες μεχρι σημερα το αιματακι εκεινο αν ειχε ματωσει θα ειχε βγει τωρα καφε...οχι ροζ...ετσι δεν ειναι???εγω παντως για καλο κ για κακο σηκωθηκα να πλυνω τα πιατα και εβαλα και ενα σιδερο τωρα τελευταιο που εχω...κανονικα ειπα θα βαλω και σκουπα σημερα αλλα τεμπελιασα απο την αυπνια...παντως σημερα ΔΕΝ ΓΕΝΝΑΩ...σας το λεω παλι...η Μαρκελλιτσα αν βγει θα βγει μετα τις 12 κ θα βγει η μαντεψια της λιλικας αλλα και της μανουλας μου που πονταρε στο 17!!!!αντε παω γιατι θελω να προλαβω να κανω και ενα μπανακι...για καθε νεοτερο θα σαες ενημερωσω...λετε να βγω να ανεβοκατεβω τα σκαλοπατια????να ειναι καλυτερα??

αχ βρε τσερρουλα μου ποσο κοντα βρισκεσαι!!! το πολυ σε τρεις μερες απο τωρα θα εχεις γεννησει!:Pκ γω οταν ειδα αιμα μετα απο 2 μερες γεννησα:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

λοιπον τα νεα μας μας πειραξε το εμβολιο της γαστρεντεριτιδας κ κανε το μωρακι εμετους κ κακακια πολυ συχνα πηρα τηλ την παιδιατρο και μου ειπε οτι ειναι απο το εμβολιο να του βαζω συνεχεια θερμομετρο και αν συνεχισουν οι εμετοι ως αυριο να του δωσω αλμορα του πειραξε το στομαχακι ειπε γι'αυτο θα καθυστερησουμε τις τροφουλες κιαλλο για μια εβδομαδα περιπου ειπε..

83tdp2.pngcWE4p3.png

βασιλισα οντως πρεπει να εισαι η μοναδικη!:P

αχ βρε τσερρουλα μου ποσο κοντα βρισκεσαι!!! το πολυ σε τρεις μερες απο τωρα θα εχεις γεννησει!:Pκ γω οταν ειδα αιμα μετα απο 2 μερες γεννησα:P

Άρα Πέμπτη (18 ) :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

λοιπον δειτε τωρα τι εγινε σημερα το απογευμα! ειμασταν μαζεμενοι πολλα ατομα σε ενα σπιτι και η μαμα μου ειχε σηκωμενο τον πριγκηπα και το γλυκο μου στριγγλιζε απο την χαρα του που εβλεπε πολυ κοσμο, διπλα στην μαμα μου καθοταν μια θεια μου (αδερφη της γιαγιας μου) μαζι με το εγγονακι της (2 χρονων σχεδων ειμασταν εγκυες μαζι με την μαμα του στο πρωτο μ παιδι)κ μαλωσε τον πριγκηπα μου του ειπε σταματα!!! μες στο αυτι μου! αμεσως το μωρακι κρεμασε τα χειλακια του και εβαλε τα κλαματα! λεει η μανα μου αααα θεια προσεξε καλα και εμεις το εχουμε χαδεμενο (στα ωπα ωπα κ καλα) και περνει αγκαλια η θεια μ το εγγονακι της κ λεει κ εμεις το εχουμε χαδεμενο αλλα εμας τουλαχιστον ειναι κ ομορφο!:cry: ρε κοριτσια το ειπε κ το εννοουσε το ελεγε πολυ σοβαρα:cry::cry::cry: στγνωμη δλδ γτ μου το λεει ασχημο το παιδακι μου??τι ασχημο εχει πανω του εκτος απο τα αυτακια του??? δεν ξερω αν το βλεπω μονο εγω ομορφο επειδη κ καλα ειναι παιδι μου αλλα ακομα κ το πιο ασχημο του κοσμου να ειναι το λες σε μια μαμα μπροστα αυτο???

83tdp2.pngcWE4p3.png

κοριτσακια πονακια δεν εχω ακομα...βεβαια κατι συσπασεις κανει που και που..για να δουμε...λοιπον αν θυμαστε απο τον νοεμβριο προσπαθω να συνεννοηθω με τον θειο μου και την γερμανιδα γυναικα του (φιλη του ακομα) τι χαρτια να φερουν και τι κινησεις να κανουν απο εκει για να τους παντρεψω τον σεπτεμβριο...τοτε ειχα κινησει γη και ουρανο να μαθω αναλυτικα...μιλησα με παπαδες, μητροπολη προξενειο στην ελλαδα και αυστρια για να βγαλω μια ακρη...προσπαθησα να της μαθω να μπαινει στο εμειλ της για να συνεννουμαστε και ακομα δεν εχουμε συνεννοηθει!!!το πιστευετε??εγω απο ενα σημειο και μετα το παρατησα γιατι λεω αυτην δεν εχει σκοπο και οταν γεννησω σιγα να μην τρεχω και με πηρε σημερα τηλεφωνο και ξαναρωταει τι χαρτια θελει!!!τα νευρα μου....και τα γερμανικα μου σας εχω πει δεν ειναι καλα...για να στειλω ενα μνμ κανω 10 χρονια...εστειλα καμια 10αρια γιατι προφορικα δεν καταλαβαινει μπας και συνεννοηθουμε επιτελους!!!πολυ δυσκολη μερα σημερα!!!νομιζω οτι αυριο πρεπει να αποζημιωθω για ολα αυτα τα νευρα!!!!:D:D:D

λετε να γεννησω σημερα???τουλαχιστον να κοιμηθουμε λιγες ωριτσες κ μετα γαιτι ειμαστε και οι 2 κομματια και τωρα που θα φυγω θα κανουμε και σεξ!!!!( ναι μαρμιν το θυμαται το παλικαρακι μου καλα, απλα εγω δεν ηθελα την προηγουμενη εβδομαδα γιατι εφοσον δεν ειχε παρει θεση δεν με συνεφερ να γεννησω...)

28xYp3.png

Διαφημίσεις

απαπαπα !!!!μαρακι σοβαρα μιλας????κοριτσακι μου με ολη την ειλικρινια μου με διακατεχει και το χερι στο ευαγγελιο σου λεω οτι ο πριγκηπας ειναι κουκλι ζωγραφιστο!!!!μονο που γελαει λιωνω οταν τον βλεπω, περιττο να σου πω οτι γραφω και εχω δακρυσει!!!αν ειναι ποτε δυνατον!!!!

28xYp3.png

φευγω τωρα γρηγορα γρηγορα γιατι θα αποκοιμηθει και θα μεινω με τα σχεδια κ τους υπολογισμους μου...

ελπιζω να ξεχασω συντομα αυτο που σου ειπε η θεια γιατι με τα νευρα που εχω σημερα εκνευριστηκα κι αλλο!!!

28xYp3.png

κοριτσακια πονακια δεν εχω ακομα...βεβαια κατι συσπασεις κανει που και που..για να δουμε...λοιπον αν θυμαστε απο τον νοεμβριο προσπαθω να συνεννοηθω με τον θειο μου και την γερμανιδα γυναικα του (φιλη του ακομα) τι χαρτια να φερουν και τι κινησεις να κανουν απο εκει για να τους παντρεψω τον σεπτεμβριο...τοτε ειχα κινησει γη και ουρανο να μαθω αναλυτικα...μιλησα με παπαδες, μητροπολη προξενειο στην ελλαδα και αυστρια για να βγαλω μια ακρη...προσπαθησα να της μαθω να μπαινει στο εμειλ της για να συνεννουμαστε και ακομα δεν εχουμε συνεννοηθει!!!το πιστευετε??εγω απο ενα σημειο και μετα το παρατησα γιατι λεω αυτην δεν εχει σκοπο και οταν γεννησω σιγα να μην τρεχω και με πηρε σημερα τηλεφωνο και ξαναρωταει τι χαρτια θελει!!!τα νευρα μου....και τα γερμανικα μου σας εχω πει δεν ειναι καλα...για να στειλω ενα μνμ κανω 10 χρονια...εστειλα καμια 10αρια γιατι προφορικα δεν καταλαβαινει μπας και συνεννοηθουμε επιτελους!!!πολυ δυσκολη μερα σημερα!!!νομιζω οτι αυριο πρεπει να αποζημιωθω για ολα αυτα τα νευρα!!!!:D:D:D

λετε να γεννησω σημερα???τουλαχιστον να κοιμηθουμε λιγες ωριτσες κ μετα γαιτι ειμαστε και οι 2 κομματια και τωρα που θα φυγω θα κανουμε και σεξ!!!!( ναι μαρμιν το θυμαται το παλικαρακι μου καλα, απλα εγω δεν ηθελα την προηγουμενη εβδομαδα γιατι εφοσον δεν ειχε παρει θεση δεν με συνεφερ να γεννησω...)

αχ τσερουλα μου θα σκεφτηκε δεν γεννησε ακομα ας της σπασω λιγο τα νευρα μπας κ γεννησει σημερα!:tongue: εμεις κανουμε πλακα φανταζεσαι ομως να γεννησεις σημερα???:P θελω μνμ οοοοοο,τι ωρα και να ναι!

83tdp2.pngcWE4p3.png

απαπαπα !!!!μαρακι σοβαρα μιλας????κοριτσακι μου με ολη την ειλικρινια μου με διακατεχει και το χερι στο ευαγγελιο σου λεω οτι ο πριγκηπας ειναι κουκλι ζωγραφιστο!!!!μονο που γελαει λιωνω οταν τον βλεπω, περιττο να σου πω οτι γραφω και εχω δακρυσει!!!αν ειναι ποτε δυνατον!!!!

ναι σοβαρα μιλαω χαρα μου:cry: ασε πολυ στεναχωρηθηκα εκεινη την ωρα της ειπα ενα απλο τι να σου πω τωρα? κ μετα δεν ξανα μιλησα μπερδευτηκε μια αλλη θεια μ κ λεει αυτο που εκανες ηταν μεγαλη βλακεια το μωρακι δεν σε πειραξε και η μαριαδεν μιλησε καθολου και δεν ειπε το εγγονακι σου ασχημο εσυ γιατι μιλας ετσι για τον αντωνακη της? κ δεν μιλησε καθολου! και η μανα μου της λεει συγχαρητηρια τι να σουπω τωρα? πρωτον το αντωνιω μου ειναι πανεμορφο και δευτερον εγω δεν μιλησα καν για ομορφια ειπα οτι το εχω χαδεμενο ας ελεγες και εσυ οτι εχεις το εγγονακι σου χαδεμενο οχι που καθεσαι κ λες χωρις λογο ενα μωρακι 6 μηνων ασχημο κ μαλιστα μπροστα στην μαμα του! μετα εφυγα με επιασαν τα νευρα μου!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Μαριούλα τρελάθηκα τώρα!!:shock::shock::shock::evil::evil::evil: Σκέψου πως δε διάβασα τίποτα άλλο μετά από αυτό με τη γιαγιά. Αν είναι δυνατόν δηλαδή. Βέβαια αδελφή γιαγιάς ακούω οπότε δε βλέπει καλά να τα έχει και λίγο ψιλοχαμένα; Έτσι μόνο μπορώ να τη δικαιολογήσω. Εσύ μη στενοχωριέσαι σε παρακαλώ το μωράκι σου είναι κουκλάκι και πανέξυπνο και τα αυτάκια του χαριτωμενότατα. Εμένα με στενοχώρεσε περισσότερο που το μάλωσε και το καημενάκι έκλαιγε. Αχ Μαράκι μου να ήταν η ζήλια ψώρα... Τι να πω δεν έχω λόγια :(:(:(

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...