Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Τινκερμπελ πως τα βρισκεις με τον εαυτο σου? Αυτο ειναι το θεμα. Εγω μια χαρα τα εχω με τον εαυτο μου οι αλλοι παραγοντες με χαλανε (δουλειά). Εχω συνεχεια στο μυαλο μου οτι θελω να φυγω απο εδω. Πως να το ξεκολλησω το ρημαδι? Και δεν με αφηνουν βρε κοριτσια. εχτες μας παιρνανε παλι τηλ απο την δουλεια οποιος θελει να κανει αιτηση για μεταθεση. Βεβαια τους τα χωσα και ηρεμησα ότι και να κανουμε αιτηση παλι θα μ ας απορριψουν και τι μας ξεσηκωνετε? Απλα θα αποφασισουν παλι μεσα στην βδομαδα και αντε παλι το μυαλο μου εμενα εκει.

αυτά με τη δουλειά τα έχω και εγώ...

θέλω απεγνωσμένα μετάθεση..και αυτό με αγχώνει και με κουράζει πάρα πολύ...εγώ πηγαινοέρχομαι...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Eστειλα τον άντρα μου για ψώνια κι είπα να μπω! Το θέμα του ονόματος είναι όντως δύσκολο. Εμείς αν κάνουμε αγόρι θα το πούμε το όνομα του πεθερού. Ο άντρας μου δεν δέχεται κουβέντα πάνω σε αυτό. Είναι ανένδοτος. Οπότε γιατί να μην το βγάλω; Αν κανουμε κοριτσάκι ( είτε πρώτο είτε δεύτεο είτε 15ο θα το πω Αννα , γιατί το έχω ταμένο στην Αγία Αννα. Σκέφτομαι να προσθέσω δίπλα και το όνομα της Παναγίτσας μας και να γίνει Αννα- Μαρία. Είναι το μοναδικό διπλό όνομα που μου αρέσει......Αχ, ας είναι καλά τα καμάρια μας κι ας βγει ό,τι όνομα να' ναι.....το τελευταίο που με απασχολεί είναι αυτό.

Λέτε ρε κορίτσια να είναι στη μήτρα κι εγώ να φοβάμαι άδικα; Στο καλό τι ήθελα και πήγα χθες; Μία χαρά ήμουν.....

Τώρα δεν ξέρω τι να κάνω με το σπίτι. Λέγαμε μόλις δούμε σάκο να πάει ο άντρας μου να ξενοικιάσει και να φέρει τα πράγματά μασ. Τώρα θα περιμένουμε να δούμε τι θα δούμε την Τετάρτη. Εγώ σκέφτομαι πως ακόμη και να δούμε σάκο να μην το ξενοικιάσω ακόμη. Να πληρώσω κι ένα μήνα ακόμη και να τους εξηγήσω πως όλα κρίνονται από την έκβαση της εγκυμοσύνης και πως επειδή υπάρχει περίπτωση να το αφήσω τέλη Οκτώβρη, αν στο μεταξύ βρουν νέο ενοικιαστή να το νοικιάσουν για να μην μείνουν ξεκρέμαστοι οι άνθρωποι. Ο άντρας μου φωνάζει και δεν θέλει να ακούει αρνητικά πράγματα. Θεωερεί πως μόνο που σκέφτομαι πως μπορεί κάτι να συμβεί το γρουσουζεύω. Αλλά βρε κορίτσια προσπαθώ να σκέφτομαι λογικά και όχι συναισθηματικά. Αν, ο μη γένοιτο, χρειαστεί να γυρίσω πού θα βρούμε μετά άλλο σπίτι; Πείτε μου τι θα κάνατε στη θέση μου.

μαργκι μου ολα ειναι μια χαρα ο καλος Θεουλης δεν θα σε αφησει ετσι καλα σου λεει ο αντρας σου ολα ειναι ενταξει μην κλαιγεσαι εγω στην θεση θου θα περιμενα ως την τεταρτη και μετα θα το ξενικοιαζα!!! γτ να πληρωνεις αδικα ενα μηνα παραπανω και γτ να σκεφτεσαι τοσο αρνητικα?ολα θα ερθουν δεξια!:P:p:p

83tdp2.pngcWE4p3.png

Α!το δοκιμασα και εγω το πλεξιμο και ηταν αποτυχια για μενα....Δεν το εχω καθολου!Φανταστητε οτι ξεκινησα ενα κασκολ και γινοταν σαν τριγωνικο να το πω και νευριασα και το παρατησα!!!Ειναι να πιανουν τα χερακια σου γι αυτα μαλλον και τελικα τα δικα μου πιανουν καλυτερα στη κουζινα απο κει και τα κιλακια που εξοικονομησα :) !

Μαριουλα αυτα τα εξοδα ειναι για καλο σκοπο,βεβαια οτι μπορεις να γλιτωσεις καλο ειναι εννοειτε!

Θα προσπαθησω να μπαινω πιο συχνα αλλα εχω ψιλοβαρεθει τον υπολογιστη για αυτο δεν καθομαι και πολυ ..μονο για να δω καμια ταινια συνηθως!

λουνα μ και βεβαια ειναι για καλο σκοπο!γι'αυτο και δεν δεχτηκα τιποτα απο κανενα τα αγορασα ολα μονη μου να σου πω αν ηθελα θα τα ειχα οοοοοοοοοοοολα απο ξαδερφες και θειες χωρις να χρειαστει να αγορασω τιποτα αλλα ημουν τοσο τρελαμενη με το θεμα μωρακι που οταν μου ελεγαν εχω να σου δωσω ρουχα εχω να σου δωσω κουνια εχω να σου δωσω το ενα εχω να σου δωσω το αλλο απανταγα συνεχεια το ιδιο πραγμα οτι δεν ειμαι ακαταδεκτη η φαντασμενη αλλα το πρωτο μου μωρακι ειναι θελω να τα εχει ολα καινουργια! αυτα στο 1ο μ μωρο σε αυτο δεν πηρα σχεδων τιποτα γτ τα εχει ολα απο το αδερφακι του που δεν προλαβε να τα χρησιμοποιησει:(

83tdp2.pngcWE4p3.png

τσερρυ μου τι να σημαινει αραγε το ονειρο που με ειδες???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

κοριτσια μ εγω αν ολα πανε καλα δεν θα βαριεμαι το χειμωνα θα εχω τον πριγκιπα μου!:D:D:D:D:D

λουνα ποσα κιλα πηρες και ολο τα τονιζεις? α εγω σας το ειπα????????πηρα κι'αλλα! την τριτη που ημουν στην ροδο με ζυγισε ο γιατρος μ και πηγα 58 κιλα:? συνολικα πηρα 6 κιλα απο την αρχη της εγκυμοσυνης ως τωρα...αλλα δεν με νοιαζει:tongue::tongue::tongue::tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Τσερρυ τελεια ιδεα για την ξενη γλωσσα εχεις καποιο βιβλιο υποψην σου???2 χρονια τωρα εριξα το διαβασμα της ζωης μου λογω της σχολης εε να μην μου λειψει φετος.....λοιπον οσο για τις κρεμες εμενα μου το ειχε ξεκαθαρισει απο την αρχη για την ακριβεια μου ειπε ''κοιτα μην πας και παρεις καμια κρεμα απο αυτες που κυκλοφορουν για ραγαδες και βλακειες απαγορευετε''για να ειμαι ειλικρινης το ειχα διδαχτει περυσι στην σχολη απο την κοσμετολογο οτι και καλα εαν μας ερθει στο φαρμακειο εγκυμονουσα και ζητησει κατι για ραγαδες να δινουμε μονο αμυγδαλελαιο γιατι ολα τα υπολοιπα απαγορευοντε στην εγκυμοσυνη τελικα απο αυτη την γυναικα εμαθα παρα πολλα να την εχει ο Θεος καλα επισσης κοριτσια εμαθα οτι στα μωρα απαγορευοντε τα αντηλιακα πριν τον 12ο μηνα της ζωης τους και επειδη καναμε παρασκευη αντηλιακης κρεμας στο εργαστηριο σας λεω οτι απο τοτε που εμαθα πως ειμαι εγκυος ουτε εγω ξαναχρησιμοποιησα αντηλιακη κρεμα δυστυχως οι παιδιατροι η δεν ειναι ενημερωμενοι η τα περνουν απο τις εταιριες και δινουν αντηλιακο και στα πολυ μωρα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ελα να σου μαθω:P:p:p

εσυ δοξα τον Θεο εχεις να ασχοληθεις με ομορφοτερα πραγματα απο δω και περα σιγα μην εχεις το μυαλο σου σε μενα και στο πλεξιμο!!!!!εσυ πως εμαθες σου εδειξε καποιος??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Eστειλα τον άντρα μου για ψώνια κι είπα να μπω! Το θέμα του ονόματος είναι όντως δύσκολο. Εμείς αν κάνουμε αγόρι θα το πούμε το όνομα του πεθερού. Ο άντρας μου δεν δέχεται κουβέντα πάνω σε αυτό. Είναι ανένδοτος. Οπότε γιατί να μην το βγάλω; Αν κανουμε κοριτσάκι ( είτε πρώτο είτε δεύτεο είτε 15ο θα το πω Αννα , γιατί το έχω ταμένο στην Αγία Αννα. Σκέφτομαι να προσθέσω δίπλα και το όνομα της Παναγίτσας μας και να γίνει Αννα- Μαρία. Είναι το μοναδικό διπλό όνομα που μου αρέσει......Αχ, ας είναι καλά τα καμάρια μας κι ας βγει ό,τι όνομα να' ναι.....το τελευταίο που με απασχολεί είναι αυτό.

Λέτε ρε κορίτσια να είναι στη μήτρα κι εγώ να φοβάμαι άδικα; Στο καλό τι ήθελα και πήγα χθες; Μία χαρά ήμουν.....

Τώρα δεν ξέρω τι να κάνω με το σπίτι. Λέγαμε μόλις δούμε σάκο να πάει ο άντρας μου να ξενοικιάσει και να φέρει τα πράγματά μασ. Τώρα θα περιμένουμε να δούμε τι θα δούμε την Τετάρτη. Εγώ σκέφτομαι πως ακόμη και να δούμε σάκο να μην το ξενοικιάσω ακόμη. Να πληρώσω κι ένα μήνα ακόμη και να τους εξηγήσω πως όλα κρίνονται από την έκβαση της εγκυμοσύνης και πως επειδή υπάρχει περίπτωση να το αφήσω τέλη Οκτώβρη, αν στο μεταξύ βρουν νέο ενοικιαστή να το νοικιάσουν για να μην μείνουν ξεκρέμαστοι οι άνθρωποι. Ο άντρας μου φωνάζει και δεν θέλει να ακούει αρνητικά πράγματα. Θεωερεί πως μόνο που σκέφτομαι πως μπορεί κάτι να συμβεί το γρουσουζεύω. Αλλά βρε κορίτσια προσπαθώ να σκέφτομαι λογικά και όχι συναισθηματικά. Αν, ο μη γένοιτο, χρειαστεί να γυρίσω πού θα βρούμε μετά άλλο σπίτι; Πείτε μου τι θα κάνατε στη θέση μου.

εγω ειμαι σιγουρη πως το μωρακι σου ειναι στην μητρα!!!!οσο για το σπιτι και να το κρατησεις ενα μηνα τι θα καταλαβεις????η θεια μου οταν ηταν εγκυος το πρωτο της μωρακι παλλινδρομησε την 11η εβδομαδα μηπως να το κρατησεις μεχρι τοτε το σπιτι?????επισσης στην 12η θα κανεις την αυχενικη μετα αργοτερα την β επιπεδου οπως βλεπεις σε ολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης θα περνας σκαλοπατακια με αυτη την λογικη δεν πρεπει να το ξενοικιασεις καθολου........μην παρεξηγησεις τον τροπο που στο λεω απλα θεωρω πως ο αντρας σου εχει δικιο(παραξενο αυτο συνηθως οι γυναικιες εχουμε δικιο)

qWD1p2.png

xdgMp2.png

εσυ δοξα τον Θεο εχεις να ασχοληθεις με ομορφοτερα πραγματα απο δω και περα σιγα μην εχεις το μυαλο σου σε μενα και στο πλεξιμο!!!!!εσυ πως εμαθες σου εδειξε καποιος??

ναι πριν πολλα χρονια η γιαγια μου:Pαπο το δημοτικο ξερω να πλεκω:P:p:p

83tdp2.pngcWE4p3.png

μαριουλα με τον πονο μου παιζεις ??6 κιλα μονο πηρες? θα τρελαθω!!!!!!!Λοιπον εγω χωρις σχολια παρακαλω εφτασα στα 65 ,+9 δηλαδη μεχρι τωρα...Εχω Ξεφυγειιιιιιιιιιι....αλλα μετα θα το ραψω το εχω υποσχεθει στον εαυτο μου...τωρα δε μπορω με τιποτα ολο πειναω!!!!

Deppa αυτα ηθελα να πω και εγω στη μαργκι αλλα δεν τα ειπα να μην την αγχωσω ;)!Αν τα σκεφτομαστε ολα αυτα συνεχεια θα μας στριψει 9 μηνες...ασε που οτι ειναι να συμβει θα συμβει και εμεις πιθανον να αγχονομαστε αδικα ως συνηθως!

Tinkerbell kai persi να ερθω να σας αντικαταστησω στις δουλειες να κατσετε εσεις οσο θελετε να ξεκουραστητε??Αχ και εγω ετσι ημουν οσο δουλευα , συνεχως ειχαμε θεματα με τη δουλεια αλλα τωρα που καθομαι πλεον αναπολω εκει τις φρικαλεες καταστασεις που ειχα να ασχολουμε και να ξεφευγω απο το σπιτι....!

fHaOp2.png

Διαφημίσεις

μαριουλα με τον πονο μου παιζεις ??6 κιλα μονο πηρες? θα τρελαθω!!!!!!!Λοιπον εγω χωρις σχολια παρακαλω εφτασα στα 65 ,+9 δηλαδη μεχρι τωρα...Εχω Ξεφυγειιιιιιιιιιι....αλλα μετα θα το ραψω το εχω υποσχεθει στον εαυτο μου...τωρα δε μπορω με τιποτα ολο πειναω!!!!

Deppa αυτα ηθελα να πω και εγω στη μαργκι αλλα δεν τα ειπα να μην την αγχωσω ;)!Αν τα σκεφτομαστε ολα αυτα συνεχεια θα μας στριψει 9 μηνες...ασε που οτι ειναι να συμβει θα συμβει και εμεις πιθανον να αγχονομαστε αδικα ως συνηθως!

Tinkerbell kai persi να ερθω να σας αντικαταστησω στις δουλειες να κατσετε εσεις οσο θελετε να ξεκουραστητε??Αχ και εγω ετσι ημουν οσο δουλευα , συνεχως ειχαμε θεματα με τη δουλεια αλλα τωρα που καθομαι πλεον αναπολω εκει τις φρικαλεες καταστασεις που ειχα να ασχολουμε και να ξεφευγω απο το σπιτι....!

το πρόβλημα είναι η μετάθεση...και όσο ξέρω ότι για να πάρω μετάθεση πρέπει να μείνω έγκυος..:|:neutral::|..

1533345xcnw09g7xt.gif

κατ αρχην εσυ να μην χανεσαι βλεπεις εδω ειμαστε μια ομορφη τρελη παρεα αλλωστε εσυ ανοιξες αυτο το θεματακι επρεπε να εισαι πρωτη και καλυτερη εδω μεσα....για τα κιλα δεν το σχολιαζω μακαρι να ξεκινουσα κι εγω τοσο....οσο για την δουλεια πηγαινε εσυ να αντικαταστησεις την Πεπσι να παω εγω στην Τινγκερ........

σημερα δοκιμασα να φτιαξω την κοτοσουπα και τωρα ετοιμαζομαι να την φαω ας ελπισουμε να ειναι καλη και να τρωγεται...μια οτι δεν ειναι χωριατικο το κοτοπουλο μια οτι δεν ειναι αβγοκομενη η σουπα πολυ το φοβαμαιτο σημερινο μου φαγητο

qWD1p2.png

xdgMp2.png

τινκερμπελ με τι ασχολεισαι? το ιδιο και εγω. Απλα θα με βοηθουσε η εγκυμοσυνη για να ρθω στον τοπο μου για 2 χρονια και μετα ειχε Ο ΘΕΟΣ. Απλα δεν θελω να βλεπω εγκυμοσυνη = μεταθεση. Θελω να κανω παιδακι γιατι το θελω εγω. Απλα βλεπω οτι και η μεταθεση επηρεαζει την εγκυμοσυνη μου. Το πηρα πολυ μεσα μου. Κοριτσια αληθεια σας λεω. Εχω μεγαλη μαυριλα μεσα μου.

Τελοσ παντων να μην σας επηρεαζω με τα δικα μου και σας αγχωνω και σας.

τινκερμπελ με τι ασχολεισαι? το ιδιο και εγω. Απλα θα με βοηθουσε η εγκυμοσυνη για να ρθω στον τοπο μου για 2 χρονια και μετα ειχε Ο ΘΕΟΣ. Απλα δεν θελω να βλεπω εγκυμοσυνη = μεταθεση. Θελω να κανω παιδακι γιατι το θελω εγω. Απλα βλεπω οτι και η μεταθεση επηρεαζει την εγκυμοσυνη μου. Το πηρα πολυ μεσα μου. Κοριτσια αληθεια σας λεω. Εχω μεγαλη μαυριλα μεσα μου.

Τελοσ παντων να μην σας επηρεαζω με τα δικα μου και σας αγχωνω και σας.

εμένα αυτό που με αγχώνει είναι ότι το ξέρουν όλοι στη δουλεία, γιατί σου λέει ο άλλος παντρεμένη είναι για να πάρει μετάθεση πρέπει να μείνει έγκυος..άρα σίγουρα προσπαθεί..και κάθε φορά που με βλέπουν νιώθω ότι με σκανάρουν να δουν αν είμαι έγκυος κάθε φορά που μένω σπίτι τα ίδια..

μια φορά που έμεινα 5 μέρες σπίτι επειδή ήμουν άρρωστη είπαν ότι ήμουν έγκυος και το έχασα..και αυτό το έμαθαν όλοι..περιττό να πω ότι οι εγκυμοσύνες στη δουλεία..και ιδίως οι απρόοπτες είναι πολύ συνηθισμένες ..ιδιαίτερα φέτος..

εμένα αυτά με αγχώνουν και η πεθερά..πάρα πολύ...προσπαθώ να ξεχνίεμαι..αλλά..δυσκολάκι...

και εμένα επηρεάζει παρα πολυ γιατί μέτα από 3 ώρες οδήγημα τη μέρα..μετά που όρεξη..το πρώτο χρόνο..δεν ξέρω πόσες γόνιμες πετύχαμε..έκανα πολλά λάθη..από το πρώτο μήνα έπρεπε να πήγαινα στο γιατρό για παρακολούθηση της ωορρηξίας..

τελοσπάντων...θα ρθει η εγκυμοσύνη..αυτό είναι το μόνο σίγουρο..και μετά θα τα ξεχάσουμε όλα

1533345xcnw09g7xt.gif

γεια σας σε ολες,εχω καλ και κακα νεα. αν θυμαστε χθες με πονουσε η κοιλια μου,ε το πρωι που σηκωθηκα ημουν καλυτερα,δεν πονουσα καθολου. ξαφνικα νιωθω μια σουβλια απο κατω λεω παει κατι εγινε,παιρνω το γιατρο παω. τα καλα ειν;ι οτι το μωρο μου ειναι μια χαρουλα,εφτασε και τα 370 γραμ το κακο ειναι ειναι οτι εχω η ουρολοιμωξη ή κυστιτιδα ή ειναι απο κουραση,μπορει και κρυο. επρεπε να κανω εξεταση ουρων αλλα δεν υπηρχε ανοιχτο μικροβιολογικο και θα παω τη δευτερα πια μια και καλη για ολες τις εξετασεις μου. ελπιζω να ειναι απο κουραση ή απο κρυολογηα.

σας διαβασα ολες,αλλα παω να ξεκουραστω τωρα,λουνα μου καλως ηρθες και παλι και να μην χανεσαι.

φιλακια σε ολες τις υπολοιπες και θα τα πουμνε το απογευμα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...