Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλησπέρα κορίτσια τι μου κάνετε?

όλα καλά??

κάντυ μου ήθελες κάτι να με ρωτήσεις...με άφησες με την απορία...

τσέρρυ μου δεν γενάς σήμερα τέλος!!!:)

μαρμιν δεν έχω ξαναδει μωρό που να μοιάζει τόσο σε ένα από τους δυο γονείς...

και το 2 αγοράκι θα είναι θα το δεις!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια τι κανετε???

σορρυ που χαθηκα!!!

ολα καλα??

Τσερρυ μου ακομα η Μαρκελλα???βολευτηκε μεσα στην κοιλιτσα!!!

τα μωρακια τι κανουν?ειχαμε καμια καινουρια εγκυουλα?

Κ η μαρμιν ηθελε να δει ταινια κ δεν προλαβε

γεννησε!

χαχαχα σωστά! Σας είπα πως τελικά την κατέβασα από το ίντερνετ και την είδα σωστά; Και μου άρεσε τρελά.

καλησπέρα κορίτσια τι μου κάνετε?

όλα καλά??

κάντυ μου ήθελες κάτι να με ρωτήσεις...με άφησες με την απορία...

τσέρρυ μου δεν γενάς σήμερα τέλος!!!:)

μαρμιν δεν έχω ξαναδει μωρό που να μοιάζει τόσο σε ένα από τους δυο γονείς...

και το 2 αγοράκι θα είναι θα το δεις!!!

Και το δεύτερο αγορι λες ε; Γιατί; Και θα μοιάζει πάλι τόσο πολύ τον μπαμπά του;

Μαράκι ς εσύ τι κάνεις; Σε τι φάση είσαι τώρα;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

χαχαχα σωστά! Σας είπα πως τελικά την κατέβασα από το ίντερνετ και την είδα σωστά; Και μου άρεσε τρελά.

Και το δεύτερο αγορι λες ε; Γιατί; Και θα μοιάζει πάλι τόσο πολύ τον μπαμπά του;

Μαράκι ς εσύ τι κάνεις; Σε τι φάση είσαι τώρα;

Μαρμιν μου τιποτα νεοτερο..πηρα και το τεστ παπ μου,μιλησαμε και με τον αντρα μου με τη γιατρο τι αλλο να κανουμε τωρα και μας ειπε για τον επομενο χρονο τιποτα,οτι εξετασεις ειναι να κανουμε προς το παρον τις εχουμε κανει και θεωρει οτι ειναι καθαρα θεμα αγχους..μας ειπε για τον επομενο χρονο να μην κανουμε τιποτε αλλο,να ξεαγχωθουμε μονο και μετα βλεπουμε

ο φουσκωμαγουλιτσας σου τι κανει??ειδα τις φωτογραφιες,εχει μεγαλωσει πολυ :D :D

κοριτσια μου ειπα θα δω το pearl harbor και τελικα εβαλα να δω μια άλλη και ουτε εκεινη ειδα...αρχισαν τα τηλεφωνα, σε καποια φαση με πηρε κ ο υπνος...

λοιπον πηγα για τσισα και ειχα ροζ βλεννη!!!λετε να ειναι το τουπωμα που εφυγε???η γιατρος βεβαια μου ειπε οτι μπορει να τρεξει....αλλα απο χθες μεχρι σημερα το αιματακι εκεινο αν ειχε ματωσει θα ειχε βγει τωρα καφε...οχι ροζ...ετσι δεν ειναι???εγω παντως για καλο κ για κακο σηκωθηκα να πλυνω τα πιατα και εβαλα και ενα σιδερο τωρα τελευταιο που εχω...κανονικα ειπα θα βαλω και σκουπα σημερα αλλα τεμπελιασα απο την αυπνια...παντως σημερα ΔΕΝ ΓΕΝΝΑΩ...σας το λεω παλι...η Μαρκελλιτσα αν βγει θα βγει μετα τις 12 κ θα βγει η μαντεψια της λιλικας αλλα και της μανουλας μου που πονταρε στο 17!!!!αντε παω γιατι θελω να προλαβω να κανω και ενα μπανακι...για καθε νεοτερο θα σαες ενημερωσω...λετε να βγω να ανεβοκατεβω τα σκαλοπατια????να ειναι καλυτερα??

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

μαρακι σ εσυ πως αισθανεσαι με αυτο το "να ξεαγχωθειτε"???γιατι εγω με αυτο θα αγχωνομουν περισσοτερο!!!!για να στο λεει ο γιατρος...αληθεια μιλας για τον γιατρο που σου ελεγα οτι για καποιο λογο μ'αρεσει????

28xYp3.png

μαρακι σ εσυ πως αισθανεσαι με αυτο το "να ξεαγχωθειτε"???γιατι εγω με αυτο θα αγχωνομουν περισσοτερο!!!!για να στο λεει ο γιατρος...αληθεια μιλας για τον γιατρο που σου ελεγα οτι για καποιο λογο μ'αρεσει????
ναι γιαυτο το γιατρο μιλαω ;)

δεν αγχωνομαι πλεον,αλλοστε δε μπορω να αλλαξω κατι,οτι ειναι να γινει θα γινει...αφου ολα φαινονται οκ αργα η γρηγορα θα κανω μωρακι οποτε δεν υπαρχει λογος να στεναχωριεμαι..

μπραβο μαρακι!!!!ετσι ακριβως ειναι...ειναι εγωιστικο να απαιτουμε να γινονται τετοια πραγματα οταν θελουμε εμεις...θα γινει σιγουρα παντως!!!

28xYp3.png

cherry μου εγω δεν περπατουσα πολυ γιατι δεν αντεχε η μεση καθολου περπατημα αλλα και ο γιατρος μου ειχε πει οτι δεν εχει αποδειχτει οτι το περπατημα βοηθαει.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

cherry μου εγω δεν περπατουσα πολυ γιατι δεν αντεχε η μεση καθολου περπατημα αλλα και ο γιατρος μου ειχε πει οτι δεν εχει αποδειχτει οτι το περπατημα βοηθαει.

Mη σου πω ότι θα αποδείξω το αντίθετο ότι δηλαδή δε βοηθάει καθόλου :confused::confused:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

αντε πεστε να μην αισθανομαι και ασχημα γιατι ο αντρας μου με επρηξε!!!το καλο ειναι οτι το μωρουλι μου το αισθανομαι στην ιδια θεση που ηταν και χθες και τρεφω ελπιδες οτι θα γυρισει οταν ερθει η ωρα οπως πρεπει!!!άλλωστε και κληρονομικα αν το δεις...που λενε οτι λαμβανουμε υποψιν μονο το πως γεννησε η μανα μας...η δικια μου γεννησε με προκληση και τις 3 μας κ δεν ειχε κατεβει το μωρο μεχρι και την τελευταια στιγμη!!!φανταστειτε τι προσπαθεια εκανε το μαρκελλακι μου που τουλαχιστον κατεβηκε!!!

28xYp3.png

παντως το ιδανικο ειναι να με πιασουν οι πονοι το πρωι μολις ξυπνησουμε!!!να προλαβουμε να κοιμηθουμε το βραδυ αλλα να μην εχω προλαβει να παω στο ικεα...οχι τιποτα...τζαμπα το περπατημα τζαμπα και τα εξοδα γιατι ολο και κατι θα δω και θα παρω...

28xYp3.png

Τσερρούλα μου αφού το είπε και η γιατρός τι να κάνει και ο καημένος ο άντρας σου για το καλό και των δυο σας το λέει. Να πας αύριο ικεα αν δεν έχεις γεννήσει μέχρι τότε.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

κοριτσια μου ειπα θα δω το pearl harbor και τελικα εβαλα να δω μια άλλη και ουτε εκεινη ειδα...αρχισαν τα τηλεφωνα, σε καποια φαση με πηρε κ ο υπνος...

λοιπον πηγα για τσισα και ειχα ροζ βλεννη!!!λετε να ειναι το τουπωμα που εφυγε???η γιατρος βεβαια μου ειπε οτι μπορει να τρεξει....αλλα απο χθες μεχρι σημερα το αιματακι εκεινο αν ειχε ματωσει θα ειχε βγει τωρα καφε...οχι ροζ...ετσι δεν ειναι???εγω παντως για καλο κ για κακο σηκωθηκα να πλυνω τα πιατα και εβαλα και ενα σιδερο τωρα τελευταιο που εχω...κανονικα ειπα θα βαλω και σκουπα σημερα αλλα τεμπελιασα απο την αυπνια...παντως σημερα ΔΕΝ ΓΕΝΝΑΩ...σας το λεω παλι...η Μαρκελλιτσα αν βγει θα βγει μετα τις 12 κ θα βγει η μαντεψια της λιλικας αλλα και της μανουλας μου που πονταρε στο 17!!!!αντε παω γιατι θελω να προλαβω να κανω και ενα μπανακι...για καθε νεοτερο θα σαες ενημερωσω...λετε να βγω να ανεβοκατεβω τα σκαλοπατια????να ειναι καλυτερα??

Ελα καί έρχεται το κοριτσάκι μας :D Όσο για το περπάτημα και εμένα ο γιατρός μου μου έλεγε ότι είναι μόνο για να καίμε καμία θερμιδα και όχι για γέννα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...