Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Μαρμίν όντως ξέρεις από τώρα πως θα είναι το μπουμπουκάκι σου μα πόσο ίδιοι μπορεί να είναι ρε παιδί μου.........?

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

733883_487498304648587_1494683425_n.jpg

ΤΣΕΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ,ΚΑΝΤΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Τέτοιο σκυλάκι θέλω και εγώ!!!Εσείς???

hnNfp2.png

QBMLp2.png

με το καλο λιλικα η κοπελα...νομιζω ειχε 18 πητ???

εγω λιλικα που εχω φτιαξει βαλιτσα και ειναι ηδη μεσα στο αμαξι εχω παρει μαζι και ταμπλετ!!!ελπιζω να εχει ιντερνετ η κλινικη και φυσικα να εχω και χρονο...θα σας ενημερωνω αυτοστιγμη για τις εξελιξεις!!!

μαρμιν δεν εχουμε καμια αμφιβολια οτι θα ειναι ετσι ακριβως το μπουμπουκακι σε ενα 6μηνο!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

με το καλο λιλικα η κοπελα...νομιζω ειχε 18 πητ???

εγω λιλικα που εχω φτιαξει βαλιτσα και ειναι ηδη μεσα στο αμαξι εχω παρει μαζι και ταμπλετ!!!ελπιζω να εχει ιντερνετ η κλινικη και φυσικα να εχω και χρονο...θα σας ενημερωνω αυτοστιγμη για τις εξελιξεις!!!

μαρμιν δεν εχουμε καμια αμφιβολια οτι θα ειναι ετσι ακριβως το μπουμπουκακι σε ενα 6μηνο!!!

Άντε να σε δώ γιάτί νομίζω μόνο εγώ ενημέρωνα το καφε από το μαιευτήριο απ'ευθείας!!!Είναι 38η εβδομάδα αλλά πάει με προγραμματισμένη καισαρική!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

χαχαχα απίστευτες και οι δύο και οι φώτο τέλειες αν και εγώ δεν έχω πεθερά αλλά έχω μπουμπουκάκι διαβαστερό :tongue::tongue: Σήμερα διάβαζε την εφημερίδα ο άντρας μου και φυσικά δίπλα του διάβαζε και ο μικρός μου. Και εννοείται πως τους έβγαλα φωτο:tongue::tongue:

Ναι Τσερρούλα τι καλά να μας ενημερώνεις απευθείας από την κλινική :o

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Mmmmmmm αν δεις το Περλ δεν είμαι και τόσο σίγουρη :rolleyes::rolleyes: Οκ δε θα σε ψάξουμε γιατί θα λείπεις για ιερό σκοπό :tongue: Αλήθεια εσύ γιατί λες ότι δε γεννάς σήμερα; Μήπως επειδή δεν περπάτησες το δίωρο; :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

υπαρχει περιπτωση να γεννησω επειδη θα το δω???δεν γενναω ετσι γιατι δεν κοιμηθηκα και ειμαι και εκνευρισμενη και δεν μ'αρεσει η μερα σημερα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

ναι απο αυριο μεχρι την παρασκευη!!!κ δεν σηκωνω αντιρρησεις!!!

οκ! Συμφωνώ απόλυτα αφού έτσι και αλλιώς έχω ήδη στοιχηματίσει για 18 του μήνα και θέλω την κούπα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...