Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχα ελα τωρα μην θημωνεις! απο το ενα να μπαινει κ απο το αλλο να βγαινει:tongue:

αδυναμιες μαριουλακι μου!!!ειναι που προσπαθω να δωσω στον άλλον να καταλαβει για να συννενοηθουμε...αλλα οταν ο άλλος "δεν"...εκει την παταω!!!ενω κανονικα πρεπει να κανω αυτο πουλες...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Λοιπόν Τσερρούλα μου θα συμφωνήσω με τη μικρή "απόλαυσε την κοιλίτσα σου" και θα πω για άλλη μια φορά εγώ που έκανα μαραθώνιους περιπάτους τι κατάλαβα οεο; Έχω καταλήξει πως ότι και να κάνουμε το μπεμπε θα βγει όταν είναι η ώρα του όλα τα άλλα πολύ αμφιβάλλω αν βοηθάνε (εκτός ίσως από το σεξ :rolleyes:). Εμένα από τις πιο μικρές διαδρομές ήταν αυτή που έκανα από το Ιπποκράτειο στο Αχέπα μέσω Ν. Εγνατίας και ανέβηκα από 3ης Σεπτεμβρίου και πήγα μέσα από τη Σχολή Νηπιαγωγών. Και όμως κόντεψα να κλείσω την πητ για να γεννήσω. Αλλά σοβαρά τώρα τόσο πολύ δε σου αρέσει να περπατάς μόνη; Καλά εκεί με το σκυλί λύθηκα στα γέλια :tongue::tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Τσέρρυ από το άρθρο που μας έβαλες

"Τα μωρά δεν είναι φτιαγμένα από την φύση να κοιμούνται πολλές ώρες συνεχόμενα. Ο ενήλικας περνάει από ελαφρύ ύπνο σε βαθύ και πάλι πίσω σε ελαφρύ ύπνο σε περίπου 90 λεπτά. Τα μωρά περνάνε τις ίδιες φάσεις ύπνου σε μόνο 50-60 λεπτά και έτσι έχουν μια περίοδο ελαφριού ύπνου περίπου κάθε μια ώρα ή και συχνότερα.

Το εντυπωσιακό είναι πως στην περίοδο του ελαφριού ύπνου τα μώρα είναι σε θέση να ελέγξουν εάν όλα είναι καλά, δηλαδή εάν πεινάνε, διψάνε, κρυώνουν ή απλά αν τους λείπει μια ζεστή αγκαλιά... Εάν τους λείπει κάτι ξυπνάνε! Είναι απολύτως φυσιολογικό και τα βοηθά στο να επιζήσουν. Όταν προσπαθούμε να κάνουμε το μωρό να κοιμάται πιο πολλές συνεχόμενες ώρες τότε απλά πάμε κόντρα στην φύση του!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

για να μην θυμηθω που επαιζε ποδοσφαιρο το καψουρακι με το μπουκαλι!!!

αχαχαχ!!!μαρμιν το μαθατε το κολπο κ τον τρεχετε...μάρεσει πουδεν δυσανασχετει που του παιρνεις το παιχνιδι μολις το φτασει!!!ισα ισα που γελαει το αγορι μου!!!

Αυτό το κάνει ακόμα!!!:tongue:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσακια μου εμπαινα κι εχθες να διαβασω τα νεα της ΤΣΕΡΡΥ αλλα παιζατε αυτο το παιχνιδι με τους επωνυμους και τις φωτο και εχασα την μπαλα παρολαυτα τα νεα τα διαβασα!!!!!

ΤΣΕΡΡΟΥΛΑ μου ερχετε η ωρα σου κοριτσακι μου και νιωθω πως εχεις την ιδια απαθεια που ειχα κι εγω:D:D εμενα προσωπικα μου φαινεται απολυτως φυσιολογικο...αφου θυμασαι την βραδια πριν γεννησω που το μονο που με απασχολουσε ηταν να ειναι καθαρο το σπιτι???αααα κατι που δεν σας εχω πει.....Τριτη βγηκα απο το νοσοκομειο Δευτερα απογευμα εστειλα τον αντρα μου απο Γιαννενα Ηγουμενιτσα για 2 ωρες μονο και μονο να κανει το σπιτι:shock::shock:μπανιο κουζινα ξεσκονισμα σκουπισμα σφουγγαρισμα...και οντως μολις ηρθαμε το σπιτι ελαμπε!!!για να μην σας πω οτι ειχα σκεφτει να ερθω κι εγω......αλλωστε ποιος θα το καταλαβαινε για 2 ωρες θα ηταν μονο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οσο για τον υπνο τις νυχτες.......οσο λιγο και να κοιμασαι οσο και να υποφερεις στον υπνο....δεν συγκρινεται με την αυπνια που ακολουθει.....θυμαστε που δεν μπορουσα να κοιμηθω και υπεφερα μα απο πονους μα απο καουρα κλπ κλπ κλπ και ελεγα τουλαχιστον να εχω τα μωρα να ασχολουμαι.....εεε τωρα λεω ας κοιμηθω λιγο εστω και με καουρα!!!!

ΜΑΡΤΖΙ μην αγχωνεσαι για την βαλιτσα.....κι εγω την τελευταια βραδια ετοιμασα την δικη μου......να σκεφτεις οτι πηγα Πεμπτη να κανω εισαγωγη και την δικη μου βαλιτσα δεν την ειχα τελειωσει...και ουτε να σκεφτω οτι κατι θα μπορουσε να τυχει και να με κρατησουν μεσα...μπα ανευθυνοτητα παιδι μου!!!!

οσο για την ηλικια......κι εγω που ειμαι 31..αντε 31 μισο.....που εσυ θεωρεις πως ειναι μια χαρα ηλικια εγω σου λεω πως δεν εχω αντοχες....οι δυναμεις μου με εγκαταλειπουν ενω αν ημουν 24 θα ηταν πολυ διαφορετικα τα πραγματα!!!

αληθεια βρε κοριτσια......για ποιο λογο με θαυμαζετε????τι ειναι αυτο που θαυμαζετε το οτι εχει περασει 1 μηνας και δεν εχω βρει ακομα τον τροπο να θηλασω σωστα????εγω παλι οχι μονο δεν με θαυμαζω αλλα εχω απογοητευτει τοσο πολυ απο τον εαυτο μου...μ αρεσει που εκανα και την ξερολα για τον θηλασμο τρομαρα μου :evil::evil:ηθελα να θηλασω και δημοσια εδω δεν τα καταφερνω μονη μου κλεισμενη σε ενα δωματιο το δημοσια με μαρανε:mad::mad:

τελοσπαντων για να μην παραπονιεμαι συνεχεια εχω να σας πω κι ενα ευχαριστο.....ανακαλυψα τι φταιει με το ελλατωματικο βυζι λοιπον σιγα σιγα και με ηρεμια ανακαλυψα οτι δεν ποναει η θηλη αλλα η θηλαια αλως τωρα πως εξηγηται αυτο δεν ξερω και η λυση ποια ειναι.....τραβαω ελαχιστο γαλα με το θηλαστρο και μετα η μπεμπα πιανει κατευθειαν χωρις προβλημα και χωρις πονο.....και βρε κοριτσια δεν υπαρχει πιο βολικο πραγμα απο το να θηλαζεις ειδικα τη νυχτα.....ουτε μπιμπερο ουτε κρυωμα ουτε ζεσταμα ουτε αποστειρωσεις ουτε σκονες ουτε βρασε νερα τιποτα βαζεις το μωρο στο στηθος ριχνεις κι εναν υπνο και αυτο ηταν ολο!!!αντε τωρα να καταφερω και τον γκρινιαρη να το πιασει:(:(

ΝΕΝΑ εγω τον μπεμπη δεν τον βαζω απο το ελλατωματικο βυζι πιανει μονο απο το αλλο οποτε δεν πολυτρωει στηθος εεε πιστεψε με πως τις τελευταιες μερες τρωει ανα 1 ωρα απο 30 ml ξενο μας εχει σπασει τα νευρα ειδικα τη νυχτα δεν κοιμαται ειναι συνεχεια αγκαλια κουνημα κατω απο το αποροφητηρα και μολις σταματησουμε το κουνημα η τον αποροφητηρα ξεκιναει η γκρινια του φτιαχνω γαλα τρωει 20-30 ησυχαζει για κανα μισαωρο και μετα φτου κι απ την αρχη οποτε μην σκεφτεσαι οτι φταιει ο θηλασμος αν ειναι να σου τυχει δυστροπο παιδια τι στηθος τι μπουκαλι το ιδιο πραγμα ειναι εγω που εχω 2 και συγκρινω σου λεω πως ειναι η ιδιοσυγκρασια του καθε μωρου και οχι ο τροπος ταισματος.

εχθες βγηκαμε την πρωτη μας βολτα!!!!!!εκει να δειτε φρικη.....πηγαμε καροτσαδα και στο τελος καταληξαμε η μαμα μου να εχει το καροτσι και ο αντρας μου να με σερνει για να φτασουμε σπιτι...τι να σας λεω...πονουσε η μεση μου η πλατη μου οι αστραγαλοι μου τα γονατα μου η κοιλια μου τι να σας λεω...ολα.....τρομαξα να φτασω σπιτι

Κοριτσάκι μου η αδερφή μου στη η μέρα τα παράτησε με ένα μωρό απλά επειδή μάτωσε η θηλή της και μη φανταστείς πολύ!!!Οπότε ναι είσαι ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΕΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!!!;)

http://www.mitrikosthilasmos.com/2013/04/o-ypnos-tou-morou-ayto-to-megalo-thema.html

νενα βρηκα για τον υπνο αρθρο!!!παω να το διαβασω...

Πολύ καλό!!!

τωρα αυτο τι το λες????

547543_515343185195563_965847382_n.jpg

αχαχααχαχαχ!!!!

Ο καθένας με τη τρέλα του!!!Α Τσερουλίνι ξεκίνα χαστούκια........

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

μαρμινακι μου αρεσει να περπαταω αρκετα και τετοιος μαραθωνιους δρομους κανω και γω και μαλιστα μονη, χωρις παρεα...αρκει να εχει κατι να βλεπω!!!δεν μπορω να περπαταω 2 ωρες απλα σε εναν δρομο....θελω να εχει κοσμο γυρο μου, βιτρινες, γενικα ζωή...εδω που ειμαι δεν εχει κ πολλα να δεις!!!!ακομα και στην πλατεια να κανω θα πρεπει για να συμπληρωσω το 2ωρο που μου ειοε η γιατρος να κανω τον κυκλο της πλατειας καμια 20αρια φορες...αν ημουν πχ κεντρο ή εστω εμενακαπου εκει κοντα θαηταν αλλιως...

28xYp3.png

Κατάλαβα Τσέρρυ μου. Καλά κι εγώ όταν περπατούσα μην φαντάζεσαι ότι είχε παντού βιτρίνες και τέτοια ή κόσμο πολύ είχε βέβαια μια σχετική κίνηση αλλά υπήρχαν και μέρη ήσυχα. Απλά εγώ το εκανα από μόνη μου και καθαρά επειδή ήξερα πως βοηθάει στον τοκετό. Εσύ όμως κοντεύεις έτσι και αλλιώς και αν είναι να κάνεις καταναγκαστικά έργα περπάτα όσο θες εσύ και το απολαμβάνεις και άστους να λένε. Η Μαρκελλίτσα σου έχει ήδη πάρει την κατιούσα.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

αυτο λεω να κανω...σημερα δεν κανω τιποτα γιατι με συγχυσαν!!!θα κανω μονο σεξ το βραδυ (αυτο με συμφερει!!!) και αυριο το πρωι ισως παω ικεα μια βολτα...

με συγχυσαν και εφαγα τηγανιτες πατατες!!!

28xYp3.png

Διαφημίσεις

αυτο λεω να κανω...σημερα δεν κανω τιποτα γιατι με συγχυσαν!!!θα κανω μονο σεξ το βραδυ (αυτο με συμφερει!!!) και αυριο το πρωι ισως παω ικεα μια βολτα...

με συγχυσαν και εφαγα τηγανιτες πατατες!!!

χαχαχα Τσέρρυ απίστευτη!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Όπως σας υποσχέθηκα σας έστειλα να δείτε από τώρα το μπουμπουκάκι μου ενός έτους! Φυσικά είναι ο μπαμπάς μας αλλά δεν έχει και μεγάλη σημασία αφού οι διαφορές είναι ελάχιστες δε βρίσκετε; Νομίζω πως ίσως είμαι η μοναδική μαμά που ξέρει πως θα είναι το μωρό της (εμφανισιακά) σε κάθε ηλικία. :rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Αλήθεια Τσέρρυ μόνο για περπάτημα σου έχουν πάρει τα αυτιά ε; Για σεξ κάνουν τους κινέζους; :rolleyes: Θα πεις στο σύζυγο λοιπόν πως ότι χάνεις από το περπάτημα θα το αναπληρώνει ο ίδιος με αντίστοιχες ώρες σεξ :shock::shock:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καλα μαρμιν τελεια ιδεα!!!!φαντασου οτι και για το περπατημα χθες οταν η γιατρος ειπε 2ωρο πηδηξε και μου το ξεκαθαρισε απο τηνα ρχη οτι δεν προκειτε να ερθει μαζι μου...ε δεν μπορει να αρνηθει και το σεξ!!!

οσο για την πεθερα μου...λες να της το πω???θα φρικαρει αλλα αν το πει άλλη μια φορα δεν ξερω αν θα αντεξω...να φανταστειτε το ελεγε και ενω εκανα γενική!!!!εχει γινει πλεον κατανοητο..."δεν καταλαβαινει".....και σεις ολες ειστε κ0λ0φαρες....γιατι εγω θα εχω στην κλινικη 3 γυναικες (την μανα μου + τις 2 αδερφες μου) και 3 γυναικες (την πεθερα μου και τις αδερφες του αντρα μου) που ξερω οτι ολες θα μου λεν τα δικα τους...άσε που δεν τολμας να πεις οτι πχ δεν κοιμηθηκες (φυσικα το αναφερεις γιατι σε ρωταν πρωτα τι κανεις...) και μετα αρχιζουν αν θυμουνται ιστοριες της δικης τους εγκυμοσυνης πριν απο 40 χρονια και λεν τα δικα τους χωρις τελικα να πεις εσυ τιποτα...

28xYp3.png

καλα μαρμιν τελεια ιδεα!!!!φαντασου οτι και για το περπατημα χθες οταν η γιατρος ειπε 2ωρο πηδηξε και μου το ξεκαθαρισε απο τηνα ρχη οτι δεν προκειτε να ερθει μαζι μου...ε δεν μπορει να αρνηθει και το σεξ!!!

οσο για την πεθερα μου...λες να της το πω???θα φρικαρει αλλα αν το πει άλλη μια φορα δεν ξερω αν θα αντεξω...να φανταστειτε το ελεγε και ενω εκανα γενική!!!!εχει γινει πλεον κατανοητο..."δεν καταλαβαινει".....και σεις ολες ειστε κ0λ0φαρες....γιατι εγω θα εχω στην κλινικη 3 γυναικες (την μανα μου + τις 2 αδερφες μου) και 3 γυναικες (την πεθερα μου και τις αδερφες του αντρα μου) που ξερω οτι ολες θα μου λεν τα δικα τους...άσε που δεν τολμας να πεις οτι πχ δεν κοιμηθηκες (φυσικα το αναφερεις γιατι σε ρωταν πρωτα τι κανεις...) και μετα αρχιζουν αν θυμουνται ιστοριες της δικης τους εγκυμοσυνης πριν απο 40 χρονια και λεν τα δικα τους χωρις τελικα να πεις εσυ τιποτα...

Χαχαχαχαχαχα όντως αυτό που δεν σε αφήνουν να σταυρώσεις κουβέντα για την εμπειρία σου πολύ σπαστικό...εσύ όμως έχεις εμάς κάνε μας ένα πρόγραμμα δώσε μας και το τηλέφωνο σου και θα σε παίρνουμε να μας τα λές και να μας τα λές με κάθε λεπτομέρια!!!!!;););)Αύριο γεννάει και η φίλη μου!!!:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...