Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

για να μην θυμηθω που επαιζε ποδοσφαιρο το καψουρακι με το μπουκαλι!!!

αχαχαχ!!!μαρμιν το μαθατε το κολπο κ τον τρεχετε...μάρεσει πουδεν δυσανασχετει που του παιρνεις το παιχνιδι μολις το φτασει!!!ισα ισα που γελαει το αγορι μου!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

για να μην θυμηθω που επαιζε ποδοσφαιρο το καψουρακι με το μπουκαλι!!!

αχαχαχ!!!μαρμιν το μαθατε το κολπο κ τον τρεχετε...μάρεσει πουδεν δυσανασχετει που του παιρνεις το παιχνιδι μολις το φτασει!!!ισα ισα που γελαει το αγορι μου!!!

είναι καλό και βολικό το αγόρι μου για αυτό και τα περνάει αυτά.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

αφου χθες να σας πω την αληθεια το σκεφτηκα...λεω τουλαχιστον αν ηταν και το μωρο εδω θα ειχα παρεα...αυτο το να τριγυρνας σαν την αδικη καταρα μονος σου ειναι κ καπως βαρετο...

να κανω καφεδακι η να σηκωθω να κανω καμια δουλεια γιατι θα μιλαω μονη μου???

28xYp3.png

Διαφημίσεις

πω πω ρε μαρμιν πως ειναι δυνατον να εχουν τετοια ομοιοτητα??απο ολα τα μωρα μας ειναι το μονο που μοιαζει τοσο πολυ σε εναν!!!!λετε να ειναι ετσι και το μαρκελλακι μου και απο την μανουλα να μην παρει τιποτα???θα κλαιω!!!

οσο για τα γκομενακια...παρόλο που ειδικα το ενα δεξια ειναι πανεμορφο κοριτσακι εμεις στο ξαναλεω δεν μασαμε απο τετοια!!!!

28xYp3.png

Συμπεθέρα κατάλαβες ότι είναι ο μπαμπάς μας και όχι ο γαμπρός σου για αυτό είσαι έτσι άνετη μου φαίνεται. :tongue: Σε λίγο θα σας βάλω και μπουμπουκάκι προσεχώς δηλαδή πως θα είναι σε λίγους μήνες ;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

χαχαχα Λίλι σε μεγάλη είναι ακόμα καλύτερα :tongue::tongue: Όσο για το καψουράκι ξέρει τι κάνει έχει δρόμο μπροστά του οπότε λέει καλύτερα μα ξεκουραστώ τώρα που μπορώ γιατί αν αρχίσω τα κόλπα θα με τρελάνουν αυτοί :tongue::tongue: όπως κάνουμε τώρα εμείς με το με το Θρασυβουλάκο. Λίγο πριν βγήκαμε με το καρότσι και πήραμε ψωμάκι κ επειδή ήταν η ώρα του ύπνου κοιμήθηκε το γλυκό μου. Μόλις ήρθαμε τον ξάπλωσα ανάσκελα εννοείται και ώσπου να φέρω τον υπολογιστή από το δωμάτιο τον βρήκα στο πλάι :tongue::tongue: Και σήμερα το πρωί γύρισε για πρώτη φορά στα αριστερά. Αν το δει αυτο ο μπαμπάς μας θα μου πάρει τα αυτιά πάλι σήμερα :rolleyes::rolleyes:

Λές έ???Χαχαχαχα Μπορεί!!!

Λίλι, εσύ είσαι στη φώτο με τον Πλόυταρχο; Δεν σε αναγνώρισα με το κατ΄΄αξανθο μαλλί! Σε προτιμώ με ανταύγεις ξανθες!

Επίσης να σου πω πως κι εμένα μ' αρέσει ο Τζόνι Ντεπ! Απλά στις φώτο δεν είναι τόσο ωραίος ο καημένος! Αλλά γενικώς έχει έα φοβερό μάγκικο, πονηρό στυλάκι που με τρελαίνει!

Έχω δοκιμάσει όλες τις αποχρώσεις του ξανθού και με προτιμώ και εγώ με ανταύγειες ό σύζυγος θέλει και ένα μαύρο αλλά δεν του κάνω τη χάρη τουλάχιστον μέχρι τη βάφτηση του καψουρακίου με τά μπορεί!!!Όσο για τον Τζόνι αυτό το αλητομάγκικο με τρελαίνει και εμένα!!!:oops:

ξανακαλημερα!!!

μαρτζι επρεπε να μπεις να τα λεγαμε....εγω τελικα κοιμηθηκα περιπου 5.30...το ποδι σαν να περασε...αν αρχισω να περπαταω και ζεσταθει θα ειμαι σιγουρα καλυτερα...ποιος ξερει τι νευρο μου παταει η μαρκελλιτσα...

νενουλα λυκακι ο μικρος ε???ειδες ομως μωρε που ησυχαζουν στην αγκαλιτσα της μανουλας???αυτο δεν σε κανει να το "παίρνεις πανω σου"???βεβαια δεν καταλαβα κατι...ειπες οτι παρ ' ολο που ειναι ταισμενος κλαιει και θελει βυζακι...οποτε αν του δωσεις ξενο γιατι να μην κλαει και παλι εφοσον τελικα θελει βυζι, δεν θελει φαι...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:θα το δοκιμασεις και θα μας πεις...πιπιλα αληθεια του εδωσες???

λιλικα το δικο σου δεν γυρνουσε στο πλαι απο την αρχη???τα ξεχασες???που τον εβαζες για υπνο στο πλαι και πηγαινες μετα κ ηταν ανασκελα???απο ημερων το εκανε το καψουρακι!!!τωρα σιγουρα βαριεται...

ο τζονισ (και ο ενας και ο άλλος) ειναι πολυ ωραιοι...οσο για την φωτο...σιγα μωρε...δεν ειναι και τοσο κολλητα...εχω δει και χειροτερα σας λεω:tongue::tongue::tongue::tongue:τοτε βεβαια ημουν καπως ετσι :?:?:evil::evil:αχχαχαχααχ!!!αν καταλαβαινετε τι εννοω;););)

Βρε γυρνούσε από πλάι ανάσκελα και από ανάσκελα πλάι αλλά από μπρούμιτα ανάσκελα και από ανάσκελα μπρούμιτα μόνο με τη βοήθεια της μανούλας!!!Τώρα για τα σφηχταγκαλιάσματα με τον Γιαννάκο είναι αθώα ρε κορίτσια είναι πολύ καλό παιδί και σωστός οικογενιάρχης(και μιλάω γιατί έχω άκρες από μέσα χιχιχιχι!!!)!!!Αλλά υπάρχουν θαυμάστριες που ξεφεύγουν οπότε Τσέρι και εγώ έτσι θα ήμουν:evil: και χειρότερα!!!

ποση διαφορα εχει η πρωτη φωτο που μας εβαλες (παρόλο που φοραει μεικ απ!!!) με την 2η που εχει επεξεργαστει...!!!!οπως και να χει και μενα αυτη η μαγκια που βγαζει...καπως με εξιταρει θα ελεγα...μιλαμε για πολυ αλητης!!!

Αυτό....αυτό το αλήτικο με κάνει και σκέφτομαι πολύ πονηρά!!!;)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

αντε καλη περιποιηση...και γω αφου εφαγα τον κοσμο ολο και μισο κιλο παγωτο (τελικα ειπαμε οτι φευγει η κατακρατηση κ η κυτταριτιδα με το κατουρημα ετσι???) θα κανω καμια δουλιτσα...

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εντάξει Κορινάκι 45 λεπτά δεν είναι λίγο αλλά ούτε πολύ το λες όταν πρόκειται για δουλειά έτσι όπως είναι τα πράγματα σήμερα. Βέβαια όπως είπες κι εσύ θα το δείτε ανάλογα και με το μισθό που θα παίρνει. Αλήθεια συγκοινωνία δεν έχει που να μπορεί να πηγαίνει καμιά φορά με αυτήν;
κορινακι δυσκολη η αποσταση...υπομονη θα κανετε αυτο το μηνα κ μετα ισως στρωσουν ολα...αληθεια εσυ γιατι δεν πας εκει να μεινεις εφοσον δεν δουλευεις ακομα???ασχετα δηλαδη με τον πεθερο σου και τι θελει αυτος...

καλημερα κοριτσακια..τι κανετε?

ΜΑΡΜΙΝ μου δεν εχει συγκοινωνια απο εδω για σερρες μονο με αυτοκινητο μπορει να πηγαινοερχεται..

ΤΣΕΡΡΥ μου θα παω αλλα δεν θελω ακομα γιατι αν παω απο τωρα θα κατσω 1 μηνα ..αλλα θα δειξει μπορει να παω..ακομα δεν χορτασα τους γονεις μου..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

marmin το ομοιοτητα ειναι αυτη οσο μεγαλωνει ο γιοκας σου ολοιδιος ο μπαμπας του ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!! οσο για το βιντεακι τελειο εχω ενα βιντεακι σχεδων ιδιο που παιζει ο αντρας μ με το μωρο κ ολη την ωρα γελαει θα σας το στειλω κ εγω καποια στιγμη να το δειτε:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

cherry μου τωρα δεν ξερω ποσο τρωει ενω αν φαει ενα μπουκαλακι θα ξερω σιγουρα οτι δεν ειναι πεινα και θα τον αφηνω. Τωρα πολλες φορες τρωει λιγο και κοιμαται στο στηθος και ξανα μετα απο λιγο το ιδιο. Απλα πολλες φορες καταλαβαινω οτι δεν ειναι πεινασμενος επειδη ηταν ωρα στο στηθος αλλα δεν κανει ενα ολοκληρωμενο γευμα για να μεινει καποια ωρα ησυχος. Ειναι σαν να μοιραζει το γευμα του σε δοσεις με αποτελεσμα να ερχεται η ωρα του επόμενου θηλασμου.

Οσο αφορα την πιπιλα παιρνει λιγο αλλα του φευγει ή την βγαζει απο το στομα και πρεπει να ειναι συνεχεια καποιος να του την δινει ξανα.

Βεβαια παρολο που τα λεω ολα αυτα απο τοτε που γυρισαμε απο την κλινικη του εχω δωσει 2 φορες σκονη και αυτο δοκιμαστικά. Αν στρωσει λιγο και τρωει σταθερα εστω ανα 2 ωρες αλλα να ειναι ηρεμος μετα θα μπορεσω να κρατησω τον αποκλειστικο αλλα αν δεν στρωσει γρηγορα θα την φαει την σκονη και ας μην του αρεσει!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...